Digidexo.com

Fatigue og hodepine

Hvordan vite om du har hypoglykemi (lavt blodsukkernivå)

Hypoglykemi er et syndrom med en lang rekke årsaker. I denne tilstanden, lave blodsukkerkonsentrasjonen føre til en rekke tegn og symptomer som jeg vil diskutere i denne artikkelen. Denne artikkelen vil også nummerere laboratoriet evaluering av pasienter med hypoglykemi. Denne artikkelen kan være mer relevant for pasienter som har diabetes og er på eksogene insulin eller orale diabetes medisiner.

Hvordan vite om du har hypoglykemi (lavt blodsukkernivå)

ÅRSAKER:

Narkotika:

* Insulin terapi
* muntlig diabetes medisiner (sulfonylurea)
* Anti-hypertensive medisiner (lisinopril)
* Aspirin
* Kinin
* Haloperidol (Haldol)

Alkohol
Insulinoma (liten svulst i bukspyttkjertelen sekresjon unormalt høyt insulin)
Factitious hypoglykemi (ved å injisere insulin en diabetiker narkotika)
Intens trening

symptomer:

Svette
Følelse av varme
Angst
Tremor eller skjelving
Kvalme
Hjertebank
Økt hjertefrekvens
Sult
Fatigue
Svimmelhet
Hodepine
Synsforstyrrelser
Døsighet
Talevansker
Manglende evne til å konsentrere seg
Unormal atferd
Tap av hukommelse
Forvirring
Beslag
Til syvende og sist, bevisstløshet eller koma

Labs:

Blodglukosenivåene er gull standard test for å diagnostisere hypoglykemi (generelt blodglukosenivå under 60 mg / dl er ansett å være hypoglykemi). Blod glucometers som er tilgjengelige i markedet for selvtesting kan ikke være nøyaktig, men.

Å diagnostisere insulinoma (bukspyttkjertelen insulin sekresjon tumor) mer omfattende testing kan være nødvendig. Dette omfatter måling følgende nivåer etter som 72 timers overvåket raskt:

Plasma glukose
Insulin
C-peptid
Pro insulin
Beta-hydroksy butyrat
Sulfonylurea

Høyoppløselig CT av abdomen, MR eller PET-scan kan også være dome å finne svulsten.

Hint

  • Diabetikere som er på insulin må bære sukkerpiller.
  • Personer som har insulin sekresjon svulster (insulinomer) må også bære sukkerpiller eller godteri (ikke diett sukker).
  • Iført en medisinsk varsle armbånd kan være livreddende for de som har blitt diagnostisert med insulinomer. Så folk rundt ville vite den mest sannsynlige årsaken hvis du passerer ut og kunne gi deg sukker drikker før EMS kommer.

Heavy metal forgiftning Tegn og symptomer

Heavy metal forgiftning Tegn og symptomer


Selv om våre organer krever noen av dem i varierende mengder, kan overeksponering for tungmetaller forårsake sykdom og død. Hva som utgjør overeksponering avhenger av typen av tungmetall. Litt arsenikk eller bly kan gjøre mye skade, mens barium, nikkel og kadmium har medisinske anvendelser. Giftig avfall, eldre materialer som blyrør, visse arbeidsmiljøer, og forurenset mat og vannforsyninger all utsette oss for varierende grad av tungmetaller.

Tegn eller symptom

Tegn er observerbare indikasjoner på forgiftning, slik som misfarging av huden eller atferdsendringer. Symptomer er subjektive følelser en person har som ikke kan bli følt av noen andre, for eksempel hodepine eller søvnighet.

Tungmetaller

Tungmetaller er metalliske elementer med høy atomvekt, og en densitet på minst fem ganger større enn den til vann. Av de 20-pluss tungmetaller, fire - bly (Pb), kadmium (Cd), kvikksølv (Hg), og uorganisk arsen (As) - forårsake toksisitet hos mennesker, selv ved lave nivåer. Tilstede i giftig avfall, de kommer inn i kroppen gjennom næringskjeden og akkumuleres i både hardt og mykt vev. Andre tungmetaller som nikkel, kan føre til toksisitet, men folk er mindre sannsynlig å møte dem på giftige nivåer.

Akutt heavy metal forgiftning oppstår når en person blir utsatt direkte til giftige nivåer. Tegn og symptomer skje innen to uker etter eksponering, og snart blir alvorlig. Kronisk forgiftning oppstår når en person som er utsatt for ikke-toksiske nivåer i løpet av en tidsperiode, muligens til og med år, inntil de når toksisitetsnivået i kroppen. I likhet med eksponeringen, kan tegn og symptomer på kronisk heavy metal forgiftning utvikle seg over år.

Tegn på Heavy Metal Poisoning

Tegn på akutt heavy metal forgiftning kan omfatte:
Anoreksi
Arytmier (unormale endringer i hjerterytmen)
Gikt
Endringer i slimhinner
Kramper
Hoste
Diaré
Pustevansker
Feber
Hypertensjon
Rød hud på kontaktpunkt - arsenikk forgiftning
Nedsatt (nyre) dysfunksjon
Sår hals
Takykardi (hjertefrekvens over 100 slag per minutt)
Oppkast
Svakhet

Tegn på kronisk heavy metal forgiftning kan omfatte:
Allergier
Alopecia (unormal hårtap) - kadmium toksisitet
Anemi - kadmium toksisitet
Gikt
Autisme
Fødselsskader
Blindhet
Hjerneskade - kvikksølv toksisitet i ufødte barn
Kreft
Hjerte- og karsykdommer
Cerebral parese - kvikksølv toksisitet i ufødte barn
Kronisk obstruktiv lungesykdom - kadmium toksisitet
Kognitiv og motorisk dysfunksjon - kvikksølv toksisitet
Emosjonell ustabilitet
Emfysem
Glemsomhet
Skjøre bein - kadmium toksisitet
Hvitløk lukt å puste - arsenikk forgiftning
Veksthemming
Hyperaktivitet
Hyperkeratose (overdreven hud vekst på håndflater og fotsåler) - arsenikk forgiftning
Hyperpigmentering (overflødig mørkere hud) - arsenikk forgiftning
Manglende evne til å snakke - kvikksølv toksisitet i ufødte barn
Søvnløshet
Nyreskader
Læring lidelser - kadmium toksisitet
Leverskader
Psykisk utviklingshemning
Humørsvingninger
Muskelsvakhet
Nevropati (betennelse og sløse bort i nerver) - arsenikk forgiftning
Osteoporose
Lammelse (starter i underarmene - bly toksisitet)
Psykose
Ustø hender
Tremors
Vekttap

Symptomer på Heavy Metal Poisoning

Symptomer på akutt heavy metal forgiftning kan omfatte:
Fatigue
Hallusinasjoner
Hodepine
Tap av appetitt
Metallisk smak i munnen - kvikksølv toksisitet
Kvalme
Nummenhet
Sterke magesmerter
Søvnløshet
Vertigo
Synsforstyrrelser (blinde flekker, glorier, etc.)

Symptomer på kronisk heavy metal forgiftning kan omfatte:
Angst
Dysleksi
Mangel på konsentrasjon
Tap av smak og lukt
Migrene
Parestesier ("nåler og pins" sensasjon)

Migrene Hodepine Symptomer

The National Headache Foundation anslår at nesten 30 millioner amerikanere lider av migrene hvert år. En migrene er en alvorlig hodepine ofte ledsaget av spesifikke symptomer som varierer i grad og frekvens. De triggere for migrene hodepine kan være for mye visuell stimulering, høye lyder, matintoleranse, manglende måltider, hormonelle endringer, stress og andre ukjente årsaker. Migrene rammer kvinner oftere enn menn, og migrene har en tendens til å kjøre i familier.

Visuelle Auras

Auras er visjon endringer som kan følge en migrene, og for noen individer, auraer tyder på at migrene starter. Tunnelsyn, blinde flekker, tåkesyn, bølgete linjer og blinkende flekker er alle indikatorer på en migrene aura. Disse visjon endringer kan starte opp til en time før migrene smerte treff.

Vedvarende hodepine

Personer plaget med migrene opplever intens hodepine som alvorlig begrenser sine daglige aktiviteter. Smerten kan vare bare noen få timer eller fortsette i flere dager. For folk som jevnlig opplever migrene, smertene begynner ofte i det samme området av hodet og stråler utover som migrene utvikler seg. Migrene hodepine har ofte en karakteristisk pounding eller bankende som følger med hodepine.

Kvalme

Føler kvalm er et vanlig migrene hodepine symptom. Graden av kvalme kan direkte korrelerer med mengden av smerte noen opplever. Enkelte personer kan også oppleve brekninger under en migrene. Oppkast kan midlertidig lindre smerte eller press for noen mennesker, men smertene som regel tilbake.

Lys og lydfølsomhet

Ikke bare forekommer lysfølsomhet for mange mennesker opplever migrene, kan det være en trigger for migrene. Under en migrene, noen individer finner at selv vanlige lyder forårsake uutholdelig smerte. Migrenepasienter ofte søker en rolig, mørkt rom til å takle følsomhet og smerte.

Trykk i øyet

Smerter og press bak øynene kan ledsage en migrene hodepine. For mange mennesker, området rett bak øynene er hvor smerten starter. En følelse av press eller pounding i og rundt øynene kan tyde på en migrene begynner, eller følelsen kan vare hele migrene.

Fatigue

Migrenepasienter er ofte sliten og kan føle svakere under et angrep. Enduring den intense smerten som følger med en migrene kan være utmattende, men noen individer opplever tretthet og svakhet i de tidlige stadier av migrene eller rett før et angrep. Enkeltpersoner kan også legge merke prikking eller nummenhet i ekstremiteter.

Hvordan å bekjempe kronisk tretthet og Adrenal Fatigue

Kronisk utmattelsessyndrom er en lidelse der du føler deg ekstrem utmattelse som ikke blir bedre med hvile. Det er ingen kjent årsak, men det er tegn som er knyttet til syndromet. Binyretretthet, også kjent som binyreinsuffisiens eller hypocortisolism, er en lidelse der binyrene ikke produserer nok kortisol og aldosteron. Begge lidelser kan bekjempes ved å kjenne symptomer og behandlingstilbud, og innlemme endringer i livsstil.

Hvordan å bekjempe kronisk tretthet og Adrenal Fatigue

Kjemp Chronic Fatigue & Adrenal Fatigue

•  Kjenn symptomene. Hvis du lider av kronisk utmattelsessyndrom, kan symptomene komme og gå med frekvens, men uten en identifiserbar mønster. Du kan oppleve åtte offisielle symptomer som tretthet, sår hals, muskelsmerter, og hukommelsestap, eller føler smerte som beveger seg fra ledd til ledd uten betennelse eller rødhet og smerter i lymfeknutene i armhulene eller halsen, som er forstørret . Hodepine, ekstrem utmattelse som varer i mer enn 24 timer etter mental eller fysisk trening, og oppfriskende søvn er andre symptomer.

Med adrenal insuffisiens, for eksempel Addisons sykdom, symptomer opptrer over flere måneder. Du kan oppleve mørkere hud, vekttap med redusert appetitt, muskelsmerter, irritabilitet, og lavt blodtrykk. Dessuten kan du føle muskelsvakhet, svak, eller leddsmerter. Du kan også kreve salt. I en binyresvikt, vil du også oppleve lavt blodtrykk, kraftig oppkast og diaré. I tillegg kan du føle smerter i ben, mage, eller nedre del av ryggen. Du kan miste bevisstheten eller har et høyt kaliumnivå.

Unn din trøtthet. Med binyreinsuffisiens, må du erstatte de hormoner som kroppen ikke produserer. Dermed kan legen forskrive en daglig dose av kortikosteroider eller fludrocortisones å erstatte aldosteron. Dessverre, er det ingen spesifikk behandling for kronisk tretthetssyndrom. Imidlertid kan legen din hjelpe deg å bekjempe kronisk utmattelsessyndrom via symptomlindring. For eksempel kan du ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen og paracetamol for å behandle smerte. Hvis du har lavt blodtrykk, kan du få foreskrevet atenolol eller Fludrocortisone medikamenter for å øke blodtrykket. Andre medisiner, for eksempel klonazepam, kan lindre huden ømhet og svimmelhet.

Endre din livsstil. Prøv å få nok søvn. Trene regelmessig. Du bør starte med langsomme øvelser som gåing, sykling eller vannaerobic. Stretching og avspenningsøvelser kan bidra til å bekjempe symptomer. I tillegg spiser et balansert kosthold, begrense inntak av koffein, og drikke rikelig med væske. Legen kan anbefale at du unngår overdreven psykologisk og fysisk stress, og moderat daglig aktivitet for å bekjempe kronisk utmattelsessyndrom. Eller legen din kan foreslå en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi med gradvis, jevn trening. Denne kombinasjonen kan bidra til å forbedre dine symptomer.

Om Hysterektomi og tidlig overgangsalder Fatigue

Selv om en hysterektomi kan være livreddende, fører det ofte til ytterligere vanskeligheter i en kvinnes liv på grunn av utbruddet av tidlig overgangsalder og tidlig menopause tretthet. Disse to prosessene er ofte misforstått. Hysterektomier er en skremmende ting for en kvinne å gå gjennom, og en gang tidlig menopause treff, kan hun føler at det er ingenting hun kan gjøre, men lide. Men å forstå hva en kvinne kroppen går gjennom i overgangsalder og forstå hvordan å behandle symptomene kan gjøre det en mye enklere prosess å takle.

Hva er en hysterektomi?

The Mayo Clinic definerer en hysterektomi som "... et kirurgisk inngrep som fjerner livmoren gjennom et snitt i nedre del av magen. Noen ganger prosedyren omfatter også fjerning av en eller begge eggstokkene og egglederne." Den klinikken bemerker at livmoren også kan fjernes gjennom et snitt i vagina. Vaginal rute er den foretrukne metoden, som det er mindre invasiv enn å åpne buken. Operasjonen tar vanligvis omtrent to timer og er ofte en innleggelse prosedyre. Å behandle smerter etter inngrepet, er det viktig å ta all din smerte medisin, bruk en varmepute, begrense ytterpunkt av dine fysiske bevegelser og spise sunt. Fullstendig gjenoppretting tar vanligvis 4-8 uker.

Hvorfor gjør en kvinne Få en hysterektomi?

Hysterektomier utføres av ulike grunner. De vanligste er gynekologisk kreft, fibroids, endometriose, livmor prolaps, vedvarende vaginal blødning og kroniske bekkensmerter. Gynekologisk kreft er noen kreft som påvirker en kvinnes reproduktive organer. Fibroids er godartede svulster i livmoren som kan forårsake vedvarende blødninger, anemi, bekkensmerter og blæretrykket. Endometriose er når vevet foring livmoren ekspanderer utover i livmoren og på eggstokkene. Livmor prolaps er når livmoren synker inn i vagina, noe som kan føre til inkontinens og problemer med avføring. Disse alvorlige forhold er ofte kureres kun med en hysterektomi.

Hva er overgangsalder?

Menopause er prosessen en kvinnes kropp går gjennom som hun kommer til slutten av hennes fruktbarhet. The Mayo Clinic definerer overgangsalder som "... permanent slutten av menstruasjon og fruktbarhet ..." Dette skjer når den begrensede mengden av egg i en kvinnes eggstokker renner ut. Dette tap av fruktbarhet forårsaker østrogen i en kvinnes kropp for å minske langsomt. Dette fører til en rekke vanskelige symptomer. En kvinne som lider gjennom overgangsalderen kan oppleve kramper, plutselige humørsvingninger, en dypere stemme, depresjon, smerter og plager, lett tretthet, økt hårvekst - også på leppen, og en følelse av tap. Dette skjer vanligvis under et kvinne midten alder, men en hysterektomi utløser ofte tidlig overgangsalder. Dette er en plutselig og noen ganger ødeleggende utbruddet av overgangsalder symptomer på en mye yngre alder enn normalt.

Hva er tidlig overgangsalder Fatigue?

Tidlig menopause tretthet er en rekke symptomer og tilstander som forårsaker en kvinne å bli lei lettere og føler seg svakere enn normalt. Symptomene på tidlig overgangsalder tretthet er i hovedsak de samme som symptomer på overgangsalder tretthet generelt. Fysiske symptomer inkluderer nattesvette, hetetokter, søvnløshet, hodepine og ledd eller muskelsmerter. Ofte vil en kvinne opp i vekt i overgangsalderen, spesielt rundt magen. Vannretensjon er svært vanlig. Emosjonelle symptomer kan omfatte angst, depresjon, intense cravings, og hukommelsestap. Disse symptomene vil være mer alvorlig i tidlig overgangsalder tretthet. Dette er fordi østrogennivået i kvinnens kropp ikke har mulighet til å minske langsomt over en periode på flere år. Med en hysterektomi, blir østrogen nivå i en kvinnes kropp avskåret plutselig og fullstendig, noe som fører til en hurtig og kraftig angrep av menopause symptomer.

Hva er behandlingen for tidlig overgangsalder Fatigue?

Umiddelbart etter en hysterektomi, bør kvinnen få østrogen så raskt som mulig. Dette vil bidra til å holde symptomene ned til et minimum. Hvis østrogen ikke er gitt umiddelbart, vil hun vanligvis lide gjennom depresjon, angst, hjertebank, hetetokter, svetting, irritabilitet og mer. Den vanligste behandlingen en lege vil foreskrive for tidlig overgangsalder er hormonbehandling. Denne behandlingen introduserer hormoner som forsvinner på grunn av en hysterektomi, som østrogen. Ettersom tiden går, vil legen redusere doser sakte for å hjelpe etterligne naturlig overgangsalder.
Ikke alle kvinner kan håndtere hormonbehandling. Hvis HRT er utilgjengelig, kan en lege foreskrive antidepressiva for å håndtere depresjon forårsaket av tidlig overgangsalder. Han kan også foreskrive medisiner som Neurontin og klonidin å hjelpe med hetetokter. Hvis en kvinne ønsker mer naturlige behandlinger, er det mulig å behandle disse symptomer ved å forbruke soya, alfalfa, fenikkel og andre planter. Disse plantene inneholder forbindelser som kalles fytoøstrogener. Bernie Noe, ND, av Green Mountain Natural Health rapporterer at disse forbindelsene kan bidra til å avlaste hetetokter, kramper og andre menopause-relaterte symptomer. Avspenningsteknikker som yoga og meditasjon også kan bidra til å berolige en tanke engstelig fra hormonubalanse.

Hvordan behandle en Lupus Hodepine

Hvordan behandle en Lupus Hodepine


Mange lupus pasienter lider av hodepine på daglig basis. Disse typer hodepine som antas å være forårsaket av uregelmessigheter i blodkar som hindrer hjernen fra å motta en kontinuerlig strøm av blod. Symptomene og alvorlighetsgraden av en lupus hodepine kan variere fra pasient til pasient, men mange mennesker opplever pulserende smerter som øker med bevegelse, sterke smerter som kan somle i flere dager, og for noen pasienter kvalme og oppkast er en felles klage. Diagnostisering og behandling av en lupus hodepine krever et besøk til pasienter lege eller revmatolog så en plan kan bli diskutert og implementert basert på alvorlighetsgraden av pasientens sykdom.

Hvordan behandle en Lupus Hodepine

Be legen din om å ta ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. Mange av disse stoffene, for eksempel Ibuprofen er tilgjengelig over disk. Selv om disse stoffene er lett tilgjengelig uten resept, bør lupus pasienter bare ta NSAIDs mens under en lege omsorg.

Snakk med din lege om antimalaria medisiner som Plaquenil. Opprinnelig brukt for å behandle malaria, har disse medikamenter blitt funnet effektive i behandling av lupus hodepine, så vel som andre lupus symptomer.

Unn din lupus hodepine ved å ta kortikosteroidhormoner som prednison. Disse stoffene virker raskt for å undertrykke betennelse i kroppen, som er en ledende årsak til hodepine i lupus pasienter. Kortikosteroider er normalt tatt av munnen, men kan også være foreskrevet som kremer som du bruker på huden, eller i noen tilfeller, ved injeksjon.

Praksis forebyggende helsearbeid. Lupus pasienter trenger å være flittig når det gjelder tannpleie og synsundersøkelser. Mange pasienter med lupus er utsatt for å utvikle munnen infeksjoner og sår i munn, nese og hals som kan føre til en lupus hodepine. Antimalaria og kortikosteroider kan forårsake øyeproblemer i lupus pasienter at hvis venstre ubehandlet kan føre til hodepine.

Prøv alternativer til å holde seg frisk. Holde sinn og ånd sunt er like viktig som å holde kroppen sunn. Mange mennesker med lupus opplever at alternative behandlingsformer som trening, kosthold kosttilskudd, meditasjon, spesielle dietter og opprettholde en sterk støtte system bidra til å lindre lupus hodepine.

spare energi ved å sette grenser for hvor du bruker tiden din. Fatigue er en felles klage for de fleste av lupus pasienter. Å lytte til kroppens signaler ved å hvile eller ta korte naps i løpet av dagen kan bidra til å redusere forekomsten av lupus hodepine.

Hint

  • Snakk med legen din før du starter noen behandling.
  • Delta i lupus støttegrupper.
  • Mange antimalariamidler kan føre til mageproblemer og væskeretensjon.
  • Kortikosteroider kan forårsake økt appetitt og vektøkning.

Symptomer på en spenning hodepine

Spenningshodepine er den vanligste typen hodepine og kan gjøre det vanskelig å gå om dine daglige aktiviteter og utføre oppgaver på jobb og skole. Symptomene på spenningshodepine kan vare i en time eller opptil en uke og inkluderer endringer i synet, søvn og appetitt og smerte som kan være mild til alvorlig. Tenk på dette informasjon om symptomene på spenningshodepine fra Mayo Clinic.

Pain

Kjedelig eller verkende smerter over hele forsiden, siden eller baksiden av hodet er den vanligste symptomet på en spenning hodepine.

Trykk

Følelser av press fra inne i hodet ditt er et symptom på spenningshodepine som kan innebære pannen eller sidene eller baksiden av hodet ditt.

Muskelsmerter

Smerter i skuldrene, nakke eller kjeve er symptomer på spenningshodepine som kan forverres hvis hodepinen blir kronisk eller verre i alvorlighetsgrad.

Tap av appetitt

En midlertidig tap av matlyst eller mild kvalme er symptomer på en spenningshodepine som kan bli forverret ved å ta visse smertestillende midler som aspirin som kan ytterligere irritere magen.

Distraksjon

En spenningshodepine kan føre til vanskeligheter med å fokusere oppmerksomheten på oppgaver, særlig de som krever tett konsentrasjon.

Vision endringer

Spenningshodepine kan forårsake visjon endringer som rennende øyne, tåkesyn eller dobbeltsyn som kan forbedre med hvile.

Fatigue

Tretthet og søvnighet er symptomer på spenningshodepine som kan forbedres ved å ta smertestillende midler som inneholder koffein i ingrediensene.

Årsaker til kronisk spenning hodepine

Årsaker til kronisk spenning hodepine


Spenningshodepine (også kalt muskel-sammentrekning hodepine) er hodepine som dekker begge sider av hodet. De smertene kan variere fra en kjedelig verke til en uutholdelig følelse av press på hodet. Spenningshodepine er klassifisert som kronisk når de oppstår mer enn 15 ganger i løpet av en måned i tre måneder eller mer.

Teorier

Det er fortsatt ikke kjent nøyaktig hvorfor folk får hodepine. Det var en gang trodde at spenningshodepine var resultatet av musklene blir for anspent - derav navnet - men en nyere teori er at en svingning i hjernen kjemikalier som serotonin utløser smerte. Imidlertid er den rådende teorien om at spenningshodepine er forårsaket av langvarig belastning av nakke, ansikt og hodebunn muskler.

Stress

Hva synes å være en vanlig trigger for spenningshodepine er stress. Dette kan føre til enten forandringer i hjernens kjemi, eller en clenching av forskjellige muskelgrupper i kroppen. Avspenningsøvelser som dyp pusting, mild massasje og biofeedback terapi kan hjelpe med smerter, sammen med forsiktig bruk av smertestillende.

Fatigue

Fatigue er en annen hyppig klage fra de som lider av kroniske spenningshodepine. Dette kan bidra til stress og kan føre til grunne pust og en følelse av å være under for mye press, noe som kan bidra til hodepine smerte. Spesifikke årsaker til trøtthet fører til hodepine inkluderer dårlig søvn, øyeplager og dårlig generell helse.

Tilbaketrekking

Legemet kan produsere smerte identisk med en spenningshodepine når den går gjennom tilbaketrekning fra en viss kjemisk. Kroppen har fått så brukes til kjemisk nærvær at den produserer smerte å få den kjemiske inn i det igjen. Koffein og nikotin tilbaketrekking ofte føre til hodepine, samt tilbaketrekning fra de aller smertestillende brukes til å behandle hodepine.

Andre årsaker

Noen ganger spenningshodepine kan feildiagnostisert fordi symptomene er så lik andre sykdommer, som for eksempel en bihulebetennelse eller en kiste kaldt. Slag mot hodet kan noen ganger føre til varig smerte lik kronisk spenningshodepine i tillegg.

Hva er årsakene til kronisk hodepine og trøtthet?

Kronisk hodepine og tretthet kan stamme fra en rekke faktorer. Nullstilling inn på årsaken til symptomene dine kan hjelpe deg å utelukke alvorlige forhold, og vite at dine symptomer er mulig å behandle kan sette sinnet rolig.

Fatigue

Fatigue seg selv kan føre til kronisk hodepine. Hvis hodepinen har vært et gjennomgående problem, kan du prøve å få mer hvile.

Kronisk utmattelsessyndrom

Kronisk utmattelsessyndrom kan bringe på både tretthet og hodepine. Også se for sår hals, muskelsmerter, hukommelsestap, dårlig konsentrasjon og søvnløshet, som alle er forbundet med denne tilstanden.

Anemi

Anemi kan resultere i hodepine og tretthet. Det fører også til svimmelhet, blek hud, brystsmerter og irritabilitet.

Sinus Hodepine

Sinus press kan føre til bankende hodepine. Dette kan også føre til tretthet, i noen tilfeller rett og slett fordi smertene gjør det vanskelig å sove.

Stress

Tilbakevendende stress kan føre til hodepine og tretthet. Opptatthet med stressende problemer kan holde deg fra å få nok søvn, og spenning kan forårsake hodepine.

Hva er årsakene til hodepine i øynene?

Det finnes mange forskjellige typer hodepine med like mange årsaker. Eye hodepine kan være forårsaket av cluster hodepine, lomme hodepine, migrene, belastningen på øynene og synsproblemer. Eye hodepine er faktisk ganske vanlig. Erkjennelsen av triggere kan bidra til å minske hodepine.

Betydning

Hvis du kan bestemme triggere for øyet hodepine, kan lengden, alvorlighetsgrad og tilbakefall forebygges. Regelmessige synsundersøkelser er nødvendig, og videre medisinsk behandling kan anbefales.

Øyeplager

Øyeplager er en dominerende trigger av øye-relatert hodepine. Dreven lesing og lesing i svakt eller dårlig lys kan stamme øynene og forårsake hodepine. Eksponering for sterkt lys kan også utløse et øye relatert hodepine.

Fatigue

Ser mye på TV eller nær og lang dataarbeid kan føre til syns hodepine. Antirefleks briller vil hjelpe når du bruker en datamaskin, og tar en pause fra TV-titting vil bidra til å redusere hodepine.

Også påpeke hvorfor se på tv og lange dataarbeid kan føre til syns hodepine.

Stress / tretthet

Blende av å se mye på TV eller lang dataarbeid kan understreke øynene. Dette tretthet bidrar til øye hodepine.

Hodepine

Cluster hodepine komme plutselig og sterkt. De kan føre til uutholdelig smerte, redusert elev størrelse, rive, røde øyne, hovne øyne og slippe øyelokkene. Migrene kan forårsake følsomhet for lys og forverre øye-relaterte smerter.

Synsproblemer

Synsproblemer, inkludert glaukom (optisk-nerveskade), astigmatisme (uregelmessig formet hornhinnen), nærsynthet (feil fokus) og feil brille eller kontaktlinse resepter for å behandle disse forholdene kan føre til syns hodepine.

Sinus

Bihuleproblemer, lunger, allergier, forkjølelse og infeksjoner kan legge press på sinus hulrom og forårsake øye hodepine. Området over og rundt øyet kan også bli påvirket.

Hvordan Forklar Chronic Fatigue Syndrome til venner og familie

Hvordan Forklar Chronic Fatigue Syndrome til venner og familie


Kronisk utmattelsessyndrom (CFS) er vanskelig å forstå, selv for leger. Siden ganske mye om denne sykdommen er fortsatt ukjent, er det ofte vanskelig for pasienter å få folk til å akseptere sykdommen som reelle. Pasienten må være i stand til å forklare CFS tilstrekkelig til venner og familie slik at de kan gi sårt tiltrengt støtte.

Bruksanvisning

•  Forklar at den viktigste symptom på kronisk utmattelsessyndrom er ekstrem utmattelse. La folk få vite at mangel på energi begrenser din evne til å utføre selv den ordinære virksomheten. Be dem om å akseptere at du ikke er i stand til å gjøre de samme tingene som du kan gjøre før sykdommen.

Fortell vennene dine at du må kutte ned på sosiale aktiviteter, slik at du får mer energi til å vie til arbeid og familie. Minn dem på at du må lære å spare dyrebar energi som du har.

Utdanne venner og familie om de sekundære symptomer på kronisk utmattelsessyndrom, som ledd- og muskelsmerter, hodepine og sår hals. Sammenlign disse symptomene til influensa. Dette vil gi vennene dine en god ide om hvordan du føler deg hver dag.

Forbli hyggelige og positive. Forstå at folk som ikke er syke med CFS kan egentlig ikke "få det." Gi dem tid til å stille spørsmål, ikke bare om sykdom, men om den følelsesmessig påvirkning og de resulterende endringer i livet ditt.

Skille Chronic Fatigue Syndrome, en fysisk sykdom, depresjon. Skriv ut en liste over alle de tingene du skulle ønske du kunne gjøre i morgen. Forklar at hvis du var deprimert, ville papir være blank. Vis venner og familie som du har interesse og ønske, bare ikke fysisk kapasitet til å gjøre ting.

Se vennene til nyere forskningsstudier som viser at mellom en og fem personer per 1000 kan ha kronisk utmattelsessyndrom, noe som gjør CFS et stort helseproblem.

Chronic Fatigue hos barn

Kronisk utmattelsessyndrom er en ødeleggende sykdom preget av en varig fysisk og emosjonell utmattelse som ikke blir bedre med hvile. Mens det var en gang antatt å bare påvirke voksne, har det nå blitt diagnostisert hos barn og ungdom.

Hva er Chronic Fatigue?

The National Cancer Institute beskriver kronisk utmattelsessyndrom som "En tilstand som varer i mer enn seks måneder der en person føler seg sliten mesteparten av tiden og kan ha problemer med å konsentrere og utføre daglige aktiviteter. Andre symptomer er sår hals, feber, muskelsvakhet, hodepine og leddsmerter. "

Hvor ofte det påvirker barn

Ifølge Center for Disease Control (CDC), "studier av CDC og andre har vist at mellom 1 og 4 millioner amerikanere lider av kronisk utmattelsessyndrom (CFS)." Chronic Fatigue er mer vanlig hos kvinner enn hos menn, men det bærer ingen bias mot rase eller etnisitet. Mens statistikken er lett funnet på voksne med sykdommen, er det faktiske antallet barn og unge med sykdommen ukjent.

Behandling

Ifølge Archives of Disease in Childhood, kan behandling for kronisk utmattelsessyndrom være mest effektiv hvis nærmet fra et tverrfaglig måte. Som er "gradert aktiviteter / treningsprogram, familie økter og støttende omsorg."

En undersøkelse publisert i arkivene konkluderte: "... utfallet av poliklinisk tverrfaglig rehabiliterende behandling sammenlignet med støttebehandling alene for barn og unge med kronisk utmattelsessyndrom ... (er det) de i programgruppen hadde signifikant høyere velvære poengsum og skolegang enn de som har støttebehandling alene. Programmet betydelig redusert den samlede alvorlighetsgraden av sykdommen. "

Prognose

En journal artikkel publisert i Pediatrics, det offisielle tidsskriftet til American Academy of Pediatrics, anmeldt forløpet og utfallet av Chronic Fatigue hos barn og ungdom. Studien ble funnet, "barn og ungdom med kronisk tretthetssyndrom har en som er lik den som er beskrevet i voksne, men at syndromet avviker på flere måter, mest spesielt, presentasjon tidligere i sykdomsforløpet og en mer optimistisk utfall".

Hvor får du hjelp

Hvis du mistenker at du eller barnet ditt har kronisk utmattelsessyndrom, bør en utdannet medisinsk faglig kunne vurdere symptomer og stille en diagnose eller henvisning derfra. Vær forberedt på legens besøk ved å ha en skriftlig liste over symptomene. Det kan være nervepirrende å snakke med noen om din tilstand, så det er en god idé å skrive ned de problemer du har på forhånd slik at du ikke glemmer noe mens du er der.

Hva er fordelene med HGH på Adrenal Fatigue?

Hva er fordelene med HGH på Adrenal Fatigue?


Stressende situasjoner kan utløse kroppens indre alarmsystem. Meldinger sendes fra hjernen til binyrene beordrer dem til å frigjøre kortisol som en forsvarsmekanisme. Men mens det er en midlertidig nødvendighet for å hindre fare, kontinuerlig produksjon av kortisol og andre hormoner bevirker binyrer å bli utmattet og kan forringe deres evne til å fungere på riktig måte.

Adrenal Fatigue

Binyretretthet er betegnelsen som brukes for å forklare symptomer og tilstander som forekommer i hele kroppen som følge av mangelfullt utføre binyrene. Siden binyrer er skjelv for metabolismen av næringsstoffer, væsker, elektrolytter og funksjonen av det kardiovaskulære systemet, overcompensates legemet for å prøve å motvirke disse effekter. Symptomene varierer, men vanligvis er det en generell følelse av tretthet og mangel på energi. Mange lider slå til sentralstimulerende stoffer som koffein. Ifølge Dr. Michael Galitzer, en lege som har spesialisert seg på bio identisk hormonbehandling og anti-aldring medisin, "Når folk er under enormt og langvarig stress, vil de oppleve binyretretthet."

Binyrebarkfunksjonen

Binyrene er to valnøtt-sized kjertel som sitter over nyrene. Deres primære funksjon er å forberede kroppen for "fight or flight" når de står overfor truende eller stressende omstendigheter. Binyrer frigi en rekke hormoner, inkludert adrenalin og kortisol, som er ment å hjelpe kroppen i å overvinne stress. Hjertefrekvensen øker hastigheten som blod og oksygen blir transportert til musklene i forberedelse til handling. Når stress har blitt unngått og / eller elimineres, blir meldinger sendt til binyrene å frigjøre en ny runde med hormoner som motvirker adrenalinet og kortisol og roe alt ned.

Kortisol og HGH

Kortisol er et steroid hormon som regulerer blodsukkeret og bestemmer næringsstoffer (fett, protein eller karbohydrat) som vil bli benyttet for energi i perioder med stress. Imidlertid er denne prosessen bare ment å vare i kortere perioder. Når belastningen er kontinuerlig, er binyrene tvunget til kontinuerlig å pumpe kortisol, som kan være skadelig. Tilstedeværelsen av kortisol kan skape, ubalanser i andre hormoner, for eksempel DHEA og HGH. Humant veksthormon (HGH) er produsert av hypofysen og er ansvarlig for vevsvekst, noe som fører til økt, muskelmasse og energi. Det er også nyttig i vektkontroll og sakker aldringsprosessen.

HGH kosttilskudd

Alder, stress og andre faktorer fører til en reduksjon av kroppens naturlige humane veksthormon (HGH) produksjon. Individer som ikke naturlig produserer nok HGH kan være foreskrevet HGH kosttilskudd av en lege. HGH kosttilskudd antas å reversere tegn på aldring, øke muskelmasse, økt energi og fremme vekttap. Ett av symptomene på binyretretthet er vektøkning. Høye nivåer av kortisol i kroppen i lengre perioder kan påvirke skjoldbruskkjertelen og bremse stoffskiftet. Ifølge Dr. James L. Wilson, Ph.D., forfatter av Adrenal Fatigue: The 21st Century syndrom ", som" kjertler av stress, 'binyrene spiller en nøkkelrolle i å modulere effekten av stress på kroppen tar. fremgangsmåten for å støtte og fremme optimal adrenal helse og funksjon er en viktig del av enhver anti-aging program. "

Risiko

Noen av risikoen forbundet med HGH kosttilskudd er hodepine, muskelsmerter, betennelser, leddgikt og veksten av bein og organer. Ifølge National Endokrine og metabolske sykdommer Information Service, kan de som tar HGH kosttilskudd være i faresonen for binyrebarksvikt. Binyrebarksvikt oppstår når binyrene eller hypofysen er skadet, og det kan være dødelig. HGH er ikke antatt å forårsake binyrebarksvikt, men folk som ikke gjør nok veksthormon også ikke gjør nok av hormoner avgjørende for riktig funksjon. Hvis en person bare blir supplert for lave nivåer av humant veksthormon, kan de ikke engang være klar over at de mangler andre hormoner slik som kortisol. Det er de lave nivåer av disse hormonene som kan føre til binyrebarksvikt. Det er ulovlig å bruke HGH kosttilskudd som en atletisk ytelse enhancer.

Hva er årsakene til trøtthet og hodepine i tenåringer?

Hva er årsakene til trøtthet og hodepine i tenåringer?


Tenåringer ofte klager over vage helsemessige bekymringer som tretthet og headaches.Sometimes disse klagene er mindre, og andre ganger de kan tyde på mer alvorlige helseproblemer. Det er mange årsaker til trøtthet og hodepine hos tenåringer.

Minor årsak til hodepine

Ifølge Medicine Net, så mange som 56 prosent av guttene og 74 prosent av jentene mellom 12 og 17 uttalt at de hadde en hodepine de siste 30 dagene. De fleste av disse årsakene er mindre. Foreldre opplever ofte at dårlig syn fører til hodepine, og briller løse problemet. Allergi og sinus problemer kan også være å klandre for gjentatte hodepine i tenåringer. Spenningshodepine er vanlig hos tenåringer, akkurat som de er hos voksne.

Store årsaker til hodepine

Langvarig eller gjentatt hodepine kan tyde på mer alvorlige bekymringer som en hjernesvulst. Encefalitt og meningitt er sykdommer som kan forårsake alvorlig hodepine. Selv om sjeldne i tenåringer, blodpropp ofte har en stor klage over hodepine. Tenåringer som har langsiktige alvorlig hodepine kanskje også opplever migranes.

Mindre Årsaker til Fatigue

Tenåringer ofte klager over tretthet. Den vanligste årsaken er overaktivitet og mangel på hvile. Feil kosthold er ofte å klandre som tenåringer har en tendens til å spise ikke-næringsrik mat som rask mat og junk mat. Jenter opplever ofte en mangel på jern som de begynner sine perioder og gå gjennom puberteten. Mangel på jern kan føre til tretthet.

Viktigste årsakene til trøtthet

Selv mindre hvis behandles, kan ubehandlet depresjon være alvorlig. Tenåringen kan oppleve tretthet, og ikke være klar over det er et tegn på depresjon, og trenger å bli behandlet av en psykiater umiddelbart. Mens foreldrene ikke vil innrømme det, kan bruk av narkotika føre til tretthet i en tenåring. Trøtthet kombinert med andre symptomer som vekttap eller oppkast kan indikere en mer alvorlig årsak til tretthet.

Hodepine og trøtthet Together

Hvis en tenåring opplever både hodepine og tretthet på samme tid, kan det være en mindre helseproblem som viser begge deler. Influensa og virus ofte resultere i både hodepine og tretthet. Enkelt sengeleie og over-the-counter medisiner vil løse sykdom. Imidlertid viser både kunne være en mer komplisert helse bekymring for eksempel hjernesvulster eller leukemi. Dette vil kreve en spesialist for å behandle din tenåring.

Hvordan Test for Fatigue

Hvordan Test for Fatigue


Medicine Plus definerer utmatting som en mangel på motivasjon og energi som er annerledes enn vanlige tretthet, som er forbundet med søvnighet på slutten av dagen. Selv om mange mennesker opplever tretthet på grunn av følelsesmessig eller fysisk stress eller en periode med langvarig mangel på søvn, kan det tyde på en mer alvorlig underliggende helseproblem. Det er spesielt sant hvis det vedvarer og er ikke lindres ved mer søvn, bedre kosthold eller redusert stress. Legen din kan utføre noen psykologiske, fysiske og fysiologiske tester for å se om du er trøtt før undersøke mulige årsaker. Disse kan inkludere blodmangel, allergier, skjoldbrusk problemer, anoreksi / fedme, depresjon og diabetes.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med legen din og merk alle dine symptomer på et stykke papir for å ta med deg.

Fortell legen din om dine symptomer, din medisinske historie, din livsstil og matvaner. Legen vil da stille deg noen detaljerte spørsmål om hvordan du føler deg, dine søvnvaner, stressnivået. Hun vil også be om opplysninger om ditt personlige liv å måle om psykiske vansker kan være å gi deg tretthet. Hun kan også spørre om noen nylige dødsfall eller traumer, eller en spiseforstyrrelse som anoreksi.

Fortell legen din om noen fysiske symptomer på utmattelse. Disse kan omfatte muskelsmerter, hovne lymfeknuter, hodepine og vedvarende influensalignende symptomer. Hun vil bære ut en fysisk undersøkelse, sjekke ditt hjerte, kjertler og nervesystemet ditt.

Spør legen din om han kan også kan utføre noen fysiologiske tester for tretthet. Disse vil inkludere en blodprøve for å se om du har noen mineral mangler som jern eller magnesium eller hvis du har en infeksjon som kyssesyke. Legen din vil også ta en urinprøve for å teste for skjoldbruskkjertelen, nyre og leverproblemer, som også kan føre til tretthet.

Vent til legen din for å foreta en full diagnose basert på de testene han gjennomførte under din avtale og deretter besøke ham igjen hvis han mistenker tretthet. Han vil også diskutere mulige årsaker og kan ringe for ytterligere tester for å samle mer informasjon.

Tips og advarsler

  • Fatigue er vanskelig å diagnostisere fordi den ikke har en definerende symptom, så holde et notat av alle dine symptomer hver ordne opp gi legen mer informasjon å jobbe med som han prøver å stille en diagnose.
  • Fatigue er et vanlig problem for mennesker med travle liv, og alle de fleste alle over-utøver noen ganger, men hvis symptomene blir verre, og du sliter med å fullføre daglige oppgaver, kontakt lege fordi alvorlig utmattelse kan være et symptom på en mer alvorlig sykdom eller lidelse.

Chronic Fatigue Syndrome Symptomer

Chronic Fatigue Syndrom (CFS) er en tilstand der pasienter lider av alvorlig, nådeløse utmattelse som varer i minst seks måneder, og ikke blir bedre med hvile. Tilstanden er ofte forbundet med fibromyalgi og flere kjemiske følelser. Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), anslagsvis 1-4 millioner amerikanere er plaget med CFS. I mange tilfeller symptomene er så alvorlige at pasienten blir betydelig begrenset eller deaktivert.

Typer

CFS symptomer er varierte og omfatter: ekstrem trøtthet, sår hals, muskelsmerter, irritabilitet, hodepine, hovne lymfeknuter og kognitiv dysfunksjon. Symptomene vil variere for noen og holde seg konstant for andre.

Effekter

I alvorlige tilfeller kan CFS ha ødeleggende effekt på pasientens liv. Mange pasienter blir ute av stand til å engasjere seg i tidligere virksomhet, som kan føre til depresjon eller følelsen av isolasjon.

Origin

Årsaken til kronisk utmattelsessyndrom fortsatt ukjent. Men forskerne spekulerer i at CFS kan utvikle på grunn av virusinfeksjoner, et svekket immunforsvar, eller kronisk lavt blodtrykk.

Misforståelse

Siden de fleste CFS symptomer er subjektive, mange leger ikke klarer å ta klager av CFS-pasienter på alvor. For noen kan dette være den mest frustrerende aspektet ved klimaendringer med CFS.

Forebygging / løsning

Foreløpig er det ingen kur for CFS. Imidlertid kan teknikker som å spise et sunt kosthold, stress management, får tilstrekkelig hvile og mosjon bidra til å øke energi og lindre symptomer.

Social Security Funksjonshemming for Chronic Fatigue

Social Security Funksjonshemming for Chronic Fatigue


Symptomer på kronisk utmattelsessyndrom inkluderer vedvarende trøtthet, problemer med konsentrasjon, muskelsmerter, leddsmerter, hovne lymfeknuter, hodepine og hyppige sår hals. Noen mennesker som ikke kan jobbe på grunn av kronisk utmattelsessyndrom kvalifisere for Social Security Disability trygden.

Kriteriene

For å kvalifisere for Social Security Funksjonshemming trygden, må kronisk trøtthet hindre deg fra å delta i noen vesentlig sysselsetting, og legene må forvente tilstanden din til å vedvare i minst 12 måneder. I tillegg må du ha jobbet for en viss tid i det siste, avhengig av din alder.

Social Security Funksjonshemming Forsikring

Social Security Funksjonshemming Forsikring gir en månedlig betaling for kvalifiserte mottakere. Mengden varierer avhengig av hvor mye du har betalt inn Social Security i fortiden. Etter at du har kvalifisert for SSDI for to år, vil du kvalifisere for Medicare.

Søknad om funksjonshemming for Chronic Fatigue

Besøk noen Social Security Administration kontor for å søke om funksjonshemming for kronisk utmattelsessyndrom. Hvis du foretrekker det, kan du gå til Social Security Administration nettsted for å starte et program på nettet. Gi navn, adresser og telefonnumre til helsepersonell slik erstatnings evaluator kan kontakte dem for å få informasjon om din tilstand.

Hvordan påvirker Koffein Fatigue?

Hvordan påvirker Koffein Fatigue?

Den Koffein Debatt

Kjent for sin wake-up effekt, er koffein den mest populære stoffet i Amerika, med om lag 90 prosent av alle amerikanere inntak ca 200 milligram (Se Resources) daglig i en eller annen form. Koffein er også et hett tema, og det har diskutert om hvorvidt det er bra eller dårlig for helsen. Det er uenighet om dens virkninger på energinivået. Mens noen hevder koffein er bare mildt vanedannende, andre hevder det er svært vanedannende og bør unngås fordi det fører til helseproblemer og tretthet.

Koffein og dens rolle

Koffein er et stoff, et plantebasert alkaloid. Når forbrukes det stimulerer sentralnervesystemet. I sin naturlige tilstand, er det et hvitt pulver, som stammer fra flere planter, for eksempel kaffebønner, te blader og kakao nøtter. I tillegg er det brukt for skadedyrkontroll på visse planter ved å drepe insekter ved overstimulating dem. Koffein finnes i mat og slankepiller og finnes i enkelte medisiner og smertestillende midler. Koffein har flere kortsiktige effekter som midlertidig øke energi. Det øker blodtrykket og stimulerer lungene og basal metabolic rate (BMR). Fungerende som et vanndrivende, fremmer koffein urinproduksjonen.

Kortsiktige effekter av koffein

Søvnighet oppstår på grunn av et kjemikalie som kalles adenosin, som samler i hjernen mens våken. Dette kjemikaliet binder seg til adenosin reseptorer på hjerneceller. Det er denne bindingen av adenosin som forårsaker tretthet fordi nervecelleaktiviteten bremser ned. Når koffein er fortært, absorberer det adenosin bindende reseptorer, påskynde nerveceller. Koffein fungerer også som en vasokonstriktor forårsaker hjernens blodkar å krympe. Dette blokkerer adenosin evne til å åpne dem opp. Fordi en av de viktigste årsakene til migrene er blodkar øker i størrelse, noen hodepine medisiner inneholder koffein. Det er derfor folk kjemper hodepine noen ganger drikke kaffe for å lindre smerte.

Koffein langsiktige effekter og Fatigue

Kroppen absorberer raskt koffein, bærer det gjennom blodet. Når som helst 15 til 45 minutter etter inntak, en person føler seg virkningene av medikamentet, som varer i omtrent 4 til 6 timer.
Selv om koffein kan stoppe hormonet adenosin, forårsaker kortsiktig årvåkenhet, det kan også forstyrre søvnen senere, forårsaker tretthet. Som koffein injiserer adrenalin i blodet, vil ikke kroppen få en midlertidig energi boost. Men det vanligvis feiler, noe som resulterer i lav energi, og noen ganger til og med depresjon senere på dagen. Folk er avhengige av koffein kan få på en koffein berg-og dalbane av oppturer og nedturer, forårsaker kroppen til å bli oppbrukt fra overdreven adrenalin, som et resultat av å drikke for mye koffein, noe som gjør dem nervøs og irritabel ved sengetid.

Løsninger for koffein narkomane

Hvis du er bekymret for mye koffein gjør deg trøtt, kan du alltids slutte å konsumere det. Men ikke quiit cold turkey, fordi komplett koffein tilbaketrekking kan føre til hodepine. I stedet avvenne deg av gradvis. På den annen side, begrense mengden av kaffein til bare en eller to kopper kaffe (eller brus) en dag.
En annen tilnærming er å motvirke koffein inntak med mer vann. Bor hydrert kan bidra til å forhindre hodepine forårsaket ved å trekke tilbake eller å kutte ned på koffein. Fordi koffein er vanndrivende, bør du drikke mer vann, uansett, så du vil ikke bli dehydrert. For hver kopp koffein, drikke 3 til 4 (8-oz.) Glass vann. Selv om først vil du bli styrtende for badet, etter en stund vil du ikke trenger å gå så mye. Enda bedre, vil du sannsynligvis oppdage et redusert craving for koffein og har mer energi.

Hvordan overvåke Eye Fatigue

Hvordan overvåke Eye Fatigue


Tretthet i øynene manifesterer når en person er i stadig anstrenge sin visjon. Stirrer inn i en dataterminal eller lese liten tekst fra en bok i lange perioder kan gjøre øynene sliten. Overvåking tretthet i øynene er en klok måte å vurdere når øynene trenger en pause. Slik at øynene dine til å hvile en stund typisk løser problemet med trøtthet.

Hvordan overvåke Eye Fatigue

•  Vær oppmerksom på hvor enkelt det er å holde øynene åpne. Kontinuerlig skjeling grunn til følelser av høyt trykk og / eller overfølsomhet for lys er et klart tegn på tretthet.

Merknad hvis øynene dine krever tørke eller gni. Øyne som vann eller føler som om de er kløende eller brenn tyder på at de er tørre og utmattet.

Finn spenninger i øvre rygg, skuldre eller nakke. Identifisering av spenninger i disse områdene indikerer overdreven stram forårsaket av stirre i samme retning over en lengre tidsperiode.

Besøk en øyelege hvis du merker forverring i ordnede visjon. Se en øyelege også hvis du opplever tåkesyn eller lider av evigvarende hodepine relatert til overforbruk av øynene.

Medisiner som brukes for MS Fatigue

Medisiner som brukes for MS Fatigue


Mer enn 80 prosent av multippel sklerose (MS) pasienter opplever tretthet - det er den mest omtalte MS symptom ifølge undersøkelser av National MS Society. Stimulerende medisiner lette trøtthet, men må brukes med forsiktighet for å unngå avhengighet. Kosttilskudd er også tilgjengelig.

Amantadin

Ifølge Dr. George H. Kraft, direktør for den vestlige Multiple Sclerosis Clinical Center, University of Washington, Amantadine (Symmetrel), foreskrevet i en dose på 100 milligram to ganger om dagen, er trygt og billig. Det er den mest forskrevne medisiner for MS fatigue.

Modafinil

Kraft sier også Modafinil (Provigil) er et medikament MS leger i økende forskrivning. Vanlig dosering er 200 milligram, tas hver morgen å unngå søvnforstyrrelser om natten.

Metylfenidat

MS-pasienter ofte føler de resultatene de får fra sentralstimulerende metylfenidat (Ritalin) er svært gunstig. Dosen varierer - legen din vil avgjøre hva som er best for deg.

Advarende Sight

Kraft uttaler videre stimulerende medisiner kan påvirke kroppens naturlige rytme fortelle deg når mer søvn er nødvendig. Han sier berøvelse av søvn hindrer den naturlige evne av nervesystemet for å reparere MS skader, etter en prosess med omlegging informasjon til andre områder i hjernen. Denne aktiviteten blir utført under dyp søvn stadium.

Dietary Supplement

Kosttilskudd acetyl-L-karnitin er en form av aminosyren L-karnitin, som finnes i nesten alle celler i kroppen. Det spiller en avgjørende rolle i produksjon av energi fra langkjedede fettsyrer. Ifølge Mayo Clinic, en studie fra 2006 konkluderte med bruk av dette kosttilskuddet i forbindelse med vanlig brukte immundempende medisiner redusert MS fatigue intensitet i 63 prosent av deltakerne som ble behandlet.