Digidexo.com

Bivirkninger av Minocyclin

Minocycline er en reseptbelagte medikamenter som brukes ved behandling av et bredt spekter av bakterielle infeksjoner, slik som akne. Det er et tetracyklin-antibiotikum, og slag bakterier lokalisert inne i legemet. Den forsinker veksten og spredning av bakterier, og gjør det mulig for immunsystemet til å ødelegge det. Noen bivirkninger er mulig grunn til å ta Minocycline.

Vanlige bivirkninger

Flere mindre og vanlige bivirkninger av Minocycline eksisterer. Disse bivirkningene skje ofte til brukere av medisinen, og antas å være mindre siden de pleier å visne bort raskt. Men hvis bivirkningene somle eller forsterke, informere legen din. Disse bivirkningene er appetitt tap, hud fargeendringer, sollys følsomhet, svimmelhet, følelse ør, hvirvlende opplevelser, har en hard tid å svelge, diaré, kvalme, oppkast og ustøhet.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er en mulighet med Minocycline bruk. Disse mulige skadelige Minocycline bivirkninger omfatter muskelsvakhet, muskelsmerter, leddsmerter, utflod eller irritasjon, ekstrem hudreaksjon på grunn av solen, unormal svakhet eller tretthet, betennelse i bukspyttkjertelen (med symptomer som raskere puls, kvalme, ømhet magen, og kaster opp), peeling, hoven, rød, eller blemmer på huden, sår på innsiden av munnen, hevelse, smerte eller rødhet på innsiden av munnen, ekstrem diaré, magesmerter, magekramper, hodepine, hørselstap, blodig avføring , uskarpt syn, utslipp av tannkjøttet, blødninger i tannkjøttet og øresus. Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis noen av disse bivirkningene oppstår.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner er en mulighet med Minocycline, men ikke svært vanlig. De kaller for akutt legehjelp, siden de kan føre til potensielt farlige konsekvenser. Noen tegn på allergisk reaksjon på Minocycline har en hard tid puste, hudutslett, kløe, elveblest og tetthet i brystet eller tyngde.

Gravide og ammende

Gravide kvinner bør unngå bruk minocyklin, på grunn av det faktum at det kan føre til skade på fosteret (for eksempel permanente tenner misfarging). I tillegg bør ammende kvinner unngå medisiner, siden det utskilles inne i morsmelk og kan ha en effekt på utviklingen av babyens tenner og bein.

Overdose

Overdoser på Minocycline kan føre til noen alvorlige konsekvenser. Hvis du er bekymret for at du har overdose på denne medisinen, få øyeblikkelig legehjelp. Noen tegn på Minocycline overdose er kvalme, oppkast og diaré.