Digidexo.com

Hvordan beregne kalorier, fett, og mettet fett å miste vekt

Det grunnleggende prinsipp for å miste vekt er enkel: forbruke mindre energi eller kalorier, enn du expend. Opprette et netto tap kaloriinntak på 500 kalorier per dag resulterer i en kilo vekt tapt per uke.

Det er også viktig å få riktig mengde næringsstoffer. Mange amerikanere ta i altfor mange kalorier og altfor få næringsstoffer. Riktig ernæring er viktig for generelle helse.

Hvordan beregne kalorier, fett, og mettet fett å miste vekt

Beregning Kalorier

Hvis du er stillesittende, multiplisere din nåværende vekt i pounds med 10 for å beregne det daglige kalorier som trengs for å opprettholde din nåværende vekt. (Ref. 1.) Hvis aktivitetsnivået er lavt eller du er over 55 år, multipliser med vekten din 13. Hvis ditt aktivitetsnivå er moderat, multiplisere vekten din med 15. Hvis aktivitetsnivået er høyt, multiplisere vekten din med 18.

Trekk fra 500 kalorier fra denne totalen for å finne ut den daglige mengden kalorier du trenger å kutte ut for å miste en kilo i vekt per uke.

Faktor i mengden kalorier som du forbrenner i kardiovaskulær aktivitet for å opprettholde et vekttap på ett pund per uke.

Å miste en til to pounds per uke er et trygt nivå av vekttap. Derfor kan din netto kalori tap per dag være opp til 1000 kalorier, men ikke mer.

Beregne Fett og mettet fett

Multipliser din vekttap kalorier (den totale kalorier trenger å miste en kilo i vekt per uke) med 0,20. Dette vil gi deg det minimum av fett bør du spise per dag. (Ref. 2.)

Multipliser din vekttap kalorier med 0,35 for å få den maksimale mengden fett du bør spise per dag. (Ref. 2.)

Del din minimum av fett kalorier med ni. Dette er den minste mengden av fett i gram. (Ref. 3.)

Del din maksimale mengden fett kalorier med ni å få den maksimale mengden av fett i gram. (Ref. 3.)

Multipliser din vekttap kalorier med 0,07. Dette er den maksimale mengden mettet fett du bør spise på en dag. (Ref. 2.)

Del din maksimale mengden mettet fett kalorier med ni for å få den maksimale mengden av mettet fett i gram. (Ref. 3.) Husk at mettet fett er en del av din daglige fett totalt.