Digidexo.com

testo mot fett

Hva er en god kilde til enumettet fett?

Hva er en god kilde til enumettet fett?


Helse-food mani av 1980-tallet og utover førte en krig mot fett - ikke bare fett på kroppen vår, men gram fett finnes i matvarer. Fettfri varianter av gamle favoritter begynte å line supermarked hyller og dominere mat annonser. Nå, ernæringsfysiologer skille mellom "gode" (mono og flerumettet fett) og "dårlige" (mettet) fett. Det er mange måter å få mer av de gunstige og velsmakende fett og mindre av resten.

Hvorfor spise fett

Hvis du noen gang har prøvd en lav-fett diett, har du sannsynligvis funnet ut at det venstre du føler deg sulten en god del av tiden. Fordi fett passerer gjennom magen saktere enn karbohydrater eller sukker, det holder deg mett lenger. Dette kan være en stor boost hvis du prøver å komme gjennom dagen på færre kalorier. Men mettet fett er dårlig for oss. De fører til høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk og andre helseproblemer. Mono og flerumettet fett, derimot, har positive effekter for hjertet og hjernen.

Vegetabilske oljer

Oliven, peanøtter og raps olje er gode kilder til enumettet fett. Hvilken som helst av disse oljer kan anvendes for sauteing, men mange kokker foretrekker peanøttolje for høy varme matlaging. Velg olivenolje for salat og i stedet for smør på brødet. For baking søtsaker, bruke rapsolje for sitt milde smaken.

Avocado

Du kan gjøre mer enn å lage guacamole med avocado. Bruk den på smørbrød i stedet for mayo eller på en hamburger i stedet for ost. Gjør et meieri-fri meksikansk pizza av lagdeling avocado, salsa og friske hakkede grønnsaker på pizzabunn eller pitabrød. Hvis du er på farten, er det bare skjære en avokado i to halvdeler, dryss med krydder, deretter spise det rett ut av huden sin. Avocado er også stor i salat.

Nøtter

Mandler, pekannøtter, gresskarfrø og andre nøtter og frø er naturens ferdige fast food. Ta en håndfull med noen rosiner eller tørkede tranebær for en tilfredsstillende matbit eller rask frokost. Valnøtter og flaxseeds er også rik på omega-3 fettsyrer, som antas å ha nytte av hjernen samt hjertet.

Laks

Kaldt vann fisk som laks, sild og sardiner er rike på omega-3 fettsyrer. Kjøpmann magasinet siterer forskning som hevder at regelmessig inntak av laks fremmer en rekke helsemessige fordeler utover et sunt hjerte: reduksjon av PMS-symptomer, lindring av depresjon, bedret kognitiv utvikling hos barn og forbedret insulin funksjon hos diabetikere.

Coconut

Teknisk sett er kokos høy i mettet fett. Men disse fett er mellomkjedede fettsyrer som ikke øker kolesterolet og kan også bære sine egne helsefordeler, ifølge Vegetarian Times. Spre kokos smør på brød med gelé eller blande inn smoothies. Det kan også spises alene for en deilig mini-dessert. Må være forsiktig, skjønt; kokos smør inneholder ca 100 kalorier per spiseskje.

Hvordan å miste vekt ved å vite Faktorer av Fat: fri kunnskap

Hvordan å miste vekt ved å vite Faktorer av Fat: fri kunnskap


Fettakkumulering kan være på grunn av mange faktorer, og er hovedårsaken til uforholdsmessig økning i vekt. Selv om det ikke er enkelt kjent faktor som er ansvarlig for fett opphopning, vel vitende om noen av disse faktorene kan hjelpe til med å hindre opphopning av fett i første omgang.

Hvordan å miste vekt ved å vite Faktorer av Fat: fri kunnskap

•  Tenk på Genetics: En rekke vitenskapelige undersøkelser og studier har konkludert med at en persons genetiske faktorer spiller viktig rolle i en person blir overvektige og dermed akkumulere fett. Men det er fullt mulig at fedme kan kjøre i familien på grunn av dårlig livsstil på en del av foreldre. Derfor er det vanskelig å entydig si at genetikk er ansvarlig for oppsamling av fett selv om det er en medvirkende faktor. Barn av overvektige mennesker kommer til å være fett, før eller senere.

Tenk på Sosiale faktorer: Fat opphopning og fedme kan være et resultat av sosiale faktorer. Hva slags samfunn en person bor i definerer hans matvaner. Disse kan inneholde ritualer og skikker som hindrer viss type mat blir konsumert og oppmuntrer forbruk av andre.

•  Tenk på Financial faktor: Det er et velkjent faktum at økonomisk status bidrar umåtelig mot fett opphopning. En rik person har en tendens til å spise mat rik på olje og fett. Dessuten er det sannsynlig at han har en livsstil som oppmuntrer stillesittende vaner. Dette kan føre til fett opphopning. Men en person som har mindre penger å bruke generelt velger maten hans nøye og legger grønne bladgrønnsaker og korn protein til sin diett. Han har også en tendens til å være mer aktive og foretrakk å gå i stedet for å bruke en bil eller andre modusen for transport for å spare penger. Således er det sannsynlig at han akkumulere mindre eller ikke noe fett. Noen ganger på ekstremt dårlig side, folk forsømme sine dietter og spiser veldig usunn fet mat fordi de har en tendens til å være den billigste av alle.

Ikke glem om personlige vaner: Personlige vaner er store bidragsytere til fett opphopning. Stillesittende livsstil, overflødig alkoholinntak, forbruker fastfood, røyking, utover inntak av koffein og spise på ulike timer kan føre til fedme og fett opphopning. Kombiner disse faktorene med mangel på mosjon og du har en dødelig kombinasjon som kan føre til fett opphopning og krever større oppmerksomhet.

Hint

 • Hvis først du ikke lykkes, prøv igjen.

Sitroner og vekttap

Da Martha Stewart ble løslatt fra fengsel, ble hun spurt om hva hun hadde savnet mest. Hennes svar? "Friske sitroner." Og hvem kan klandre henne? Bortsett fra deres lyse, rike farger og frisk, ren duft, sitroner er en kraftpakke av vitaminer og essensielle næringsstoffer. Ingen prøver å gå ned i vekt bør være uten en lys bowlful tett på hånden.

Sitronsyre

Ifølge Theresa Cheung, forfatter av "The Lemon Juice Diet", sitroner har den høyeste konsentrasjonen av sitronsyre (7% til 8%) av alle frukter. Sitronsyre hjelper kroppen absorbere visse mineraler, som kalsium. Supplement produsenter binde kalsium til sitronsyre i en prosess som kalles "chelatering."

En kropp som er utsultet på essensielle næringsstoffer vil ikke felle pounds lett, så legger sitroner til kosthold er en god idé.

Vitamin C

En studie juni 2005 av Carol Johnston ved Arizona State University East Department of Nutrition viser at "Personer med tilstrekkelig vitamin C status oksidere 30 prosent mer fett i løpet av en moderat trening bout enn personer med lav vitamin C status, derfor vitamin C-utarmet individer kan være mer motstandsdyktig mot fett massetap. "

Enkelt sagt, hvis du ikke får nok vitamin C, vil du ikke gå ned i vekt. Sitroner er en utmerket kilde til vitamin C.

Pektin

En 2008 studie publisert i Silpakorn Universitet Science and Technology Journal viste at inntak av pektin vil redusere nivåene av kolesterol i blodet. Forfatterne foreslår at pektin øker viskositeten i tarmkanalen som gjør det vanskeligere for deg å absorbere kolesterol, som betyr at du vil lagre mindre fett.

Sitronskall inneholder 30 prosent pektin. Legge lunter av friske skallet til supper, stuinger, sjømat og stir-frites tilfører verdifull ernæring samt en fargeklatt.

Salt Substitute

The Mayo Clinic forteller oss at mens bare 11 prosent prosent av natrium i våre dietter kommer fra saltbøsse --- bearbeidet mat står for en heidundrende 77 prosent av saltet vi tar inn. Mindre du er nøye leser hver etikett, er du sannsynligvis ta i måten mer natrium enn du tror.

Salt kan gjøre deg beholde vann, noe som gjør vekttap frustrerende. Matlaging fersk mat og krydder med sitroner i stedet for salt eller kommersielle krydder vil redusere inntak av natrium, samt å legge en frisk kick til matlaging.

Bruker i Vekttap

Start dagen med en klemme av frisk sitron juice i varmt vann for å kick-starte fordøyelseskanalen.

Sitronsaft og olivenolje med litt salt og pepper gjør en utmerket salat dressing.

Skrell en sitron og kaste den i blender med kaldt vann og et snev av ren lønnesirup for en ettermiddag pick-me-up.

Sug sitronskiver og en stokk med kanel i en mugge med vann over natten for en smakfull alternativ til rent vann eller sukkerholdig brus.

Klem saften av en frisk sitron over kylling, fisk og grønnsaker før grilling for en herlig frisk smak.

Hvordan redusere Belly Fat & Styrke Abs

Det er ingenting så sexy som fast abs. En notorisk vanskelig del av kroppen for å holde trim, er en flat mage ettertraktet av både menn og kvinner i deres innsats for å se vakre og attraktive for det motsatte kjønn. En sterk mage også beskytter ryggmuskulaturen, så i tillegg ser bra ut, en stram mage også vil holde ryggen i god stand.

Hvordan redusere Belly Fat & Styrke Abs

Å få de stramme, Flat Abs

•  Kom opp med et godt kosthold. Det er viktig å forstå at du kan ikke bare gå ned i vekt i magen; når du mister fett, det kommer fra hele kroppen din. Målrettede øvelser kan hjelpe deg å styrke disse abs, men å miste fett, må du ha et rimelig sunt kosthold, lite kalorier og fett. Likevel, for mennesker taper vekt, er magen en av de første stedene det viser

Noen dietter som er rettet mot fett tap er også low-carb dietter, som er lett på korn, korn, stivelse og pasta, ettersom karbohydrater og sukker kan konvertere til fett hvis ikke jobbet av i en relativt kort tidsperiode.

Et godt kosthold er en som er høy i fiber, slik at frukt og grønnsaker er en god innsats. Hvis du kan, innlemme flere små måltider i dagen i stedet for å spise noen store seg. Små, hyppige måltider bidrar med sult og redusere tendensen til å overspise. Også, de opprettholde stoffskiftet på et jevnt nivå slik at du forbrenner kalorier konsekvent.

Utarbeide en god øvelse plan. En kombinasjon av stretching, kondisjonstrening og styrketrening er et typisk godt avrundet trening regime. Stretching varmer opp musklene, brenner cardio trening kalorier, og når musklene er litt trøtt, innføre motstand bidrar til å bygge magemusklene.

Du trenger ikke nødvendigvis trenger spesielt utstyr for å jobbe dine magemuskler, men hvis det hjelper deg til å trene, bruke dem. Crunches, situps og leglifts er helt dekkende som ab muskel spesifikke øvelser. Walking også fungerer magemusklene.

Vedvarer. Det er egentlig ingen rask løsning for å miste buk fett og styrke musklene. Selv slankepiller og prestasjonsfremmende kosttilskudd kan ikke gjøre jobben sin hvis du ikke spiser godt og mosjon. Hvis du ikke kan gjøre en hel treningsøkt rutine på en gang, bryte den opp. Hvis du bryter ned og ha et stykke sjokoladekake, komme tilbake på sporet ASAP. Jo mer konsekvent du er jo raskere din innsats vil lønne seg.

Hint

 • Endre ting opp. Ved å variere ditt treningsprogram, får du ikke bare opprettholde interessen i treningen, men kroppen din vil presse hardere for å tilpasse seg, slik at du kan se resultater raskere. Samme gjelder for mat: Hvis du variere maten valg, vil du være mindre sannsynlig å spise fetende mat ut av kjedsomhet.
 • Sov godt. Studier har vist at tilstrekkelig søvn bidrar til å regulere hormonene som bestemmer om du vil lagre fett eller ikke. En stresset kropp vil tendere til å lagre mer fett.
 • Hvis du har medisinske tilstander, snakk med legen din før du tar fatt på en diett og treningsprogram.

Dietter for å hjelpe krympe magen

Én av to amerikanere er overvektige eller fete, ifølge Centers for Disease Control. Helseproblemer forbundet med overvekt inkluderer diabetes og hjertesykdommer. Magen fett er spesielt farlig for overvektige personer og noen diettprogrammer hevder å målrette dette fettet. Det er ingen måte spesifikt mot fett i ethvert område av kroppen med diett alene, men du kan gå ned i vekt og til slutt mage fett med et sunt vekttap diett.

Kalorier teller

Den enkle magiske vekttap er å spise færre kalorier enn kroppen din trenger for energi. Eliminere 500 kalorier i kostholdet ditt hver dag å miste £ 1 per uke. Et vekttap program som tar de overskytende lbs. av på en langsom og jevn hastighet er den sunneste tilnærmingen til å ta. Ifølge Northwestern University, kostholdet inneholder lite fett og kalorier med en rekke matvarer hjelpe dieter forbli på diett lengre og forbli fornøyd.

Planlegg måltidene dine til å innlemme den nye kaloritelling og miste magen fett. Planlegging av måltidene på forhånd med sunn snacks er en metode som unngår fristelsen og utilsiktet spise.

Trening

Sammen med et sunt kosthold, inkluderer noen aerobic aktivitet i 30 minutter om dagen minst fem ganger per uke. Kosthold alene kan felle den pounds, men øvelse hastigheter opp prosessen. I tillegg til de kaloriene du fjerne fra kostholdet ditt, brenner aerobic aktivitet av mer. Hold vekttap til 1 eller 2 kg. per uke på det meste.

Velg en øvelse du liker, slik at du er sikker på å følge gjennom hver dag. Vandre i 30 minutter om dagen er tilstrekkelig for god helse og vekttap.

Balansert kosthold

Dietten som du bruker til å miste magen fett må balanseres på næringsstoffer. Velg magre proteinkilder fra planter, kylling og fisk. Komplekse karbohydrater fra frukt, grønnsaker og helkorn utgjør 40 prosent av kaloriene. Ikke eliminere fett fra kostholdet ditt for å gå ned i vekt. Sunt fett er viktig for kroppen din. Begrens inntaket av mettet fett fra rødt kjøtt og unngå transfett så mye som mulig. Sunn fett er umettet fett slik som rapsolje og olivenolje, og er en frisk del av en balansert vekttap.

Drikk rikelig med vann for å holde kroppen hydrert under ditt vekttap programmet. Som du gå ned i vekt, vil du finne at fettet rundt magen er tapt også. Fett rundt midten kan være sta, men med fokus på kosthold og trening, vil det til slutt forsvinne.

Hvordan kan jeg få en slankere midje linje?

Hvordan kan jeg få en slankere midje linje?


Det er ingen magisk kur for å få en slankere midje. Å slanke midje og få figuren du vil ha, vil du ha å spise et sunt kosthold og trening for å miste de ekstra pounds som har bosatt seg rundt magen. Øvelser for å tone musklene bidra til å slanke seg, men de vil ikke målrette fettet rundt midjen din.

Sunt kosthold

Å slanke seg midjen, begynner med et sunt kosthold som består av magre proteiner som kylling, fisk og plantebasert proteiner som soya. Rødt kjøtt er akseptabel, men det bør være begrenset til en eller to ganger per uke. Rødt kjøtt inneholder mettet fett, som er en usunn fett som bidrar til hjertesykdom.

Inkludere komplekse karbohydrater fra hele korn, frukt og grønnsaker i et sunt kosthold. Disse matvarer hjelpe deg til å føle deg mett til måltidene, noe som vil begrense mengden kalorier som du forbruker på en dag.

Du bør også spise opp en liten mengde sunt fett. Fettet på kostholdet ditt bør komme fra olivenolje, rapsolje, nøtter og flerumettet fett.

En sunn diett er den beste måten å gå ned i vekt, inklusive vekten rundt brukerens liv-område. En diett kan ikke målrette spesifikke vekten på kroppen, men når kostholdet er sunt, vil kroppen din fordel.

Aerobic aktivitet

Fettforbrenning øvelser vil bidra til å eliminere fett rundt magen. Bruk aerobic trening for å forbedre kardiovaskulær helse og for å brenne av fettet rundt midjen. Aerob trening inkluderer turgåing, sykling, løping og svømming. Øvelsen må opprettholdes i 20 til 30 minutter uten å stoppe i det minste fem dager i uken. Ingen trening vil være rettet mot fett rundt midjen spesifikt, men du kan gå ned i vekt ved å inkludere aerobic aktivitet i ditt treningsprogram.

Muscle Toning

Crunches og øvelser for magen ikke forbrenne fett, men de kan tone musklene i magen og midjen for å forbedre utseendet. Muscle toning øvelser bør være en del av din fitness rutine sammen med aerobic aktiviteter. Når fettet er tapt etter vekttap, vil musklene i mage og midje linje være stram og trim. En sterkere mage og kjerne kan også bidra til å avlaste lavere ryggsmerter.
Fordelene med å miste vekt rundt magen og midjen er mye mer enn bare å se bra. Ekstra vekt i magen området har vært knyttet til hjertesykdom og diabetes.

Hvordan bli kvitt Triceps Fat

Hvordan bli kvitt Triceps Fat


Bli kvitt triceps fett eller spot reduksjon i noen del av kroppen er en myte. Den eneste måten å miste fett i et bestemt område, er å miste fett i hele kroppen. Flere faktorer avgjør hvor du miste eller få fett, inkludert genetikk, alder og kjønn. For eksempel kan noen mennesker bli disponert for å akkumulere fett i lårene. Dette vil være det første området for å få fett, og det siste området til å bli mager. Mens spot reduksjon er en myte, betyr styrketrening bidra til å tone opp musklene i bestemte områder. For magert, godt skulpturerte, tonet armer og triceps, er det beste alternativet å fokusere på generelle fettreduksjon, mens du gjør styrketrening spesifikt rettet mot disse muskelgruppene.

Hvordan bli kvitt Triceps Fat

•  Start med en cardio trening spesielt rettet mot fett tap. Den mest effektive treningen for å oppnå fett tap, og samtidig opprettholde muskelmassen, er den høy intensitet intervalltrening (HIIT). HIIT trening bidrar ikke bare ytelse, det forbedrer også muligheten for musklene til å forbrenne fett.

HIIT er en cardio trening hvor korte, høy intensitet intervaller er vekslet med lengre, tregere intervaller. HIIT kan brukes på alle typer cardio trening som løping, huk og sykling, og vanligvis varer ca 20 minutter. Intervallene kan varieres i henhold til din kondisjon. Den 30-90 splitt intervall er et bra sted å starte, hvor høy intensitet / sprint fasen varer i 30 sekunder, og resten fasen varer 90 sekunder, for totalt seks til åtte slike sykluser. Når du avanserer, kan du forkorte hvilefasen til 60 eller 30 sekunder, og øke antall sykluser. HIIT bør aldri gjøres på påfølgende dager - tar sikte på å gjøre det annenhver dag.

Utfør styrketrening ved å velge ett femtinitti øvelser for hver muskelgruppe (for eksempel beinpress og knebøy for ben, triceps curls og kickbacks for armene). Antallet repetisjoner kan varieres; imidlertid sørge for at ved utgangen av et sett presser du deg selv utenfor din komfortnivå. For eksempel kan du gjøre 10 til 15 repetisjoner av tre sett. Du kan velge å veksle muskelgruppene i dine treningsøkter, for eksempel fokus på underkroppen i én økt, og overkroppen i en annen. Målet er å gjøre generell styrketrening for å øke fettforbrenningen stoffskifte, og ikke fokusere bare på triceps området (for å gjenta, er spot reduksjon er en myte).

•  Tren triceps ved å velge fra de mange triceps øvelser. Du kan gjøre ett femtinitti fokuserte triceps øvelser, med 15 til 20 repetisjoner i tre sett. For eksempel, for å utføre triceps curls, forlenge armen (e) over hodet med en manual / vekt i hånden. Fest overarmen på plass, lavere vekt og forlenge opp igjen sakte.

For trinse pushdowns, vil du trenger et tau, V-formet bar eller en rett stang festet til en trinse. Med lett bøyde knær og albuer festet mot sidene av overkroppen din, beveg nedre arm nedover. Det er viktig at albuene forblir urørlig gjennom hele øvelsen.

For en en-arms triceps pushup, legg deg ned på gulvet på den ene siden med knærne litt bøyd og kroppen din i 90 grader til gulvet. Plasser en hånd på gulvet foran deg og den andre hånden på toppen skulder. Presse deg selv opp og opp fra gulvet, noe som gjør at hoften forblir på bakken og bare overkroppen blir flyttet. Gjenta 10 til 15 reps før du bytter side.

For å utføre dips, ta tak i kanten av en treningsbenk (eller tilsvarende utstyr / møbler) med hendene litt mer enn en hip-bredde hverandre. Senk hoftene ved å bøye overarmene ikke mer enn 90 grader, holde dem svært nær benken. Sakte tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta for 10 til 12 reps.

Kontroller at du er på et lavt kaloriinntak. Det er svært viktig at du ikke er forbruker fet mat, som vil beseire hensikten med et fett tap workout. Opprettholde en mat logg, bytte til sunnere mat, øke fiber, komplekse karbohydrater og magre proteininntak, og holde deg hydrert. Sunn mat rik på fiber vil hjelpe deg å føle deg mett lenger, og dermed redusere trangen til å spise mer. Fullkorn alternativer som brun ris og fullkornspasta, frukt, grønnsaker og magert kjøtt (f.eks, kyllingbryst, fisk, kalkun kjøtt) er alle bidrar til å miste fett.

Hint

 • Triceps er lett å trene ved hjelp av kroppsvekt som motstand. Så du kan alltid gjøre triceps dukkert selv om du ikke kan gjøre det til gym.
 • Arbeid triceps to ganger i uken. Mindre enn det er for lite, mer enn det som kan være for mye.
 • Sørg for at du allerede er i en vanlig trening diett og i god form før du tar opp HIIT. Hvis du har hjerte-og karproblemer eller helsemessige bekymringer, kan HIIT ikke være et godt alternativ. Sjekk med en medisinsk faglig før du prøver HIIT.

Hvordan redusere Fat & Cellulite

Hvordan redusere Fat & Cellulite


Cellulitt, også referert til som cottage cheese og appelsinhud, kan være forårsaket av genetikk, hormoner, usunne matvaner og stramt undertøy. Det er mange salonger behandlinger som lover å kvitte kroppen for cellulitter, men de er kostbare og midlertidige. Det er ingen sikker måte å helt bli kvitt cellulitter, men du kan redusere forekomsten av din klumpete hud ved å senke kroppen fett gjennom kosthold og mosjon.

Hvordan redusere Fat & Cellulite

•  Gå ned i vekt gradvis ved å redusere kaloriinntaket ditt på en daglig basis. Cellulitter består av fett, vann og avfall saken, og ved å redusere vekten din, du jobber mot fett og cellulitter tap. Mål å miste mellom en og to pounds per uke fordi raske vekttap er ofte at vann og muskelvev; ikke fett.

Konsumere lav kalori, næringsrik mat som frukt og grønnsaker. Inkluderer høy-fiber, hele korn produkter for å fremme fordøyelsen helse. Unngå fete kjøtt som svinekjøtt og biff og gå for magre proteiner fra kylling og fisk. Ban stekt mat, sukker og bearbeidet mat som ofte inneholder usunne mettede og trans fett. Konsumere matvarer med umettet fett i stedet, inkludert rå nøtter og olivenolje.

Bruk løstsittende undertøy. Tettsittende under plagg kan begrense kroppens blodstrøm, forårsaker cellulitter.

gå i 45 minutter seks dager i uken for å slanke og tone bena og øke stoffskiftet. Legg intervaller der du hastigheten opp til en joggetur eller sprint i flere minutter for å få fart på fettforbrenning. Kartlegge forskjellige ruter, hvis du går utendørs, for å unngå å bli lei.

tone musklene dine med styrketrening. Bruk din egen kroppsvekt, frie vekter eller treningsmaskiner for å øke muskelvevet. Optimalisere fettforbrenning ved å arbeide på all-over muskel toning. Trening på tre ikke-sammenhengende dager i uken.

Drikk vann for å skylle giftstoffer fra systemet, leverer næringsstoffer til cellene og fremme fordøyelsen helse. Prøv å drikke seks til åtte glass vann per dag.

•  Skrubb huden med en loofah i en sirkulær, masserende bevegelse mens i dusjen. Skrubbe huden din fremmer blodsirkulasjonen, fjerner døde hudceller og gjør for bedre absorpsjon av oppstrammende og fuktighetsgivende kremer.

Hvordan å sammenligne Høyde og vekt

Hvordan å sammenligne Høyde og vekt


Mediene synes å forherlige høye, tynne figurer samtidig som du snakker mot "fett fobi." Disse motstridende meldinger forlate mange forvirret om hva en idealvekt ser ut, og om de trenger å gå ned eller opp i vekt for å oppnå bedre helse. Sunn vekt varierer avhengig av høyde og rammestørrelse. Du kan beregne din kroppsmasseindeks (BMI), beregne rammestørrelse og se på et diagram for å finne din sunn vekt.

Hvordan å sammenligne Høyde og vekt

•  Ta av deg skoene og veie deg selv på en skala. Hvis iført klær, subtrahere three pounds fra vekten vises. Skriv ned din vekt i pounds.

Mål din høyde i fot og inches og skrive det ned.

Mål din rammestørrelse: hold ut armen, og bøy albuen opp i en 90-graders (høyre) vinkel. Slå håndleddet mot kroppen din og hold fingrene rett opp. Med den andre hånden, berører de to bein på motsatte sider av albuen med tommelen og pekefingeren. Måle denne avstanden i inches. Sammenligne denne målingen til målinger på helsesjekk Systems ramme diagrammet for å avgjøre om du har en liten, medium eller stor ramme.

Se på vekt diagram på helsesjekk Systems hjemmeside. Se diagrammet for din bestemt kjønn, og bla nedover den vertikale "høyde"-kolonnen for å finne din høyde. Se under kolonnen for din rammestørrelse for å finne din sunn vekt i pounds.

Beregn din BMI. BMI er kg / m ^ 2. Ett kilo = 2,2 pounds. En meter er 39,37 inches. Dele vekten din i pounds med 2,2 for å finne vekten din i kilo. Dele din høyde i inches ved 39.37 for å finne din høyde i meter. Plugg disse to tallene inn i BMI formelen for å finne din BMI. En BMI mellom 17 og 22 er ideell for bedre helse og levealder. En BMI 26 eller høyere regnes som overvektig, og er korrelert med en kortere levetid.

Hint

 • Hvis du har en veldig muskuløs bygge, kan BMI unøyaktig kategorisere deg som overvektig, siden muskler veier mer enn fett.

Leucin og vekttap

Idrettsutøvere og makt løftere ofte ta aminosyre kosttilskudd for å forhindre muskelskader og fremme gjenvinning. Leucine kan være den mest supplert aminosyre tilgjengelig med fornuft. Denne aminosyren har forskning for å sikkerhets mulig muskelsparende effekten, men nå forskning kunne vise hvordan denne aminosyren kan bidra til å regulere vekten.

Leucine

Leucin er et brached-kjede aminosyre (sammen med valin og isoleucin) og en essensiell aminosyre. Denne aminosyren må innhentes gjennom kosten betyr, fordi du kroppen ikke kan produsere den. Leucin spiller en viktig rolle i barnets vekst og nitrogen oppbevaring hos voksne. Det er også et svært populært supplement; og forskning har vist sin effektivitet i vekttap.

Kunne protein akselerere din vekttap?

En studie ved University of Illinois Urbana-Champaign forklarte at en diett bestående av 1.5g eller protein per £ 2,2 av din kroppsvekt og redusert karbohydratinntak av 120-200g daglig kunne forbedre vekttap. Dette viste et tap av kroppsfett og en reduksjon i tap av lean mass. Kortsiktige studier sa effektene av en slik diett er assosiert med økt thermogenesis, metthetsfølelse, og glykemisk kontroll. Dette har også en direkte virkning av BCAA-leucin og dets regulerende virkninger på proteinsyntesen, insulin modulering og stimulering av glukose-alanin syklus.

Mulig motstridende bevis i økning protein inntak for vekttap

Inntil nylig, forskere gjennomgikk studier for å undersøke om økt protein kan ha en effekt på energi og vekttap. Anmeldelser av randomiserte studier ble gjennomført, og det var overbevisende bevis. Det tyder på at dietter høyere i protein kan resultere i vekt og fett tap. Imidlertid var ikke funn konsekvent. Studier tyder på å erstatte enkle karbohydrater med magre proteiner lite mettet fett.

Leucin og lav kalori diett

Fedme er et stort helsekrisen overfor USA og mange enkeltpersoner prøver kjepphest dietter (dvs. Atkins) med liten suksess. Lav karbohydrat dietter utgjøre ett problem --- karbohydrater er hjernen og kroppens primære matkilde. Lite kalorier dietter har en katabolsk effekt og lean vev er tapt. Leucine er kjent som en anticatabolic middel som har vist lovende som en vektkontroll hjelpemiddel. Leucin stimulerer pattedyr målet for rapamycin som initierer proteinsyntese i muskelvev. Videre har det vist seg at evnen til å holde blodglukose i sjakk og beholde lean massen i et lavt kalori-miljø. Dette kan belyse leucine evne til å hjelpe til i kampen mot fett.

Betraktninger

Vennligst søk råd hos helsepersonell før noen supplement diett. Kosttilskudd er ikke ment for hver enkelt eller ditt spesielle tilfelle.

Metoksy Pro bivirkninger

Metoksy Pro, produsert av Cytodyne, er et kosttilskudd som markedsføres mot idrettsutøvere, vektløfting og kroppsbygging entusiaster. Metoksy Pro er utviklet for å hjelpe sine brukere øke muskelmasse, opp i vekt, øke styrke og gi ekstra energi under treningsøktene. Den viktigste aktive ingrediensen i Methoxy Pro er kreatin. Andre ingredienser omfatter gultamine, taruine, l-glycin, L-arginin, L-histidin og L-fenylalanin. I tillegg inneholder den methoxyisoflavone og ipraflavone, som er proprietære blander. En egen blanding er en blanding av ingredienser som en produsent anser unik for sitt produkt. Ingrediensene i de proprietære blander i metoksy Pro er ikke oppført på emballasjen.

Vannretensjon

Produkter som inneholder kreatin, for eksempel metoksy Pro, kan føre til overdreven vannretensjon. Vannretensjon oppstår fra kreatin bruk fordi det fører til mer vann enn normalt å bli trukket til fett og muskelvev. Økningen i vannretensjon vil forårsake svelling gjennom hele kroppen, og er mest tydelig i de områder av kroppen som inneholder høye mengder av muskel-og fettvevet. Denne hevelsen er ofte feilaktig som en rask økning i muskelmasse. Bruke for mye metoksy Pro kan forårsake oppblåsthet. Når du bruker Methoxy Pro, følger en lav-natrium diett, som en høy saltinntak vil øke sjansene for å oppleve overdreven vannretensjon og oppblåsthet.

Dehydrering

Bruke mer metoksy Pro enn anbefalt på emballasjen kan føre til dehydrering. Dehydrering oppstår når for mye vann er trukket bort fra organvevet og trekkes mot fett og muskelvev. Unngå dehydrering ved bruk metoksy Pro ved å forbruke mye væske. Dette er spesielt viktig før en treningsøkt, fordi dehydrering kan øke sjansen for å oppleve heteslag, heteslag og i alvorlige tilfeller, hjerteinfarkt.

Muskel kramper og skader

Muskel kramper er en potensiell bivirkning av metoksy Pro bruk. Hvis for mye kreatin er inntatt, kan det føre til dehydrering. Dette kan føre til muskel kramper oppstår. Unngå å trene eller utføre anstrengende aktiviteter med muskelkramper. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til muskel tårer, ligament skader og forstuinger. Den beste måten å unngå disse bivirkningene er å ansette en strekk rutine før hver trening og å konsumere rikelig med væske.

Stress på nyrene

Bruke for mye metoksy Pro kan medføre økt belastning på nyrene. Ved høye nivåer av kreatin er tilstede i kroppen, må nyrene arbeide vanskeligere å filtrere den overskytende kreatin ut av blodet. Snakk med legen din før du bruker metoksy Pro hvis du har et forhåndsdefinert medisinsk tilstand som påvirker nyrene å sikre at det er trygt for deg å bruke. For mye stress på nyrene kan føre til tretthet, og dersom belastningen fortsetter over en lengre periode, nyresvikt.

Gastrointestinal Distress

Metoksy Pro kan forårsake gastrointestinale plager hos noen brukere. Gastrointestinale plager kan inkludere diaré, kvalme, magekramper og overdreven flatulens. Gastrointestinale plager fra metoksy Pro bruk skjer når for mye kreatin bosetter seg i magen. Unngå disse bivirkningene ved å forbruke 16 oz. vann eller juice med metoksy Pro.

Infeksjoner forårsaket av bakterier

Vi hører mye om smittsomme sykdommer i nyhetene. Overskrifter av utbrudd fylle forsidene av avisene. Men vet vi hvilke som er bakteriell og som stammer fra en annen type organisme? Denne artikkelen viser og forklarer noen store oppslag og ikke-så-publiserte bakterielle infeksjoner.

Strep Throat

Strep hals er ikke en pen tilstand som gir folk en smittsom sår hals. Det kommer fra bakterier som kalles Streptokokkfaryngitt. Bakteriene er rund i formen og grupper i kjeder. Hos barn, symptomene på strep hals er irritabilitet og hovne kjertler. Hos voksne, symptomene er alvorlige smerter med problemer med å svelge; noen ganger hos voksne, er det ingen symptomer i det hele tatt.

Tuberkulose

Tuberkulose er forårsaket av bakterien Mycobacterium tuberculosis. Det stammer fra en sopp. Bakteriene kommer ned i lungene. Kroppen danner en barriere for å bekjempe infeksjonen kalles en tuberkel. Dette er grunnen til at en person kan ha sykdommen (og det har detektert av en TB-test), men ikke være aktivt syke. Denne sykdommen må behandles raskt ved utbruddet og overvåkes nøye av helsepersonell, slik som å utrydde den og hindre den fra å spre seg til andre.

MRSA

MRSA står for meticillinresistente Staphylococcus aureus. Den er forårsaket av bakterien Staphylococcus aureus og er resistent mot antibiotika meticillin, som er en form for penicillin. Den er også motstandsdyktig mot fett av penicillin, som f.eks, amoxicillin, erytromycin og tetracykliner. Det er vanligvis finnes på huden og slimhinner, men kan også bli tatt gjennom kroppsvæsker. MRSA må tas vare på så snart den er oppdaget, og det må ikke stå å spre seg. Andre antibiotika som ikke blir motstått av Staphylococcus infeksjon brukes til å bekjempe sykdommen.

E. Coli

Vi har alle hørt om E. coli (Escherichia coli) i nyhetene. Visste du at denne generelle stamme av bakterien er ment å være i kroppen din? Men denne belastningen tærer i tarmen når du får i deg det fra halvsteikt kjøttdeig eller upasteurisert melk eller eplejuice. Den beste måten å unngå alvorlige komplikasjoner (inkludert død) av E. coli er å sørge for at maten er godt stekt.

Salmonella

Salmonella er en stavformet bakterie med flageller som går til tarmen og føre til matforgiftning. Symptomene er magekramper, kvalme, oppkast, diaré og dermed dehydration.This infeksjon, som E. coli, er forhindret ved å bevare fjærfe riktig, matlaging den grundig, eller kaste det ut hvis det virker utløpt.

Stimerex-Es bivirkninger

Simerex-Es er en helt naturlig vekttap supplement. Det er markedsført som "den ultimate fettforbrenner» på grunn av hvordan blanding av ingredienser reagerer i kroppen. Selv om denne farmasøytisk-grade supplement er tilgjengelig uten resept, bør forsiktighet alltid forsiktig når du bruker noen medisiner eller kosttilskudd. Stimerex-Es inneholder flere ingredienser, inkludert den kontroversielle Ephedra, som kan forårsake uønskede bivirkninger, hvorav noen kan være alvorlige.

Aktive ingredienser

Stimerex-Es er en proprietær blanding av urter. De aktive ingredienser inkluderer 25 mg efedrin ekstrakt, som er en stimulant inneholdende en urte form av efedrin. Selv om det er et naturprodukt, har den egenskaper som ligner på amfetamin. det er derfor bivirkninger er en bekymring; 75 mg akasie Rigidula ekstrakt, som inneholder kjemiske forbindelser som ligner på amfetamin, og derfor fungerer som en stimulerende; Theobroma kakao ekstrakt, som er en sjokolade pulver kjent som "mat for guder" for sine humør skiftende evne og stimulerende egenskaper; fenylethylamin HCL, som er kjent for å øke dopaminnivået i hjernen, derfor bringe følelser av nytelse samtidig kontrollere appetitten; og 25 mg av sitrus aurantium, vanligvis kjent som bitter appelsin, et stoff som har blitt brukt i hundrevis av år i kinesisk medisin, og at mange mener undertrykker appetitten og øker metabolismen.
Andre ingredienser inkluderer grønn te ekstrakt, noe som kan øke stoffskiftet og dermed hjelpe til med vekttap; Yohimbe ekstrakt, som er medisinsk brukes til å behandle mannlig impotens og andre seksuelle dysfunksjoner, men også gir ønsket bivirkning av redusert appetitt; naringin ekstrakt, som finnes naturlig i grapefrukt. Selv om det er gunstig for sin høye antioksidant nivå, i dette tillegget er det lagt for sin synergistisk (mao det forbedrer) effekt med koffein; 6,7 dihydroxybergamottin, som også er avledet fra grapefrukt og kan virke som en forsterker for de andre substanser; og 150 mg kaffein, som er et stimulerende og tjener til å øke forbrenningen.

Funksjon

Produsenter av Stimerex-ES mener at kosttilskuddet fungerer på tre måter: som en fettforbrenner, craving kontrolleren og appetitt suppressant. Ingrediensene reagere i kroppen skape termogenese, som er evnen til kroppen for å produsere varme. Når kroppstemperaturen blir øket, flere kalorier, og derfor mer fett, er brent.
Produsentene hevder også at den er rettet mot fett i vanskelige områder, inkludert hofter, lår og rumpe ved å feste til alfa-2-reseptorer som de hevder er mer rikelig i disse områdene. Alfa-2-reseptorer har en høy affinitet for epinefrin, men det er ingen undersøkelser for å bekrefte at antallet reseptorer er høyere i de indikerte områder.

Bivirkninger av Ephedra

Ephedra har vært et tema for debatt i mange år. I 2003 døde Baltimore Orioles pitcher Steve Belcher under trening etter å ha tatt kosttilskudd som inneholder efedrin; obduksjonen bekreftet at "ephedra toksisitet spilt en betydelig rolle i hans død." I 2004 Food and Drug Administration (FDA) forbød salg av noen kosttilskudd som inneholder efedrin pga de mange negative bivirkninger som hadde blitt rapportert. Men dommen ble utfordret og veltet i 2005 da en dommer sa at FDA ikke gi betydelig bevis for å tilfredsstille bevisbyrden. Til denne dag er det fortsatt tusenvis av rapporter om uønskede bivirkninger rapportert til både giften kontrollsentraler og FDA.
Ephedra bruk kan produsere de ikke-livstruende bivirkninger av kvalme, oppkast, angst, økt blodtrykk, skjelvinger og hjertebank. Ephedra er også assosiert med hjerteinfarkt, hjerneslag, kramper og død.

Bivirkninger av Andre ingredienser

Foruten ønsket bivirkning av redusert appitite, er Yohimbe ekstrakt kjent for å forårsake rødme i huden, smerter ved vannlatning, genital smerter, uro, svimmelhet, hodepine, irritabilitet, nervøsitet, skjelvinger og søvnløshet. FDA har også mottatt rapporter som lenker Yohimbe til alvorlige bivirkninger, inkludert nyre (nyre) svikt, kramper og død.
Citrus aurantium kan føre til at kroppstemperaturen til å øke og kan føre til en økt risiko for hjerte uregelmessigheter og høyt blodtrykk.
Koffein er kjent for å øke hjertefrekvensen og respirasjonsfrekvens.
Selv naringin seg selv ikke gir noen bivirkninger, kan naringin påvirke metabolismen av de andre ingrediensene, slik at de forblir i kroppen lenger, og dermed øke sine nivåer og deres evne til illegale uønskede bivirkninger.
Theobroma kakao ekstrakt er heller ikke kjent for å produsere bivirkninger alene, men det bør ikke tas av personer som også tar en MAO-hemmer, som er en klasse av medisiner for å behandle depresjon.

Advarsel

Selv Stimerex-Ex er markedsført som en helt naturlig urte vekttap supplement, ta forsiktighet og alltid konsultere lege før du legger noen nye kosttilskudd eller medisiner til rutine. Dette tillegget inneholder ingredienser som har mange bivirkninger, noen alvorlige, og når de blandes sammen eller da tatt med reseptbelagte legemidler kan produsere uønskede og ukjente forhold.

Hjemmelaget Fat brennere

Hjemmelaget Fat brennere


Det er fortsatt en slags forestilling om at det er en magisk pille, urt eller mat som kan eliminere fett raskt og enkelt. Sannheten er at hvis du ønsker å forplikte seg til å brenne fett, må du vie en lang periode av tid til å forbedre din diett og mosjon, samtidig som du øker din tilskudd sakte men sikkert. Her er noen naturlige metoder som kan hjelpe. Kontakt lege før du prøver nye fettforbrennende metoder.

Kosthold og livsstil endringer

Før du kan begynne å brenne fett, må du fjerne alle de potensielle hindringer i veien. Tilbringe to måneder kutte dårlige vaner og legge inn gode vaner før du begynner din fettforbrenning søken. Pass på at du spiser frokost og prøver å gjøre det din største måltidet på dagen. Dette kan sikre at stoffskiftet beveger seg gjennom hele dagen. Legg aerob trening og styrketrening for å rutine og gjøre en innsats for å gjøre det etter at du spiser slik at kroppen din ikke kan muligens lagre dine nye kalorier som fett. Spis sakte, tygge maten grundig for å bedre fordøyelsen og for å få deg til å føle deg mer full. Du kan prøve å lytte til rolig, klassisk musikk til hjelpe deg å spise mer rolig. Fjern høy kilder til mettet fett som helmelk og rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Spise fem små måltider om dagen i stedet for tre større funn. Gjør disse endringene sakte og sikre at de er en del av rutinen før du flytter inn på fettforbrenningen.

Matvarer som brenner fett

Prøv å legge disse fett brenner matvarer i kostholdet ditt. Det anbefales at du prøver noen forskjellige matvarer hver måned og deretter sammenligne resultatene fra måned til måned. Tare er en type tang som kan øke fettforbrenningen ved å stimulere skjoldbruskkjertelen til å øke metabolismen. Det kan både tas som en mat og en urte supplement. Saft av friske grønnsaker som gulrot, brokkoli og kål er fulle av vitaminer, og har vært knyttet til fettforbrenning egenskaper. Faktisk kan spise en mer rå diett av ukokte grønnsaker og frukt føre til en økning i fett forbrenner i tillegg. Matvarer som er rike på fiber kan hjelpe deg til å føle deg mett og forbedre fordøyelsen av fett. Prøv å legge i belgfrukter eller en fiber supplement. Prøv en rekke av disse fettforbrenningen mat i tre måneder og kartlegge dine resultater.

Urter som brenner fett

Hvis du vil brenne fett trygt, er det viktig at du allerede har vært å implementere disse andre positive vaner for rundt fem måneder før du begynner å legge på naturmidler. Det er mulig at mat og vane endringer kan tillate deg å komme til din idealvekt allerede. Ikke bruk naturmidler som en rask løsning og sørge for å legge dem inn i kostholdet ditt sakte. Ephedra, men forbudt i mange kosttilskudd i USA, har ofte blitt brukt som en fettforbrenner. Doser større enn den anbefalte mengden av 25 milligram hver fjerde time har blitt funnet å forårsake hjerte og metabolske problemer, og du bør ikke bruke urten hvis du har blodtrykk eller hjerteproblemer. Catha edulis (chat) har blitt brukt for å motvirke fedme ved å stimulere kroppen og lindre symptomene på sult. Commiphora mukkel (guggul) bidrar til å forbrenne fett ved å forbedre blodsirkulasjonen og senke dårlige kolesterolet. Andre urter som Hoodia pilifera kan brukes til å undertrykke appetitt, som kan hjelpe i kampen mot fett. Prøv disse urtene i løpet av enda et par måneder for å se hvor godt det kan bidra til ditt behov for å brenne fett.

Hvordan oppdage Poison Ivy

Hvordan oppdage Poison Ivy


Poison Ivy er et hudutslett som kan utvikle seg etter at du kommer i kontakt med weedlike giften eføy plante. De fleste mennesker er allergisk mot fet harpiks produsert av dette anlegget. Børsting mot anlegget mens du går gjennom en skog, eller berører en overflate som har spor av denne harpiks, kan utløse en allergisk reaksjon og ubehagelige symptomer. Symptomer fra Poison Ivy kan etterligne de av andre allergiske reaksjoner. Ta hensyn til visse tegn til å avgjøre om giften eføy forårsaket utslett.

Bruksanvisning

•  Se etter klassiske Poison Ivy symptomer som kløe, rødhet, hevelse og blemmer.

Sjekk huden din for å se om utslettet danner en rett linje. Avhengig av hvordan huden din kom i kontakt med anlegget, kan det hende at utslett ta form av en rett linje ned dine ben eller armer.

Ta hensyn til når utslett utvikles. Hvis du oppdager et utslett i løpet av to dager med vandring gjennom en park eller annet skogsområde, har du kanskje gift eføy. Reaksjoner på fet harpiks i Poison Ivy vanligvis utvikler 24-28 timer etter eksponering.

Tips og advarsler

 • Poison Ivy planter har vanligvis tre blader per stilk, og planten kan produsere blomster eller bær.
 • Poison Ivy utslett forsvinner i løpet av to uker. Behandle symptomer ved å bruke en kald komprimere å roe irritert hud, ta en havremel bad eller bruke en anti-klø krem ​​til de infiserte områder.
 • Se en lege hvis utslettet blir utbredt, hvis det ikke blir bedre i løpet av noen få uker, eller hvis du får feber høyere enn 100 grader.
 • Unngå å skrape blemmer som utvikler seg fra Poison Ivy. Dette kan utløse en bakteriell infeksjon.

Perimenopause fordøyelsessykdommer

Det finnes mange forskjellige typer av fordøyelsessykdommer som kan påvirke kvinner i perimenopause. Noen av disse kan inkludere forstoppelse, diaré, oppblåsthet, dårlig fordøyelse, og vanskeligheter med å svelge. I tillegg kan enkelte kvinner opplever mer halsbrann, irritabel tarm syndrom, gerd, og laryngofaryngeal reflux.

Lavere østrogennivå i overgangsalderen kan føre til tarm og fordøyelsesproblemer. Ettersom disse hormonnivåene forandrer seg, kan det føre til stress i kroppen. Som i sin tur vil påvirke fordøyelsessystemet.

Oppblåsthet, diaré og forstoppelse

Oppblåsthet er en vanlig fordøyelses problem under perimenopause. Fordi det er en dreining mot fett samler hormoner, som er kortisol og insulin, og et skifte bort fra fett mobiliserer hormoner som østrogen, kan kroppen din begynne å samle en fetere midsection. Du kan føle deg oppblåst fra tid til annen.

Diaré og forstoppelse kan være forårsaket av den varierende nivåer av progesteron og østrogen i kroppen. Mens progesteron bremser ned bevegelsen av mat gjennom tarmer, hastigheter østrogen opp prosessen. Disse to konkurrerende hormoner kan skape kaos på fordøyelseskanalen.

Irritabel tarm syndrom

Ofte kvinner går gjennom perimenopause kan oppleve symptomer på irritabel tarm syndrom eller IBS. Det finnes forskjellige typer av IBS, et med symptomer på diaré. Den andre har symptomer på forstoppelse. Effektiv behandling for den type IBS som inkluderer forstoppelse er et produkt som kalles zelnorm. Dette synes å være et godt middel for å lindre symptomene på IBS for mange lider. Rådfør deg med helsepersonell for å finne ut om det er den rette medisinen for deg.

GERD og halsbrann

En annen fordøyelseskanal opprørt som kan oppstå under perimenopause er GERD eller gastroøsofageal reflukssykdom. Det oppstår når den nedre del av spiserøret sphincter muskel ikke kan avsluttes tilstrekkelig, og innholdet i magesekken strømme tilbake inn i spiserøret. Vanlige symptomer på dette er halsbrann og sure oppstøt, hvor du kan føle syre kommer tilbake opp i halsen. Ikke alle kvinner i perimenopause kan oppleve GERD på samme måte, og de kan klage over smerter i brystet, heshet i første del av dagen, eller problemer med å svelge. Det kan også være tetthet i halsen med en tørr hoste og vond pust.

LPR under perimenopause

I tillegg kan enkelte kvinner som går gjennom perimenopause utvikle LPR. Ifølge Scripps San Diego Center for Voice og svelgevansker, "Larynogopharyngeal reflux eller LPR er tilbakestrømning av mageinnhold opp i spiserøret og i halsen. Forskjellen mellom GERD og LPR er at de fleste pasienter med LPR ikke opplever halsbrann, mage smerter eller har smerter etter å ha spist.

De aller fleste pasientene vil LPR ikke har øsofagitt eller halsbrann. De vanligvis ikke klage over magesmerter eller har smerter i forbindelse med måltider som er typisk for GERD. "

Noen av symptomene for LPR er heshet, for mye slim i halsen, kronisk hals clearing og irritasjon, kronisk hoste og halsbrann, og oppvåkning om natten på grunn av hoste. Øre, nese og hals lege kan bidra til å diagnostisere og behandle disse symptomene.

Behandlingstilbud

Det er mange ting du kan gjøre for å lindre noen av symptomene forbundet med fordøyelses nød under perimenopause. Prøve å redusere forbruket av høy til moderat glykemisk indeks karbohydrater. Ved å spise en diett lavere i karbohydrater og høyere i fett og protein, kan du ofte lette symptomer på halsbrann og dårlig fordøyelse. Spise 04:57 måltider om dagen også vil holde insulinnivået mer jevn, og bidra til å lette fordøyelseskanal opprørt. Eliminere brød og bakervare for en uke. Se om du merker en forskjell i dine symptomer. Mange kvinner er følsomme for gluten som er i bakevarer.

Alternative behandlinger

Kutte ned på alkohol er en enkel måte å bidra til å lindre noen av fordøyelsessymptomer du kan ha oppstått i perimenopause. Alkohol er ansett som et mage irriterende.

Tar peppermynte som er esoterisk belagt ofte er beroligende for fordøyelsesproblemer. Ta 2 til 3 kapsler mellom måltidene for lettelse.

Tar fordøyelsesenzymer er et annet alternativ for å lindre problematiske fordøyelsessymptomer. Disse enzymene er naturlig forekommende i kroppen, og kan hjelpe til prosessen fett, sukker, stivelser og proteiner.

Livsstil

Lettelser og redusere mengden stress i livet ditt kan ofte føre til forbedring av fordøyelses opprørt du kan ha oppstått. Prøv meditasjon, avspenningsøvelser eller rådgivning om nødvendig. Trening er ofte en stor stressavlastning. Prøv å legge til fysiske aktiviteter som å gå eller sykle til din daglige rutine.

Sove med en skum typen kile som løfter hodet ditt er et annet alternativ. Dette vil bidra til å forhindre magevæskene lekker tilbake i halsen din. En annen fordel fra å sove med hodet hevet, er at det vil bidra til å drenere bihulene.

Ta kontakt med din lege for problemer du kan støte på med perimenopausal fordøyelsesproblemer. Han kan tenke ut et program som passer din livsstil og bidra til å lette symptomene dine.

Hvordan å spise mat som Burn Belly Fat

Hvordan å spise mat som Burn Belly Fat


Har du hørt om den nyeste måten å forbrenne magefett? Vil du at du kunne miste magen fett ved å spise fett? Som bare høres ikke mulig, eller er det? Ifølge redaktørene (og eksperter) av Prevention Magazine, er dette meget mulig. Det er visse matvarer du kan spise som vil brenne buk fett unna uten å måtte gjøre en knase. Disse matvarer målrette magen området hos kvinner, og hvis du inkluderer dem i kostholdet ditt (til hvert måltid), kan du brenne buk fett bort lett.

Bruksanvisning

•  Forstå hva som er kjent som "MUFAs." MUFA er en forkortelse for mono-umettede fettsyrer. Denne type fett er ansett å være en frisk form av fett som vil være rettet mot fett som finnes i mageområdet. MUFAs er "gode fettet" som du må ta med i hvert måltid for denne planen til å fungere. Det er fem hovedgrupper av MUFAs som du kan plukke. Hver og en er beskrevet nedenfor.

Velg fra de mange MUFA oljer tilgjengelig for å lage mat med eller legge til dine kreasjoner. Du kan bruke noen av følgende oljer i måltidene dine til å brenne buk fett: rapsolje, olivenolje, safflower olje, linfrøolje, sesamolje, peanøttolje, valnøttolje, solsikkeolje, soyaolje og pesto saus.

Velg riktig frø og nøtter som inneholder MUFA. Alle disse nøtter og frø brenne buk fett og kan inntas som snacks eller lagt til mange oppskrifter: mandel smør, naturlig peanøttsmør (glatt og crunchy), cashew smør, tørr-ristede cashewnøtter, tørr-ristede solsikkefrø, tørr-ristede peanøtter, ristede gresskarkjerner, valnøtter, paranøtter, hasselnøtter, mandler, pinjekjerner, pekannøtter, macadamia nøtter, pistasjenøtter, solsikkefrø, gresskarfrø og sesamfrø lim (tahini).

Legg avokado til måltider for å brenne buk fett. Inkluder enten Hass eller Florida avocado i mange forskjellige hovedretter å innlemme denne MUFA i kostholdet ditt.

Spis rikelig med oliven. Velg mellom sorte oliven, grønne oliven eller sort oliven tapenade eller grønne oliven tapenade og se på magefettet forsvinner.

Ta med sjokolade MUFAs i din diett plan for å brenne buk fett. Plukk fra semi-søt sjokolade chips, mørke sjokoladebiter eller biter eller spon av både å legge denne deilige buk-fett-brenning MUFA.

Tips og advarsler

 • Som med eventuelle endringer i matvaner, alltid konsultere legen din først.

Årsaker og botemidler for Food Cravings

Årsaker og botemidler for Food Cravings

Enten det er som cheesy pizzabit, som scoop av mint sjokolade iskrem eller at pose med gummy bjørner, folk flest og til oppleve fristelsen til å hengi seg til svært spesifikke matvarer. Men for andre, å konstant tvang gi til mat cravings kan føre til helserisiko eller vedvarende skyldfølelse. Ifølge Discovery Health, årsaken til disse oppfordrer går utover magen behov for mat; de er også relatert til hjernen ønske om nytelse.

Fysiske årsaker

Det er ingen overraskelse at ifølge Discovery Health, sjokolade og ost øverst på listen over matvarer som oftest craved. Cravings er oftest rettet mot fet, sukkerholdige matvarer, som slipper opioider ved forbruk. Opioider binder seg til hjernereseptorer, utløser følelser av glede og velvære. Sjokolade, for eksempel, bevirker hjernen for å frigjøre endorfiner og inneholder små mengder av Anandamid, en endogen cannibinoid som har lignende virkninger på hjernen som marihuana.

Ifølge "Psychology Today" magazine, er mat preferanser etablert tidlig i livet gjennom condition, til en viss grad: babyer er påvirket av en mors kosthold under graviditet og amming. Medfødt preferanse for energirike matvarer kan være en gammel overlevelsesinstinkt som siden har blitt foreldet.

Psykologiske årsaker

Det er en psykologisk komponent til mat cravings også. Ifølge Science Daily, synes visuelle bilder for å være uløselig knyttet til mat cravings, som er nesten alltid ledsaget av fristende bilder av maten selv. Jo mer levende det mentale bildet, jo mer intens craving. Selv forestiller minnet om en favoritt mat stimulerer hippocampus i hjernen og utløser frigjøring av dopamin, et vanedannende glede hormon som også utgitt under sex og narkotikabruk.

Kanskje dette intense koblingen mellom mat og minne forklarer hvorfor folk blir knyttet til visse matvarer: de danner positive assosiasjoner til, si, mors eplepai, eller de trøfler kjæresten kjøpte henne for Valentinsdag. Derav begrepet "trøstespising", med referanse til loven av å spise utelukkende for komfort. Det er derfor mat cravings kan være svært vanskelig å dempe - det er tankene over saken.

Dempe Food Cravings

Siden mat cravings kan gjøre det vanskelig å fokusere på kognitive oppgaver (særlig hvis den treffer deg midt i et styremøte), må du forstå hvordan du skal håndtere dem. Som med narkotika, flere ganger overgi seg til en viss mat desensitizes kroppen til gleden den får fra å spise den maten, noe som kan føre til krav som er mer og mer intens.

Men slanking og komplett selvfornektelse er ikke nødvendigvis svaret. Ifølge BBC News, studier utført av Hertfordshire universitetet avslørte at "kvinner som prøvde å slutte å tenke på sjokolade spiste 50% mer enn de som ble oppfordret til å snakke om sine krav." De konkluderte med at det å være bevisst på craving, i motsetning til å benekte det, var mer effektive i vekttap. Trikset er i moderasjon: bort en gang i blant, men ikke for ofte.

Å være klar over forskjellen mellom sult og sug kan hjelpe også. Cravings er humør-relatert, så angst eller kjedsomhet kan lokke fram disse ønskene. Spis et sunt, variert kosthold og trener regelmessig for å holde dine naturlige endorfiner opp og appetitt-induserende kroppsfett ned.

Akkurat som bildene spiller en rolle i å fikse sult til minne, kan visuelle distraksjoner også bidra til å redusere mat cravings. Fortrenge mentale bilder av mat med andre typer bilder (et felt av valmuer, for eksempel, eller Brad Pitt) kan redusere intensiteten av cravings.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Hvordan bli kvitt fett Veins

Hvordan bli kvitt fett Veins


Fat årer er forstørret blodkar, ofte kalt åreknuter. De er vanligvis plassert på beina og vises vridd, lilla og svulmende. Forstørret årer er forårsaket av aldring, graviditet og stå i lange perioder. Flere behandlinger er tilgjengelige for å bli kvitt fett årer.

Hvordan bli kvitt fett Veins

1 slitekompresjonsstrømper. Du kan kjøpe dem på ditt lokale apotek eller medisinsk-forsyningssenter. Du må ha på seg hele dagen. Støttestrømper komprimere venene i bena, fremme bedre blodstrøm, noe som bidrar til å redusere synligheten av fett årer.

Snakk med legen din om skleroterapi. I denne prosedyren, injiserer legen en løsning i åreknuter, som stenger av venen. Årer visne innen to til tre uker etter injeksjonen.

Diskuter med legen din dersom du vil være en god kandidat for laser kirurgi. Bursts av kraftige lys blir rettet mot den forstørrede vene. Fremgangsmåten er ikke-invasiv og utføres poliklinisk. Årer visne og forsvinner i løpet av to til fire uker med behandling.

Spør legen din om vene stripping. Du ligger på et bord slik legen din gjør flere små snitt i fettet blodåre. Venen blir deretter trukket og fjernes fra benet. Sirkulasjon er ikke en bekymring, som årer dypt inne i benet ta over for den fjernede blodåre. Vein stripping er gjort på poliklinisk basis.

Hint

 • Mosjon og flytte bena mer. Dette øker blodsirkulasjonen i benene, redusere risikoen for fett årer. Heve bena et par ganger om dagen for å hjelpe til med sirkulasjon. Unngå å sitte eller stå i lange perioder ved å ta korte pauser hver time, hvis det er mulig. Gå eller strekke bena i fem minutter i pausene. Spis en lav natriumdiett for å redusere risikoen for at feste væsker, som hindrer sirkulasjon.