Digidexo.com

Slik Doner til kreftforskning

Slik Doner til kreftforskning


Kreft er betegnelsen på en rekke sykdommer hvor unormale celler deler seg ukontrollert og kan invadere andre vev og kroppsdeler gjennom blod og lymfe-systemer. Det er over 100 forskjellige typer av cancer, men de kan deles inn i bredere kategorier. Disse inkluderer karsinom, sarkom, leukemi, lymfom og sentralnervesystemet kreft. Kreftforskning er kostbart og forskere ved medisinske sentre og universiteter må vital finansiering for å fortsette sin misjon å kurere en sykdom som ødelegger så mange liv. Du kan enkelt donere til kreftforskning og bidra til å gjøre en forskjell.

Slik Doner til kreftforskning

•  Finn ut hvilken kreft organisasjon du ønsker å donere penger til. Det finnes en rekke kreft organisasjoner og medisinske institusjoner som vil godta donasjoner mot kreftforskning, inkludert St. Judes Childrens Hospital, National Breast Cancer Foundation og Cancer Research Institute.

Bestem om du ønsker å donere til kreftforskning gjennom noen av de ulike kreft donasjon nettsteder ved hjelp av et kredittkort eller brukskonto, eller hvis du ønsker å skrive ut donasjonsformer og bidra gjennom mail. De fleste nettsteder bruker web søknadsskjemaer til å bidra på nettet eller tillate deg å skrive ut donasjons skjemaer for å sende din veldedighet i posten.

Fyll ut noe relevant informasjon som kreves av organisasjonen, for eksempel navn og adresse, sammen med betalingsinformasjon. Gjennomgå webside eller postskjema for nøyaktighet.

Klikk på "send donasjon" på nettsiden når du har fullført alle skjemaene og bestemt det ikke er noen feil.

Hvis du donerer gjennom postskjema, må du kontrollere at opplysningene som kreves er presis før du legger skjemaet i en konvolutt med et frimerke.

Hint

  • Kreft donasjoner og gaver er fradragsberettiget på føderale selvangivelse.
  • Ring og spør spørsmål av organisasjoner eller institusjoner om deres donasjon politikk hvis du er usikker.