Digidexo.com

Fordelene ved Yohimbe Bark for kvinner

Yohimbe bark, som kommer fra det afrikanske Yohimbe treet, inneholder yohimbin, som lenge har vært brukt av afrikanere til å forbedre sin seksuelle ytelse.

Hva er det?

Den vestafrikanske Yohimbe treet produserer bark som kalles yohimbin, som er et alkaloid.

Dens bruk

Den yohimbin er ansett å være et afrodisiakum. Yohimbeguide.com bemerker at Yohimbe kalles kvinnelig Viagra fordi det løfter seksuell nytelse. Yohimbime frigjør nonrepinephrine, som er et hormon som stimulerer blodstrømmen, inn i underlivet. Unngå Yohimbe bark hvis du er gravid.

Flere fordeler

Yohimbe bark er også en stimulerende.

Potent antioksidant

Yohimbe er en potent antioksidant og velig bidrar til å hindre blodårene blir tettet igjen, noe som forhindrer hjerteinfarkt, ifølge Yohimbeguide.com.

Gå ned i vekt?

Yohimbe bark velig øker energi, fettoksidasjon og metabolisme, og, som et resultat, blir brukt i vekt-tap formler og inkludert i kosten for de som forsøker å gå ned i vekt, i henhold til Allstarhealth.com.

Negative bivirkninger

Selv om det er angivelig mange fordeler med å være sanket fra Yohimbe bark, er det også negative bivirkninger, ifølge Tritonnutrition.com. Ikke bland Yohimbe bark med andre medisiner. Hvis du har hjerteproblemer, høyt blodtrykk, oppleve angst eller panikkanfall, holde seg borte fra Yohimbe bark. Hvis du drikker mye koffein, alkohol eller ta ginseng, ikke bland Yohimbe bark med disse produktene.