Digidexo.com

Homøopatiske midler for Sinus soppinfeksjoner

Bihulebetennelse påvirke over 35 millioner mennesker i USA, ifølge Ent-consult.com. Bihulebetennelse blir separert i tre kategorier: virus-, bakterie- og sopp. Den vanligste bihulebetennelse er bakteriell, etterfulgt av viral og sjeldne tilfeller av sopp bihulebetennelse. Sopp sinus infeksjoner kan behandles med sterke medisiner. For de som ønsker et alternativ, er det homøopatiske midler for å lindre symptomene på en sopp bihulebetennelse.

Fakta

Sopp bihulebetennelse utvikle på to måter. Noen mennesker som lever i svært fuktige forhold kan puste inn skadelig sopp som irriterer sinus hulrom, fører det til overprodusere slim og forårsaker infeksjon. Den andre måten en person utvikler en sopp bihulebetennelse er av en overvekst av sopp i kroppen, veldig lik en gjær infeksjon eller fotsopp. Soppen sprer seg raskt gjennom kroppen fra tarmen til brystet og til slutt gjør sin vei til sinus hulrom.

Homeopatiske Basics

Homeopatiske midler bruker urter og planter ved svært lave doser som hjelper utløse kroppens naturlige reaksjon å avverge symptom. Den grunnleggende filosofien homeopathics er "likt kurerer likt." Hvis en bestemt plante fører til en person til å ha en reaksjon der sinus hulrom blir betent, irritert og overproduces slim, vil dette anlegget bli gitt i en ekstremt liten mengde for å utløse kroppen til å reagere på det og kurere sinus problemer.

Rettsmidler

Det finnes utallige mulige homøopatiske midler for en sopp bihulebetennelse, men den mest brukte er: Calcarea carbonica, Nux vomica og Nitricum acidum. Calcera CARBONICA bør tas hvis sopp bihulebetennelse forårsaker feber. Nux vomica bør tas hvis sopp bihulebetennelse forårsaker kvalme på grunn av post-nasal drypp. Nitricum acidum bør tas hvis sopp bihulebetennelse har fullstendig blokkert neseluftveiene og forårsaker hodesmerter.

Dose

Hver homøopatisk middel bør komme på et minimum av 30 ganger dilutes men kan være så mye som 60 ganger utvannet. Homeopatiske midler kommer i små kulelignende oppløse piller. Ta den anbefalte dosen fire til seks ganger på en dag. Plassere tablettene under tungen og tillate dem å oppløses. Ikke knus eller tygg dem for det beste resultatet. Ikke drikk eller spis 15 minutter før eller etter å ha tatt medisinen.

Betraktninger

Hvis symptomene vedvarer eller forverres i mer enn syv dager, oppsøke en lege mening. Homeopatiske midler er rusfritt, og kan brukes i forbindelse med narkotika. Homeopatiske midler har ikke vist seg å ha kjente bivirkninger og er trygge for bruk med barn. Homøopatiske midler bør diskuteres med en lege og brukes under hennes tilsyn.