Digidexo.com

Hvordan å avgifte en Fatty Liver

Hvordan å avgifte en Fatty Liver


Leveren er et komplekst organ som har ulike og viktige funksjoner. Disse funksjonene omfatter lagring av energi og vitaminer, jern og mineraler, lage proteiner, produsere galle som trengs for fordøyelsen og metabolizing eller tar ut medisiner, miljøgifter og alkohol fra kroppen. Fettlever er en opphoping av fett i levercellene som kan forårsake leverbetennelse. Denne betennelse kan føre til arrdannelse og herding av dette verdifulle organ. Det er viktig å avgifte og behandle fettlever ved å gjøre endringer i matvaner.

Hvordan å avgifte en Fatty Liver

Endre ernæring og matvaner å begynne å gifte din fettlever. Fettlever er assosiert med diabetes mellitus, høyt blod triglyserider, og tung bruk av alkohol. Slutte å drikke alkohol og begynne å se på matinntaket. Unngå inntak av visse matvarer og matvareprodukter som behandles og med høyt fett.

Bruk en matdagbok for å holde styr på kalorier og hva du spiser. For få kalorier drastisk bremser ned stoffskiftet mens for mange kalorier vil hindre deg fra å miste vekt. Spis mindre, hyppigere måltider. Redusere ditt daglige kaloriinntak med 300 til 500 kalorier for å begynne å miste vekt trygt.

Fjern smør, helmelk, brus, fett-rik, høy kolesterol mat, hvitt brød, hvit ris, konsentrert sukker, høy-glykemisk mat, bearbeidede produkter og alt stekt og fast food. Legg høykvalitets protein rik mat, lav-mettet fett mat, hele korn brød, bønner og rikelig med frukt og grønnsaker i kostholdet ditt.