Digidexo.com

knesmerter ved yoga

Ny medisinsk Prosedyrer for knesmerter

Kneet er en av de mest komplekse leddene i kroppen. Det består av leddbånd, brusk, sener, muskler og væskefylte sekker som kalles bursa. Kneet tillater kroppen å bøye, bøye seg, løpe, hoppe, knebøy, gå, og stadig står, blant annet. En kneskade kan sterkt begrense mobiliteten til den er behandlet. Behandlingen krever ofte kirurgi. Det finnes mange forskjellige typer kirurgiske prosedyrer som kan bidra til å behandle og lindre knesmerter.

Årsaker

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting som alvorlige traumer til kneet, leddgikt, en infisert felles, lupus, bensvulster, Osgood-Schlater sykdom, overforbruk av kneleddet, muskelspenninger, bursitt, en cyste, senebetennelse, eller fra en revet ligament eller sene. Ofte ganger, kan du redusere hevelse og redusere knesmerter ved ganske enkelt å hvile kneet, glasur kneet, med en kompress på kneet, og heve kneet. Imidlertid er andre ganger den eneste muligheten til å behandle knesmerter å gjennomgå en medisinsk prosedyre.

Medisinsk behandling

Noen nye medisinske prosedyrer som kan bidra til å behandle knesmerter inkluderer artroskopisk kirurgi, delvis kneet erstatning kirurgi, eller total kneprotesekirurgi. Artroskopisk kirurgi bruker bare et par små kirurgiske snitt til å undersøke og reparere leddskader. Artroskopisk kirurgi kan kvitte kneleddet av løse kropper, fikse ødelagt brusk og leddbånd, og fikse degenerative kne skade. En fordel å artroskopisk kirurgi er den rask utvinning tid i forhold til andre mer invasive åpne operasjoner. Partiell kneprotese er prosessen med å erstatte bare en del av den skadede kneet med en plast eller metallprotese. Healing tid for en delvis kneprotesekirurgi er redusert til hva det ville være for en total kneprotesekirurgi. Faktisk er den nødvendige mengden av tid som folk vanligvis bruker på sykehuset for en delvis kneprotesekirurgi bare én natt. Total kneprotese krever komplett utskifting av kneet. Kneet er fullstendig erstattet med en proteseleddet. Protese felles er vanligvis laget av high end plast og metaller. Total kneprotese er typisk for folk som har leddgikt, slitasjegikt, osteoporose, eller andre degenerative forhold. Total kneoperasjon vare lenger og resultatene er bedre sammenlignet med delvis kneprotesekirurgi. Det er viktig å diskutere alle medisinske alternativer med legen din for å finne ut hvilke kne korreksjon kirurgi er det beste alternativet for din situasjon.

Kapalbhati Yoga og vekttap

Kapalbhati Yoga og vekttap


Yoga er en eldgammel helse praksis som går mer enn 5000 år tilbake. Selv om det er mest kjent for å utvikle balanse og fleksibilitet, er det også fordelaktig for håndtering av stress og vekttap. Mens asana praksis (stillinger) er en stor del av yoga, er pranayama (pust) avgjørende for å oppnå alle fordelene ved yoga. En slik pusteøvelse, kapalbhati, har mange helsefordeler, inkludert hjelpe til vekttap.

Betydning

"Kapal" betyr skallen (eller hode), og «bhati" betyr skinner. Derfor begrepet kapalbhati (lysende hode) innebærer en person som er opplyst. Som med alle former for yoga meditasjon og pranayama, er det endelige målet å lede utøveren på en vei til opplysning. Imidlertid har kapalbhati noen mer praktiske bruksområder også. På grunn av sin kraftige bruk av magen, er det en utmerket mosjon for toning diafragmaet og øvre magemusklene. Den kraftige pusteteknikk bidrar til å øke oksygentilførselen til blodet, energigivende kroppen, og er en fantastisk øvelse for rensing lungene og blod. Det er tradisjonelt brukt i yoga som en form for kriyas, eller rensing.

Teknikk

Som med de fleste yoga pusteøvelser, er ikke spesielt utstyr som kreves. Fordi det er gjort sitter ned i en komfortabel stilling, bare om noen kan øve kapalbhati.

Til å begynne, utøveren sitter rett opp, enten med bena i kors på gulvet eller sitter på kanten av en stol. Øynene blir holdt lukket. Neste er dypt pust for fem eller seks åndedrag. Dette bør alltid gjøres gjennom nesen, puste først i nedre del av magen, og deretter inn i brystet, og til slutt exhaling sakte, slik at kroppen til å slappe av.

For kapalbhati, bør man ta et dypt pust inn, fyller hele magen med luft (slik at det å ekspandere som en ballong). Luften føres deretter ut med makt fra kroppen, trekke sammen magemusklene tilbake mot ryggraden. Denne er lik den bevegelse gjort når det blåser nesen. De inhalasjoner og utvisninger bør gjentas i rask rekkefølge, pumping magen som en blåsebelg. Man bør begynne med 20 utvisninger, deretter hvile i ett minutt, puste naturlig.

Denne prosess kan gjentas to eller tre ganger til. Det neste settet bør være 30 utdrivelsene, og 40 for det siste settet, øker hastigheten av åndedrag svakt med hvert sett.

Effekter

Når først begynner kapalbhati praksis kan man bli litt ør. Dette vil avta etter hvert som pusten blir mer effektiv. Kapalbhati pusteøvelser kan utføres hver dag. Man kan velge å øve i morgen, på stigende, eller like før du starter et regelmessig treningsprogram. Man bør unngå å gjøre dette rett før du går til sengs, så det kan ha en oppkvikkende effekt på kroppen.

Regelmessig kapalbhati praksis hjelper rense lungene, og øke oksygenopptaket i blodet. Det bidrar også til å øke lungekapasiteten, øke utholdenhet i idrett og andre fysiske aktiviteter. Denne øvelsen skal benyttes i forbindelse med et sunt kosthold og regelmessig mosjon rutine for maksimale resultater.

Vekttap tips

Kapalbhati er et viktig tillegg til vekttap plan. Dette er ikke begrenset til, men bør inneholde: spise sunt, hele (ubehandlet) matvarer, drikker mye vann, få nok hvile, og finne noen form for trening for å gjøre hver dag (gange, jogging, sykling eller yoga).

Forsiktig

Personer som har hjerteproblemer, lungesykdommer eller sirkulasjonsproblemer bør øve kapalbhati under opplæring tilsyn. Hvis du prøver dette for første gang, er det lurt å se instruksjonsvideoen nedenfor først.

Holistisk terapi for Kneskade

Holistisk terapi for Kneskade


Hvis du opplever kroniske knesmerter, er du ikke alene. Mange mennesker opplever kne smerter og skader etter år med gåing, repetitiv bruk og deltagelse i idrettsaktiviteter. Det finnes en rekke behandlinger der ute, men noen kan være kostbart, invasiv og ikke veldig effektivt. Holistisk og alternativ behandling blir stadig mer populært på grunn av deres lave kostnader og rapportert effektivitet. Før ty til kirurgi, utforske disse alternative kne terapi.

Bygg Leg Styrke

Kneet er en skjør joint som er avhengig av et støtteapparat av sener og muskler i beinet, nemlig quadriceps og hamstrings. Hvis støtte musklene i kneet er svake, vil dette føre til mer stress på kneleddet under aktivitet resulterer i unødig slitasje, brusk forringelse og knesmerter. Du kan forebygge smerter i kneet og selv omvendt knesmerter ved forsiktig å styrke quadriceps og hamstrings over en periode. En fysioterapeut kan anbefale øvelser for ditt spesifikke kneskade. Noen selvstendig styrking du gjør til slutt vil være nyttig for knærne også, så lenge det gjøres på en sikker måte uten en masse unødig påvirkning eller kraft.

Yoga og Stretching

Selv om det er noen yoga positurer som potensielt kan skade knærne hvis det utføres på feil måte, eller av uerfarne utøvere, yoga og stretching, gjort riktig, kan være svært nyttig i å rehabilitere slitte knær. Yoga stillinger kan bidra til å regenerere sunt muskelvev rundt knærne. I visse positurer, er blodstrømmen til knærne begrenset, signaliserer kroppen til å sende enda mer blod strømmer til området. Når du slipper holdning, kommer friskt blod rushing til stedet av innsnevring, som hjelpemidler i friskt vev gjenfødelse. For eksempel kan selv knelende med hoftene tilbake på hælene være en gunstig holdning for ombygging knærne og lettelser knesmerter. Det skal bemerkes at forsiktighet bør alltid tas med knærne, som de er en spesielt delikat felles og kan lett skadet. Ta kontakt med en erfaren yogalærer for bestemte stillinger som du kan gjøre for å hjelpe din kneet smerte eller skade.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk medisinsk behandling som bruker bittesmå nåler settes inn i huden på bestemte punkter på kroppen til å helbrede og lindre smerte. Akupunktur har vist seg å være svært nyttig i å kontrollere kroniske smerter og hevelse i kneet, og det er spesielt nyttig for lettelser knesmerter forårsaket av slitasjegikt. En fersk studie utført ved University of Maryland viste at deltagerne behandlet med akupunktur rapporterte 40 prosent mindre knesmerter enn deltagerne som behandles med andre metoder. Akupunktur er trygt og har få eller ingen bivirkninger hvis utført riktig. Ta kontakt med din lege for å få en henvisning til en hederlig akupunktør i ditt område.

Lindrende Knee Pain Med alternativ medisin

Knesmerter kan være vedvarende og ødeleggende, og ofte folk bevege seg bort fra tradisjonell medisin, så i stedet for naturlige, alternative kurer. Følgende vil gi deg noen eksempler på hvor du skal begynne; men det er best å i det minste ta kontakt med lege eller fysioterapeut om eventuelle alternative behandlingsformer du vurderer.

Akupunktur

Akupunktur kan hjelpe gjenoppleve din knesmerter, forårsaker bare mindre ubehag i verste fall. Denne gamle teknikken har vist seg å være effektiv på å lindre smerte, så det er et godt alternativ selv om du har lyst tanken på nåler. Akupunkturnåler er tynnere enn medisinske nåler, så "klype" for punktering er langt mindre. Når du ser etter en akupunktur kontor, se etter en ren anlegget, en kunnskapsrik akupunktør, og gode kritikker eller personlige anbefalinger. Vær sikker på at nålene som brukes er pre-sterilisert i pakker og riktig kastes etter bruk.

Massasje

Massasje kan være en fin måte å lindre smerter og press på kneledd, særlig hvis smertene er forårsaket helt eller delvis av stramme muskler. En profesjonell massasje rettet mot de smertefulle steder kan ha best effekt, men du kan få noen lettelse på egen hånd hjemme med selvmassasje. Med en hånd over kneet på benet og en under, massere forsiktig oppover med din topp hånd. Bruk håndflaten til å presse musklene i beinet, og løft dem opp med en mild pinching bevegelse. Hvis denne teknikken ikke er tilstrekkelig, kan du bruke fingertuppene til å kna dypt i en sirkel rundt kneet.

Emu Oil

Emu olje er ikke et alternativ for veganere fordi det er avledet fra emu fett; er det imidlertid påstått å ha gode styrkende egenskaper, og kan lindre ekstrem leddgikt smerte med regelmessig bruk. Bruk emu olje strømmet inn hånden for å lindre knesmerter ved å gni det forsiktig inn det berørte området daglig. Du kan også bruke oljen til å gjennomføre kneet massasje, muligens øke effektiviteten av begge teknikkene. Emu olje øker blodstrømmen til fremme helbredelse, og bidrar også til å redusere betennelse for å gi deg noen lettelse fra selv kroniske knesmerter. For å finne ut hvor du kan kjøpe emu olje, se "Ressurser".

Hvordan Ease Knee Pain

Knesmerter skyldes ofte forhold som overforbruk av kneleddet, dårlig stretching, eller utilstrekkelig form fra en fysisk aktivitet. I tillegg overvekt attributter til økt risiko for problemer som fører til smerter i kneet. Selv om disse årsakene kan virke skadelig for generelle kneet helse, knesmerter men kan klare opp med riktig egenomsorg. Ved å følge disse trinnene kan du lette eventuelle knesmerter du måtte ha.

Bruksanvisning

•  Gå ned i vekt. Hvis du er overvektig, følge en diett plan og hold deg til den. Miste ekstra pounds kan dramatisk redusere knesmerter ved lettelser belastningen på kneledd. Å miste vekt kan også redusere risikoen for å utvikle slitasjegikt.

Styrke musklene som støtter knærne. De viktigste musklene du trenger for å styrke er dine quadriceps (musklene på forsiden av lårene). Svake lår kan føre til smerter i kneet og øke sjansene for å få slitasjegikt. Sitte i en stol og sakte heve bena med ankelvekter. Rådfør deg med lege før du begynner noen kneet øvelser som andre muskler i ben kan påvirke hvordan kneet er justert.

Ta en over disk smertestillende som for eksempel aspirin eller ibuprofen. Følg instruksjonene på flasken for riktig doseringsanvisningen og ikke ta mer enn flasken anbefaler. Disse medikamentene kan ha bivirkninger hvis de tas i lange perioder av gangen.

Påfør en ispose direkte til kneet. Is kan redusere betennelser og smerter i knærne. Pakk ispose med en ren, tynn klut for å beskytte huden din. Påfør ispose på kne i ca 15 minutter tre ganger daglig. Hold kneet hevet mens du Ice Det å ytterligere redusere betennelse.

Se en fysioterapeut hvis knesmerter er for forstyrrende for dagliglivet. Fysioterapeuter er eksperter som kan lære deg teknikker og øvelser for å lindre leddsmerter. Snakk med legen din om en henvisning til riktig fysioterapeut for deg.

Tips og advarsler

 • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på selv behandlinger for knesmerter eller starte et treningsprogram. Legen din vil hjelpe deg å finne de riktige medisiner og øvelser for din situasjon.

Hvordan behandle Burning Nedre ryggsmerter

Brennende smerter i korsryggen, som andre smerter i korsryggen, kan være forårsaket av ulike faktorer. Ifølge American Chiropractic Association, opp til 31 millioner amerikanere lider av smerter i korsryggen. Hvordan å behandle denne ryggsmerter er et spørsmål som har blitt spurt i århundrer, mest fremtredende ved yoga utøvere i Sør-Asia. Nedenfor er et sett av individuelle yoga øvelser som kan være svært gunstig for noen som lider av brennende smerter i korsryggen.

Bruksanvisning

Øvelser

En Cat-ku positur er gjort ved å få på alle fire, med knærne i hoftebreddes avstand og hendene skulder-lengde fra hverandre. Start med å puste i, og bringer hodet opp for å se mot taket, og overordnede ryggen. Når du puster ut bringe hodet ned parallelt med armene og se på lårene mens bøye ryggen oppover mot taket. Gjør dette fem til ti ganger eller opp til 3 minutter, avhengig av omfanget av smerte. Katten-ku positur vil tone din rygg nerver og lindre smerte og sykdom.

Hare positur er gjort ved å sitte på hælene, vendt fremover, hendene på knærne, med en rett rygg. Løft hendene rett opp i luften med håndflatene vendt fremover og komme ned med armene rester utvidet til å sette håndflatene og pannen på gulvet. Forbli der, puste sakte tre til fem ganger, og deretter komme tilbake opp med hendene på knærne. Gjenta fem to10 ganger. Hare positur er bra for å redusere isjias, angst og astma.

Half-locust positur gjøres ved å ligge på magen, med hendene under deg i nærheten av bekken, hake på gulvet, og strekker ett ben av gangen oppover mot taket. Hold anklene bøyd når strekker seg oppover, og ikke press deg selv for mye. Løfte hver etappe 10 ganger eller mer, avhengig av din smerte. Halv locust lindrer isjias, brenning og andre former for smerter i korsryggen.

Cobra positur gjøres ved å ligge på magen med hendene parallelle til skuldrene, håndflatene ned og vendt fremover. Start med å sakte bringe hodet opp for å se mot taket. Hold skuldrene ned, ikke scrunched opp mot ørene. Du kan bøye albuene for å hjelpe deg. Forbli i en buet posisjon som dette i 10 sekunder til ett minutt. Cobra positur justerer ryggsøylen og nerver og er gunstig for dem som lider av sklei plater.

Barnets positur gjøres ved å bøye seg framover slik at hodet hviler på gulvet med armene langs siden og håndflatene opp. Forbli i denne positur avslappende for 3-7 minutter. Barnets positur er bra for avslappende kroppen og fremme sirkulasjon.

Tips og advarsler

 • Alltid konsultere en lege om din ryggsmerter. Rådfør deg med en lisensiert yoga lærer, Pilates instruktør eller tilbake terapeut. Bare gjøre øvelser du er komfortabel med. Drikk rikelig med vann og følge et sunt kosthold med mye fiber. Kontrollere stress; det bidrar til lavere ryggsmerter.
 • Hvis du opplever smerte eller ubehag å gjøre noen av disse stillingene, stopp.

Knee Informasjon om erstatning

Knee Informasjon om erstatning


Det er blitt sagt at med alderen kommer visdom. Dessverre, alder bringer også sammen plager som leddgikt, og over tid gamle skader kan bli forverret. Alle disse problemer kan føre til at leddsmerter og begrenset bevegelsesevne. Kneprotesekirurgi kan hjelpe personer med begrenset knefunksjon og knesmerter ved å erstatte deler av kneleddet. Ved gjennomgår kirurgi og følge etter kirurgi stell, kan kneet kirurgi pasienter gjenvinne bevegelse og føre en mer aktiv livsstil.

Funksjon

Kneet består av tre bein: femur (lårbeinet), tibia (shin bein), og patella (kneskålen). Endene av lårbeinet og shin bein sitte mot hverandre, og er dekket med brusk og membraner som hjelper pute kne bevegelse. Imidlertid kan traumer og leddgikt slites bort denne brusk, forårsaker smerte og stivhet. En kneleddet erstatning erstatter slitt brusk og bein med plast eller metall caps. Dette reduserer smerte og øker mobiliteten.

Typer

Total kneprotese innebærer å erstatte kneskålen og begge endene av lårbeinet og shin bein. Men ikke alle trenger total kneprotesekirurgi. Personer med begrenset leddgikt eller traumer kan ha enkompartemental (delvis) kneoperasjon, som caps bare lårbeinet eller shin bein. Noen kneet kirurgi pasienter har bilateral kneoperasjon --- er begge knærne operert på en gang. Minimal invasiv kirurgi teknikker gjør for kortere snitt og mindre skade på omliggende vev, men denne prosedyren er ikke hensiktsmessig for alle pasienter. I tillegg er ikke alle kirurger er kvalifisert til å utføre minimal invasiv kirurgi.

Operasjon

Under operasjonen, vil du gjennomgå anestesi. En kirurg vil fjerne skadet brusk og ben fra kneet og sette kneet implantater på plass. Etter operasjonen, vil du gjennomgå fysioterapi øvelser for å holde kneoperasjon fungerer bra. Kneoperasjon er en innleggelse prosedyre --- vil du sannsynligvis bli på sykehuset i noen dager etter operasjonen. Hvis du har hatt begge knærne drives på, kan du bruke litt tid på et rehabiliteringssenter før du går hjem.

Side Effects

Alvorlige komplikasjoner forekommer sjelden etter kneprotesekirurgi; den vanligste bivirkningen er blodpropp i beinet. For å unngå dette potensielt alvorlig komplikasjon, vil du trenger for å utøve og muligens ha med seg kompresjonsstrømper eller ta blodfortynnende medisiner. Over tid kan implantater løsne eller slites ut. Noen pasienter kan utvikle en allergisk reaksjon på metall som brukes i kneet implantat (det er keramiske kne implantater tilgjengelig for folk med metall sensitiviteter).

Ettervern

Etter kneoperasjon er ferdig og du har kommet hjem fra sykehuset eller rehabiliteringssenter, er det fortsatt arbeid som må gjøres. Du må følge din fysioterapi diett og ta vare på snittet fra operasjonen slik at den ikke blir smittet. Siden det vil være vanskelig å komme seg rundt i huset når du kommer tilbake, er det best å ordne huset slik at det er lettere å navigere. Før kirurgi, kan det være lurt å installere rekkverk langs trapper, kvitte seg med løse tepper og ledninger som kan reise deg, installere et toalettsete med armene, eller til og med satt opp et soverom i første etasje.

Hva er årsakene til Knee Pain & Popping?

Hva er årsakene til Knee Pain & Popping?


Kneet er et komplisert ledd som er ofte gjenstand for smerte. Ifølge home-remedies-for-you.com, "Omtrent 50 millioner mennesker i USA lider av smerter i kneet." Hvis det er en pop i kombinasjon med din smerte, kan det være grunn til bekymring.

Årsaker

Det er to hovedårsaker til knesmerter og spratt - du bare rev en av leddbånd i kneet, eller du har slitasjegikt. Den første som ofte resulterer i en stor pop når leddbånd er revet. Den andre har tilbakevendende popping.

Ligament skader

Kneet har fire leddbånd som forbinder lårbeinet med bein under kneet. Den ene inne i kneet kalles mediale leddbånd og en utenfor er den laterale leddbånd. De to inne i kneet kalles bakre korsbånd og fremre korsbånd. Noen av disse kan rives på grunn av trauma eller et fall. Ofte en tåre er angitt med en smellende lyd som følger en skade.

Artrose

Slitasjegikt, eller degenerativ leddgikt, er svært vanlig og er et resultat av slitasje eller overforbruk av en joint. Smerten er ikke så plutselig og kraftig som ligament skader og popping er assosiert med bevegelse. Leddgikt kneet er ofte hovne og stive i morgen.

Behandling

Behandling vil avhenge av årsaken og alvorlighetsgraden av tilstanden. Hvis du har revet et ligament du kan gjenopprette bare hvile, ising, komprimere og heve beinet noen dager etterfulgt av noen fysioterapi. Hvis det er en dårlig tåre, kan det hende du trenger krykker og kirurgi. Det finnes ingen kur for artrose, men du kan minske smerten med smertestillende og fysioterapi.

Forebygging / løsning

Unngå knesmerter ved å holde musklene rundt kneet sterk og fleksibel. Minske risikoen for skade ved å bære leiligheter og aldri kjører nedoverbakke med mindre du er svært betinget.

Asiatiske rettsmidler for allergi

Den vestlige verden har alltid hatt en fascinasjon for mennesker, sivilisasjon og mysteriet med de asiatiske kulturer. En av fascinasjon er med asiatisk medisin siden det skiller så langt fra vestlig medisin. Allergier plage folk fra hele verden, men asiatisk medisin har forsøkt å løse allergi problemet med sin egen karakteristiske rettsmidler.

Kinas rolle i asiatisk medisin

Asiatisk medisin som helhet er hovedsakelig basert på de medisinske praksis i Kina. Emperor Liang Wu, i det sjette århundre e.Kr., sendte legene i hele Asia. På grunn av dette, mye av Asias tradisjonelle medisiner er lik gamle kinesiske medisinske praksis. Opprinnelsen til kinesiske legemidler kan bli funnet rundt 2600 f.Kr. med en medisinsk journal ved den gule keiseren av Kina. Ytterligere fremskritt i kinesisk medisin oppstod under Han-dynastiet (200 f.Kr.-220 e.Kr.), med verk av Zhang Zhongjing og fremskritt i anestesiologi (Hua Tuo brukte vin og pulverisert marihuana i kombinasjon for å bedøve pasienter for kirurgi). På grunn av kinesisk medisin innflytelse på asiatisk medisin som helhet, er de to sjelden separert.

TCM

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) har ulike løsninger for allergier. TCM har en rik historie med flere tusen år og har en følge av millioner av mennesker.

Akupunktur er en av Kinas mest karakteristiske behandlingsformer, som består av å plassere tynne nåler under huden på trykkpunkter på kroppen. Tradisjonell kinesisk medisin utøvere tror at stimulering av nålene øke immunforsvaret, redusere symptomer på allergi. Kinesiske urter benyttet i forbindelse med akupunktur er antatt å være en effektiv allergibehandling. A 2004 studie publisert i Allergi Magazine funnet ut at ukentlige akupunkturbehandlinger med kinesiske urter er mer effektive enn en placebo pille, med 85 prosent av pasientene testet rapportering forbedrede symptomer.

Kinesiske urter er et begrep for å beskrive mange kombinasjoner av vegetabilske og animalske produkter. En akupunktur profesjonelle vil ha kunnskap om hvilke urter til bruk for dine allergisymptomer. Urtene er matchet med tilstanden de er ment å fikse, inkludert allergier. Før du tar kinesiske urter, sjekk med legen din for å sikre at det ikke vil være noen medisinske komplikasjoner forbundet med å ta dem.

Kanskje den mest uvanlige behandling for allergi er feng shui. Feng shui er basert på energiene til rom og områder du bor. Møbler, kunstverk og farger er arrangert for å skape et miljø der energien flyter sømløst hele. Kineserne tror de dårlige energier, spesielt dårlig flyt av luft, forårsake allergi. Et hjem med god feng shui er antatt å redusere allergier og forbedre leve sunt.

TCM er veldig avhengig av bruken av te for å hjelpe med allergi. Grønn te, en av USAs og Kinas mest populære te, har blitt brukt for allergi lettelse for tusenvis av år. The Journal of Agricultural and Food Chemistry rapportert at denaturert EGCG, en antioksidant som finnes i grønn te, fungerer som en anti-allergen i menneskekroppen.

Verdens helseorganisasjon sier at TCM er brukt om lag 95 prosent av Kinas moderne medisinsk praksis

Indian Allergy Relief

Den asiatiske subkontinentet of India har sin egen karakteristiske og eldgammel form for medisin, atskilt fra TCM. En klassisk indisk medisinsk praksis for allergi er å drikke 2 ss. av eple cider eddik blandet med vann for nasal allergi lettelse.

Indisk medisin har brukt de helbredende egenskapene til saltoppløsning i tusenvis av år. En blanding av en halv ts. av salt og 8 oz. vann helles inn i nesehulen gjennom nesen spyler ut overflødig slim.

En pasta av sandeltre og limejuice brukes for hud allergier, beroligende rødhet og kløe. Indiske rettsmidler er ikke godkjent eller generelt akseptert av vestlig medisin, men disse metodene har mange tilhengere og en rik historie.

Den gamle praksisen med yoga blir brukt som en effektiv lindring av allergisymptomer. Dr Jeff Midgow, direktør for Prana Yoga Teacher Training Program, sier at den avslappende praksisen med yoga reduserer kroppens reaksjon på organismer som forårsaker sesongmessige allergier. Harriet Russell, lærer ved Yoga og Wellness Center i Cleveland, Ohio, sier stretching og inversjoner i yoga kan bidra til å fjerne sinus hulrom. Sjekk med legen din før du prøver yoga; de inversjoner og stretching kan føre til belastning.

Om Lap Band vekttap resultater

Om Lap Band vekttap resultater


Lap-Band er en type vekttap kirurgi som bruker et justerbart bånd for å kontrollere mengden mat en person kan spise. Det oppnår dette ved å begrense plassen i magen for å redusere sin mat-holding kapasitet. En Lap-Band krever ikke omdirigering pasientens tarm eller klippe og stifte magen. Ifølge Mayo Clinic, er det minimal invasiv sammenlignet med mange gastric bypass teknikker og er helt justerbar og reversibel.

Vekttap

Hvor mye vekt som kan gå tapt gjennom Lap-Band kirurgi varierer for hver pasient. Totalt sett er gjennomsnittlig ca 1 1/2 til £ 2 tapte hver uke etter operasjonen. Dette kan variere, avhengig av hvor mye du veide før Lap-Band kirurgi, hvor mye du spiser etter operasjonen og om du trener som en del av din vekttap plan.

Time Frame

Etter Lap-Band kirurgi, bør de fleste betydelig vekttap skje innen det første året etter inngrepet. Ifølge studier sitert av Lap-Band produsenten, Allergan, de fleste pasienter mister over 34 prosent av sine overskytende pounds innen seks måneder og over 50 prosent innen utgangen av det første året. En langtidsstudie i "Obesity Surgery" magasinet fant at Lap-Band pasienter hadde en 55 prosent tap på slutten av fem år.

Sikkerhet

Å miste vekt for fort på noen måte, inkludert Lap-Band kirurgi, kan være usunn. Noen pasienter som har hatt Lap-Band kirurgi vil miste vekt raskere enn andre. Vanligvis bør dette vekttapet ikke overstige 2 to £ 3 hver uke for å holde seg innenfor en trygg og sunn rekkevidde.

Sammenligning

Pasienter som har Lap-Band kirurgi har en tendens til å gå ned i vekt mindre raskt enn de som har hatt tradisjonelle gastric bypass operasjon. Men etter fem år etter operasjonen mark, er det ingen forskjell i total mengde vekt tapt mellom de to gruppene. Lap-Band pasienter har også samme suksess nivå som gastric bypass pasienter i å kunne opprettholde vekttap på lang sikt.

Fordeler

Når en pasient har gode vekttap resultater fra hennes Lap-Band kirurgi, kan hun også realisere noen generelle helsemessige fordeler. Disse inkluderer vanligvis en forbedring i forhold som snorking / søvnapné, høyt blodtrykk og type 2 diabetes. Vekttap kan også redusere eventuelle knesmerter ved å fjerne ekstra stress fra knærne.

Hvordan å engasjere seg i Dialektisk atferdsterapi

Hvordan å engasjere seg i Dialektisk atferdsterapi


Diagnostisering borderline personlighetsforstyrrelse er første skritt i å gjenoppbygge livene over seks millioner amerikanere, hovedsakelig kvinner. BPD påvirker relasjoner gjennom den manipulerende atferd som denne lidelsen forårsaker. Når antatt å være forårsaket utelukkende av en barndom uten tilstrekkelig pleie, har forskere nå påvist spesifikke fysiske forskjeller i hjernen kjemi som fører til følelser av frykt og oppgivelse og manglende evne til å hemme impulsiv atferd. Dette gir nytt håp til personer som søker behandling og deres familier. Medikamenter kan gjenopprette normal hjerne kjemi og Bialectical atferdsterapi eller DBT kan deretter brukes til å gjenopprette funksjonelle oppførsel.

Bruksanvisning

Behandle BPD med Dialektisk atferdsterapi

Finn et styre sertifisert psykiater for å bekrefte diagnosen borderline personlighetsforstyrrelse etter å ha fullført en selv screening. Vær oppmerksom på at BPD er ofte diagnostisert med en eller flere andre forhold som for eksempel depresjon, angst, bipolar lidelse eller rusmisbruk. Ærlig avsløre dine symptomer er avgjørende for å sikre en nøyaktig diagnose. Det kan være nyttig å ta en støtte person med deg for å sørge for at de symptomene du beskriver blir tatt på alvor.

Forsknings medisinering alternativer. Før du starter medisinering for BPD forskning hvilke legemidler som er bevist mest effektive. Lær bivirkninger av hvert alternativ medisin og ta kontakt med din primære omsorg lege for å sørge for at det ikke er noen contradications i din medisinske historie, Ring ditt forsikringsselskap og be om å få snakke med en saksbehandler. Dette sykepleier kan forskning medisinering alternativer for deg og gi deg med kostnadene ved å kjøpe månedlige resepter. Deretter ringe psykiater og diskutere den informasjonen du har oppdaget. Medisiner for borderline personlighetsforstyrrelse er vanligvis nødvendig for lang tid. Det er viktig å vite at du vil være i stand til å ta medisiner du og legen din har valgt, og at du er i stand til å betale for dem, også.

Finn en klinisk psykolog trent i Dialektisk atferdsterapi. Forsikringsselskapet sak Manager kan hjelpe deg å finne to eller tre psykologer til intervju. Se etter en klinisk psykolog som er forberedt og trent gjennom et program av veiledet program i Dialektisk Therapy. Når intervjue psykologen spør om deres BPD behandling filosofi. Se etter en leverandør som er positivt om muligheten til å påvirke en komplett remisjon av symptomer på BPD og en som er oppdatert på bevis for at BPD er en fysiologisk sykdom og at medisinering tilbyr den beste muligheten for en komplett remisjon. Personligheten til en effektiv DBT terapeut bør kombinere en positiv, håpefull outlook, vennlighet og supportiveness, og en ikke-dømmende ånd.

Sjekk med ditt forsikringsselskap for å forsikre de leverandørene du har valgt er på godkjent liste, og at DBT er en overbygd fordel for diagnostisering av BPD. Hvis du er dekket av forsikring kall til å be leverandøren om å oppnevne en sykepleier sak Manger med kompetanse innen atferdshelsevesenet for å hjelpe deg med å administrere din behandling. La saksbehandler vet du har blitt diagnostisert med BPD og diskutere eventuelle andre diagnoser også. The Case Manager kan hjelpe deg med forskning medisinering alternativer, finner styret sertifisert Psykologer og hun kan hjelpe deg med å beregne kostnadene ved behandlingen. Husk at ikke behandle BPD er langt dyrere enn medisiner og DBT. Personer med ubehandlet BPD har en svært lav sjanse for profesjonell suksess og forholdet skader som følger BPD er svært dyrt også. Saksomkostninger for skilsmisse eller barnefordeling, kostnadene ved å bo alene, impulsive utgifter og kostnader til tapte arbeidsplasser er mye høyere enn endelig ta kontroll over din BPD og ditt liv. Hvis du er uforsikret eller hvis du ikke har midler til å betale dine copays og egenandeler ringe National Institute of Mental Health og be om en henvisning til en uten kostnad eller en lav kostnad klinikk i ditt område. Hvis forsikringen ikke dekker psykisk helsevern snakke med din primære omsorgsperson om forskrivning og ringe en lokal universitetets Institutt for klinisk psykologi for å avgjøre om DBT tilbys der. Dette er kostnadsbesparende tiltak som kan gjøre behandlingen rimelig.

Begynn å ta medisiner foreskrevet i samråd med din psykiater eller primær omsorgsperson.

De fleste medisiner som brukes til å behandle borderline personlighetsforstyrrelse ta flere uker for å nå et effektivt nivå i blodet. Noen har bivirkninger som går bort med tiden. Vær tålmodig, men rapportere bivirkninger til din forskrivende lege med en gang.

Husk BPD er et resultat av unormale mønstre av nevrotransmittere i hjernen de medisiner du tar er som insulin til en diabetiker. De er nødvendige. Det er din rett til å søke og motta effektiv behandling for denne sykdommen og behandling, inkludert medisiner er et tegn på at du er klar til å bli en aktiv deltaker, søker din høyeste nivå av velvære og funksjonalitet.

Delta på de private økter og gruppearbeid av DBT og fullføre alle hjemmeoppgaver, en prosess som bør ta omtrent et år.

Når du starter behandlingsprosessen vil du avanserer gjennom fire faser. Den første fasen er en pre-forpliktelsesperiode hvor du vil vurdere hvordan BPD har påvirket ditt liv og andres i livet ditt. I denne fasen vil du bli bedt om å forplikte seg til å endre og terapeuten vil diskutere hvordan denne endringen vil bli støttet. Den dialektiske natur DBT er at den anerkjenner at endring er nødvendig, og at endringen er vanskelig på samme tid. Målet med denne fasen er å godta de to sannheter og til å forplikte seg til reisen videre.

I den første virkelige fasen vil du lære nye atferdsmønstre starter med å endre noen livstruende eller behandlings truende atferd.

Den andre fasen er utviklet for å øke din evne til å oppleve et bredt spekter av følelser og å redusere post-traumatisk stresslidelse symptomer. Ikke alle med BPD har hatt traumatiske hendelser i sitt liv, men mange har, og denne fasen handler om å løse fortiden for å frigjøre stede.

De to siste fasene er det tid til å gjenoppbygge selvtilliten basert på virkelige prestasjoner og arbeider med spørsmålet om identitet; begge faktorer såret av BPD.

Tips og advarsler

 • The National Institute of Mental Health publiserer oppdaterte retningslinjer som ny informasjon blir tilgjengelig. Må du se gjennom deres nettside før du snakker med dine behandlere.
 • Ta vare på deg selv under behandlingsprosessen. Få åtte timers søvn hver natt, spise en diett som gir variasjon og ernæring og minimerer matvarer uten verdi, spesielt brus og sterkt bearbeidet mat. Gi deg selv den gaven du trener hver dag, helst utendørs og vurdere fordelene ved yoga som måte å fremme avslapning og mestring mer effektivt med stress, er en ukentlig massasje under behandling en annen måte å ta vare på deg selv. Ring en lokal skole av massasje terapi for å få dette vare til lavest mulig kostnad.
 • Innse at menneskene i livet ditt har sannsynligvis blitt forvirret og såret av din oppførsel. Det vil ta dem tid til å helbrede og de kan ikke, i første omgang, stoler på at din oppførsel vil endre seg. Når du kan gjøre så å si til dem, enkeltvis, om BPD og erkjenner både sine følelser og din egen rett til å bli frisk og hel. De kan trenge å snakke med en terapeut i tillegg. Mens du er i behandling prøve å ha positive stunder sammen med dem du er glad i.
 • I løpet av året med behandling prøver å unngå å gå inn i eventuelle nye relasjoner. Dette er din tid for helbredelse og gjenoppretting.

Yoga for knesmerter

Knesmerter er en av de vanskeligste smerter å føle. Knærne støtte så mye av vekten din mens du går at selv den minste smerte kan føre til store vanskeligheter med å gå. Det er mange måter å behandle knesmerter, fra medisin til regelmessig mosjon. Yoga er en effektiv og avslappende måte å behandle smerter i kneet.

Støttet Warrior

En av de beste yoga for knærne er det støttede Warrior. Selv om denne positur kan være vanskelig på kne i smerte, vil det hjelpe strekke smertelig deler av kneet og lindrer smerten. For å gjøre det støttede Warrior, stå mot en vegg med hendene på veggen. Hold albuene litt bøyd. Din venstre stortå bør berøre veggen. Nå strekker den andre foten to meter tilbake. Hold føttene på linje med hoftene. Nå brette halebenet litt. I tankene dine, kan du se ryggraden vokser lenger mens du bøyer venstre kneet. Overkroppen bør bøye seg litt fremover når du holder denne positur for opp til 10 åndedrag. Nå bøy høyre kne og hold i opp til 10 pust. Flytt høyre fot opp til venstre og flytte venstre back. Starte prosessen på nytt og gjøre det opp til fem ganger på hver side.

Tadasana

Den Tadasana yoga positur er en annen stor og enkel pose å hjelpe lindre smerter i knærne. For å starte Tadasana positur, stå oppreist, holde føttene godt plantet på bakken. Prøv å holde så oppreist som du kan mens du er i denne positur. Nå rette ryggen så mye du kan. Ingen slouching. Pass på at albuene er nede, og at brystet er ute. Tærne skal peke fremover. Nå puster inn og ut sakte. Tømme tankene og la noen negative tanker forlate. Dette utgjør vil ikke bare hjelpe tømme tankene, men den enkle positur kan hjelpe lindre smerter i kneet ved å slappe av kropp og sinn.

Triangle Pose

The Triangle positur er vanskeligere enn Tadasana, men det er også en utmerket øvelse for knærne. For å starte Triangle positur, må du stå oppreist. Nå, spre bena. Føttene bør ikke være mer enn to eller tre meter fra hverandre. Balansere deg selv før du begynner, puste sakte og jevnt hele tiden. Sakte ta din høyre hånd til bakken ved siden av høyre fot. Flytt din venstre arm høyt opp i luften. Strekk forskjellen mellom armene å jobbe skuldrene. Litt bøy knærne slik at de ikke blir stiv. Pust inn og ut og hold posere for opp til 10 pust. Slipp og komme opp til stående. Nå tar din venstre arm til bakken på samme måte. Denne yoga øvelsen fungerer knærne litt og bidrar til å styrke dem mot eventuelle tilbakevendende smerter.

Lett Half-Locust

The Gentle Half-Locust er en annen positur som bidrar til å lindre smertene i knærne. For å begynne denne positur, ligge på magen. Pannen skal berøre gulvet og håndflatene skal være under skuldrene. Holde bena sammen. Nå, løft høyre bein flere inches over gulvet. Sørg for at du holde hipbones på gulvet. Hold denne positur for opptil fem innblåsninger. Bøy høyre kne mens du løfter og peker høyre fot opp. Hold i opptil fem innblåsninger, mens flexing og peker tærne med hver puster inn og ut. Rett beinet og senk den etter dine åndedrag, og gjøre dette med venstre ben. Gjenta flere ganger.

Hvordan å miste vekt ved å gjøre Yoga

Hvordan å miste vekt ved å gjøre Yoga


Ikke undervurder kraften av Yoga. Jeg har alltid tenkt på yoga som beroligende og ikke som en cardio trening. Jeg tok feil. Siden gjør yoga for å gå ned i vekt, har jeg fått en flott cardio trening, styrketrening og stretch trening for å gjenvinne og opprettholde fleksibiliteten.

Hvordan å miste vekt ved å gjøre Yoga

Varmer opp er avgjørende for enhver treningsøkt. Stå rett med føttene i skulderbredde fra hverandre og hendene på din side; puste i nesen og ut munnen. Heve armene over hodet mens du puster dypt inn. Pust ut mens du senker armene og bøye ryggen ned å røre tærne. Gjenta for 5 reps sakte.

Bygg muskler og øke hjertefrekvensen og du har garantert vekttap. Gå inn i planke posisjon. Hvis dette planke øvelse ikke gjør deg svette ingenting vil. Planken og ned vender hunden posisjon (trinn 3) vil bli gjort sammen. Bo i planke positur mens du teller til 8. Gjenta 8 reps alternerende med trinn 3.

Down vendt hunden vil utfordre de overarmene enda mer. Kom ut av planken direkte inn ned vendt hunden positur. Ikke glem å puste. Alternativ med trinn 2 for 8 reps og en telling av 8. For ord, vil du bo i hver positur mens du teller til åtte og alternerende fra planke til ned vendt hunden for 8 reps.

Fra ned vendt hunden positur bringe høyre ben opp og gjennom armene. Bo her for en telling av 8. Føler virkelig denne strekningen.

Kom opp til kriger én positur. Hold mens du teller til 8. Stå rett opp og bringe føttene sammen for neste posisjon.

fra en stående posisjon lene deg tilbake i en stol positur holder du teller til åtte.

Du nettopp fullført din første rotasjon. Gjenta trinn 1-6 uten å stoppe. Arbeid deg oppover til 3-5 rotasjoner. Ta det sakte hvis du bare kan gjøre en rotasjon som er bedre enn ingenting i det hele tatt. Godt jobbet!

Kjøl ned er det samme som varme opp. Utmerket jobb. Trening med forskjellige yoga bånd for å holde deg motivert. Comcast On Demand har flotte yoga klasser som du kan ta gratis.

Hint

 • Tillat deg selv å jobbe opp til mer utfordrende yoga.
 • Hvis du ikke kan holde hver stilling du teller til åtte da gjøre så mye som du kan gjøre. Du er bare i konkurranse med deg selv
 • Start forsiktig. Ikke press deg selv passere grensen.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi


I sin bok, "Yoga: The Path to holistisk helse," internasjonalt anerkjente yoga guru BKS Iyengar beskriver en serie med yoga for behandling av epilepsi. Forward fold positur, nedover-vendt hunden positur og liket positur er tre av de 18 viste stillinger. Epileptiske anfall oppstår når hjernen unormalt genererer elektriske signaler. Rytmisk yoga puste i frem fold, som peker nedover hund og liket positur øke blodstrømmen til hjernen din, beroligende hjerneceller og beroligende nervesystemet ditt.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

trinn på din matte eller håndkle med føttene hip bredde hverandre til å begynne yoga puste. Pust, forlenge ryggraden og fylle din rib bur med luft. Pust ut og trekke navlen inn ryggraden. Pust inn og se på himmelen eller i taket, så puster og slipper spenninger i kjeve, skuldre, korsrygg og hofter. Gjør pusten høyt, som vinden går gjennom en tunnel, og visualisere det varmer opp ryggraden. Fortsett å puste før hele ryggen føles varmt og tingly.

To Exhale magen ned mot hoftene for frem fold positur. Spenne motsatt albue til motsatt hånd eller nå høyre hånd til høyre ankel og venstre hånd til venstre ankel. Utforsk din tilbake fleksibilitet ved å bringe magen nærmere hoftene med hver puster du tar. Bo i frem fold posere for flere åndedrag eller mange. Gjenta utgjøre flere ganger hvis du vil.

Kom til hender og knær på din matte eller håndkle for å forberede seg nedover-vendt hunden positur. Plasser håndflatene under skuldrene, bredde skulder fra hverandre og knærne under hoftene, hip bredde hverandre. Pust inn og presse hoftene opp mot taket eller himmelen og brystet tilbake mot føttene. Kroppen din vil være formet som en omvendt V. Pust og forlenge ryggraden. Pust ut og og ta med navlen i ryggraden. Bo i nedovervendt hunden for fem dype åndedrag, deretter tilbake til dine hender og knær. Gjenta utgjøre et par ganger, hvis du vil, bor i den i flere åndedrag eller mange.

lå med ryggen på matten og knærne bøyd for liket positur. Utvid ben, ett om gangen. La føttene og armene falle åpen mot taket eller himmelen. La dine nedre tennene henge fra øvre tennene. La dine øyeepler flyte i sine huler. Tillate all spenning å smelte bort. Ditt sinn forblir i øyeblikket med kroppen din. La tilfeldige tanker drive gjennom din bevissthet og fokus på pusten. Bo i liket posere for to til tre minutter eller lenger.

Se mer yoga ved å delta på klasser ledet av en sertifisert instruktør. Forward fold, som peker nedover hund og liket positur er grunnleggende yoga posisjoner du vil finne i noen yoga klasse. Ifølge Mayo Clinic, yoga er en egnet behandling for å redusere bivirkningene av epilepsi behandling medikamenter inkludert tretthet, svimmelhet, vektøkning og tap av koordinasjon.

Hint

 • Du kan bruke opptil tre yoga blokker i frem fold. Stable dem under hendene for å redusere stress på skinke strenger.
 • Plasser et brettet teppe under halsen, korsryggen eller knær i liket positur for å redusere spenninger i disse områdene. Du kan også gjøre liket posere med knærne bøyd.
 • Ikke lås knærne i frem fold posere som dette legger press på korsryggen.
 • Trening med legen din godkjenning.

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler

Sittende Yoga å styrke hamstrings og setemuskler


De rolige og flytende bevegelser av yoga effektivt kan strekke og styrke kroppen og roe ånden samtidig. Sittende yoga, eller positurer utføres mens i sittende stilling, rettet mot en hel rekke muskelgrupper inkludert setemuskler, eller rumpe muskler og hamstrings. Hamstrings er nettverket av tre store muskler som går fra kneet opp gjennom baksiden av låret. Yoga for setemuskler kan gi deg en mer tonet baksiden, mens sittende positurer løsne og styrke hamstrings.

Warm Up

Yoga kan øke fleksibiliteten når det gjøres riktig og konsekvent, men er mer effektive når kjernetemperaturen er forhøyet og musklene er varme. Varme musklene bevege seg mer jevnt og kan strekkes mer fullstendig enn kalde muskler. Før du begynner en yoga trening, varme opp i fem til ti minutter med en rask spasertur, en langsom jogge eller noen hopping knekt. Etter en kort oppvarming, med musklene dine være tilstrekkelig løs og klar for yoga.

Half Lord of Fishes

Hovedoppgaven til Half Lord of Fishes positur er å løsne hip flexor og øvre rygg muskler. Ifølge "Yoga Journal," nå disse målene er det som kan føre til sterk, fast setemuskler. Plasser en brettet teppe på gulvet bak deg til å støtte og beskytte baken og sittende bein som du utfører denne positur. Sitte med knærne bøyd og føttene flatt på gulvet. La ditt venstre ben å falle åpen på gulvet. Kneet vil fortsatt være bøyd, men peker til venstre. Skyv venstre fot under høyre ben og skyv venstre fot mot høyre rumpeballe. Holde høyre kne bøyd på brystet nivå, løft høyre ben over venstre beinet og plasserer høyre fot tilbake på gulvet, så nær din venstre hofte som mulig. Vri overkroppen til høyre mens du støtter kroppen din med høyre hånd på gulvet. Hvil venstre bøyd albue på høyre kne. Hold stillingen mellom 30 sekunder og ett minutt. Slapp av og gjenta positur med venstre fot ved siden av høyre hofte.

Sittende Forward Bends

Hamstring musklene er lett skadet under sport når de er for stramme og deretter trukket for hardt. Den Sittende Forward Bend og vidvinkel Sittende Forward Bend hjelper hamstrings slappe av, noe som åpner for et utvidet utvalg av bevegelse som kan forebygge skader. Sitt med bena sammen, strukket ut rett foran deg for Sittende Forward Bend. Støtt baken med et brettet teppe. Bøye seg fremover så langt du kan komfortabelt uten smerte med mål om å berøre brystet til knærne. Hvis det er mulig, plasserer underarmene på gulvet på utsiden av bena. En variant av denne positur er vidvinkel Sittende Forward Bend, hvor du plasserer bena fra hverandre på en 10 til 20 graders vinkel. Bøy og nå for tærne med fingrene mens du prøver å røre haken til gulvet.

Sikkerhet

Sittende yoga stillinger å strekke og styrke setemuskler og hamstrings er generelt kontraindisert for dem som har vedvarende lavere tilbake skader. Vridning og bøying av Half Lord of Fishes og sitter Forward Bend positurer kan legge for mye vekt på ryggen. Mark Stephens, forfatter av "Teaching Yoga: Essential Foundations og teknikker", understreker viktigheten av å fortsetter med stor forsiktighet hvis du har en herniated disk eller andre ryggproblemer. Hold hver bøy så lenge som ønsket, eller i flere minutter. Rådfør deg med lege eller yoga instruktør for forslag om hamstring og GLUTEAL styrke øvelser som kan utføres i en liggende stilling uten å skade ryggen din.

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga


Forsinket utbruddet stølhet, eller DOMS for kort, er en vanlig bivirkning som oppstår etter en ny eller sprek trening, inkludert yoga. Det oppstår vanligvis i løpet av 12 til 48 timer etter trening. Med mindre stølhet er en indikasjon på noe mer alvorlig, avtar smertene vanligvis innen få dager til en uke.

Årsaker

Den mild smerte, stivhet og redusert bevegelighet forbundet med DOMS er forårsaket av en rekke faktorer. Ifølge en studie publisert i 2003 i en utgave av "Sports Medicine," DOMS fra trening kan være forårsaket av en eller en kombinasjon av følgende: melkesyre, muskelspasmer, bindevev skade, betennelse og enzymet efflux teorier.

Behandling

Når DOMS oppstår, anbefaler Mayo Clinic moderat trening for å redusere smerte. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, ofte referert til som NSAIDs, har vist seg å effektivt redusere muskler sårhet. I tillegg til piller, steroide antiinflammatoriske midler er tilgjengelige i andre former, som for eksempel geler, kremer og plastre.

For en naturlig tilnærming for å lindre såre muskler etter yoga, "Yoga Journal" anbefaler å ta et varmt bad blandet med 2/3 kopp natron og 1/4 kopp ingefær pulver. Ingefær fremmer blodstrømmen til musklene og natron fjerner giftstoffer.

Forebygging

Forbered på forhånd for å unngå DOMS. Gradvis øke intensiteten på yoga, slik at du bygger opp musklene dine til en fornuftig tempo. Få minst åtte timers søvn. Hold deg hydrert ved å drikke nok vann. The Institute of Medicine antyder kvinner drikker ni kopper vann per dag og menn drikker 13 kopper vann per dag.

En studie publisert i mars 2009 utgaven av "Clinical Journal of Sport Medicine" antyder at inntak av omega-3 fettsyrer kan redusere forsinket utbruddet stølhet.

Skille Pain

Når sårhet varer lenger enn en uke, eller hvis rødhet og hevelse er tydelig rundt en sår muskel, gjøre en avtale for å se din lege. Dette kan være et tegn på en infeksjon. The Mayo Clinic antyder umiddelbar medisinsk hjelp hvis du opplever svimmelhet, vanskelig å puste, alvorlig muskelsvakhet eller høy feber ledsaget av muskelstivhet i nakken. Ring legen din dersom du opplever noen av følgende: smerte som indikerer en muskel belastning eller ruptur; plutselige, tilbakevendende eller intens smerte; eller muskelsmerter som oppstår etter inntak av smertestillende medikamenter.

Har Yoga Reduser din hvilepuls?

Har Yoga Reduser din hvilepuls?


Yoga har vært praktisert i tusenvis av år, men har nylig blitt populært i Vesten. Poses, også kjent som asanas, forbedre styrke og fleksibilitet. Pusteteknikker og meditasjon er også en del av yoga, som bidra avslapning. Når praktisert regelmessig, hjelper yoga forbedre en rekke helsemessige forhold, inkludert å redusere hvilepulsen.

Hvilepuls

En hvilepuls bestemmes av antall hjerteslag per minutt mens helt i ro. Ifølge Mayo Clinic, er en normal hvilepuls mellom 60 og 100 slag per minutt. Generelt indikerer en lavere hjertefrekvens bedre fysisk form. Men en rekke faktorer som for eksempel kondisjon, følelser, medisiner og kroppsstørrelse påvirker hvilepulsen. Bestem pulsen ved å plassere indeksen og midtre fingrene like under bunnen av tommelen. Ha en tidtaker klar. Starter med null og telle antall hjerteslag i 10 sekunder. Multipliser dette tallet med seks for å få pulsen.

Cardio aktivitet

Yoga er en cardio trening som forbedrer hjertefunksjon. Ifølge American Heart Association, bør du utføre 150 minutter med moderat trening per uke for å oppleve den generelle helsemessige fordeler av fysisk aktivitet. Utføre yoga, også kjent som asanas, hever pulsen for å forbedre ditt hjerte-systemets funksjon. Noen stiler av yoga, for eksempel Ashtanga og Vinyasa, gir en mer intens trening enn andre stiler. Regelmessig yoga praksis forbedrer hjertefrekvensen.

Pusteteknikker

Pranayama, som er pusteteknikker i yoga, kan bidra til å senke hvilepulsen. Yoga har en rekke pusteteknikker, for eksempel alternative nesebor puste eller Breath of Fire, som er en fartsfylt teknikk som stimulerer mellomgulvet. Puste sakte aktiverer det parasympatiske nervesystemet å bremse ned ditt hjerte og redusere blodtrykket. En 2011 studie publisert i "Heart Views" fant at en kortsiktig praktisering av pranayama og meditasjon reduserte hvilepuls betydelig.

Forskning

"International Journal of Biological and Medical Research" publisert en studie i 2011 som bestemte at yoga betydelig redusert hvilepuls på 50 pasienter etter seks måneders praksis. En studie publisert i en 2002 utgave av "Psychological Reports" fant at yoga-baserte guidede meditasjoner redusert hjerte priser i 35 mannlige deltakere.

Hvordan få Taller ved å strekke

Denne artikkelen vil gi deg noen enkle måter å innlemme strekker seg inn i din daglige rutine og bli høyere på samme tid. Det er mange enkle tøyningsøvelser som alle kan gjøre hjemme, og det vil forlenge ryggraden, lette smerter og plager, og øke høyden.

Hvordan få Taller ved å strekke

Hvordan få Taller ved å strekke

Bli høyere kan være så enkelt som strekker seg. Bare stå med føttene om skulder bredde hverandre og når armene over hodet, og nådde så høyt som mulig. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Du vil være i stand til å føle trekk i nedre ryggraden som du puster inn og puster ut.

En annen enkel måte å bli høyere ved å strekke berører tærne. For å gjøre dette, stå med føttene om skulder bredde hverandre, når armene så langt du kan over hodet, deretter bøye seg og ta på tærne. Du må kanskje bøye knærne litt. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Pust inn som armene er nå for taket og puster som du ta hendene til tærne. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

Legge til enkle yoga strekker til din daglige strekker rutine er enkelt og øker din fleksibilitet over tid. Den klassiske cobra positur kan gjøres selv av yoga nybegynnere. Bare ligge på gulvet med ansiktet ned. Hvile bena forsiktig sammen. Plasser hendene med håndflatene vendt gulvet under hver skulder. Sakte presse opp med hendene og løft brystet og skuldrene fra gulvet, og pass på å holde albuene gjemt i inn til sidene. Pust forsiktig som du skyver opp. Pust ut og senk overkroppen sakte tilbake på gulvet. Hold hver cobra positur i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Dette er en stor oppgave for å strekke ryggraden og får høyere.

Liket posere i yoga er den ultimate avslapping. Ligg på ryggen på en yoga matte eller teppe på gulvet i en avslappet tilstand med føttene ca 18 inches fra hverandre og bøyd litt utover. Forlenge ryggraden ved å forsiktig strekke på bena nedover som din strekke armene over hodet i motsatt retning. Deretter plasserer hendene, håndflatene vendt opp, om lag seks inches fra sidene av hoftene og puste inn og ut dypt i ca 10 minutter. Dette er en stor yoga positur å slappe av med, så vel som for å strekke ryggraden.

Fjellet posere i yoga er svært lik en enkel strekk bevegelse. Stå med føttene sammen og løfte begge armene til sidene, og deretter bringe dem sammen over hodet mens inhaling dypt. Bli med hendene over hodet, holde bena og tilbake avslappet. Hold i noen sekunder, og slipp og puster som du tar armene ned igjen til sidene. Kombinere flere av disse yoga utgjør sammen med enkle tøyningsøvelser vil forlenge ryggraden, forbedre holdningen din, og gjøre deg høyere. Gjør disse øvelsene flere dager i uken, og du vil merke en betydelig forbedring i ditt velvære, også.

Hint

 • Begynn sakte med tøyningsøvelser for å unngå skade.
 • Se legen din før du starter en ny fitness rutine.

Undervisning Yoga til ADHD barn

Undervisning Yoga til ADHD barn

Det er anslått at 4,4 millioner barn mellom 4 og 17 år olf har blitt diagnostisert med Attention Deficit og Hyperactivity Disorder (ADHD) som av 2003, ifølge Centers for Disease Control. Halvparten av disse barna har lærevansker, så vel. Mange tar reseptbelagte legemidler for å få deres oppførsel under kontroll, men FDA har konkludert med at noen av disse medikamentene bære farlige risiko for mani og suicidale tendenser. Yoga er stadig å bli en gratis eller alternativ behandling til andre behandlinger.

Yoga sinn / kropp-tilkobling

Barn med ADHD ofte mangler balanse mellom hva sinnet tenker og hvordan kroppen føles eller reagerer. Forskere i Australia og Tyskland har funnet ut at yoga kan hjelpe barn med ADHD øke deres evne til å fokusere og føler mer rolig, noe som fører til en mer balansert sinn / kropp-tilkobling.

Nyere forskning

Pauline Jensen, medforfatter av en 2004 studie publisert i "Journal of Attention Disorders" sier at yoga "øker konsentrasjonen, fremmer mental og fysisk disiplin, og induserer tillit." Jensens Studien involverte 8 til 13 år gamle gutter som praktiserte yoga en gang i uken i fem måneder. Foreldrene til disse guttene rapporterte at deres sønner var mindre hyperaktiv. Men denne studien ikke konkludere med at medisiner ikke lenger var nødvendig.

Termin bend

En annen tysk studie i 2006 fant at barn som gjennomgår behandling for ADHD kan ha stor nytte av en yoga praksis, spesielt en som inkluderer termin svinger. "Forward bøyer øke utpust ved å forlenge og fordype pusten", sier studiens medforfatter, Nicole Goldstein, MD "Dette er nøkkelen i å utvikle konsentrasjon."

Lære barn å puste

Størst nytte av yoga for barn med ADHD er å lære å takle stressende situasjoner ved å ta dype åndedrag. Yoga integrerer dype pusteøvelser med fysisk kontroll som forbedrer velvære og selvbeherskelse. Yoga påvirker en persons bevissthet om sine tanker og handlinger. Som et resultat av dette bidrar til å forbedre yoga selvfølelse som fører til redusert depresjon og angst, og en forbedret sunt forhold til seg selv, andre, og verden.

Konsultasjon

Rådfør deg med en sertifisert yoga instruktør og barnets lege å utvikle den mest effektive yoga praksis for barnet å følge.

Yoga Ideas for Kids

Yoga har vært et populært avslapning metode som brukes av voksne som en måte å lindre stress og finne fred. Det blir nå brukt som en måte å hjelpe barn avlaste sin stress, som kan komme fra gruppepress, akademisk stress og press fra idrettskonkurranser. Selv positurer variere litt fra voksne positurer, de er like effektive.

Fordeler

Yoga kan hjelpe barnet ditt få tillit og balanse i livet hennes. Som positurer blir forklart til henne, og hun tenker på hva hver enkelt betyr, får hun en større respekt for hva hun gjør. Å vite at du gjør krigeren positur vil gi henne styrke og selvtillit vil gi henne et ønske om å gjøre positur riktig. Delta i partner positurer gjør henne i stand til å utvikle tillit til andre, mens barn med ADD som lider av hyperaktivitet får en kanal som deres behov for konstant bevegelse er oppfylt og administreres.

Lag en Pose

Hensikten med å opprette-en-positur er for barn å lage sin egen versjon av en grunnleggende yoga positur samtidig innlemme de grunnleggende prinsippene i strekk. Den holder også et barns interesse, bygger tillit og gjør ham oppmerksom på kroppen hans. Ved å lære en standard positur som fjellet positur, lærer han balansen mens du strekker overkroppen hans.

Barnet begynner ved å stå rett opp i fjellet positur. Fortell ham bena er bunnen av fjellet og å føle dem strekker seg ned som om føttene var under bakken. Fortell ham til \ strekke ryggraden hans og føle hvordan føttene blir jordet kan dette skje. Som han presser seg ned, han reiser også selv opp. Han må forestille hans hode og nakke blir hevet opp i skyene, som om de er på toppen av fjellet.

Time-I

Denne yoga positur er det motsatte av en beryktet form for straff, en time-out. Det bidrar til å fremme selvkontroll med barnet samtidig som det gir henne tillit og respekt for andres følelser. Dette er en spesielt god øvelse for barn som har konsentrasjonsvansker og hjelper dem re-fokus etter konsentrasjonen har gått tapt.

Har barnet sitte eller stå i en komfortabel stilling mens betalende oppmerksomhet til mønsteret av pusten hans og hvordan det gjør ham til å føle. Fortell ham å legge merke til hvordan hans armer, hode, nakke og beina føles - denne selvbevissthet vil hjelpe ham slappe av. Han kan bo i denne stillingen så lenge han må; når han føler seg klar til å delta i aktiviteter igjen, er han velkommen.

Partner Poses

Ettersom hver person sitter rett opp, back-to-back, holder seg opp ennå støtter hverandre samtidig, tar hvert barn tid til å føle sin egen pust og pusten fra sin partner. Som både barn slappe av, man lener seg fremover mens den andre lener seg tilbake, og gir avslappet tilbake bend. Begge barna etter tur før hver er avslappet og velger å stoppe. Denne øvelsen bidrar til å bygge samarbeid og tillit, fremmer sunn kommunikasjon og kan hjelpe til problemløsende evner.