Digidexo.com

Fransk Protein Diet

Den franske holdning til å spise og kosthold kan være årsaken til at de franske har lavere forekomst av fedme og hjertesykdommer, til tross for regelmessig inntak av fettrik kjøtt og meieriprodukter. I Frankrike, bare ca 11% av befolkningen er overvektige, sammenlignet med 30% av amerikanere (med fedme er definert som 30 pounds eller mer over idealvekt). En tradisjonell fransk tilnærming til mat inneholder mange elementer å innlemme i en daglig diett.

Porsjonskontroll

Fransk dietter inneholder mange high-protein, om enn mye fett, matvarer som rødt kjøtt, gås, and, ost og fløte. Mens den franske regelmessig nyte disse matvarene, porsjonene er 10% til 30% mindre enn en typisk amerikansk del. Deres tilslutning til mindre porsjoner tillater ekte mat glede, men på en mindre skala. Unngå "supersize", "all you can eat" og "jumbo" deler. Tenk å halvere en hovedrett før måltidet begynner selv, og heller enn å spise til fylde, spise deg mett. Revurdere hva fulle føles. Med praktisert disiplin, kan en dieter å spise et bredt utvalg av deilig mat i moderate porsjoner for å spare kalorier.

Høy kvalitet matvarer

Franske dietter inneholder ikke mange bearbeidet mat. De unngår prepackaged og frossen mat, vurderer det unaturlig og lastet med konserveringsmidler. I stedet, daglige turer til markedet gir en frisk, sunn utvalg av spisesteder. Det er ingen ost-flavored kjeks, det er rett og slett ost; Ingen frukt-flavored rundstykker, bare frisk frukt.

Lokal tilgjengelighet dikterer mange franske menyvalg. Nær kysten, er fisk en felles protein. I de mer rustikke franske landbruksbygder, er kanin et populært protein valg. Mat er valgt for friskhet av høyeste kvalitet. Biff retter og krem ​​sauser som er varemerker for Bourgogne-regionen er et resultat av områdets overlegen husdyrhold. Omvendt er fjellområder kjent for sine gode, harde oster, ofte fra fjell husdyr som geiter og sauer, siden mat er bevart gjennom lange og vanskelige vintre.

Saktere Eating

Franske folk tar nesten dobbelt så lang tid å spise et måltid som amerikanere. En studie i McDonalds restauranter i Frankrike viste at den gjennomsnittlige tiden det tok en person å konsumere en burger var 22 minutter, sammenlignet med 11 i Amerika. Den franske ta tid å sakte smake maten deres; måltider blir sett på som en kulturell og sosial tid. Fransk lunsj timer er nær to timer, og mange bedrifter holder åpent til 19:00 for å kompensere for lang middagsmåltid.