Digidexo.com

Hvordan å miste vekt uten Diet piller

Hvordan å miste vekt uten Diet piller


Å være overvektig øker sjansene dine for hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes og mange andre sykdommer. Å miste vekt effektivt kan redusere disse sjansene; men du bør unngå fristelser stort utvalg av slankepiller tilgjengelig. Ikke bare kan slankepiller legge til risikoen for hjertesykdom og høyt blodtrykk, de er dyre, føre til avhengighet og kan ødelegge din naturlige stoffskiftebalanse for godt. Å miste vekt er ikke enkelt, men du kan gjøre det uten piller.

Hvordan å miste vekt uten Diet piller

•  Reduser ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier for å miste mellom 1 og 2 kg. hver uke. Mens telle kalorier kan være tregere enn kraftige slankepiller, er det en trygg, naturlig og sikker måte å Shedding pounds. Som en generell regel, hvis du er inaktiv du bør ta i ca 2000 kalorier om dagen. Hvis du er mer aktiv, kan du spise opp til 2500 kalorier og likevel gå ned i vekt.

Brenn flere kalorier enn du spiser ved å legge til 30 minutter med rask trening til din daglige rutine. Ditt valg av øvelsen vil avhenge av din kroppstype, vekt og personlige preferanser. For folk som frakter 100 ekstra pounds eller mer, en enkel spasertur gjennom parken eller rengjøring av huset er trolig nok til å brenne ekstra kalorier. Hvis du bare prøver å miste den siste fem pounds, kan du bli bedre med vekttrening, aerobic eller jogging.

Spis et bredt utvalg av matvarer som inneholder alle vitaminer og mineraler kroppen trenger for å opprettholde balanse og metabolisme. Ferske frukter og grønnsaker er din beste kilde til kalorier, mens transfett, bør mettet fett samt raffinert mel og sukker unngås.

Forvent langsomme resultater hvis du ønsker varige resultater. Mens noen slankepiller tilby en rask og dramatisk vekttap, er det ikke sunt for kroppen å miste mer enn 10 pounds per måned. Jo raskere vekten kommer av, jo mindre sannsynlig at du vil være i stand til å holde den av. Utholdenhet, livsstilsendring og et sunt kosthold er de beste måtene å miste vekt naturlig og trygt uten farlige slankepiller.