Digidexo.com

proteinpulver kaffe shake

Whey Protein Powder Shake Oppskrifter

Enten du er ute etter å få vekt ved å drikke protein pulver shakes eller bare ønsker å legge til mer protein i kosten din, whey protein shakes er et godt måltid alternativ som smaker deilig. Bare legge til dine favoritt ingredienser som kaffe, bananer eller andre godsaker, og utvide dine måltidsalternativer.

Peanut Butter Delight

Å lage en deilig sjokolade peanøttsmør protein shake, kombinere følgende i en blender: 12 gram vann, 4 isbiter, 1 ss. tunge kremfløte, 1 ss. naturlig peanøttsmør, øser to sjokolade whey protein pulver. Bland i noen minutter for å kombinere ingrediensene godt.

Morning Wake-Up

For å gjøre en mocha shake, kombinere følgende i en blender: 6 oz. vann, fire isbiter, 2 ss. tunge kremfløte, 6 oz. brygget kaffe, øser to sjokolade protein pulver. Bland til alle ingrediensene er helt blandet.

Lag en høyspent kaffe shake ved å blande: 1 høy espresso skudd, 12 gram melk, 2 kuler vanilje protein pulver, 1 scoop is. Bland ingrediensene til en glatt, og drikke for en tidlig morgen jump start.

Fruktig og næringsrik

Lag en deilig banan-flavored protein shake ved å kombinere: 12 oz. vann, 4 isbiter, 1 banan, 1 ss. kremfløte, øser to sjokolade protein pulver. Bland sammen i en skummende godbit.

Lag en frukt-fylt protein shake ved å kombinere: 10 oz. eplejuice, 1 scoop is, 1/2 stor banan, fire frosne jordbær, øser to vanilje protein pulver. Bland i en blender.

For en kremet vanilje banan shake, bland: 1 scoop vanilje protein pulver, 6 oz. vann eller melk, 6 isbiter, 1 banan. Bland i et minutt.

Smak Som Dessert

Lag en tysk sjokoladekake-type protein shake ved å kombinere: 12 oz. vann, 4 isbiter, 1 ss. kremfløte, 1 ss. kremen av kokos, øser to sjokolade protein pulver. Bland blandingen godt sammen i blender.

Bland sammen i en blender følgende ingredienser for en sjokolade jordbær proteindrikk: 1 scoop sjokolade protein pulver, 6 oz. vann, fire isterninger, 8 jordbær. Bland i blender for et minutt.

Lag en peppermynte protein shake ved å blande: 2 scoops sjokolade proteinpulver, 1 kopp sukker-fri vaniljeis, en kopp havregryn, 1 kopper lettmelk, 1 1/2 kopper vann, en dash av peppermynte ekstrakt. Bland i et minutt eller to.

Protein Shake Ideer

Protein Shake Ideer


Protein vibrering blir ofte brukt for å hjelpe til med vekttap, samt å bidra til å idrettsutøvere bygge muskel. Protein hjelper kroppen til å bygge muskler, ben, hud og annet vev. Protein shakes er en trygg måte å introdusere protein i kosten og er trygge for både nyrer og bein.

Daglige protein behov

The Mayo Clinic antyder at en person bør spise 50-175 gram protein om dagen. Dette er basert på en 2000-kalori diett. Mange mennesker har en hard tid å nå sitt daglige inntak av protein på grunn av usunne matvaner og hektisk livsstil. Legge til en næringsrik protein shake i kostholdet er en god måte å gjøre opp for eventuelle mangler daglig protein.

Protein Shake Base

Protein shakes er laget av en rekke protein kilder, inkludert melk, myse, kasein, egg og soya. Velg protein pulver kilde som er best egnet til individuelle helsebehov. Enhver protein shake pulver kan brukes til å lage fabelaktig protein shakes.

Kaffe Protein Shakes

Legge til protein pulver til en kaffe etableringen er en utmerket måte å konsumere ekstra protein og nyte en god kopp Joe. Legg sjokolade proteinpulver til en blanding av svart kaffe og sukker-fri karamellsirup. Eller bland vanilje protein pulver med sukker-fri irsk Crème sirup. Eventuelle sukkerfrie sirup kan brukes med enten sjokolade eller vanilje protein pulver til deilig kaffe.

For å gjøre en kald shake, kombinere kaffe, proteinpulver, sirup og et glass av is. Bland i en blender. Eller rett og slett legge isen, og gjør det til et avkjølt protein kaffe.

Frukt Smoothie Protein Shakes

Legge til frukt til en protein shake er en fin måte å innlemme ekstra vitaminer i en shake. Sjokolade protein shakes kan pares med bananer, jordbær eller bringebær og deretter blandet sammen. Vanilje proteinpulver kan også bli brukt med frukt. Jordbær, bananer, kirsebær, blåbær og fersken er gode frukter å legge til en vanilje protein shake.

For å gjøre frukt smoothie protein shakes, kombinere protein pulver, melk, is og ønsket frukt i en blender.

Dessert Protein Shakes

Protein shakes kan være mer som en dessert enn et måltid. Shakes eksempel dreamsicle shake laget med vanilje protein og appelsiner og den tyske sjokoladekake protein shake laget med kremen av kokos og sjokolade proteinpulver er absolutt forfall.

Candy inspirert protein vibrering som peanøttsmør og sjokolade shake eller sjokoladetrøffel shake er også favoritt kreasjoner.

Strawberry shortcake protein shakes laget med frosne jordbær og rømme er også et velsmakende alternativ.

Hvordan gjør jeg Diet Drinks & Shakes i blender?

Hvordan gjør jeg Diet Drinks & Shakes i blender?


Din blender kan gi en verden av muligheter når du er slanking. Fra friske frukt smoothies, morsomt å shakes og til og med kaffedrikker rivaliserende de av Starbucks, vil du aldri føle at du er frata deg selv igjen. Du kan kaste nesten alle ingrediens i blender for et godt måltid eller mellommåltid. Mikse og matche ulike frukt, yoghurt, og andre ikke-fete elementer som karamellsaus eller espresso for noen virkelig unike rister og drikke.

Hvordan gjør jeg Diet Drinks & Shakes i blender?

Morsomme Smoothies og Shakes

Avhengig av hvilken type shake du er ute etter å gjøre deg vil trenge forskjellige ingredienser. For en enkel, sunn smoothie plukke opp litt frisk eller frossen frukt sammen med fettfattig yoghurt og alle naturlige, sukkerfri saft. Bland alle ingrediensene i en blender, tilsett is og kjør til en glatt. Du kan mikse og matche alle forskjellige typer frukt og yoghurt kombinasjoner for å tilfredsstille nesten alle craving.

Hvis du kjører dårlig tid eller ønsker en rask løsning måltid, en pre-laget riste blandingen som Slim Fast eller Special K diett shakes fungerer fint. Hell riste i en blender med litt is og kjør til en glatt. Hvis du har litt ekstra tid, kan du prøve å skjære opp en banan eller kaste i noen av morgenens venstre over kaffe.

Hvis du er ute etter noe søtt, eller kanskje trenger en koffein plukke meg opp, hvorfor ikke prøve en Caramel Mocha Shake. Kombiner en kopp fettfri vanilje yoghurt med 1/4 kopp en sjokolade pre-laget diett shake, 1/2 ts pulverkaffe og is i blender. Topp med lys pisket topping og 2 ss av fettfri karamell topping. Oppskriften gir to rister. Gjør riste enda sunnere ved å tilsette 1/2 av en banan til det for ekstra protein.

Hint

  • Du bør aldri starte en diett diett uten først å rådføre deg med legen din.

Fakta om Protein Shakes

Alle har sine egne ideer og strategier når det gjelder å spise sunt, pakking på muskler og miste vekt. Problemet er ikke alle av disse strategiene er skapt like, og ikke alle justere riktig med hver av disse målene. Det er noen misoppfatninger om protein shakes, så hva er sannheten bak dem og deres effektivitet?

Ingredienser

Protein vibrering kan være laget av en rekke ingredienser, og de omfatter vanligvis en øse eller to protein-pulver. Protein pulver er en fortettet form av protein som vanligvis er smaksatt for å gjøre det mer attraktivt. Det er soya, whey og kasein protein pulver varianter, med whey og kasein har vist seg som mer effektive. I tillegg til proteinpulver, kan andre ingredienser inkluderer melk, yoghurt, juice, frukt og mange andre elementer sammen med is.

Protein Powder er ikke nødvendig

Protein pulver er vanligvis inkludert i protein shakes fordi det er en enkel måte å legge en masse protein for en lav kalori kostnad. En typisk scoop av en whey protein pulver blanding kan inneholde over 20 gram protein og bare inneholde omtrent 100 eller 150 kalorier. Dette gjør det til en svært effektiv måte å få protein uten å spise for mange kalorier. Imidlertid kan protein vibrering bli gjort uten ytterligere proteinpulver. Ingredienser slik som melk, yoghurt og peanøttsmør kan alle gir betydelige mengder av protein.

Muskel Building

Den viktigste grunnen til at noen vil gjøre en protein shake vil være å bidra til å bygge muskelmasse. Muskelmasse trenger protein og dets byggeklosser, aminosyrer, for å bli opprettholdt og reparert. Får nok protein i kostholdet ditt for å bygge muskler kan være en vanskelig oppgave og protein shakes kan bidra til å lindre dette problemet ved å gi en umiddelbar forsterkning av protein.

Fordeler

Protein rister har også en rekke andre fordeler i tillegg. I tillegg til å hjelpe deg å bygge og reparere muskelmasse, rister protein inneholder en rekke andre viktige næringsstoffer. Inkludert ingredienser som frukt eller fruktjuice vil legge vitaminer, mineraler og antioksidanter i din drikke. Du kan legge til flere ingredienser som linfrøolje som har mange sunne komponenter som omega-3 fettsyrer. En godt avrundet protein shake vil gi en svært næringsrik og sunt alternativ for forbruk.

Meal Replacement

Protein rister kan også benyttes som erstatning for andre måltider. De er enkle å lage og er bærbare, noe som betyr at du alltid kan ha tilgang til en pre-laget måltid. Dette betaler utbytte når du ønsker et måltid før eller etter en treningsøkt på treningsstudioet, eller du er kort på tid i løpet av arbeidsdagen.

Will Protein Shakes hjelpe deg å få vekt?

Will Protein Shakes hjelpe deg å få vekt?


Protein shakes er brukt som et supplement for å bygge muskler. De kan kjøpes på treningsstudioet eller helsekostbutikk som ready-to-drink kosttilskudd eller i pulverform. Det finnes en rekke forskjellige typer og merker av protein vibrering på markedet. Noen er whey-basert, mens andre først og fremst inneholder hvete, soya eller egg. Noen av disse inneholder stort sett aminosyrer mens andre er fullpakket med ekstra karbohydrater og kalorier. Det er opp til hver enkelt å kjenne sine mål når du kjøper en protein shake. Men protein shakes kan definitivt hjelpe deg å få kvalitet muskel vekt.

Formålet og anbefalt bruk av Protein

Protein består av essensielle aminosyrer, som alle har sine funksjoner. Protein er nødvendig for å bygge og reparere alle vev i kroppen. Den produserer også nødvendige hormoner og enzymer og bidrar til å transportere viktige næringsstoffer i kroppen. Mer relevant for de som arbeider ute, øker protein utholdenhet og gjør musklene kontrakt.

Musklene består av omtrent 70% vann og 20% ​​protein. Bygge muskelmasse krever ekstra vann, mer energi i form av karbohydrater, i tillegg til mer protein. De fleste mennesker kan få nok protein ved å spise mat som biff, kylling, kalkun, egg, nøtter og drikke melk. Men idrettsutøvere og folk som jobber med vekter krever mer energi og forbrenne flere kalorier. De trenger mer protein fordi de bruker mer av det. Proteintilskudd er tatt for å bidra til å møte de høyere proteinbehov som er nødvendig for styrketrening. Alle som er involvert i fitness trening eller friidrett trenger ca 1.5 til 2.0 gram protein per kilo kroppsvekt.

Protein Shakes og nybegynneren Weight

Muscles gevinster kommer mye raskere for folk som akkurat har begynt i vektløfting. Kroppene deres er ikke vant til øvelsen, og den ekstra stimulans sjokkerer musklene til å vokse til å møte sine nyervervede behov. Muskler er utformet for å tilpasse seg og styrke avhengig av kravene satt på dem. Men de fremdeles krever protein for å vokse.

De fleste vektløfting vil være enig i at musklene vokste raskt når de først startet, selv uten proteintilskudd. Og når de begynte å ta proteintilskudd, de opplevde enda større gevinster. Poenget er at de fleste nybegynnere kroppsbyggere starter ut med en vanlig protein pulver eller riste. Disse er ikke nervøs med ekstra kalorier. Men de fortsatt få vekt og muskler som deres proteininntaket øker. Contrarily, mer avanserte vektløfting ofte behov for å øke sine kalorier sammen med deres inntak av protein for å få gevinster. Disse gevinstene kommer ikke like lett for de som har vært vekttrening for en stund.

Forskjellige typer protein shakes

Det finnes en rekke forskjellige typer av proteinpulver på markedet. Whey protein er svært populære som er soya-basert, hvete og egg proteiner. Ris proteiner er bra for folk med gluten allergi. Beverly, Optimum Nutrition og Nitro-Tech er bare noen av de mange merker fylle hyllene på de fleste helsekostbutikker. Myseprotein har den høyeste proteininnhold, og er foretrukket av de fleste kroppsbyggere. De fleste proteinene, sammen med en lav-fett diett ernæringsmessig, kan hjelpe en person gevinst kvalitet muskel og vekt. Men for å få vekt en kroppsbygger må også forbruke mer kalorier også. Dermed økende vekt med protein pulver krever også legge høy protein matvarer og karbohydrater for å redegjøre for de ekstra kaloriene som brukes.

I tillegg til vanlige proteiner, er det også vektøkning proteiner. Den tungvekt 900 merkevare har vært en favoritt blant kroppsbyggere for år. Vektøkning proteiner inneholder mange flere kalorier enn vanlige proteiner og kan definitivt hjelpe noen sette på muskel og vekt. Men disse proteinene kan også øke vektløfter kaloriinntaket så høyt som de legger på fett også. Når du tar vektøkning proteiner er det viktig å opprettholde en balansert diett som er lav i fett.

Velge Høyre Protein

De fleste kroppsbyggere prøve forskjellige proteiner gjennom hele året. De kan bruke en vanlig whey protein i løpet av sommeren og deretter bytte til en av mysebasert, vektøkning proteiner i høst og vinter. Konkurrerende kroppsbyggere prøver å pakke på muskelmasse i de kalde månedene, og deretter lene seg ut i tid for konkurranse eller stranden sesongen. Dermed, de gjør sine protein valg basert på hva de prøver å oppnå.

De fleste kan bruke et protein pulver for å få muskel vekt på deres fritid. Protein pulver gi muskelen en fyldigere og hardere utseende fordi de fyller muskelen opp med vann. Folk kan definitivt få kvalitet muskler med protein pulver når de tar i kvalitet kalorier også. Målet er å strebe etter den magre muskuløse utseende.

Hvor mye vi får avhenger av vår Kroppstype

Muskler veier mer enn fett. Når folk arbeider ut, tar proteintilskudd og spise riktig de kommer til å få kvalitet muskel vekt. Men noen mennesker har en høyere metabolisme enn andre. De med høyere metabolisme (ectomorphs) har noen lettere for å holde fettet av. Men de har også vanskeligere for å få vekt. Protein shakes kan hjelpe dem å få muskel men de er nødt til å spise mye kalorier for å få vekt. Contrarily, noen mennesker har lavere metabolisms og en naturlig tung bygge (endomorphs). Disse menneskene vil opp i vekt lettere med protein pulver, men må jobbe hardere på bor mager.

I hovedsak kan hvem som helst lage kvalitets vekt gevinster med protein pulver hvis de spiser et balansert kosthold i tillegg.

Hvordan lage Protein Shakes Mindre Skummende

En pulverisert protein shake mix er en deilig måte å etterfylle etter en treningsøkt. Praktisk og bærbar, kan protein pulver blandes inn i noen form for væske for å lage en velsmakende matbit eller måltid erstatning. Men mange mennesker finner teksturen av protein shakes usmakelig --- hvis ikke blandet riktig, kan de være kornete, kalkholdig eller altfor skummende. Riktig blanding teknikken vil sikre en jevn, skum-fri, velsmakende shake hver gang.

Hvordan lage Protein Shakes Mindre Skummende

til proteinpulver til en blandekopp eller blender. Bruk en blender for optimale resultater, men en blanding cup med en sikker lokk eller en flaske med en vri cap vil også arbeide.

til mengden av væske som er angitt i pulver instruksjoner. Vann, melk, juice eller te er en deilig valg.

til is å bryte opp og løse opp proteinpulver. Ice er ikke nødvendig i en blender, men det kan gjøre shake smaker bedre. Hvis isen ikke er tilgjengelig, velger du et blandekoppen med en innebygd agitator.

Bland shake. Start en blender på lav hastighet, og gradvis øke det til høy. Rist en blanding kopp kraftig i flere minutter før noen klumper av pulver forbli.

La shake å bosette seg i noen minutter slik at eventuelle skum som følge av blandingsprosessen kan stige til overflaten og forsvinne.

Skummet riste overflate av eventuelle gjenværende skum med en skje.

Hvordan redusere Kornethet av proteinpulver

Hvordan redusere Kornethet av proteinpulver


Protein pulver gir kroppsbyggere og slankere en rask kilde til konsentrert protein i en enkel å drikke drikke skjema. Du kan kombinere protein pulver med vann, melk eller juice. De kommer i en rekke forskjellige formuleringer og smaker, hvorav noen oppløses bedre enn andre. Noen pulver inneholder fortykningsmidler som gjør dem vanskeligere å oppløse. Soya-basert pulver er også kjent for å klumpe seg sammen. Du kan forhindre kornethet i din protein shake ved å variere tilberedningsmetoder.

Hvordan redusere Kornethet av proteinpulver

•  Hell proteinpulver veldig sakte inn i væske av ditt valg; røre det med en stor skje som du helle. Hvis denne enkle metoden ikke fungerer, kan du prøve neste trinn.

Kjøp en shaker kopp som kommer med en lekkasjesikker lokk. Hell halvparten av væsken i første, tilsett proteinpulver og deretter resten av væsken. Etter denne ordren hindrer at pulveret fester seg til koppen.

Lukk lokket på koppen tett og rist kraftig i ett minutt. Hvis pulveret ikke er oppløst fullt, riste i et minutt. Hvis denne metoden fortsatt forlater kornethet, prøv det neste trinnet.

Kombiner protein pulver, noen isbiter eller biter av frossen frukt og væske i en blender. Bland i ett til to minutter, eller til de isbiter eller frosne fruktbiter er bakken i små biter. Blenderen vil hjelpe pulveret oppløses mer fullstendig og crunchy tekstur av isbiter eller frukt stykker vil skjule eventuelle gjenværende kornethet.

Hint

  • Se etter protein pulver med "quick oppløse" på sine etiketter.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Protein og energi shakes kan være svært gunstig for din generelle helse. Flere ferdiglagde pulverisert mikser i forskjellige smaker er tilgjengelig som du kan blande med vann, juice, melk, eller til og med blandet i iskrem eller med isbiter for å gjøre en kald, kremet shake eller smoothie.

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Hvordan lage Protein & Energi Shakes

Velg pulverisert supplement som vil være riktig for deg. Les ernæring etikettene for å finne ut hva du trenger. Ideelt sett ønsker du et produkt som er lav i sukker, fett og karbohydrater for et protein supplement. For en energi supplement, kan du forvente at det vil inkludere flere karbohydrater, men se nøye for å være sikker på at det ikke har for mye sukker.

Mål pulver i shaker kopp og tilsett 8-12 gram av ønsket væske. Juice er et flott alternativ for energitilskudd fordi det ofte har lagt vitaminer som kan optimalisere energipotensialet i din riste.

•  Sett lokket på din shaker kopp og rist kraftig inntil alt pulveret er oppløst. Hvis du ikke har en shaker kopp med lokk og blande rist, kan du også bruke en vanlig kopp og en gaffel eller visp å røre og løse opp pulveret.

Drikk shake. Det er best å drikke energi rister rett etter trening, når musklene er på jakt etter drivstoff til å reparere seg selv etter en hard treningsøkt. Du kan ta energi rister når du føler at du trenger en ekstra boost for å komme gjennom dagen.

Rengjør koppen grundig før det lagres. Shaker kopper har en tendens til å være av plast, og kan absorbere bakterier lett hvis de ikke er renset godt og fikk tørke.

Hint

  • Supplement pulver kan bli funnet i ernæring butikker, men mange dagligvarebutikker har begynt å lager dem også. Hvis du er på utkikk etter måter å variere supplement rutine, kan du legge pulver til smoothies, milkshakes, eller til og med brukt som kaffe Creamer, siden de kommer i så mange forskjellige smaker.
  • Før du starter noen supplement rutine, snakk med legen din om hvilke alternativer som er best for dine spesielle behov og mål. Noen energi shakes inneholder koffein. Store mengder koffein kan øke hjertefrekvensen, så ikke drikk mer energi rister enn legen anbefaler.

Ting å sette i Protein Shakes

Ting å sette i Protein Shakes


Myse er en høy kvalitet, lett fordøyelig kilde til protein som inneholder alle de essensielle aminosyrene som kreves for å hjelpe kroppen reparere seg selv under og etter trening. Legge whey protein shakes til et sunt kosthold bidrar til å øke energi og fremmer muskel bygging og vedlikehold. Whey protein er også effektive i fett tap planer, da det fremmer metthetsfølelse. For en enda større ernæringsmessige fordeler, er det flere smakfulle filer som kan ta din protein shake fra blah til fantastisk.

Frukt

For en søtere shake, bare legge frukt. De helsemessige fordeler av en diett rik på frukt er svimlende, ifølge US Department of Agriculture. Frukt er gode kilder til fiber, kalium, vitamin C og antioksidanter, mens lav i kalorier og fett. Spise en generell sunn diett rik på frukt kan redusere risikoen for type 2 diabetes, hjerneslag, koronar hjertesykdom og mange kreftformer.

Nøtter

Legge til en håndfull nøtter kan bidra til å øke protein og næringsinnholdet i din riste. Nøtter er fulle av enumettet fett, vitaminer, fiber og antioksidanter. Mandler, i særdeleshet, har vist seg å ha store helsemessige fordeler: I en 2002 undersøkelse publisert i tidsskriftet Circulation, David Jenkins, MD, testet 27 personer med høyt kolesterol over tre måneder. Fagene som ble instruert til å konsumere en håndfull mandler om dagen senket sine dårlige kolesterolet med 4,4 prosent.

Havregryn

Havregryn legger tykkelse og sunn ernæring til din protein shake. Den inneholder mange vitaminer og mineraler, og er en god kilde for fiber, komplekse karbohydrater og ytterligere protein. Dessuten kan løselig fiber i havregryn bidra til å kontrollere blodsukkernivået; dette er grunnen til American Diabetes Association anbefaler at personer med diabetes forbruke mer hele korn som havregryn. Bare sørg for å koke havregryn grundig i vann før blande inn shake.

Yoghurt

Legge yoghurt kan lage din protein shake tykkere og mer mettende. Ifølge Fitness Magazine, er yoghurt en ernæringsmessig kraftpakke av protein og kalsium, og ikke minst probiotika. Yoghurt som viser "live aktive kulturer" på etiketten inneholder gode bakterier som bidrar til å regulere og forbedre fordøyelsen og styrke immunforsvaret ved å tømme ut skadelige insekter og bakterier fra fordøyelseskanalen. "De sunne bakterier i yoghurt hjelp sende signaler til immun-boosting celler i kroppen din til å starte opp og bekjempe skadelige bugs", sier Alexa Meyer, PhD, ernæring forsker ved Universitetet i Wien.

Coffee

Legge kaffe til whey protein shake kan gjøre for en deilig, energigivende frokost, og hjelper deg å unngå kalori-laden kaffe drikker mange restauranter tilbyr. Bare hell nytraktet, avkjølt kaffe i blenderen sammen med din favoritt flavored protein. Vanilje eller sjokolade smaker fungerer spesielt godt med kaffe for å skape en kafé stil drink.

The Best Low Carb Diet Shakes

Lav karbohydrat dietter kan hjelpe deg å miste vekt ved å redusere mengden av sukker kroppen din må behandle. Ofte kroppen slår sukker til fett. Disse sukker er funnet ikke bare i søtsaker, men også i stivelsesholdige matvarer og noen meieriprodukter. Rister som er lav carb i naturen er lav i sukker og vanligvis høy i protein. Denne kombinasjonen kan ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men også kan hjelpe til med å bygge muskler.

Peanut Butter Shake

Kombiner følgende ingredienser i en blender: 2 kopper av is, 2 ss. glatt peanøttsmør, 1/2 kopp vann, en scoop sjokolade protein pulver, 2 ss. sukkerfri sjokolade sirup. Blend godt på høy hastighet for å knuse isen. Denne oppskriften gir to 10-oz. rister, er lite karbohydrater og har en god tilførsel av protein fra pulveret og peanøttsmør.

Cinnamon Vanilla Shake

Legg sammen to scoops av vanilje protein pulver, 1 kopp vann, 1/2 kopp kremfløte, 1 ts. vanilje ekstrakt, 1/2 ts. av kanel, 3 ts. av kunstig søtningsmiddel og 2 kopper av is. Blend på høy hastighet i ca 1 minutt å lage to 8 til 10-oz. glass med denne shake. Du kan variere denne oppskriften ved å bruke en annen ekstrakt som mandel i stedet for vanilje.

Coffee Shake

Dette lav karbohydrat shake er flott for kaffe-elskere. Bland to spiseskjeer med vanilje protein pulver, 1 1/2 ss. kremfløte, 1 kopp vann, to kopper is og 3 ss. sukker-gratis kaffe-flavored sirup. Blanding i minst 1 minutt på høy hastighet. Du kan endre denne oppskriften ved å tilsette andre sukkerfrie flavored sirup, som for eksempel karamell eller irsk fløte.

Diet Med Milk Shake til frokost

Mange er så opptatt i morgen at det å spise frokost virker umulig. Imidlertid er det velkjent at det å spise frokost er en svært viktig del av et sunt kosthold eller ernæring plan. En enkel løsning er å drikke "frokost i en blender" i form av sunne milkshakes og smoothies.

Det er viktig å følge en sunn, sunn vekt reduksjon plan som ikke bare vil hjelpe deg å miste vekt, men vil også hjelpe deg å holde den av for godt. Det bør tilby balanserte ernæringsmessig støtte fra et bredt og interessant utvalg av sunne valg. Fad dietter bør unngås.

Frokost Smoothies

Den grunnleggende oppskrift for en frokost milkshake er en kopp melk (skummet, mandel eller rismelk), en eller to scoops av din favoritt protein pulver, en eller to bananer og knust is, hvis ønskelig. Disse protein shakes er også perfekt for post-workout utvinning smoothies.

Sjokolade Protein Shake

1 til 2 kopper skummet eller mandelmelk
1-2 bananer
1 scoop sjokolade protein pulver av valget
2 ss kakao eller rå kakao nibs
1 ss rå honning eller agave nektar
1 ss nøttesmør av valg (valgfritt)
Knust is

Frokost i en Blender

Fra Tosca Reno "The Eat Clean Diet Cookbook», s. 35:

1 scoop proteinpulver, ditt valg
1/2 kopp tørr havregryn
1/2 kopp vann, skummet melk, soyamelk, mandelmelk eller rismelk
1 ss mandelsmør eller nøttesmør av ditt valg
En frossen eller moden banan
2 ss usøtet applesauce
1 ss linfrø (hele linfrø er fint)
1 ss hvetekim
1/2 kopp isbiter

Sunt måltid planer

Sertifiserte treningsinstruktører (se Ressurser nedenfor) og kliniske ernæringsfysiologer alike anbefaler å spise fem eller seks mindre måltider om dagen i stedet for tre store måltider. Grunnen til dette er at kroppen hele tiden har næringsstoffer tilgjengelig til det, som holder det fra tenker det kan være sultne. En kropp sultet for næringsstoffer har en tendens til å henge på kroppen fett til bruk "i en nødssituasjon." Spise mindre måltider gjennom dagen holder metabolismen rate stabil, noe som gjør vekttap enklere.

I tillegg til å spise fem eller seks ganger om dagen, understreker Mayo Clinic viktigheten av å vektlegge massevis av frisk frukt og grønnsaker i kosten, med en tung vekt på grønne bladgrønnsaker som spinat, romanosalat, grønnkål og Chard.

Det er også viktig å omfatte en fullstendig protein med hver av måltider. Komplett protein valg kan komme fra kyllingbryst, egg, tunfisk, rå nøtter, frø og protein pulver.

Den Enzyme Shake Diet

The Enzyme Shake Diet er en versjon av den meget lavt kaloriinntak eller VLCD, som inkorporerer og oppmuntrer forbruk av enzymer. Enzymer er proteiner katalytiske, noe som betyr at de får biokjemiske reaksjoner. Hver type enzym har sin egen spesifikke funksjon, for eksempel transport av næringsstoffer og andre stoffer i hele kroppen, eller eliminering av uønskede materialer. Ifølge DietSpotlight.com, legene Charles Jenkins og John Sklare, kokk John Bartilomo og Jennifer Ferniza utviklet Enzyme Shake Diet.

Slik fungerer det

Den Enzyme Shake Diet er en tolv-ukers program som krever at du skal erstatte to måltider per dag med et enzym-befestet shake. Den tredje måltid i dagen må også følge bestemte regler. Ifølge DietChoices.com, anbefaler diett du unngå alle kunstige søtstoffer som aspartam og sakkarin, og fokus på økologisk mat under ditt tredje måltid som egg, nøtter, fjærfe, fisk og andre økologisk kjøtt. Ifølge den samme kilden, fungerer Enzyme Shake Diet under forutsetning av at ved å øke dine enzymnivåer, vil stoffskiftet bli styrket i respons, noe som vil hjelpe deg å miste vekt. Og mens tradisjonelle lavkalori-dietter har forårsaket stoffskiftet å slippe på grunn av svekkede enzymer, drikking enzym befestet shakes (som inneholder mange næringsstoffer som aminosyrer, mineraler og vitaminer) kan hindre at dette skjer. Men ifølge DietSpotlight.com, er det ingen avgjørende vitenskapelig bevis som støtter opp påstander om kosthold skapere. Personer som følger den Enzyme Shake Diet vil sannsynligvis gå ned i vekt, men ikke på grunn av enzymer. Ifølge ovenfor kilden, inneholder hvert måltid-erstatning riste bare 230 kalorier. Så etter de nødvendige to rister (460 kalorier), og en kalorifattig måltid, vil Kosten være heldig å bryte tusen-kalori mark hver dag, noe som er veldig, veldig lav. (Forbruker under ett tusen kalorier per dag regnes som sult.) Derfor er vekttap som følger av Enzyme Shake Diet sannsynlig forårsaket av ekstremt lavt kaloriinntak.

Enzyme Shakes

Det er egentlig bare én strategi for å gå på Enzyme Shake Diet, som krever at du kjøper Enzyme Diet splitter enzym befestet rister. Selvfølgelig kan du lage din egen sunne shakes (ved hjelp av frukt, grønnsaker, urter og / eller proteinpulver, for eksempel), men en del av dietten hevder å være vellykket er at det rister er spesielt sammensatt av leger. Ifølge DietSpotlight.com, rister koster $ 47, som vil vare deg to uker ett tilfelle av enzymet Diet. Dette utgjør litt over tre dollar per dag for den rister (ikke inkludert den tradisjonelle måltid du må spise hver dag). Ifølge den samme kilden, shakes kommer i både soya og whey protein varianter, og er tilgjengelig i enten sjokolade av vanilje.

Hva å sette i Protein Shakes

Hva å sette i Protein Shakes


De fleste protein shakes og barer er basert på protein konsentrater. Disse pulverisert aminosyre formler avledet fra soya, melk eller egg kan være effektive - men de er dyre og svært bearbeidet. Naturlige kilder til protein kan være mer overkommelige. De kan ikke bare gi like mye protein, men også ekstra viktig ernæring. Mange ingredienser kan legges til protein shakes bare for smak, fra sjokolade til cookies. Men noen typer matvarer bedre smak, konsistens og generelle næringsinnhold.

Meieri

Meieriprodukter er en stor naturlig kilde til protein. Kasein, den primære aminosyre i melkeproteiner, fordøyer langsomt. Dette gir en jevn tilførsel av protein i løpet av flere timer, noe som hindrer en katabolsk tilstand. Melk eller tung krem ​​kan brukes i vibrering for å gi en tiltalende, tykkere konsistens, samt lagrer protein. Rå egg er en annen ideell kilde til protein og kan legges for de samme grunnene, men de bærer risikoen for salmonella infeksjon så er generelt ikke anbefalt.

Frukt og nøtter

En liten bit av frukt kan gå en lang vei mot å forbedre smaken av en blid protein shake. Bananer, bær og sitrus er vanlige tilleggene som øker næringsinnhold og konsistens på shake. Mutter Butters, særlig peanøtter, valnøtt og mandel, er gode naturlige kilder til protein. Prøv å blande peanøttsmør med fullkorn havregryn for en deilig, lav-fett komplett protein.

Hemp Powder

Hvis du absolutt må bruke et pulver til protein shake, vurdere pulverisert hamp frø. Selv hamp ikke inneholder så mye protein som noen andre typer av pulver, kan det suppleres ved bruk av melkeprodukter eller mutter Butters. Hva hamp har som andre proteinpulver ikke er naturlig omega-3 fettsyrer, som senker risikoen for hjerte- og karsykdommer og kreft.

High Protein Shake Diet

Et kosthold bestående hovedsakelig av protein shakes kan være en god måte å øke ens inntak av protein og overvåke kalorier uten å måtte bruke mye tid på kjøkkenet forbereder måltider. Protein pulver er tilgjengelig i mange forskjellige smaker så Kosten ikke blir nødt til å ofre smaken mens du følger denne planen. Denne type diett kan være svært effektive i å fremme raskt vekttap, men bør ikke bli fulgt langsiktig som mangel på frukt og grønnsaker vil skape ernæringsmessige mangler over tid.

Forberedelse

For å bestemme antall vibrering som skal forbrukes hver dag, Kosten trenger å vite hvor mye kalorier er nødvendig for å opprettholde sin nåværende vekt. Det finnes flere formler tilgjengelig som hevder å avgjøre dette nummeret, men kaloribehov kan variere mye fra ett individ til et annet på grunn av muskelmasse, fettprosent, aktivitetsnivå, alder, kjønn og mange andre variabler. Den beste måten for å bestemme vedlikeholds kalorier er å holde en daglig logg mat i minst en uke. I løpet av denne uken, bør dieters spise som de normalt ville og logge alle måltider og snacks for å sikre nøyaktigheten av loggen. Etter en uke, bør de kalorier fra hver dag legges sammen og delt på syv. Dette vil gi den gjennomsnittlige daglige kaloriinntak som kreves for å opprettholde vekt. Når det tallet er oppnådd, bør dieter trekke 500 kalorier for å bestemme den daglige kaloribehov for å oppnå en £ 1. per uke vekttap. For å miste £ 2. en uke, vil 1000 kalorier må trekkes. Mens det kan være fristende å prøve å få fortgang i prosessen, bør dieters ikke forsøke å tape mer enn 2 kg. per uke.

Proteinpulver

Når du prøver en protein shake diett, se etter et protein som inneholder micellar kasein. Micellar kasein er en langsom fordøye protein, og det vil hjelpe folk til å føle deg mett lenger enn vanlig whey protein pulver. Dette er viktig når du følger en lav kalori flytende diett som sultfølelse vil øke risikoen for å mislykkes og gjøre dieter føle ubehag og motløs.

Kalorier per porsjon av protein pulver vil avgjøre hvor mange rister får lov i løpet av dagen. Kosten bør satse på minst fire shakes per dag. Dette vil tillate dem å spise fire ganger i en 16-timers dag. Andre matvarer kan legges til den daglige shakes, som peanøttsmør og ulike typer frukt. Disse matvarene skal inkluderes i det daglige kalori teller for å oppnå vekttap.

Mangler

Det er ulemper til en høy protein shake diett. Denne dietten gir utilstrekkelige mengder fiber og nødvendig fett. Det finnes løsninger på disse problemene likevel. Fiber kan fås ved å tilføye produkter, som for eksempel Metamucil, Benefiber eller Fiber Jada, til protein vibrering eller andre drikker som forbrukes i løpet av dagen. De som inntak av for lite fiber kan oppleve forstoppelse eller oppblåsthet. Peanøttsmør kan legge nødvendig fett til denne dietten og legge smak til shakes. Mål peanøttsmør nøye om, som det er en kalori tett mat og for mye kan bryte en godt planlagt kosthold.

Er kaffe og egg Bad for irritabel tarm?

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell tarmsykdom, noe som betyr at anatomisk er det ingenting galt med kroppen, men at fordøyelsesprosessen fungerer feil. Styring av dietten er hoved behandling for IBS, så mange matvarer må unngås eller reduseres for å redusere symptomene. Uoppdaget matallergier kan forverre symptomene, så allergitesting kan anbefales. Ofte enkeltpersoner må teste deres toleranse for enkelte matvarer på egen hånd og deretter unngå eller redusere inntaket av matvarer som utløser mer alvorlige symptomer. Begge egg og kaffe er blitt funnet å gi symptomer hos noen mennesker med IBS, men noen ganger av forskjellige grunner.

IBS

IBS har tre undergrupper: diaré dominerende, forstoppelse-dominant, eller vekslende anfall av heller. Mange symptomer er felles for alle typer, med den mest utbredte er oppblåsthet og kramper. Andre forhold kan stamme fra IBS, inkludert underernæring og hemoroider.
Avgjøre hvilke matvarer utløse symptomer oppnås ofte ved å holde en matdagbok, der de med IBS skrive ned når de spiste hvilke matvarer samt hva som skjedde som et resultat. Dette hjelper dem med å lære sine individuelle toleransenivåer.

Coffee

Siden kaffe inneholder høye nivåer av koffein, regnes det som en stimulerende. Sentralstimulerende midler er ikke godt tolerert av mennesker med IBS. Deres fordøyelseskanal systemer har en tendens til å overreagere på sentralstimulerende midler, som bringer på mer alvorlige symptomer. Noen individer har rapportert å ha umiddelbar kramper eller diaré etter å ha drukket kaffe.
Selv koffeinfri kaffe noen ganger fører til problemer på grunn av sin surhet og et enzym den inneholder. Koffeinfri kaffe kan utløse en mildere reaksjon enn vanlig kaffe, men det ofte fortsatt forårsaker problemer på grunn av de andre faktorene.

Egg

Mange har eggallergi. Noen vet ikke at de er allergiske, hvis de har en mildere allergisk reaksjon. Det er mulig at enkelte personer med IBS har en udiagnostisert eggallergi.
Et annet problem som noen mennesker med IBS har er matvarer med svovel. Svovelet i de egg, ikke en allergisk reaksjon, kan være hva som utløser symptomene.
Uansett, mange mennesker med IBS har problemer med egg.

Betraktninger

Snakk med legen din om mulige matallergier i et forsøk på å eliminere den muligheten. Hvis du ikke har allergi, vil du måtte bruke prøving og feiling for å finne ut om kaffe og egg forårsaker problemene dine. En matdagbok kan hjelpe deg å oppdage en trend å avgjøre om egg eller kaffe er årsaken til problemet. De bør ikke tas sammen, for da vil du ikke vite noe som forårsaket problemet.
Samlet for de fleste mennesker med IBS, både kaffe og egg er problematisk. Du kan være i stand til å tolerere dem på anledning eller i reduserte mengder.

Misforståelse

Noen ganger folk med IBS kan være i stand til å tåle en mat ved en anledning, bare for å ha en dårlig reaksjon på et annet tidspunkt. Andre faktorer kan ha behov for å bli vurdert, slik som stress og hormonelle svingninger. Kroppen kan være under stress allerede, og klarer å håndtere flere irritanter, for eksempel en potensielt vanskelig å fordøye mat, på bestemte dager. Andre ganger kan du være i stand til å tåle maten godt fordi kroppen er under mindre stress, så holder de andre hensyn i tankene når du velger hvilken mat å spise.

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Weight Loss

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Weight Loss


Protein er en meget verdifull substans for hver celle funksjon i kroppen. Det er spesielt fordelaktig for vekttap. En rask måte å få en god mengde protein i et vekttap plan er ved å gjøre shakes fra scratch. Med de riktige ingrediensene inkludert noen nyttige add-ins, rister protein kan gjøres rett fra komforten av kjøkkenbenken.

Hvordan lage hjemmelaget Protein Shakes for Weight Loss

•  Få protein pulver. Det første trinnet er involvert med å lage en shake er å få en god kvalitet protein pulver. Myse er en god form som er lett fordøyes av kroppen. Hvis du er en veganer eller har allergi, så er det andre alternativer som for eksempel soya, eggehvite og ris protein.

Velg en væske. Dette kan være vann, melk, juice eller en kombinasjon av noen av disse. Dette avhenger av hvor mange kalorier du ønsker å få, og også hvis du har en allergi. Alternative valg for vanlig melk ville være soya, mandel, ris, hamp og geitemelk.

Få litt frukt. Ideen om et protein shake for vekttap er å få en høy mengde protein, men det bør ikke gå på bekostning av den generelle helsen. Med det blir sagt, vil legge litt frukt øke fiberinnholdet som vil holde deg mett lenger og også bremse fordøyelsen prosessen ned. Alt dette betyr mindre kalorier spist i løpet av resten av dagen.

Legg kokosolje. Kokosolje har medium chain fatty acids. Dette er sunt fett som faktisk skru opp kroppens stoffskifte. Dette tatt i forbindelse med protein er flott kombinasjon. Se etter extra virgin kokosolje eller du kan bare kaste i kokosmasse.

Tilsett yoghurt. Dette kan være regelmessig eller frosset. Yoghurt har en god mengde protein, er det lav på glykemisk indeks, og den har kalsium som har vært kjent for å lette vekttap. Legge yoghurt vil også gi shake mer konsistens og tykkelse.

Hint

  • Hvis du prøver å holde kalorier lavere, bruker lite eller ingen fett versjoner av meieriprodukter og lavkaloriversjoner av fruktjuicer.
  • Gode ​​frukt valg å legge til din shake er bananer, blåbær, jordbær, bringebær, mango og epler. Disse kan også bli frosset for å gi rist mer tykkelse. Eller, kan du bare legge noen isbiter.
  • Protein pulver kommer også i et utvalg av smaker å velge mellom. Det virkelig alt avhenger av dine personlige preferanser.

Spesifikasjoner av en Cell Culture Shaker Table

Spesifikasjoner av en Cell Culture Shaker Table


Utviklet i 1950, har dyrking av materiale hentet fra levende organismer vist seg å være et viktig forsknings teknologi. For flere tiår cellekultur shaker tabellen har fungert som en av de mange deler av utstyret som brukes av forskere som studerer medisin og biologi.

Standard celle Shakers

I dag har de standard riste evnen til å håndtere 4-6 kolber. Dyrkede vev holder seg til den ene siden av en kolbe. Den ideelle shaker garanterer eksponering av cellene til riktig temperatur. I tilfellet med pattedyrceller, det ideelle vekstbetingelser inkluderer både et varmt miljø og eksponering til en blanding av karbondioksyd og luft. At blandingen holder de dyrkede vevet på optimal pH.

Gulv Shakers

Spesifikasjoner vev kultur har oppmuntret etablering av ulike typer gulv shakers. Noen er laget for å håndtere en gruppe av dyp brønn mikroplater. De kan angis ved et område av temperaturer fra romtemperatur opp til 99 grader celsius.

I noen tilfeller shaker største blandefunksjonen kan utføres av et rystebord. Laboratoriet veileder som planlegger å kjøpe en rocker må vurdere flere andre spesifikasjoner. Han må bestemme rocker beste vinkelen ut av den horisontale og den ideelle antall sykluser per minutt.

Benk Topp Shakers

En kompakt luft bad holder pattedyrceller i et varmt miljø, en som utsetter dem for riktig pH-nivå. En mikro-biologisk enheten er konstruert for inkubering av mikroorganismer, vanligvis bakterier. Nye alternativer inkluderer en enhet med en clamshell dør og en enhet med en programmerbar kontroller. Denne sistnevnte enhet lar forskere utføre eksperimenter som ansetter skiftende temperaturer, endre hastighet, eller endre kjøretiden.

Hvordan lage en Vekttap Protein Shake

Hvordan lage en Vekttap Protein Shake


Et vekttap protein shake vil øke stoffskiftet. Hvis du vil ha nok energi til å vare hele dagen, her er et vekttap protein shake.

Hvordan lage en Vekttap Protein Shake

Kontroller at du har høy kvalitet protein pulver og en blender å gjøre vekttap protein shake. Det trenger ikke å smake dårlig heller. Du kan matche smaken av protein pulver med shake. Det er viktig å ha kvalitet protein pulver fordi det varer lengre i systemet ditt.

Legg protein pulver til vekttap protein shake. Banan smaken fungerer godt hvis du legger to bananer. En hel scoop bør være nok, selv om det avhenger av vekten din. Pakking så mye protein i en shake gjør at du føler deg mett uten å spise mye.

Place to isbiter i blenderen og tilsett din favoritt juice. Et vekttap protein shake juice som fungerer godt er ananasjuice.

Blend vekttap protein shake for ca tretti sekunder. Det er best å drikke det raskt før det legger seg. Dette er en enkel måte å gå ned i vekt når du gjør det konsekvent.

Hvordan å miste vekt ved hjelp Meal REPLACEMENT Shakes

En viktig faktor i slanking og vekttap er forbruker færre kalorier per dag enn du forbrenner. Bruke måltid-erstatning vibrering er en nyttig måte å begrense ditt daglige kaloriinntak og gå ned i vekt. Den beste måten å oppnå suksess med måltid-erstatning vibrering er ved å være forpliktet til din generelle helse og bruk av rister som en del av en sunn diett plan.

Hvordan å miste vekt ved hjelp Meal REPLACEMENT Shakes

Gå ned i vekt ved å erstatte måltider med shakes

•  Velg riktig riste. Som en generell retningslinje, velger en shake som er ernæringsmessig, men har mindre enn 5 gram fett og 300 kalorier per porsjon. Vær sikker på at du liker smaken av shake.

Velg måltidet du vil erstatte med en shake. Du kan veksle hvilke måltider du skifter fra dag til dag, avhengig av dine behov.

Stay forpliktet til planen, å ha en shake daglig i stedet for et måltid. Hvis shake ikke tilfredsstille din sult, supplere med høy-fiber, lav-fett matvarer som gulrøtter, druer eller epler.

Still deg opp for suksess ved å velge sunn mat for andre måltider og ved å trene tre til fem ganger per uke.

Ha daglig shake i minst en måned før gauging resultater. Etter en måned, bør du se resultater. Fortsett å bruke rister hvis du ønsker ytterligere vekttap.

Hint

  • Prøv å holde en helse dagbok der du spore din daglige fremgang med kosthold, mosjon og vekttap. Planlegge med innkjøp av mat slik at du har sunn mat valg lett tilgjengelig. Når du når din vekt-tap mål, opprettholde sunne matvaner og overvåke fett og kaloriinntak for å opprettholde vekten din.
  • Før du starter en ny diett, bør du kontakte lege eller utdannet ernæringsfysiolog. Bytt bare ett måltid per dag med en shake. Skifte mer vil begrense din diett drastisk, sannsynligvis forårsaker du å være for sulten til å holde forpliktet til kosthold.

Tips for Herbalife Shake Weight Loss

Herbalife er selskap som produserer en rekke kosttilskudd produkter som er spesielt formulert for å hjelpe indusere vekttap. En av de mest effektive og populære Herbalife produkter på markedet er Herbalife ernærings shake. Utformet som et måltid erstatning for balansert ernæring, inneholder Herbalife shake 19 viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Riste er tilgjengelig er 15 forskjellige smaker, og tilbyr en sunn dose av protein og løselig fiber.

Hold deg til Måltider

Herbalife tilbyr en rekke måltid planer som passer dine personlige behov. Nøkkelen er å finne det som fungerer best for deg. For eksempel, hvis du liker å nyte en sen kveld snack, Herbalife tilbyr et måltid plan som vil bidra til å dempe dine snack cravings. Ta deg tid til å finne ut hva dine personlige matvaner er før du velger et måltid plan. Når du bestemmer deg for hvilke måltid plan er best for deg, hold deg til den. Måltidet Planen ble utviklet for å hjelpe deg å miste vekt. Hvis du avviker fra måltidet plan, vil du bare være sabotere deg selv. Gjør et bevisst valg om å følge måltidet plan som best du kan. Når du begynner å se resultater på skalaen, vil du være glad for at du gjorde.

Legg litt variasjon

Drikking vekttap vibrering to ganger om dagen kan bli litt kjedelig. Heldigvis har Herbalife utviklet mer enn én smaken. Hvis du er lei av å drikke den samme shake, så er det på tide å bytte smaker. Ikke slutte å drikke rister på grunn av kjedsomhet. Dette vil bare hindre din fremgang. Prøv hver smak som Herbalife har å tilby. Velg mellom vanilje, sjokolade, tropisk frukt, café latte og mer. Med 15 smaker å velge mellom, kan du sikkert kaste litt variasjon inn i blandingen.

For enda mer variasjon, prøve å legge litt frukt til din riste og slå den inn i et vekttap smoothie. Besøk Herbalife nettside for moro smoothie oppskrifter eller være kreativ selv. Bananer, jordbær, kiwi, blåbær og bringebær er alle gode valg for å legge til litt spenning i det daglige riste. Ikke la shake kjedsomhet holde deg fra å nå dine vekttap mål.

Finn Support

Gjøre en enkel online søk og du vil finne mange nettsteder som tilbyr Herbalife støttegrupper. Delta i en gruppe og legge inn spørsmål i forumet. Støttegrupper er en fantastisk kilde til positiv forsterkning, og kunnskapen og støtten du får fra andre kan være svært nyttig. Samhandle med en støttegruppe så ofte som mulig, og du vil finne at det kan tjene som en viktig ressurs når du navigerer din egen vekttap reisen.