Digidexo.com

Holistisk Hemorrhoid Cure

Holistisk hemorrhoid omsorg løser ubehagelige symptomer som hemorroider forårsaker og hvorfor hemoroider oppstår i første omgang. Gjennom lindring av symptomer og livsstilsendringer, kan helhetlig hemorrhoid omsorg brukes til permanent eliminere, eller redusere, hemorrhoid flare-ups og symptomer.

Roe Symptomer

Naturlige hemorrhoid behandlinger som kan brukes til å roe hemorrhoid symptomer inkluderer trollhassel, salver laget med Comfrey eller calendula og sitz bad. Trollhassel har kjølende egenskaper som lindrer svie og irritasjon; det vil også krympe størrelsen på eksterne hemorroider gjennom sine sammentrekkende egenskaper. Calendula eller Comfrey salver vil både berolige irritasjon og fremme helbredelse av revet vev rundt anal området.

Trollhassel ekstrakt, tilgjengelig i mange helsekostbutikker, kan brukes av seg selv til de irriterte områder for lettelse; naturlige hemorrhoid kremer kan inneholde trollhassel, også. Salver eller salver som inneholder comfrey eller calendula kan kjøpes i helsekostbutikker, eller de kan gjøres hjemme ved hjelp av planteekstrakter og baseoljer som for eksempel mandelolje eller kokosolje.

Sitz bad som inneholder havsalt og urter som kamille, calendula eller marshmallow root vil midlertidig gjenoppleve symptomer assosiert med hemorroider. Eventuelle urter som er blandet med badekaret skal bratt i varmt vann i to timer; urter skal siles ut av blandingen, og deretter den varme urt ekstrakt vann kan benyttes for en 15-minutters Sitz bad.

Ta årsaken

Holistisk hemorrhoid omsorg krever en undersøkelse av hvorfor hemorrhoid tilstand har oppstått. I de fleste tilfeller, hemorroider er et resultat av alvorlig forstoppelse; gjentatte diarétilstander kan til slutt føre til hemorroider også.

Kosttilskudd endringer er nødvendig å regulere tarmer og redusere hemorrhoid flare -UPS. Holistisk hemorrhoid omsorg anbefaler et kosthold rikt på fiber, frukt og grønnsaker. De som lider av alvorlig forstoppelse kan være lurt å prøve fibertilskudd. Stadige utbrudd av diaré kreve undersøkelse for å se etter mat allergi eller fordøyelses tilstander som irritabel tarmsykdom eller divertikulitt.

Hemorrhoid lider trenger å holde seg til kostholdsendringer som bedrer tarmfunksjonen sin for resten av livet for å unngå reoccurring og forverring forekomst av hemorroider.

Søk råd hos en physican når det trengs

Holistisk hemorrhoid omsorg kan være en effektiv naturlig behandling for hemorroider, men hvis du lider av alvorlige hemorroider som forårsaker ekstrem smerte eller konstant blødning bør du snakke med legen din. I noen tilfeller kan kirurgiske prosedyrer være nødvendig for å behandle hemorroider før kan brukes helhetlig tiltak for å kontrollere hemorrhoid fakkel-ups.