Digidexo.com

proteinintoleranse rennende øyne

Hva er årsakene til Rennende øyne?

Rennende øyne oppstår når det er overskytende sekresjon av tårer i øynene. Vi vet alle støv, røyk og smog alle irritere øyne og føre til at øyet til vann, og vi prøver å vaske det bort. Men det er også viktig å vite hva som er normalt og når du bør oppsøke profesjonell.

Årsaker

Den vanligste årsaken til rennende øyne er tørre øyne. Øyet produserer tårer, som bidrar til å smøre øyet samt vaske bort irritanter. Den andre store årsaken er allergi. Andre årsaker til rennende øyne er varm mat som hot chili peppers, blokkering av tårekanalene, infeksjon, inngrodde øyevipper og irritanter som røyk, smog, vind, støv og pollen. Selv smerte, søvnighet, gjesping, oppkast og ler kan føre til tåre. "Overdreven tårer er en del av et nervesystem refleks utløses av ulike overgrep i kroppen", sier Christopher Rapuano, MD, assisterende professor i oftalmologi ved Thomas Jefferson universitetssykehus i Philadelphia.

Bekymringer

Rennende øyne kombinert med rødhet og kløe kan være et tegn på allergi. Blefaritt er en infeksjon av øyevipper, mens konjunktivitt er en infeksjon i øyelokkene. Infeksjoner i øyet er vanligvis ledsaget med hevelse og slim-type utslipp samt rødhet. Fremmedlegemer eller skader er også årsaker til bekymring.

Lindrende Symptomer

Over-the-counter antihistaminer fungere godt for å rive forårsaket av allergi og pollen; en kunstig tåre produktet hjelper med tørre øyne og selv når man bruker et antihistamin siden det har en tendens til å tørke øynene. I sterk vind eller smoggy forhold, "wrap around" solbriller bidra til å holde støv og rusk ut av øynene. En over-the-counter øyedusjen hjelper også.

Kontaktlinser

Iført kontaktlinser kan også føre til overdreven rive. Noen grunner er dårlig passform, skrapet eller skadet objektiv, eller noe fanget mellom øyet og linsen. Hvis du fjerner og rengjør linsen, sammen med vaske øyet ikke løser problemet, er det anbefalt at du fjerner linsene og ta kontakt med øyelege. I high-pollen, smoggy eller støvete forhold, prøve å bytte fra linsene til briller for å minske symptomene.

Skade og infeksjon

Et treff direkte til øyet eller et slag mot siden av hodet kan føre til øyet å rive, selv sveller og blir røde. Hevelse, rødhet eller utflod kan være et tegn på infeksjon. Ethvert symptom forårsaket av skade, infeksjon eller varer mer enn to dager bør sees av en lege for en riktig diagnose. De fleste kan behandles med antihistaminer, antibiotika, en endring i korrigerende linser eller en enkel øye vask.

Melk proteinintoleranse Symptomer

Melkeproteinintoleranse (MPI) er en persons følsomhet for visse proteiner i kumelk. Disse intoleranse kan føre til en rekke uønskede symptomer - noen mer alvorlige enn andre. Babyer og små barn er spesielt utsatt for disse symptomene som de er ofte ute av stand til å verbalisere sine problemer. Melkeproteinintoleranse kan være irriterende og upraktisk, men det finnes substitutter for kumelk.

Identifikasjon

Folk forveksler laktose (en sukker) intoleranse med melkeproteinintoleranse. Personer med melkeproteinintoleranse utvikle uønskede symptomer fra myse eller kasein protein. Symptomer hos barn er nesten alltid relatert til en melkeproteinintoleranse. En lege kan vanligvis diagnostisere en melkeproteinintoleranse gjennom testing og diagnostisering av visse symptomer.

Betraktninger

Melkeproteinintoleranse kan være spesielt plagsom for unge mødre med spedbarn. Babyer kan ofte ha diaré, blodig avføring eller kolikk på grunn av deres intoleranse for kumelk. Det finnes allergivennlige substitutter tilgjengelig. Amming er et annet alternativ, men barnet kan likevel ha negative symptomer dersom moren bruker myse eller kasein protein.

Typer Symptomer

Foruten diaré og kolikk, kan spedbarn med melkeproteinintoleranse har mange symptomer, inkludert irritabilitet, vekttap, kronisk lunger, astma, oppkast og elveblest. De kan noen ganger vokse sine MPI etter alder en.

Eldre barn kan ha lignende reaksjoner. De får ofte rennende nese, rennende øyne, elveblest, utslett, flatulens, ørebetennelser og selv anemi. Symptomer hos voksne kan være hodepine, gastritt, ørhet, svimmelhet, hudutslett, jock kløe, nese og bihuler lunger, depresjon og angst, kvalme, astma og bronkitt.

Noen voksne kan utvikle alvorlige tarmsymptomer fra sine melk proteinintoleranse. Disse symptomene kan være irritabel tarm syndrom og GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), der mat eller væske reiser bakover fra magesekken til spiserøret. Noen symptomer kan vises timer etter inntak av melk, mens andre tar flere dager.

Teorier / Spekulasjoner

Om lag 10 prosent av barn er diagnostisert med Attention Deficit Disorder (ADD) eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD). Noen mennesker tror denne tilstanden kan være forårsaket av en melkeproteinintoleranse. En intoleranse for melkeprotein kan gjøre barna mer aggressiv og temperaments, noe som er et tegn på ADHD. Men barna kan også svare ved å være mer tilbaketrukket som om i en verden av seg selv (en ADD symptom).

Advarsel

Personer med melkeproteinintoleranse bør unngå melkeprodukter, salatdressinger og andre produkter som inneholder myse eller kasein. Noen mennesker tror melkeproteinintoleranse eller andre matallergier kan forårsake candidiasis, en overproduksjon av sopp i tykktarmen og fordøyelseskanalen. Denne tilstanden kan føre til migrene, kronisk ledd- og muskelsmerter og til og med visse autoimmune sykdommer (for eksempel fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom og flere kjemiske følelser).

Hva er årsakene til kronisk rennende nese hos barn?

En rennende nese er en vanlig foreteelse i barndommen. Barn kan ha rennende neser sammen med forkjølelse og flus; bør imidlertid forkjølelse og flus ikke føre til en kronisk rennende nese. Barn med nasal allergi kan ha vedvarende rennende neser. Ifølge St. John Health System, om lag 15 prosent av alle barn lider av nasal allergi.

Allergisk reaksjon

Barn med nasal allergi frigjøre histamin som respons på inhalering av et allergen. Histamin er et organ kjemikalie som bekjemper inntrengere. Et symptom på et histaminrespons er en rennende nese.

Vanlige allergener

Vanlige nese allergener inkluderer kjæledyr dander, støvmidd, mugg, pollen, gress sporer, dunputer, tobakksrøyk og kjemikalier i vaskemidler.

Allergisymptomer

Barn med allergi kan ha enten en rennende eller tett nese mye av tiden. De kan tørke eller vrikke nesen ofte. Dessuten er slimet drenering som oppstår som et resultat av allergier vanligvis klare. Andre symptomer kan være nysing, rennende øyne, kløende øyne og tørr hoste.

Diagnose

Hvis barnet ditt har en kronisk rennende nese og din mistenkte den skyldige kan være allergi, snakk med ditt barns barnelege om dine bekymringer. Mest sannsynlig vil barnelege foreta en henvisning til en allergolog, som kan ta blodprøver og hud tester for å fastslå om barnet er allergisk mot visse stoffer.

Behandling

Hvis mulig, redusere allergener fra barnets miljø. Redusere allergener kan medføre støvtørking og støvsuging regelmessig eller ved hjelp av spesiell madrass og pute dekker for å hindre støvmidd fra irriterende barnet. Luftfuktere kan redusere mold, noe som kan utløse allergi. Reseptbelagte medisiner kan være anbefalt av en lege. Over-the-counter bør ikke brukes medisiner uten legens samtykke.

Tegn og symptomer på tørre øyne syndrom

Lider av tørre øyne syndrom kan ikke bare være irriterende - det kan også påvirke din livskvalitet. Stadig å måtte forholde seg til smerten og uskarphet på grunn av tørre øyne er plagsom. Det er forårsaket av flere ting, blant annet medisiner som p-piller. Grunnlaget for tørre øyne er forankret på en av tre problemer: tåre fordampning, redusert produksjon av tårer og et problem med tåre lag i øynene. Uavhengig av årsak, men det er behandlingstilbud tilgjengelig som øyedråper og med kirurgi. Men før du kan forfølge behandling, forstå symptomene på denne tilstanden er viktig for å søke riktig medisinsk behandling.

Scratchiness

Det vanligste symptomet lagt merke til av tørre øyne lider er følelsen av scratchiness eller grittiness på øynene. Selvfølgelig, vil øynene dine føles tørr også, og som om du ikke kan gjøre dem fuktig igjen, uansett hvor mye du blunker. I de fleste tilfeller er dette symptomet nok til å hjelpe en lege diagnostisere tilstanden.

Følelse av at noe er fast i øyet

Sammen med irritasjon som kan være forårsaket av den skrapete følelse, er et annet vanlig symptom på tørre øyne syndrom følelsen som om noe har seg fast i øyet. Det kan sammenlignes med følelsen av en øyen å få i øyet, er bare ikke noe faktisk i det. Dette kan være frustrerende og smertefullt.

Rennende øyne

Dette kan virke underlig som et symptom for tørre øyne syndrom, men veldig rennende øyne faktisk kan være et symptom på denne tilstanden. Når øynene tørker ut, ber dette tårekanalene til å produsere flere tårer for å kompensere. Men, hvis øynene ikke kan holde deg hydrert, vil denne prosessen gjentas med jevne mellomrom, slik at du tårevåte likevel lider av andre tørre øyne symptomer.

Burning Eyes

Siden tørre øyne syndrom forårsaker irritasjon og betennelse, er en brennende følelse sammen med rødhet vanlig blant lider. Kløe er også en annen vanlig tegn på dette syndromet, forårsaker mange til å gni øynene. Dette kan føre til andre problemer, som skrape av overflaten av øyet.

Uskarpt syn

Når øynene tørker ut, er det sannsynlig at visjonen vil uskarphet og bli tåkete. Dette gjør det spesielt vanskelig å utføre daglige oppgaver som å kjøre, lese, se på TV eller bruke en datamaskin. Dette kan føre folk til å unngå visse aktiviteter og selv fjerne seg fra sosiale situasjoner på grunn av denne plagsomme irritasjon.

Hvordan fikse tørre øyne

Tørre øyne, som ofte oppstår fordi det er en ubalanse i øyets tåresystem, kan ha forskjellige årsaker. Noen ganger følger det aldringsprosessen, særlig blant kvinner i overgangsalderen og post-menopause. Det kan også være forårsaket av langvarig bruk av kontakter. Uansett årsak, fører tørre øyne ofte til ubehag, kløe, rødhet og tåkesyn. Du kan lindre symptomene hvis tørre øyne er et problem for deg.

Hvordan fikse tørre øyne

•  Gå til apoteket og finne over-the-counter øyedråper. Dette er den mest tilgjengelige og rimelig behandling og ofte fungerer for mild tørre øyne. Sørg for å lese instruksjonene. Moisturizing drops, som de som brukes for kontakter kan og bør brukes flere ganger om dagen. Drops som visine inneholde aktuelle decongestants og bør bare brukes i noen dager om gangen.

Snakk med legen din om reseptbelagte stoffet Restasis. Sammenlignet med over-the-counter dråper, har Restasis en varig effekt, fordi det øker øyets tåreproduksjon i stedet for utelukkende smøre det. Bivirkninger av Restasis inkluderer en midlertidig brennende følelse, rødhet, utslipp, rennende øyne, smerter i øyet, følelse av fremmedlegeme, kløe, svie og tåkesyn. Hvis de vedvarer, bør du oppsøke lege.

Tenk alternativ behandling, som for eksempel plugger for tåre avløp og lokale steroider. Både produsere kortsiktige og effektiv lindring. Lokale steroider forbedre tåre erstatning, men bør brukes med måte fordi langvarig bruk har vært knyttet til glaukom og andre øyeproblemer. Punctum pluggene er plassert i punctums, eller dreneringsåpninger, av nedre øyelokk. Dreneringsåpninger vanligvis kvitt øyet av overflødig væske, men i tørre øyne, få punctums kvitt for mye væske, utsette øyet for støv.

Spør legen din om kirurgi. Brukes kun i ekstreme tilfeller, forsegler prosedyren øyets væske drenering system permanent. Operasjonen krever lokalbedøvelse.

Blink! Hvis saken er mildt, og du tror ikke du trenger medisinsk intervensjon, blinke er en måte å lindre symptomene dine. Også drikke mye vann for å holde deg hydrert, bruke solbriller utendørs for å beskytte øynene mot solen og støv, bruke et luftfilter, og spise mat som er rik på omega-3 fettsyrer.

Hint

  • Når øynene er spesielt betent, bruke briller i stedet for kontakter. Også prøve å holde sminke vekk fra nedre vippene, som er viktig for å holde øynene fuktige.
  • Følg legens instruksjoner nøye og bruke medisiner som anvist. Langvarig bruk av topiske steroider har vært knyttet til økt risiko for glaukom, en gruppe av sykdommer som fører til blindhet.

Hvordan bli kvitt hovne øyne

Hvordan bli kvitt hovne øyne


Øynene blir hovne og puffy når øyevevet beholder væske. Dette væskeretensjon kan stamme fra flere faktorer, blant annet arv, allergier, stress, tretthet og gråt. Det kan også være forårsaket av alkoholforbruk, dehydrering eller overflødig natrium. En kombinasjon av disse faktorer kan også være i arbeid. Siden væske buildup øker når du sover, puffy øyne er mer merkbar i morgen. Selv om det er ingenting du kan gjøre for å permanent bli kvitt hovne øyne, er det noen ting du kan gjøre for å bidra til å avlaste dem.

Hvordan bli kvitt hovne øyne

•  Finn ut om de hovne øynene blir forårsaket av allergi, spesielt sesongmessige allergier. Foruten puffy øyne, symptomer på sesongarbeid allergier inkluderer nysing og kløende, rennende øyne. Hvis du har disse symptomene, ta en allergi medisin som Claritin eller pseudo - eller generiske merker - vil hjelpe midlertidig. Hvis disse over-the-counter medisiner ikke hjelper, kan du snakke med legen din.

Lag noen enkle endringer i livsstil for å lindre hovne øyne. Reduser forbruket av alkohol. Øke det daglige inntaket av væske, noe som bidrar til å redusere væskeansamling i kroppen. Redusere stress vil hjelpe med puffy øyne. Få riktig mengde søvn; sove på ryggen med hodet hevet hjelper drenering av væske fra rundt øyepartiet.

Prøv noen alternative løsninger. Ta 2 ss. av økologisk eple-cider eddik og 1 ss. av svart-rem melasse to ganger om dagen. Ifølge den indiske Child hjemmeside, har eple-cider eddik mange helsefordeler, inkludert bedre sirkulasjon. Naturlig Health Care dag lister black-rem melasse som en kilde til vitamin B-1, som er nødvendig for god helse øye. Cayenne pepper er også ansett som en stor naturlig rette for bihuleproblemer, som kan påvirke poser under øynene. Ta ½ ts. kajennepepper to ganger om dagen eller - hvis det er for sterk for deg å svelge, ta det i kapselform.

Prøv noen quick-fix rettsmidler for å lindre puffy øyne. Tapp fingrene forsiktig under øynene, flytter fra innsiden til utsiden for å oppmuntre væske drenering. Kalde kompresser bidra til å redusere hovne øyne; plassere noen av følgende på øynene i flere minutter. Kjøle en av plast masker som er fylt med gel. Plassere skiver av kald agurk eller kald potet på øynene dine hjelpe å rehydrere og redusere poser midlertidig. Brew te fra poser, klem ut vannet og chill poser til bruk som et kaldt omslag. Fukt bomullsdotter med kjølt trollhassel å bruke som et kaldt omslag. Frysing en metallskje og legging det på øynene dine fungerer når du er ute av agurker, poteter, teposer og trollhassel.

Bruk kosmetiske behandlinger for å redusere hovne øyne. Bruk en øyekrem som er formulert til firmaet øyevevet. Fashion modeller klapp små mengder hemorrhoid salve under sine øyne til å stramme huden midlertidig. Bruk "lyn" kremer, men i små mengder; ellers, når lysene treffer krem, vil det føre til poser til å være mer synlige og gir deg en "possum utseende."

Kan du ha kontakter med tørre øyne?

Kan du ha kontakter med tørre øyne?


Studier tyder på at opp til 20 prosent av amerikanerne har kronisk tørre øyne. Tilstanden er en hovedårsak til at noen mennesker blir fortalt at de ikke kan bruke kontaktlinser. Samtidig kan enkelte personer med tørre øyne ikke har noen symptomer før de prøver å bruke kontaktlinser. Hvis du har blitt fortalt at du har tørre øyne, lurer du kanskje på om du fremdeles kan bruke kontakter. Heldigvis er det optikere som er spesialister på montering av folk som har tørre øyne.

Definisjon

Tørre øyne er mangelen på smøring og fuktighet i øyet, noe som kan føre til betennelse av vevet i øyet. Tilstanden forårsaker ubehag i de fleste mennesker og tåkesyn i noen lider.

Symptomer

Hvis du lider av tørre øyne, kan du ha rødhet, svie, eller en skrapete følelse i øynene. Det kan føles som om noe er i ett eller begge øyne. I noen tilfeller kan du ha ekstra-rennende øyne eller dine øyne kan rive uten noen åpenbar grunn.

Betydning

Myke kontaktlinser inneholde vann. Men jo mer vann en linse inneholder, desto mer tilbøyelig er det til å forårsake tørr øyet. Av denne grunn, mange kontaktlinsespesialister foretrekker sittende mennesker som har tørre øyne med stive gass permeable linser, som er mindre enn myke kontaktlinser, beholde fuktighet bedre, og ikke trekker så mye vann bort fra øyet, noe som åpner for mer komfort når iført dem. I tillegg er Proclear kontaktlinser og Acuvue er Oasys kontakter laget spesielt for personer med tørre øyne.

Reduksjon

Noen kontaktlinse spesialist foretrekker å behandle symptomer på tørre øyne før montering personen for kontaktlinser. Kunstige tårer, kosttilskudd og medisinert øyedråper kan være foreskrevet. Boston optiker spesialist Dr. Donald Korb, en av oppfinnerne av Soothe, øyedråper spesielt laget for tørre øyne lider, sa øyedråper kan gi langvarig symptomatisk lindring til tørre øyne lider. I mer ekstreme tilfeller kan punktal plugger settes inn i tårekanalene til å blokkere tårer fra å forlate øynene dine.

Effekter

Den rubbing av linsen på overflaten av hornhinnen kan forårsake noen ustabilitet i øyet. Dette kan også skje hvis du er komfortabel med å bruke kontaktlinser og bære dem uten smerter eller ubehag når du er våken.

Risikofaktor

En risikofaktor for tørre øyne er iført kontakter, så det er viktig å snakke med din øyelege for å finne ut hvilken type kontaktlinse vil passe deg best.

Tørre øyne Pain

Tørre øyne smerte kan være en kronisk tilstand på grunn av mangel på smøring eller fuktighet, noe som kan føre til betennelse. Mange som lider av tørre øyne har en kløende eller brennende følelse i øynene. Tørre øyne kan også skape følelsen at det er noe i øyet. Tårer hjelpe å filtrere ut rusk og mikroorganismer i øyet. Tårer er nødvendig for å opprettholde optimal helse for øyet.

Dry Eye smerte symptomer

Tørre øyne smerte er en tilstand som ofte preget av tørrhet, en skrape følelse og brenning. Tørre øyne betyr vanligvis at det er en abnormiteter i rive laget av øyet, og kan til og med ved å ha tilstede rennende øyne. Tørre øyne smerte kan være intens, spesielt siden hornhinnen har flest nerveender hvor som helst i kroppen. De med tørre øyne kan ofte våkne med en alvorlig smerte som om det er noe i øyet. Hvis tørre øyne smerte går ubehandlet, kan det ofte føre til betennelse i hornhinnen og en alvorlig følsomhet for lys kan forekomme sammen med tåkete syn.

Tørre øyesmerter Årsaker

Hvis en person har tørt øye smerte, er øyet ikke lenger produserer tårer, eller de fordamper raskt. Det er mange grunner til dette kan oppstå, inkludert aldring, endringer i hormonnivået, medisiner som allergi medisiner og blodtrykk medisiner, og fødselskontroll. Oppvarming, air condition og utvendig klima kan også påvirke hvordan øyet produserer tårer som de som bor i tørre, støvete, og sterk vind er hvor tørt øye syndrom er mer utbredt. De som jobber på en datamaskin hele dagen kan ikke blinke så ofte som de burde, forårsaker tåreproduksjon for å redusere og øyet å tørke ut. Helseproblemer, slik som lupus, leddgikt, rosacia og Sjøgrens syndrom er revmatoid forhold som har effekter som tørr munn og tørre øyne.

Kronisk Dry Eye Pain

Tørre øyne smerter kan bli kroniske og ofte blir alvorlig eller ødeleggende. Det er viktig å lære å håndtere flair ups og redusere smerte, slik at du kan være komfortabel. Avhengig av hvilken type øyedråper du har, det kan hjelpe dem til å være mer beroligende hvis de blir nedkjølt. Det er viktig å sjekke på instruksjonene eller reseptbelagte informasjon først, som noen ikke kan være nedkjølt. Eye isposer eller varm komprimerer kan være nyttig i lindrende smerte. Briller kan også bidra til å redusere mengden av sol, vind eller andre elementer som påvirker øynene og reduseres ikke bare slitasje på øynene dine, men også smerten.

Tørre øyesmerter og øyedråper

Hvis du mistenker at du har tørre øyne, kan du se en optometrist og opthamologist som behandler tørre øyne. En øyelege vil trolig først anbefaler bruk av en nighttime smøremiddel eller øyedråper, for eksempel Restasis øyedråper eller lakserolje faller til bedre fuktighet i øyet. Castor olje-dråper kan brukes en til fire ganger daglig, med en dråpe i hvert affiserte øyet. Irritasjon fra tørre øyne kan normalt bli redusert i løpet av få uker. Custom castor olje dråper er også tilgjengelig på LeiterRx.com og ApothecareOpthalmic.

Tørre øyne Smerte og rive duct Setter

Den langsiktige bruk av kunstige tårer kan være frustrerende når det trengs flere ganger om dagen. Det er et alternativ som vil gjøre smøring øye mer enkel og effektiv. Lacrisert er et tørt øye smertebehandlingsalternativ som omfatter en innsats fylt med smøring som deretter settes inn i tårekanalen. Dette systemet gir smøring og pågående fuktighet for øyet som en tåre ville gjøre hvis fungerer. Innsatser som er lagt inn i øyet på morgenen oppløses i løpet av dagen for å gi lindring.

Typer av øyne

Typer av øyne


Hvis du har synsproblemer kan det være lurt å gå til legen din for en synsundersøkelse. Noen mennesker velger å bruke briller eller kontaktlinser for å korrigere sin visjon. Hvis du ikke ønsker å håndtere stresset av briller, kan du imidlertid velge å gjennomgå korrigerende øye kirurgi. Korrigerende øye kirurgi har ekstremt høy suksessrate og er vanligvis relativt smertefritt, ifølge University of Iowa.

Photorefractive Keratectomy Surgery

Photorefractive keratectomy operasjon involverer bruk av en ekscimer-laser med en kul ultrafiolett lysstråle for å fjerne små fragmenter av vev fra hornhinnen for å omforme det, ifølge Cleveland Clinic. Photorefractive keratectomy kirurgi brukes til å korrigere langsynthet, mild til moderat Excimer lasere bruker ultrafiolett lys til å gjøre snitt og korreksjoner for øyet. nærsynthet og skjeve hornhinner. Pasienter som gjennomgår photorefractive keratectomy kirurgi vanligvis har 20 \ 20 visjon innen ett år etter operasjonen. Det er en liten risiko for infeksjon eller arrdannelse i forbindelse med denne type operasjon, i henhold til University of Michigan Kellogg Eye Center. Før operasjonen øyne er nummen med anestesi, ifølge University of Iowa. Vanlige symptomer etter photorefractive keratectomy kirurgi inkluderer rennende øyne, rennende nese, lysfølsomhet og rødhet i øyet. Solbriller bør brukes i sterkt lys for et par uker etter operasjonen, ifølge University of Illinois i Chicago.

LASIK Eye Surgery

LASIK øye kirurgi er brukt for å redusere avhengigheten av kontaktlinser eller briller, i henhold til United States Food and Drug Administration. LASIK står for laser-assistert in situ Kertomieleusis. Under LASIK kirurgi. Under LASIK kirurgi øyne er nummen med bedøvelse og et lite instrument som kalles en microkeratome brukes til å opprette en klaff på hornhinnen. Etter at klaffen er opprettet en ekscimer-laser brukes til å omforme hornhinnen.

Refractive Lens Exchange-

Refraktiv objektiv utveksling er designet for folk som er middelaldrende og begynner å utvikle grå stær, ifølge Allaboutvision.com. Noen ganger refraktiv objektiv utveksling brukes til å behandle ekstreme langsynthet hos yngre mennesker. Refraktiv objektiv utveksling kirurgi er vanligvis ikke dekkes av forsikringen, og kan koste flere tusen dollar. Fordeler med denne typen øyne inkluderer rask utvinning, høy suksessrate og høy kvalitet på visjon, ifølge UCLA Refractive Center.

Implanterbare Lenses

Implanterbare linser blir ofte brukt til å behandle nærsynthet eller nærsynthet, ifølge Allaboutvision.com. Implanterbare linser er ofte referert til som intraokulære linser, i henhold til United States Food and Drug Administration. Disse linsene er lik til kontaktlinser og er vanligvis implantert mellom hornhinnen og iris eller like bak iris. Personer med tynne hornhinner som trenger korrigerende øye kirurgi ofte bruker implanterbare linser.

Best Allergi Remedy for kløende øyne

Når en allergisk reaksjon som forårsaker kløende, rennende øyne det kan alvorlig påvirke kvaliteten på livet ditt. Allergi rettsmidler for kløende øyne som kan fungere for deg spenner fra helhetlig til resept.

Hva kan forårsake kløende øyne

Kløende øyne kan settes av ved ting i miljøet som støv, pollen, dander og mold. Ifølge National Institute of Health, kan allergisk reaksjon føre til øynene dine til å begynne å løpe, kløe og svie hvis du gni dem. Kløende øyne, også kjent som allergisk konjunktivitt, kan være forårsaket av andre miljøfaktorer som å være i nærheten av kjemikalier eller røyk eller kvaliteten er dårlig luft.

Hjem rettsmidler for kløende øyne

En måte å redusere kløende øyne er å redusere inflammasjon. Du kan gjøre dette med kald klut komprimerer - plassere en kald, fuktig klut eller en kald øye pakke over øynene dine i 10 minutter, og erstatte den når den blir varm med en kald klut eller pack. Gjenta dette tre eller fire ganger eller til du føler lettelse. Kulden vil redusere hevelse og bidra til å redusere irritasjon betydelig.

Over-the-counter rettsmidler

Hvis kløende øyne er forårsaket av en allergisk reaksjon, vil antihistaminer og decongestants å styre dine symptomer og stoppe øynene dine fra å bli kløende og rennende. Du kan også bruke øyedråper for å bidra til å redusere betennelse forårsaket av allergi eller miljøgifter.

Ting du bør unngå med kløende øyne

Hvis øynene dine er kløende og vanning, American Academy of Family Physicians anbefaler å unngå bruk av kontaktlinser under et angrep, som kontaktlinser kan gjøre det verre. De anbefaler også å finne ut hva spesifikke allergener utløse allergiske reaksjoner og ta forebyggende tiltak; forsøke å unngå de allergener eller bruk antihistaminer for å redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Når skal ringe en lege

Hvis øynene dine fortsetter å kjøre selv etter at du har prøvd noen av disse tiltakene, bør du kontakte legen din for å sørge for at øynene dine ikke er kløende grunn av noen annen underliggende tilstand. Du må kanskje også sterkere medisiner eller behandlinger enn du kan finne over disk til å kurere din kløende øyne, som en lege kan forskrive.

Hvorfor er mine øyne Vannaktig?

Hvorfor er mine øyne Vannaktig?


Rennende øyne ofte et resultat av et symptom av noen form for allergi. Noen ganger kan det også være på grunn av en bihulebetennelse, hodepine, irritasjon, eller til og med problemer med øye-slitasje for eksempel kontakter. Hvis du lider av noen form for sesongarbeid, kjæledyr, eller innendørs allergi skjønt, det meste av tiden symptomene dine vil begynne med rennende øyne. Rivende kan skje hvis øyet produserer for mye eller for lite smøring.

Identifikasjon

Rivning av øyet er også et medisinsk begrep som kalles epifora. Det som skjer når rivekanalen produserer for mye smøring av øyet. Rivende hjelper våre øyne vaske bort fremmede partikler som kan være skadelig.

Effekter

Som voksne alder, kan de ofte får rennende øyne. Øynene dine endres etter hvert som du blir eldre og væsker endre på den måten at de produserer. Når voksne blir eldre, muskler og sener som gjør øyet blink, begynner å slappe av noe som kan føre til at øyet ikke til å legge ned helt ned. Derfor vil øyet ikke være i stand til å vanne ut som det skal. Også, som folk alder, tårekanalene kan bli blokkert i tillegg. Skulle du tror at dine øyne vann på grunn av allergi, bør du kontakte legen din for å utelukke mulige allergener i hjemmet ditt. Ofte kan det være relatert til kjæledyr, støv eller sesongavhengig. Hvis du er en person med tørre øyne, kan du også få økt rive i øynene som ofte kommer med rødhet og irritasjon.

Fordeler

Selv om, kan for mye riving av øyet være et tegn på et problem, trenger øynene må ha nok smøring for øyet å kunne vaske seg med rusk eller saken som kan ha kommet inn i øyet. Rivende kan også komme når noen har begynt å gjespe, hoste eller nyse. Disse er alle helt normale vaner og gode grunner for øye å rive opp.

Teorier / Spekulasjoner

Leger vil teste flere teorier for å se årsaken til rennende øyne. De kan stille spørsmål bihulene, hodepine, miljøspørsmål, og mer. Han kan også teste for mulige årsaker til allergener. Leger vil spørre om når vanning begynte og hvor lenge det har pågått. Dessuten vil legen se etter lunger og hvis du har hatt en rennende nese sammen med vann øyne. Dette vil gi ham en bedre idé om årsaken og hvordan du behandler dine rennende øyne.

Forebygging / løsning

For å hjelpe tørre øyne eller rennende øyne, prøv å kjøpe kunstige tårer. Over disk øye-dråper, eller antihistaminer er gode eksempler på kunstige tårer. Sørg for å kontakte legen din dersom du skal ha økt rødhet eller irritasjon, smerte eller noen vanlige utslipp av øye- da disse kan føre til ytterligere problemer og utviklingen og kunne trenge ytterligere behandling. Noen ganger kan kirurgi være nødvendig som et resultat av rennende øyne. Hver oppgave er annerledes, og bør undersøkes individuelt. Du bør også tømme hjemmet til støv, dander, husholdning planter, eller muligens noen kjæledyr som kan være årsaken allergi som kan føre til rennende øyne.

Den beste måten å behandle en rennende nese

En rennende nese er et symptom på ulike forhold, alt fra forkjølelse til en allergisk reaksjon. Nasal drenering er et resultat av vasodilatasjon, som er en reaksjon fra immunforsvaret som ligner på de som forårsaker rennende øyne, nysing eller kløe. En rekke løsninger for en rennende nese er tilgjengelig som over-the-counter narkotika, og hjem rettsmidler eksisterer for å behandle symptomene, så vel.

Antihistaminer

Ta antihistaminer som en måte å behandle en rennende nese med narkotika. Histaminer er kroppens kjemiske ansvarlig for immunresponsen mot allergier. Blokkering histaminer fra å utføre jobben sin vil stoppe rennende nese, blant andre allergilignende reaksjoner. Antihistaminer er stoffer som blokkerer histaminer og er vanlige ingredienser i mange kalde og allergi medisiner. Antihistaminer fungerer best når de tas tidlig, før symptomene er tilstede, men vil arbeide for å lindre en rennende nese når som helst, ifølge entnet.org. Disse stoffene finnes i flytende, pille eller nesespray former.
Antihistaminer er effektive, men gjør vanligvis har bivirkninger, slik som tretthet, og bør ikke brukes av dem som må kjøre bil eller betjene utstyret.

Kronisk rennende nese

Hvis har pågått i mer enn en uke din rennende nese kan det være en mer alvorlig tilstand enn enkle allergi. Ifølge ds-health.com, drenering varer mer enn en uke ledsaget av slimete som er gul eller grønn indikerer ofte en infeksjon av noe slag.
Hvis dette beskriver din tilstand, bør du oppsøke lege og få en resept på antibiotika. En diagnose av bihulebetennelse eller en øvre luftveisinfeksjon kommer som et resultat av drenering som varer i mer enn syv dager, og er en ikke-klar farge. Fargen betyr ikke alltid roten problemet, men det er vanligvis en god indikator. En økning i kroppstemperatur til 100 grader eller mer indikerer også problemet er infeksjon-basert.

Vanning

Ofte er en rennende nese er forårsaket av tilstedeværelsen av allergener, og en immunrespons i slimhinnen i nesen. Du kan vanne nesen med saltvann for å fjerne allergener og tørke ut sekreter å stoppe problemet, ifølge mothernature.com.
Løs opp 1/2 ts. salt i 8 oz. av vann og bruke en dropper å sprute væske inn i neseborene. Sørg for at hodet ditt er vippet tilbake og snuse når væsken kommer inn i nesen til å trekke den gjennom sinus hulrom. Dette kan være ubehagelig til du blir vant til prosedyren, men det vil være en effektiv midlertidig behandling for en rennende nese.

Bivirkninger av Triptaner

Triptaner er en type av reseptbelagte medikamenter som brukes ved behandling av migrene. Triptanlegemidler fungere ved innsnevring av hjernens blodårer, og dermed beroligende hevelse og lindre hodepine. Triptaner som mål å behandle symptomene på migrene, som inkluderer hodepine, kvalme, kaster opp, og følsomhet for lys og lyd. Disse legemidlene er imidlertid ikke til hinder for at migrene skjer i første omgang. Som med alle type medisin, er det noen mulige negative bivirkninger som er til assosiert med Triptaner.

Vanlige bivirkninger

Det finnes flere vanlige bivirkninger som ofte er forbundet med å ta noen Triptaner. Generelt er disse bivirkningene anses å være mindre etter hvert som de har en tendens til å avta på egen hånd som kroppen tilpasser seg til legemidlet. De bør imidlertid forverres eller somle, kan legehjelp være nødvendig. Disse bivirkningene er sensasjonen av kulde eller varme, svimmelhet, følelse ør, prikkende, prikking og svie, kvalme, tretthet, munntørrhet, rødhet i huden (spesielt i ansiktet), og følelser av tetthet, trykk, eller tyngde (det meste rundt nakke, hals og bryst).

Alvorlige bivirkninger

Det er også noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk av triptaner. I tilfeller av alvorlige bivirkninger, er det viktig å søke legehjelp så snart som mulig. Disse potensielt farlige bivirkninger er synsforstyrrelser, synstap, kortpustethet, ekstrem tetthet i brystet eller verke, blodig diaré, plutselig, intens magesmerter, følelse ør, svimmelhet og besvimelse.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også ansett for å være alvorlige bivirkninger av Triptaner bruk. I situasjoner med allergisk reaksjon, er det viktig å oppsøke lege umiddelbart. Noen tegn på allergisk reaksjon på Triptaner er kortpustethet, unormal hevelse, tungpustethet, bryte ut i elveblest, uvanlig utslett og kløe.

Forsiktig

Ved vurderingen av om å ta triptaner eller ikke, er det viktig å rådføre seg med legen din og varsle ham / henne om din medisinske historie, inkludert alle tidligere og nåværende forhold, spesielt høye kolesterolverdier, høyt blodtrykk, diabetes, tidligere involverer TIA, hjerneslag eller blødning i hjernen, depresjon, epilepsi, eventuelle allergier, noen blodårer relaterte lidelser, leverproblemer (som for eksempel skrumplever), hjerteproblemer (spesielt angina, hjerteinfarkt eller hjertesykdom), og om du har gjennomgått overgangsalder.

Overdose

Hvis en person har mistanke om at de kan ha overdose på Triptaner, må de søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Noen tegn på Triptaner overdose føler ør, døsighet, kramper, lammelser, spenninger i nakken, høyt blodtrykk, koordinering tap, ben eller armer hevelse, utvidede eller utvidet elever, rennende øyne, mer spytt, og føler deg usikker. Dersom en person opplever noen av disse symptomene etter at de mistenker at de kan ha tatt mer enn den anbefalte dosen av triptaner, må de søke hjelp så snart som mulig.

Bivirkninger av Stop Smoking Aids

Slutte å røyke hjelpemidler benyttes for å kvitte kroppen med nikotin og å eliminere bruken av sigaretter. Disse slutte å røyke hjelpemidler kan være svært effektive, men de kan også komme med noen bivirkninger. Disse bivirkningene kan være alvorlig i begynnelsen, men som regel avta over tid.

Nikotinplaster

Når du begynner å bruke patcher, har kroppen din til å miste sin avhengighet av nikotin. Dette kan føre til forhøyet blodtrykk, kløe nær lapp og svimmelhet.

Chantix

Chantix er et reseptbelagt legemiddel som brukes for røykeslutt. Noen vanlige bivirkninger som kan ses med det er kvalme, oppkast og endrede drømmer.

Gum

Nikotin tyggis brukes som en erstatning for nikotin som du vil få fra å røyke. Noen bivirkninger som kan komme med det er hodepine, utslett, mageproblemer og hikke.

Zyban

Zyban er en annen farmasøytiske stoffet for røykeslutt. Noen bivirkninger av bruken inkluderer søvnløshet, forstoppelse og konsentrasjonsproblemer.

Nesespray

Det er også en nesespray som kan brukes til å slutte å røyke. Noen bivirkninger av å bruke det inkluderer irritasjon i nese, rennende øyne og blødning fra nesen.

Hva er Hydroxyz HCL Tab?

Hydroxyz HCL, også kjent som hydroksyzin hydroklorid, er en reseptbelagte medikamenter som ofte brukes for å behandle angst og andre mentale forstyrrelser, så som demens, som kan bli manifestert som nervøsitet eller spenning. Det fungerer i hovedsak på visse kjemikalier i hjernen for å få til en beroligende effekt. Selv om dette er den mest vanlige bruken for medisiner, har det vist noen positive resultater som en behandling for andre medisinske tilstander.

Mental Disorders

Når Hydroxyz HCL benyttes i behandlingen av psykiske eller humørforstyrrelser, er det vanligvis foreskrevet for bare en kort tidsperiode. Det blir sett på som mer av en medhjelper medisiner som gis til mennesker som opplever periodiske episoder av nervøsitet eller spenning i forhold til deres mentale eller humør uorden. Det er ikke nødvendigvis en behandling for sykdommen i seg selv, bare for disse spesielle symptomer på at uorden. Det påvirker visse nevrotransmittere, som serotonin, i sentralnervesystemet (CNS) som er knyttet til en persons humør.

Allergier

Hydroxyz HCL har også blitt benyttet i behandling av allergiske reaksjoner på enkelte stoffer og medikamenter. Hydroxyz HCL faktisk tilhører klassifisering av medisiner som kalles antihistaminer, som blokkerer histamin, en immunrespons mot en allergi. Når noen lider av en allergisk reaksjon i form av kløe, rennende øyne eller rennende nese, kan en lege foreskrive denne medisinen for å lindre disse symptomene.

Smertestillende forsterker

Hydroxyz HCL har vist seg å forsterke eller øke effektiviteten av visse smertestillende midler. Fordelen med å bruke hydroksyzin hydroklorid med smertestillende, er at doseringen av disse smertestillende midler, slik som meperidin, vil være mindre, mens den fortsatt se de samme resultater som vil bli sett med en høyere dose.

Reisesyke

Av og til kan Hydroxyz HCL være foreskrevet for å behandle visse tilfeller av reisesyke, spesielt når over-the-counter medisiner er ikke nyttig. Denne spesielle medikamenter kan fungere som antiemetiske ved både å blokkere histamin og dopamin og samtidig virker på serotonin i hjernen for å minske potensialet for reisesyke samt kvalme og oppkast som ofte følger med den.

Sedativ

Hydroxyz HCL kan også brukes, mye i måten det er brukt som et smertestillende forsterker, som et supplement medisinering for en beroligende. Det kan brukes før en operasjon for å roe ned en pasient eller til og med etter at operasjonen er utført for å tillate pasienten å slappe av. Det vil typisk bli brukt med et barbiturat, og varierer i doseringen fra person til person.

Sarcoid lungesykdom

Sarkoidose er en sykdom som forårsaker dannelse og vekst av små masser av inflammatoriske celler; lungene er en av de organer som oftest angripes. Unormal immunsystem aktivitet synes å utløse sarkoidose, og dens virkninger varierer fra person til person. Vanligvis er det løser seg selv på egen hånd, men noen pasienter opplever symptomer i mange år eller enda en levetid.

Symptomer

Sarkoidose kan utvikle seg over en periode på flere år og vare i mange år, eller det kan dukke opp og forsvinne raskt. Vanligvis kan du oppleve en vedvarende hoste, pustevansker, tretthet, feber, vekttap, små røde nupper i ansiktet, armer og rumpe, røde, rennende øyne og leddgikt i ankler, albuer, håndledd eller hender.

Årsaker

Den eksakte årsaken til sarkoidose er ikke fastslått, men er mest sannsynlig et resultat av en feilaktig immunrespons mot et toksin, legemiddel eller en annen substans som kommer inn i kroppen gjennom luftveiene. Hvite blodceller svare for sterkt til disse skadelige organismer og utløser betennelse.

En annen mulig årsak er en genetisk predisposisjon utløst av noe i miljøet. Forskning undersøke denne koblingen pågår nå.

Risikofaktorer

Visse egenskaper synes å være knyttet til utvikling av sarkoidose. I USA, afrikansk-amerikanere er mer sannsynlig å få denne sykdommen enn hvite, og svarte kvinner rammes dobbelt så ofte som svarte menn. Worldwide, folk av asiatisk, tysk, irsk, Puerto Rico og skandinavisk avstamning har en høyere forekomst, noe som tyder på en mulig etnisk eller geografisk kobling. Du er mest sannsynlig å få sarkoidose mellom 20 og 40 år.

Komplikasjoner

To tredeler av personer med sarkoidose komme seg uten varige effekter, men hvis du er i den siste tredjedelen, kan flere komplikasjoner oppstå. Hvis du opplever det i lungene, er permanent arrdannelse mulig, noe som gjør det vanskelig å puste. Eye problemer som spenner fra rødhet og vanning til mer alvorlige problemer som glaukom og blindhet er mulig. Du kan også oppleve ømme røde nupper på leggen som fremmer leddgikt og hevelse; ufruktbarhet; hjerte-og leverproblemer. Sjelden, ansikts lammelse og andre nerveproblemer utvikler seg.

Behandling

Mange folk ikke trenger behandling for denne tilstanden som det ofte går bort av seg selv. Hvis lungene er berørt, vil legen din vanligvis overvåke tilstanden for tre til 12 måneder og starter et kurs i behandling dersom betennelsen ikke er blitt bedre eller har blitt verre.

Den steroider narkotika prednison imiterer handlingene til hormoner i kroppen som reduserer betennelse. Det kan være nødvendig denne behandlingen i flere år, ved anvendelse som en lav dose som mulig på grunn av risikoen for bivirkninger slik som høyt blodtrykk, katarakt, diabetes, nedsatt immunforsvar og vektøkning.

Dersom steroider er ikke et alternativ, kan du få foreskrevet medisiner som undertrykke betennelse ved å undertrykke immunsystemet, inkludert metotreksat og azatioprin.

Hva er Hydroxyzine HCL?

Hydroksyzin HCL, også referert til som hydroksyzin hydroklorid, er det generiske form av Atarax og Aril. Det er klassifisert som et antihistamin, og foreskrevet for å behandle forskjellige tilstander.

Allergier

Hydroksyzin HCL benyttes for å lindre pruritus (kløe) forårsaket av allergiske og ikke-allergiske reaksjoner på huden. Når ledsaget med rennende nese, rennende øyne og sår hals, er hydroxyzine HCL foreskrevet for å lindre symptomer.

Half-Life

Halveringstiden av hydroksyzin er omtrent 20 til 25 timer. Halveringstiden er den tiden er tar for halvparten av medisiner for å forbrenne i kroppen. Utbruddet av handlingen er estimert til 15 til 60 minutter med medisinering som blir eliminert i ca 24 timer.

Sedativ

Denne medisinen brukes som beroligende middel og et anti-angst medikamenter. Hydroksyzin HCL blir generelt administrert til roe pasienten enten før eller etter den kirurgiske prosedyren.

Analgesi II

Under det kirurgiske inngrep er hydroksyzin HCL foreskrevet enten pre-operative eller post-operative for å redusere doseringen av et narkotisk for å lindre smerte. Det er også nyttig for å redusere angst og oppkast fra anestesi.

Reisesyke

Når du reiser eller båtliv, er hydroxyzine HCL også brukes til å hjelpe med reisesyke symptomer på kvalme, oppkast, svimmelhet og vertigo.

Nose Disorders

Nose Disorders


En nese lidelse er noe problem å ha å gjøre med nesen. Hvis noe skjer med nesen, kan det svekke riktig pust. Noen eksempler på nese lidelser er nesepolypper, bihulebetennelse, rhinitt, neseblod og en avveket septum.

Nasal Polypper

Nesepolypper er godartet vekster som er plassert inne i nesen, og kan forekomme på begge sider. Hvis de blir store nok eller mange polypper vises, kan det føre til hevelse, som kunne blokkere luftveiene.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse er rett og slett en bihulebetennelse. Det er en irritasjon og hevelse i bihulene og nesegangene. En bihulebetennelse kan forårsake hodepine eller trykk i øyne, nese og kinn området.

Rhinitt

Rhinitt er bare irritasjon og hevelse i nesen og bihulene forårsaket av allergi. Tegn og symptomer inkluderer kløe / rennende nese, nysing, tett nese, røde rennende øyne, hoste og hodepine.

Neseblod

Neseblod kan oppstå når som helst på dagen, men oftest skje i morgen. De er satt inn i to kategorier - anterior (foran nesen) og posteriore (baksiden av nesen). Rundt 90 prosent av neseblod er anterior blødninger.

De fleste neseblod kan bli tatt vare på hjemme, men hvis blødningen er alvorlig nok, kan det være nødvendig å få medisinsk hjelp.

Avveket septum

En merkelig septum er når veggen som skiller de to nesehulene skifter malplassert. Hvis du har problemer med å puste, og deretter en avveket septum kan være problemet. En merkelig septum kan føre til en eller begge neseborene å bli blokkert, nesetetthet, hyppige neseblod og hyppige bihulebetennelse. Deviated septums er vanligvis forårsaket av nese traumer.

Tegn og symptomer på mold og mugg Eksponering

Tegn og symptomer på mold og mugg Eksponering


Eksponering for mold og mugg er et alvorlig helseproblem. Mold og mugg er en sopp som trenger fuktighet for å vokse. Når muggsporer finner ut at fuktig miljø, de sprer og kan avgi giftige gasser. En svart mold er en av de farligste formene for mold og etterlater folk med alvorlige pustevansker ved utsatt for lange perioder av gangen. Mugg er normalt finnes i bad og langs vinduskarmer og nyutdannede til muggsporer over tid hvis ikke drept. Mold er funnet i fuktige kjellere eller på loft, spesielt hvis det er tak lekkasje.

Mold Allergi Symptomer

Nysing, kløende rennende øyne og kløe i nesen er tegn på en mold allergi. De kan også være tegn på andre allergier fra pollen eller støv, så du må finne ut hva som forårsaker disse symptomene. Hvis du merker disse symptomene i hovedsak i løpet fuktige tider av året eller når pollen teller er lav, kan det oppstå mugg og mugg allergisymptomer.

Pustevansker

Mold og mugg sporer avgir en muggen lukt som kan forårsake kortpustethet eller tungpustethet. Toksinene invadere lungene resulterer i betennelse i lungevevet. Astmasyke kan oppleve alvorlige angrep eller de angrepene blir hyppigere. Det som kalles "black mold" har vært spekulert på å bevirke blødning av lungene hos spedbarn, ifølge Mayo Clinic. Personer med nedsatt immunforsvar eller lungesykdommer som cystisk fibrose er utsatt for lungeinfeksjoner forårsaket av mold eksponering.

Hoste, hodepine og trøtthet

Mold og mugg eksponering kan bringe på tørre hoste passer. Lungene og halsen blir betent fra soppen er giftig røyk, men ikke produsere slim for å hoste opp. Hodepine og tretthet kan også forekomme puste giftig røyk. Huden kan produsere et utslett hvis det kommer i kontakt med mold eller mugg sporer.

Hvis du lider av disse symptomene over en periode på to uker eller lenger, kan du se din lege. Inspisere ditt hjem for fuktige områder som i crawlspace eller loft og hvis formen er oppdaget, har en profesjonell fjerne mugg fra hjemmet ditt.

Allergi symptomer hos barn

Allergi symptomer hos barn

Ifølge Singulair.com, "Allergi antas å påvirke opp til 40 prosent av barn i USA." Forstå allergi symptomer hos barn vil hjelpe deg å avgjøre om barnet ditt blir berørt. Lære noen av de forebyggende tips for å bidra til å eliminere eller i det minste kutte ned mengden av allergiske reaksjoner vil gjøre barnet ditt gladere og sunnere. Det er viktig å lære hva medisin er trygt å gi til barnet ditt, er det som blir brukt for å lindre symptomer og hvorfor.

Forebygging / løsning

Det finnes en rekke ting å gjøre til allergi-bevis hjemmet ditt. Vask sengetøy i varmt vann hver uke eller to. Ikke la kjæledyr i barnets soverom. Hold barn borte fra kjellere som kan ha mold på grunn av fuktighet. Kast elementer som samler støv som ubrukte utstoppede dyr og tepper. Plasser madrasser i en plast madrasstrekket. Ikke fei eller vakuum mens barnet med allergi er i rommet.

Typer

En form for allergi hos barn kalles allergisk rhinitt; det er mer vanlig kjent som høysnue. Symptomer på denne type allergi hos barn er rennende nese, rennende øyne, mørke ringer under øynene, nysing og kløende øyne og nese.

Effekter

En viktig allergi symptom i spedbarn og barn er utseendet på en rød, betent utslett kalt atopisk dermatitt. Det er vanligvis plassert på ankler, ben, armer og nakke. Vanligvis oppstår før fylte 7. Utslettet forsvinner over tid; imidlertid er dette spesielt viktig symptom. Dette er den tidligste indikasjon på at barnet har allergi.

Funksjon

Øyekatarr er et flagg for allergi symptomer hos barn. Denne øyeinfeksjon er resultatet av å gni øynene med hender og fingre til å lindre kløe. Tegn på at barnet ditt har allergisk konjunktivitt vises som rødhet, svie, rive eller pus kommer fra øynene. I tillegg kan det hvite i øynene være betent.

Expert Insight

Legemidler som ofte brukes for allergi er decongestants, antihistaminer og steroider. Ett fall med å bruke antihistaminer er at de forårsake døsighet. Dette ikke tillater for årvåkenhet mens læring. Imidlertid har banebrytende medisin utviklet nondrowsy antihistaminer som Claritin, Allegra og Clarinex. Du kan kjøpe Claritin over disk. De kan ha generiske navn som Loratadin og Alavert.

Alternativ

En annen medisin som gjenopplever allergisymptomer hos barn kalles Singulair. Det var en gang bare brukes mot astma. Imidlertid har nylig har det blitt brukt til å behandle allergier. Dessverre finnes det må brukes daglig for å være effektive. En ting å vurdere når du bruker denne medisinen er at den er knyttet til undertrykkelse av vekst hos barn. Som med noen form for medisin eller behandling for barn, søke råd fra barnets barnelege.