Digidexo.com

Hvordan virker telle kalorier hjelpe til med vekttap?

Hvordan virker telle kalorier hjelpe til med vekttap?

Kalorier teller

Ca 25 år siden var det en populær teori motstrid kalorier teller ikke. I dag er det bare en myte som dieters skjønner det er bare ikke sant. Selv om de ikke er håndgripelig, kalorier eksisterer og er koblet til alt vi spiser og gjør. Fordi kalorier teller, Kosten må være klar over hva de spiser, vet antall kalorier for å gå ned i vekt og hvordan du kan telle dem.

Hva er en kalori?

Per definisjon er et kalori en enhet for å måle varme; Men det er stort sett ansett som ved beregning av mat energi. Både mat og vann er målt i kalorier. Når du tar i mer kalorier enn nødvendig, de slår til fett og du får vekt. Motsatt, mister du vekt når du inntar færre kalorier enn det som er nødvendig for å opprettholde vekten din. Det er derfor det er viktig å telle kalorier hvis du ønsker å gå ned i vekt.

Kalorier og vekttap

De fleste dieters ønsker å vite hvor mange kalorier de kan spise for å gå ned i vekt. En kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste en kilo i uken, må du brenne 500 flere kalorier (eller spiser 500 færre kalorier) enn antallet som trengs for å opprettholde vekten din. Dette tallet er beregnet ved å dividere sju (antall dager i uken) i 3500 (kalorier i en kilo fett.). Å miste to pounds en uke, må du trekke fra tusen kalorier fra din vanlige kaloriinntaket.

Som for hvor mange kalorier du trenger, avhenger dette av hvor mye du veier og andre faktorer som for eksempel alder, helse og metabolisme. Alle er forskjellige når det kommer til kalori grenser trengs for vekttap. Jo mer vekt du har å tape, jo større kaloriinntaket fordi du trenger mer drivstoff til å kjøre kroppen din. Diettprogrammer og online kalkulatorer for menn og kvinner (se Ressurser) kan bidra til å bestemme den eksakte kalorier for å gå ned i vekt trygt.

Telle kalorier heller enn Estimate

Folk slitne av å telle kalorier klage, spør hvorfor de trenger for å telle dem. Er det ikke nok å bare vite når du skal slutte å spise? Kanskje dette fungerer for noen slankere, men for andre er det ikke. Fordi øyet kan bedra, er det best å skrive ned kalorier du forbruker. Det er heller ikke lurt å stole på magen så ofte overeaters fortsette å spise når de er fulle.

For eksempel, tilbyr Weight Watchers programmet to alternativer: Core Plan (der du ikke telle kalorier) og Flex Plan (som teller poeng, basert på kalorier, fett og fiber innhold for å gi poeng). Mange attest på at de må gjøre noen telling å lykkes. Riktignok er det noen Kosten som kan komme unna med det, men for ekte mat narkomane, er det best å ta opp kalorier.

Finne en enkel måte å telle kalorier

Gjør det enkelt. Snarere enn å telle antall kalorier, bruker et poengsystem, slik som den som brukes av en topp vekttap programmet, der 50 kalorier er rundt ett punkt, sammen med factoring i fett og fiber gram. Flere fiber gram senker poeng, mens ytterligere fett gram øker dem. Avhengig av vekten din, du er tildelt så mange poeng å "bruke" hver dag. For eksempel, en som veier 150-175 kg. har 22 poeng (ca 1100 kalorier) å bruke daglig. Dette innebærer å lese etiketter der du ikke bare oppmerksom på kalorier, men også fett og fiber gram.

Burning kalorier gjennom trening

Trening forbrenner også kalorier, hjelpe til med vekttap. Hvor mange kalorier brent avhenger av faktorer slik som din vekt og intensitet nivå av en øvelse. Jo høyere intensitetsnivå, desto flere kalorier brent fordi du er tvunget til å jobbe hardere. Med de ekstra kalorier forbrent, er du i stand til å spise mer hvis du ikke prøver å gå ned mye i vekt.