Digidexo.com

Hvordan Juice gulrot topper

Hvordan Juice gulrot topper


Den grønne, grønne toppen av en gulrot er en kilde for kalium, som regulerer blodtrykket; vitamin K, som fungerer som en blod-clotting agent; og klorofyll, som noen folk tror detoxifies blodet. Den bitre smak av gulrot topper er redusert når de er krydret med resten av gulrot. Velg dype-oransje-farget gulrøtter for juicing. Denne farge angir en høy konsentrasjon av karoten, som går over i A-vitamin i kroppen --- et næringsstoff som øker immunitet og øye helse.

Hvordan Juice gulrot topper

•  Vask gulrøtter og grønne topper med kaldt vann for å fjerne smuss. Pat gulrøtter tørke med et papirhåndkle.

Legg gulrøttene på skjærebrett, og kutte den grønne, grønne topper av med en taggete kniv.

Hakk hver gulrot toppen fint. Hakk gulrøttene i 1/2-tommers biter. Bland grønne greener og gulrot bitene sammen.

Plasser hakket gulrot topper og gulrot stykker inn i åpningen på toppen av din juicer. Skyv materen ned i åpningen for å flytte gulrot deler inn i juicer blad for juice utvinning.

Plasser glass under tuten av din juicer. Plugg din juicer og slå den på. Fortsett å skyve den forsiktig inn i åpningen å fremskynde juicing process.The papirmasse solfangeren vil samle de resterende hud av gulrøtter under juice utvinning.

Drikk juice ved romtemperatur for å få de fleste vitaminer og mineraler. Lagre left gulrot juice i en lukket beholder i kjøleskapet i opptil 24 timer.

Hint

  • Drikk gulrot juice umiddelbart etter pressing for best resultat. Saften mister vitaminer og næringsstoffer over tid på grunn av oksidering.
  • Skape nye drinker ved å kombinere andre ingredienser som ingefær, grønnkål og epler med gulrøtter.
  • Noen mennesker kan være alvorlig allergisk mot gulrot topper. Bladene ikke inneholder furocoumarins, som kan påvirke folk med plante allergier.