Digidexo.com

Hva er fordelene med vannmelon frø?

Hva er fordelene med vannmelon frø?


Ofte brukt i frø-spytter konkurranser, kan vannmelon frø gjør for en underholdende ettermiddag på sommeren moro, men de er også spiselig. Vannmelon frø er lav i mettet fett og natrium og forsynings flere viktige næringsstoffer, noen i imponerende doser for en så liten mat.

Vannmelon frø Basics

A 1-unse servering av tørket vannmelon frø inneholder 158 kalorier og 13,4 gram fett, hvorav 2,7 gram er mettet. Vannmelon frø inneholder også ca 10 gram umettet fett. Å få mest mulig ut av fettinntaket i form av umettet fett er en måte å bidra til å senke kolesterolet og redusere risikoen for hjertesykdom. En unse av vannmelon frø leverer også 8 gram protein, noe som er 17 prosent av de 46 gram protein kvinner trenger hver dag, og 14 prosent av de 56 gram menn krever hver dag.

Mineral Strøm

En unse av tørket vannmelon frø inneholder ca 2 milligram jern, noe som betyr en fjerdedel av de 8 milligram menn trenger hver dag, og 11 prosent av de 18 milligram kvinner krever hver dag. Jern er nødvendig for friske røde blodceller, som beveger oksygen gjennom kroppen din. Du vil også få 146 milligram magnesium, et mineral viktig for muskel, hjerte og nyre helse. Dette beløpet er 46 prosent av de 320 milligram kvinner trenger daglig og 35 prosent av de 420 milligram menn krever hver dag. Vannmelon frø levere en god mengde sink som er nødvendig for sårheling.

Vitamin Content

Vannmelon frø inneholder spormengder av tiamin, riboflavin og vitamin B-6. De leverer en mer imponerende mengde niacin: En unse av tørket vannmelon frø leverer en milligram niacin, som er 7 prosent av de 14 milligram kvinner trenger hver dag og 6 prosent av de 16 milligram menn krever daglig. Niacin hjelper deg å ta energi fra maten du spiser. Det fremmer normal funksjon av fordøyelsessystemet og bidrar til å holde huden sunn og nervene fungerer normalt også.

Vannmelon frø i kostholdet ditt

Tørket vannmelon frø, tilgjengelig på mange helsekostbutikker, er enkelt å legge til din diett. Spre dem over en grønnkål og tomat eller makaroni salat for ekstra næringsstoffer og en sprø konsistens. Rør vannmelon frø inn yoghurt og topp med frisk vannmelon kuber for en velsmakende og næringsrik snacks eller dessert.