Digidexo.com

undertrykke hormon

Hvordan å undertrykke appitite

Hvordan å undertrykke appitite


Nylig oppfunnet diett crazes og moter kan forlate kroppen din følelse sulten og oppbrukt, noe som gjør det vanskelig å motstå å spise. Lære å undertrykke appetitten kan hjelpe deg holde deg til din diett og unngå overspising som kan ødelegge eventuelle helse eller måltid plan. Demonstrere for deg selv at appetitt undertrykkelse kan gjøres vil bidra til å øke selvtilliten din og holde deg frisk underveis.

Bruksanvisning

Carry en fylles vannflaske med deg. Mesteparten av tiden føles det som om vi er sultne når vi faktisk trenger å drikke. Tar en gjenbrukbar vannflaske med deg kan hjelpe avverge appetitten ved å drikke når din føler disse drifter, og det holder også deg hydrert. Når kroppen din har holdt seg hydrert over en periode på to uker eller lenger, vil du legge merke til at noen av appetitten cravings vil begynne å avta.

Munch på epler og andre high-fiber matvarer. Matvarer som epler (med skall) er høy i fiber og må tygges lenger. Lengre tyggeperioder tillate hjernen til å overføre signalet til det organ som det ikke lenger er sulten. Fiber tar også lengre tid for kroppen å fordøye og er en stor metabolisme booster så vel som en appetitt suppressant.

Protein-pakke din diett for å roe appetitten. Pinjekjerner er rangert høyest protein bærende mutter eller frø og slipper en syre som stimulerer frigjøring av appetitt undertrykke hormoner i kroppen. Protein tar også lengre tid å fordøye, noe som betyr at du vil føle deg mett for en lengre periode.

Ha en side salat. Salat med råvarer som er høy i fiber vil fylle deg opp for lengre perioder av gangen og er svært sunt og godt for hele systemet. Spist i forbindelse med et måltid, kan en salat trekke dobbelt plikt, ikke bare ved å hjelpe deg å avverge appetitten, men også ved å holde deg fra overspising.

Sip å undertrykke. Utover drikkevann, er det andre drikker og kosttilskudd som kan tas og er trygge å hjelpe deg undertrykke appetitten. Grønn te, Hoodia, Guarana, og protein shakes kan finnes i mange drinker og helse butikker. Sipping på disse drikkene vil hjelpe deg naturligvis kjempe og undertrykke appetitten samtidig gi andre fordeler for immunsystemet og metabolisme.

Tips og advarsler

  • Hold tyggegummi hendig for ekstra sterk appetitt cravings, som tyggegummi vil bidra til å signalisere hjernen din at du er full. Sørg for at du får nok søvn, slik at du ikke trenger ekstra energi fra mat neste dag.
  • For sikre resultater, bruke kosttilskudd bare som de er ment.

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil


Den pinjekjerner har lenge blitt oversett og ignorert, men dens helsemessige fordeler er nå mye omtalte. Den er rik med antioksidanter, bidrar til å hindre hjertesykdom, og er fullpakket med protein. En av de mest populære fordelene av furu mutteren ved hjelp av furunøttolje for å dempe appetitt. Furu nøtteolje øker appetitten undertrykke hormoner som forstyrrer leptin sentrum av hjernen som kontrollerer appetitten. Faktisk har furu nøtteolje blitt brukt i århundrer av den sibirske kultur for å undertrykke appetitt i tider med lav matforsyning, for eksempel en hard vinter. Pinjekjerner olje er ikke et sentralstimulerende, så er trygt for de fleste å legge til kostholdet. Prøv en av disse måter å bruke furu nøtteolje og være på vei til vekttap.

Hvordan å miste vekt ved hjelp Pine Nut Oil

Dryss pinjekjerner på toppen av salaten eller i supper. Pinjekjerner er naturlige kilder til furu nøtteolje og legge til ekstra fiber og protein til kosten inntak. Du kan også ta en håndfull pinjekjerner for en matbit å dempe appetitten.

Grind pinjekjerner i food prosessor til å frigjøre mer olje. Ground pinjekjerner kan brukes som sprer seg på kjeks eller i pesto sauser. Slipe mutterne gir en ekstra frigjøring av oljen slik at den blir lettere absorbert.

Yr pinjekjerner olje på salater eller i suppe. Furu nøtteolje gir en ekstra, litt søt smak og smaker godt på salater eller toppes i supper for å gi deg en full følelse i timevis.

Ta 1 ts. av furu nøtteolje før hvert måltid. Ikke bare vil dette gjøre at du føler deg mettere mens du spiser, forstyrrer furu nøtteolje med maten craving utløser slik at du spiser mindre for timer etter inntak av det. Pinjekjerner olje hjelper også kontroll magesyre.

Ta pinjekjerner olje kapsler som en del av din kosttilskudd rutine. Når du ta vitaminer hver morgen, legge en furu nøtteolje kapsel for å hjelpe dempe appetitten og øke anti-oksidanter. Furu nøtteolje kapsler er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker og apotek. De er også tilgjengelig på nettet fra anerkjente, sikre nettsteder.

Hint

  • Ikke bruk pinjekjerner eller pinjekjerner olje hvis du er allergisk mot noen nøtter.

Hva er demineralisert mysepulver?

Mysepulver er det faste stoff konsentrasjon av en substans som kalles myse. Demineralisert mysepulver er en av mange varianter av whey protein pulver og har flere ernæringsmessige fordeler. Det er oftest vurderes som kosttilskudd til hjelp i trenings condition innsats. Myse er også en ingrediens i prosessert mat.

Hva er whey?

Myse er det flytende biprodukt fra osteproduksjon. Osten er laget ved å trekke ut kasein og fett fra melk, og leftover stoffet left kalles myse. Det er mange forskjellige "smaker" av whey --- det kommer an på kilden til melk, produksjonsmetode som brukes til å lage ost, type ost produsert og de tilsatte ingredienser. Noen ganger ekstra filtrering av mysen er utført for å kompensere for allergi eller for å gjøre det mer potente protein.

Typer av Mysepulver

Den rå flytende myse består av 94 prosent vann i tillegg til laktose, proteiner (primært globuliner og lactalbumins) og forskjellige vitaminer og mineraler. Fra denne væske, mysepulver laget ved å tørke ut det meste av vannet fra dette stoff.
Søt myse-pulver er det tørkede biprodukt av rennet enzym som produseres fra oster som cheddar, mozzarella og sveitsisk.
Acid mysepulver er tørket ut biprodukt fra ost fremstilt ved koagulering syre, slik som i hytter og ricotta oster. Delactosed mysepulver er et resultat av ytterligere ekstraksjon av laktose fra den rå flytende myse som en del av en ytterligere filtreringsprosessen.

Demineralisert mysepulver

Som delactosed mysepulver, er demineralisert mysepulver produktet av ytterligere rensing. Sytti til 90 prosent av mineraler inneholdt i den rå myse blandingen (hovedsakelig kalsium og aske) blir filtrert ut, og den gjenværende væsken blir tørket for å produsere demineralisert mysepulver. Den brukes som en ingrediens i mange bearbeidet mat som et middel til å øke deres ernæringsmessige verdi.

Fordeler

Alle whey pulver er en rik kilde til komplette proteiner, som inneholder alle de essensielle aminosyrene avgjørende for kroppens velvære. I kombinasjon med styrketrening, myseproteiner arbeide for å bygge opp kroppens muskelsammensetning mens også påfyll av kroppens glutation, som blir oppbrukt under trening. Glutation er en antioksidant som trengs for å opprettholde et sunt immunsystem. Myseproteiner er også en stor næringsstoff for vekttap eller ledelse som de har en svært lav glykemisk indeks verdi, bidra utgivelsen av appetitt-undertrykke hormoner, og forsinke opptaket av sukker i blodet.

Kilder

Demineralisert mysepulver, sammen med alle de andre typer mysepulver, kan kjøpes i konsentratform på helsekostbutikker. Lagt til en smoothie eller shake, disse pulver tjene som en allsidig kosttilskudd. Mange bearbeidet mat som brød, frokostblandinger, supper, sauser og krydder inneholder myse som en ingrediens. Dessverre er mange bearbeidede matvarer også inneholde andre ingredienser som ikke er gunstig for kroppens helse. Følgelig alltid lese etiketten og ta alle ingrediensene i betraktning før du foretar et kosttilskudd beslutning om noe mat.

Mysepulver Spesifikasjoner

Mysepulver Spesifikasjoner


Myse matvarer er de flytende biprodukter fra osteproduksjon. Flytende myse kommer i to former: søt og syre. Søt myse er høyere i laktose og lavere i syre og kalsium enn syre-type myse. Cheddar, sveitsisk, Mozzarella og lignende oster danner grunnlaget for søt myse som er den primære whey brukes i produksjon av whey protein pulver. Whey er også brukt i dyrefôr og hundefôr. Matprodusenter bruker myse for å forbedre næringsinnholdet i matvarer.

Ernæring Fakta

Ifølge Livestrong Daily Plate, inneholder en 31 g servering av whey protein ca 210 kalorier. Servering størrelse har 2 g fett, 1 g mettet fett og 70 mg kolesterol, noe som er 23 prosent av den daglige kvote. Whey protein er fullpakket med 21 g protein per servering. Proteinet inneholder 15 prosent av det daglige kalsium barnetrygd og 4 prosent av jern anbefalt daglig inntak.

Forgrenede aminosyrer

Whey protein pulver gir aminosyrer, som utgjør byggesteinene for negler, hud, muskler og annet kroppsvev. Whey besitter alle de nødvendige essensielle aminosyrer og er spesielt viktig for idrettsutøvere som krever opp til to ganger anbefalt daglig inntak av protein. Myse er høy i aminosyrene med forgrenet kjede, BCAA, som er bearbeidet direkte inn i muskelvevet. BCAAs hjelpemiddel i ombygging og reparasjon av muskelvev etter trening.

Leucine

Leucin er en essensiell aminosyre som er tilstede i myse som fremmer muskelvekst og muskelproteinsyntese. Fysisk aktive personer nytte av å spise en diett rik på leucine og har mer muskelmasse og mindre fett versus individer som mangler leucine i kostholdet. Ifølge Whey Protein Institute, whey protein isolat, den reneste formen for whey, inneholder nesten 50 prosent mer leucine enn soya protein isolat. Myse har høyere nivåer av leucin enn melkeprotein, eggprotein eller soya-protein.

Vektreduksjon

Kroppen din forbrenner mer kalorier når fordøye protein i forhold til fett og karbohydrater. Dette termisk effekt gjør whey protein pulver et ideelt supplement for folk som ønsker å opprettholde en sunn vekt. Proteinet er også et lavt fettinnhold og lavt karbohydrat mat. Myse forsinker absorpsjonen av glukose i blodet som senker insulinnivået og reduserer sult. Proteinet bidrar til frigjøring av appetitt-undertrykke hormoner Cholecystokinin og glukagon-lignende peptid-1.

Hvordan forklare fordelene med Whey Protein

Hvordan forklare fordelene med Whey Protein


Whey protein er en ren, sterk, høykvalitets protein fra kumelk. Den har fire store proteiner og seks mindre proteiner. Hvis innlemmet i kostholdet på en daglig basis, bidrar den positive fordeler til nesten alle aspekter av din helse, kropp, ernæring og energi.

Hvordan forklare fordelene med Whey Protein

•  Forklar hvordan whey protein påvirker energi. Det gir en god kilde til energi. Det er perfekt for vegetarianere, kroppsbyggere, folk prøver å gå ned i vekt, og utholdenhetsutøvere. Det gir en balansert mengde av energi med næringsstoffer samtidig. Mange kosttilskudd kan ikke gi dette og er full av karbohydrater og sukker.

Forklar hvordan whey protein påvirker helsen. Det bidrar til å øke antioksidanter i kroppen. Whey protein tilskudd kan også bidra til å forhindre blodsukker pigger så det kan være gunstig for diabetikere. Det kan bidra til å bygge og reparere muskelmasse og bein. Myseprotein har vært kjent for å hindre at visse former for kreft. Det bidrar til å støtte det kardiovaskulære systemet og hjerte helse. Det er også gunstig for sunn aldring og healing skader.

Forklar hvordan whey protein påvirker ernæring. Whey protein har en utrolig mengde av aminosyrer, som er avgjørende for sunne kropper. Det kan hjelpe reparere celler i kroppen som er skadet. Det kan også bidra til å kontrollere forskjellige aspekter av metabolisme. Det forbedrer immunsystemets funksjon.

forklare hvordan myseprotein påvirker legemet i en fysisk natur. Den har lite fett og ingen karbohydrater. Det brukes i en pulverform av mange kroppsbyggere som et proteinsupplement for å akselerere forsterkningen av muskelmasse. Det er også brukt av folk som forsøker å gå ned i vekt, fordi det er en lav-fett protein og har to forskjellige appetitt undertrykke hormoner. Siden det er lett å fordøye og lett absorberes i kroppen, er det et godt valg for idrettsutøvere og modeller.

Hint

  • Forklare og presentere whey protein i familiens kosthold for en balanse av daglig ernæring.
  • Selv om det ikke er noen kjente dårlige bivirkninger av whey protein for folk som ikke har noen helseproblemer, hvis du er laktose intolerant eller allergisk mot meieri det kan føre til problemer. Whey protein er avledet fra kumelk. Det er whey protein tilskudd som kan settes inn i skjemaer greit for vegetarianere, de som er allergisk, og de laktose intolerant. Sørg alltid for at folk forstår at de trenger å konsultere med en lege før innlemme whey protein i kostholdet sitt hvis de har noen form for sykdom, sykdom, eller er gravid eller ammer.

Whey Protein & Optimum Nutrition

Protein er en del av et sunt kosthold, uavhengig av alder og fysisk aktivitet. Myseprotein, ofte referert til som "gullstandard", er et protein av høy kvalitet ifølge Whey Protein Institute. Produsert fra kumelk, er whey protein den mest næringsrike protein tilgjengelig.

Fordeler

Protein er laget av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, som er "byggeklosser" for en sunn kropp. Protein assists reparere kroppens celler, bygge og reparere muskler og bein, gir en kilde til energi og styrer mange av kroppens prosesser knyttet til stoffskiftet. Fordelene ved å legge whey protein til kosthold er mest assosiert med fysisk ytelse og vektkontroll. Imidlertid har konsumere whey protein også mange fordeler forbundet kardiovaskulær helse, kreft, diabetes, spedbarnsernæring, sunn aldring, sårbehandling og vitenskapelig forskning.

Inntak

Den Whey Protein Institute forteller at "for å være din beste hele dagen lang kroppen din trenger" drivstoff "tre til fem ganger om dagen, starter først i morgen." Ta protein flere ganger i løpet av dagen for best resultat. Proteinbehovet variere fra person til person basert på ulike faktorer, blant annet kroppssammensetning, aktivitetsnivå, hormonendringer og generell helse. For eksempel bør en inaktiv voksen forbruker om lag 40 prosent av sin kroppsvekt i gram protein, mens en idrettsutøver bør spise opp til ett gram protein per kilo kroppsvekt.

Fysisk ytelse

Idrettsutøvere trenger ofte dobbelt så mye protein i kostholdet. Whey protein er ideell for å forbedre kroppssammensetning og styrke idrettslige prestasjoner. Ifølge Whey Protein Institute, gir myseprotein kroppen med forgrenede aminosyrer som reparere og gjenoppbygge muskelvevet. Til forskjell fra andre aminosyrer, forgrenede aminosyrer er umiddelbart absorberes i kroppen. Myseprotein er også en utmerket kilde til aminosyren, leucin, som spiller en sentral rolle i å fremme muskelproteinsyntese og muskelvekst.

Vektreduksjon

Whey protein er et ideelt supplement for vektkontroll av flere grunner. One, kroppen krever mer energi å fordøye protein enn andre matvarer, som betyr at du forbrenner flere kalorier. I tillegg hjelper whey protein for å redusere sult, indusere frigjøring av appetitt-undertrykke hormoner. Det har liten eller ingen fett eller karbohydrater og inneholder høye nivåer av leucine som bidrar til å bevare muskelmasse mens fremme fett tap.

Innkjøp

Whey protein kan kjøpes som pulver, barer og drikkevarer. Du kan kjøpe mange av disse produktene fra ernæring eller helse produkt utsalg og store dagligvarebutikker eller rabatt super-sentre. Mange merker er også tilgjengelig for å kjøpe direkte fra leverandør via telefon eller elektronisk bestilling.

Hva er fordelene av alle naturlige mysepulver?

Hva er fordelene av alle naturlige mysepulver?


Myse er et naturlig biprodukt fra osteproduksjon som er rik på protein. Myse er ofte tørket og markedsføres som mysepulver. Ifølge TargetWoman, er whey pulver populært på grunn av det er en rekke helsemessige fordeler, og er spesielt begunstiget blant idrettsutøvere som ønsker å forbedre sine resultater.

Recovery

Ifølge TargetWoman, kan whey pulver hindre bein-tap assosiert med alder, hjelpe helbredelse av sår, og stimulere veksten av nye hudceller etter kirurgi eller andre traumer.

Immunitet

Ifølge YGoy, inneholder alle naturlige mysepulver immunglobuliner som bidrar forbedre organer immunsystem. Nettstedet hevder også at mysepulver øker produksjonen av glutation i kroppen - en kraftig antioksidant som kan bidra til å forebygge sykdom, og redusere risikoen for kreft.

Vekttap

Ifølge TargetWoman, kan mysepulver hjelpe vekttap siden det inneholder aminosyren leucin, som bevarer og fremmer muskel fett tap. Nettstedet sier også at mysepulver inneholder appetitt-undertrykke hormoner, noe som betyr at forbrukeren føler seg fornøyd sult for lengre perioder.

Andre fordeler

Ifølge bodybuilding, kan alle naturlige mysepulver også hjelpe i behandlingen av hepatitt B eller C, kan forebygge hjerte-og karsykdommer, og redusere risikoen for osteoporose.

Hva er en god naturlig appetitt suppressant?

Hjernen kontrollerer kroppen vår craving for mat gjennom hypothalamus. Det er visse matvarer som styrer appetitt ved å gjøre kroppen vår tro det er fullt. Forbruker disse matvarene føre oss til å spise mindre. Vann er den mest naturlige appetitt suppressant tilgjengelig. Å drikke et glass vann når du føler deg sulten gir en fôring av metthet. Etter å ha drukket et glass vann vente i 10 minutter, og du vil merke sult smerter subsiding.

Foods

Drikk grønnsaksjuice å bidra til å undertrykke følelser av sult. Epler er høy i fiber og tar lengre tid å fordøye. Å spise et eple mellom måltidene hjelper deg til å føle fyldigere lenger. Grønn te stimulerer frigjøring av hormoner som kontrollerer mat cravings. Det undertrykker våre lyster og hjelpemidler i å brenne fett. Havregryn er en høy-fiber, komplekse karbohydrater mat. Det brenner sakte for energibruk, slik at du holder full. Flax frø er også høy i fiber og kan legges til andre fiberrike matvarer for å bidra til å kontrollere appetitten. Drikker whey protein utgivelser appetitt-undertrykke hormoner som resulterer i forbruker færre kalorier. Grønne grønnsaker er næringsrik og hjelpe dempe suget etter usunn mat. Forbruker pickles er også en naturlig måte å redusere appetitten cravings.

Livsstil

Stress fører lyster til å øke ved å frigjøre kortisol, et hormon som gjør deg sulten. Ta pusten dypt og slappe av for å gjenvinne kontroll over appetitten. Hold blodsukkeret regulert og sult under kontroll ved å spise små måltider hver 2 til 3 timer. Trener daglig i 30 minutter hjelper kroppens appetitt-undertrykke hormonet leptin fungere bedre. Få nok søvn til å holde hormonet ghrelin fungerer som den skal. Holde ghrelin nivåer lav bidrar til å øke produksjonen av leptin. Noen ganger tygge tyggegummi er nok til å kvitte seg med sultfølelse og kontrollere behovet for å spise.

Hvordan kontrollere appetitten naturlig

Hvordan kontrollere appetitten naturlig


Vi lever i en verden som er besatt med vekttap og bilde. Men miste vekt er en vanskelig oppgave for mange mennesker. Mange slankepiller lover rask og enkel vekttap, men noen av dem har negative bivirkninger. Mange diett planer eksisterer også, men folk ofte har problemer med å holde på dem fordi de synes det er vanskelig å kontrollere sin appetitt. Du kan gå ned i vekt og holde deg til din diett plan, skjønt, ved å kontrollere appetitten naturlig.

Hvordan kontrollere appetitten naturlig

•  Drikk mer vann i løpet av dagen. En sunn voksen bør drikke mellom åtte og 12 kopper vann hver dag. Vann inneholder ingen kalorier, fett eller kolesterol, og det hjelper deg til å føle full. Hvis du begynner å føle sulten, drikk et glass vann og vent i 10 minutter. Dette bør bidra til å redusere sult.

Spis mer grønne grønnsaker som grønnkål, salat, kål, brokkoli, spinat eller erter. Grønne grønnsaker har svært få kalorier, og er høy i kalsium, magnesium, jern, kalium, sink, vitaminene A, C, E og K. De er også høy i fiber, som stimulerer appetitt-undertrykke hormoner og hjelper deg til å føle full.

Legg nøtter til kosthold som snacks. Nøtter er rike på protein, fiber og antioksidanter og kan redusere risikoen for hjertesykdom. Nøtter er fortsatt i høy i kalorier, skjønt, så ikke spis mer enn én etikett på to gram om dagen, som handler om en håndfull. Valnøtter, mandler, hasselnøtter, peanøtter, pekannøtter, pinjekjerner og pistasjnøtter er gode valg for en matbit.

Cut så mye sukker, alkohol, raffinert hvitt mel og koffein fra kosten som mulig. Matvarer med hvitt mel eller raffinert sukker mangler fiber og næringsstoffer. Disse typer matvarer føre til en topp i blodsukkeret og energi, og ikke tilfredsstille din appetitt for lang. Kaffe kan i utgangspunktet la deg mett, men økt inntak av koffein vil øke kortisolnivå; høyere nivåer av kortisol faktisk stimulere appetitten.

Plan små måltider og snacks hele dagen slik at du kan spise i intervaller. Skipping måltider kan føre til dårlig mat valg og overspising. Mindre måltider bidra til å forhindre dårlig. Holde størrelsen på måltidet ikke større enn størrelsen på magen. For å bestemme denne størrelsen, gjør en åpen neve med tommelen berøre pekefingeren. Magen din er omtrent like bred som neven din og dobbelt så lang. Hold små måltider i tråd med kosten retningslinjer skissert av USDA. Inkluder masse frukt, grønnsaker, hele korn og fett-fri eller lav-fett meieriprodukter, mat lavt i mettet fett, kolesterol, salt og tilsatt sukker og spise magert kjøtt, fjærkre, fisk, bønner, egg og nøtter.

Planlegg måltidene på forhånd. Dette vil hjelpe deg å unngå å gjøre dårlige matvalg og holde deg fra å gi inn i fristelse. Hold usunn mat ut av huset slik at du ikke blir fristet.

Konsumere dine måltider saktere. Dette gir tid for hjernen din slik at du vet du er full før du spiser for mye. Ifølge en artikkel i Ladies 'Home Journal, kan det ta 10-45 minutter for kroppen å signalisere hjernen din at du er full.

Hvis du er ute mat, vente med å spise. En craving representerer ikke sult og normalt bare varer i ca 10 minutter i henhold til en artikkel i Leserens Digest. Les en bok, trene eller snakke med en venn for å få tankene vekk fra craving.

9. Tren regelmessig. Trene konvertitter lagret kroppsfett til blodsukker og øker blodsukkernivået som reduserer dine krav.

Unngå shopping for dagligvarer når du er sulten, ensom eller lei. Du er mer sannsynlig å bringe hjem usunn mat du ikke trenger.

Cravings kan snike seg på deg når du er trøtt. Lær å fokusere på tretthet snarere enn suget. Ta en lur eller finne en måte å få ny energi.

Hvordan kan et Struma Utvikle?

Hvordan kan et Struma Utvikle?

Hva er en Struma?

En struma er en type vekst som skjer på eller i nærheten av skjoldbruskkjertelen. Disse utvekster er vanligvis plassert på den fremre side av halsen, hvor halsen møter skuldrene. Noen struma er bare midlertidige problemer som etter hvert kan gå unna, mens andre kan være symptomer på mer alvorlige skjoldbrusk lidelser.

Årsaker

Struma kan danne gjennom et par forskjellige måter. Den første er gjennom en feil i skjoldbruskkjertelen. Når en skjoldbrusk produserer for mye hormon som i hypertyreose, eller produserer for lite i hypotyreose, kan det føre til en struma vekst. En sporadisk struma kan danne grunn til å spise for mye av matvarer som er kjent for å forårsake struma. Disse matvarer inneholder, fersken, soyabønner, kålrot, spinat og peanøtter. Disse matvarer har blitt funnet å undertrykke hormon som produseres av skjoldbruskkjertelen forårsaker atmosfæren som trengs for en struma å vokse. Ikke får nok jod i kosten kan også føre til struma.

Symptomer

Symptomer som du kan lide av en struma inkluderer en hoven skjoldbruskkjertelen, hevelse i nakken, vedvarende hoste, tetthet i halsen, pustevansker eller problemer med å svelge (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning 2007).

Behandling

Struma kan behandles ved medisinering, kirurgi eller radioaktivt jod. Medisiner som Levothroid eller Synthroid hjelp til å lindre betennelse i skjoldbruskkjertelen bidrar til å krympe størrelsen på struma. Radioaktivt jod er også en vanlig behandling for struma ved oral innføring av jod inn i kroppen. Den jod deretter finner og dreper skjoldbruskceller. Kirurgi kan også brukes til å fysisk fjerne struma, men er vanligvis bare anvendes som en siste utvei når alle andre midler for behandling har sviktet. Kirurgi kan også anvendes dersom struma forårsaker livstruende bivirkninger, slik som blokkering av pasientens luftveier.

Om Oral Akne behandlinger

Om Oral Akne behandlinger


Akne er en vanlig hudsykdom som finnes i mennesker gjennom sine ungdoms år. Men mange kvinner får premenstruelle acne. Hudleger vanligvis beskrive akne, mild, moderat eller alvorlig. Muntlige akne behandlinger er vanligvis foreskrevet for akne lider i den moderate til alvorlige kategorien.

Behandling av akne med Oral medisiner

Akne er forårsaket når olje og døde hudceller blokkerer porene, noe som fører til blemmer å danne. Det er bare noen få typer muntlige medisiner som leger vanligvis foreskrive for folk med moderat til alvorlig akne. Disse medikamentene er antibiotika, isotretinoin (Accutane), visse orale prevensjonsmidler (for mild til moderat akne) og spironolakton.

Behandling av akne med antibiotika

Typiske antibiotika foreskrevet for akne omfatter tetracyklin, doksycyklin, minocycline og ethromycin. Antibiotika er effektive i behandling av akne, fordi de ødelegger bakterier som forårsaker akne å danne i tillegg til å kontrollere den inflammatorisk natur av akne.

Behandling av akne med Isotretinoin

Isotretinoin er en oral medisin som brukes bare for alvorlige akne lider på grunn av potens og antall bivirkninger forbundet med stoffet. Dette er den mest effektive behandlingen tilgjengelig fordi den styrer alle de faktorene som forårsaker akne, inkludert tilstoppede porer, oljeproduksjon, s. akne og inflammasjon.

Behandling av akne med orale prevensjonsmidler

Kvinner som opplever premenstruell akne, er vanligvis forårsaket av et overskudd av androgen hormon. Derfor, visse orale prevensjonsmidler som fungerer som androgen blokkering er effektive i behandling av moderat akne ved å undertrykke disse hormonene, inkludert Yaz, Estrostep og Ortho Tri-Cyclen.

Behandling av akne med Spironolactone

Spironolakton er ofte foreskrevet for kvinner med hormonell akne på grunn av sin evne til å undertrykke hormoner som forårsaker akne. Det er mer effektive når de brukes i kombinasjon med p-piller.

Bivirkninger av Pine Nut Oil

Bivirkninger av Pine Nut Oil


Pinjekjerner olje er en vegetabilsk olje som er presset fra de spiselige frø av omtrent 20 arter av furutrær i hovedsak dyrket i Europa og deler av Asia. Den kan brukes for legemidlet, vekttap og kulinariske formål. Det har blitt brukt oftest i Russland, Frankrike og Kina, men det er blitt populært i USA.

Medisinsk

Pinjekjerner olje er tilgjengelig i flytende eller pilleform og er en godkjent medisin i deler av Øst-Europa og Asia. Pinjekjerner olje er rik på antioksidanter, som er bra for blod, organer, hud og hår. Den inneholder også proteiner, aminosyrer, jod, jern, sink, kobber og fosfor.

Furu nøtteolje er mest brukt som et middel for fordøyelsessykdommer. I en klinisk studie utført av Tomsk Scientific Research Institute of Balneoterapi og Fysioterapi, en teskje tre ganger om dagen hjulpet gastritt, magesår og dyspeptic lidelse-som forårsaker symptomer som kvalme, halsbrann, oppstøt og oppkast. Les mer om den kliniske studien av furu nøtteolje på pinenutoil.org.

Pinjekjerner olje har også blitt brukt som et middel for luftveislidelser, brannsår og andre hudproblemer.

Furunøttolje kan anvendes som et proteinsupplement.

Mange brukere har observert at inntak av et par teskjeer på tom mage 30-60 minutter før et måltid vil redusere appetitten. Furu nøtteolje inneholder pinolenic syre et sammensatt unik for pines-som bidrar til å kontrollere sulten. Det øker appetitt-undertrykke hormoner som kalles cholecystokinin i opptil fire timer.

Cooking

Furu nøtteolje bør ikke brukes til matlaging, men det kan brukes med måte å legge smak i supper, pålegg, pesto og sauser.

Side Effects

Det er ingen kjente bivirkninger av furu nøtteolje. Det er imidlertid noen retningslinjer som må følges når du bruker furu nøtteolje.

Hvis du er forbruker pinjekjerner olje, spe den med vann. Forbruker konsentrert pinjekjerner olje kan være irriterende for huden.

Mange har mutter-relaterte allergier, så vær oppmerksom på din egen reaksjon når inntak av det. Kontakt lege hvis du har en negativ reaksjon.

Pinjekjerner olje er tilgjengelig i helsekostbutikker og på nettet. Pass på når du kjøper det at du velger en anerkjent merkevare.

Hva er korn, Frukt og grønnsaker kilder?

Hva er korn, Frukt og grønnsaker kilder?


Komplekse karbohydrater eller gode karbohydrater, er slow-fordøye karbohydrater. Komplekse karbohydrater kommer fra planter og kan finnes i matvarer som hele korn, grønnsaker og noen frukter. Høy i fiber, komplekse karbohydrater brytes langsomt ned i kroppen til å regulere insulin og blodsukkernivået samtidig som kroppens energinivå vertikale.

Korn

Korn består av bygg, havre, quinoa, ris og mais. De er kilder for protein, vitamin B og antioksidanter. Andre næringsstoffer som finnes i korn kan omfatte kalsium, jern, tiamin, riboflavin og niacin.

Korn hjelpe kroppen ved å stimulere utgivelsen av appetitt-undertrykke hormoner, som i sin tur øke tiden det tar for mat å flytte gjennom tarm spor. Dette hindrer en overflod av mat fra å bli lagret som fett.

Frukt

Frukt er kilder til mange forskjellige vitaminer. Beskytte kroppen fra utsiden bakterier, kan vitamin A bli funnet i mango, meloner og fersken. Vitamin C bidrar til immunsystemet holde seg sterk. Appelsiner, jordbær, mandariner, meloner og grapefrukt er gode kilder til vitamin C. Sørg for å spise rikelig med kiwi, som vitamin E de inneholder bidrar til å beskytte kroppen mot betennelser.

Grønnsaker

Grønnsaker er naturlige fett brennere fordi de er lastet med fiber og vann. Spise grønnsaker vil bidra til å holde kroppen mett. Vitaminene A, C og E finnes i grønnsaker. De forskjellige fargede grønnsaker matvaregrupper er rød, oransje, gul, lys grønn, mørke grønne blader og lilla. Disse inkluderer grønnsaker som tomater, gulrøtter, voksbønner, selleri, spinat og aubergine.

Spise sunt

Spise sunt fordeler kroppen din. Å spise balanserte måltider med de riktige proporsjonene av frukt, grønnsaker og korn kan hjelpe deg å opprettholde kroppsvekt og regulere insulin og sukker. Å gjøre sunne valg er en livsstil. Spise sunt gir riktig mengde av vitaminer og næringsstoffer kroppen din trenger for å fungere skikkelig. For å opprettholde en sunn og velfungerende kropp, de ideelle daglige proporsjonale mengder er fire porsjoner med frukt og grønnsaker, to porsjoner med hele korn og to porsjoner protein.

Urter for Thyroid Health

Thyroid sykdommen påvirker millioner av amerikanere med nye saker på vei oppover årlig. Den vanligste tilstanden er hypotyreose, der skjoldbruskkjertelen i under-aktiv og ikke produsere nok hormoner. Da søker tradisjonell medisinsk behandling, er en endokrinolog den type lege en skjoldbrusk lidende går til. Men med tradisjonell medisin under økende gransking, er noen å finne alternative måter å kurere sine skjoldbrusk symptomer.

Betydning

Alternative former for behandling for medisinske tilstander blir mer mainstream. Slik behandling kommer i form av naturlige planter. Noen skjoldbrusk lider er å snu til urter bidra til å kurere sine symptomer. Det er spesifikke typer av urter som kan brukes, avhengig av om den er over thyroid-aktiv eller under aktiv. Dermed er det viktig at man er utdannet på hva slags skjoldbrusk tilstand de har før du bruker urter. Følgende urter kan finnes i helsekostbutikker.

Urter for Hypotyreose

Det er flere urter som kan brukes for hypotyreose. Bruk av disse urter er ment å stimulere skjoldbruskkjertelen ved å hjelpe den i å produsere mer hormoner. Bladderwack, også kjent som tare, inneholder jod for maksimal thyroid hormonstimulering. En fjerdedel av en teskje av bladderwack kan tas opp til tre ganger om dagen. Ashwagandha root kan tas en gang daglig, i 1000 mg doser. Sage er blant en av de mest populære urter og kan tas på 60 mg doser daglig, ved å legge det til te eller mat. Melk tistel kan tas daglig i 300 mg doser. Makandi er den mest sjeldne formen urt for hypotyreose og ble brukt av indianske medisinmenn for å hjelpe kur under-aktiv thyroids.

Urter for Hypertyreose

Sitronmelisse er en vanlig type urt å behandle hypertyreose. Den kan brukes til å behandle Graves sykdom, som er en immun lidelse som fører til hypertyroidisme. Den beste måten å ta sitronmelisse er ved et utdrag lagt til te som kan brukes for et ubegrenset antall ganger om dagen. Den mest populære typen urt som brukes til å behandle de tidlige stadiene av hypertyreose er bugleweed. Det kan kombineres med sitronmelisse i te for maksimal effekt. Motherwort er den mest tradisjonelle urt, og ble brukt i oldtiden av romerne og grekerne for å lindre depresjon og hjertebank. Disse symptomene er vanlig blant de med hypertyreose.

Effekter

De ovennevnte urter må tas som anvist. Ideelt sett vil urtene naturlig gjenopprette skjoldbruskkjertelen tilbake til normal tilstand, enten det er ved å undertrykke hormoner av noe over-aktiv skjoldbruskkjertelen eller ved å øke hormoner for en under-aktiv en.

Advarsel

Ifølge Natural-Hormone-Health.com, bør urter for skjoldbrusk behandling ikke tas mens man tar hormonpiller som prevensjon og fruktbarhet narkotika. Alvorlige bivirkninger kan forekomme, med mindre annet er anbefalt av en lege. Også, mens du tar under enhver behandling for en skjoldbrusk tilstand, må man ta jevnlige blodprøver for å overvåke skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH) nivåer for å sikre at behandlingen fungerer. Konsultere en profesjonell før under noen behandling.

Hvordan bruke Pine Nut Oil for Helse

Pinjekjerner olje er en presset vegetabilsk olje laget fra nøtter av furutrær. De "nøtter" er faktisk frø, og det finnes omtrent 20 forskjellige arter som brukes til å trykke på olje. Pinjekjerner olje har mange bruksområder, inkludert kulinariske, nærings, og legemiddel. Lær hvordan du bruker pinjekjerner olje for å forbedre helsen din, undertrykke appetitten, og øke protein inntaket.

Bruksanvisning

Bruk pinjekjerner olje som en transportør eller baseolje for aromaterapi og massasje oljer. Fortynne 10 dråper eterisk olje av valget i to teskjeer (10 ml) pinjekjerner olje, og massere inn i huden. Pinjekjerner olje har en veldig lys tekstur, og er lett absorberes av huden.

Bruk pinjekjerner olje på kjøkkenet. Den kan brukes i supper, pålegg, pesto, og mange forskjellige sauser. Mange middelhavsretter innlemme pinjekjerner olje, for eksempel furu nøtteolje tapenade, og baba ganouj, som er en egyptisk aubergine spredning.

Bruk pinjekjerner olje å helbrede gastrointestinale problemer. Ta en teskje (5 ml) av pinjekjerner olje tre ganger per dag, minst tretti minutter før måltider, for å helbrede gastritt og magesår. Øke denne dosen til to teskjeer (10 ml) for duodenalsår, og du vil snart være på bedringens vei.

Bruk pinjekjerner olje som en appetitt suppressant. Ifølge en studie utført av Lipid Nutrition, furu nøtteolje utgivelser og øker appetitt undertrykke hormoner, kjent som kolecystokinin (CCK), opp til 88 prosent for så lenge som fire timer. Prøv å ta en teskje (5 ml) av pinjekjerner olje tre ganger per dag før måltider for å undertrykke appetitt.

Bruk pinjekjerner olje for å øke protein inntaket. Pinjekjerner har det høyeste beløpet av protein av alle nøtter. Legg til litt nøtter eller pinjekjerner olje til kosthold, eller ta et supplement for å øke protein. Dette er spesielt nyttig for vegetarianere og veganere.

Bruk pinjekjerner olje som en samlet helse-tonic. Oljen har vært brukt tradisjonelt til å behandle inflammatoriske lidelser, fordøyelsesproblemer, og for å forbedre kardiovaskulær helse. Pinjekjerner olje inneholder også store mengder antioksidanter, som er bra for hele kroppen - organer, hud, hår og blod.

Tips og advarsler

  • Pinjekjerner olje er ikke egnet for matlaging, men brukes til å legge smak etter at retten er ferdig, eller i rå retter, slik som sprer og dips. Virgin pinjekjerner olje er best for bruk i mat.
  • Pinjekjerner olje kan finnes på helsekostbutikker, eller noen velassorterte supermarkeder. Finne det lokalt hvis du har problemer, kan du prøve å bestille det på nettet fra en pålitelig forhandler.

Hvordan Undertrykk binyrene

Binyrene gjøre ca 50 hormoner. En av dem er kortisol. Når kroppen utskiller for mye kortisol, kan dette skape en rekke helseproblemer. Kortisol regulerer kroppens immunrespons. I riktig mengde, hjelper det din metabolsk funksjon. Det hjelper også deg å håndtere stress. Men langsiktig økning av kortisol kan slite ut binyrene, så det er ikke lenger i stand til å produsere normale nivåer av kortisol. I dette tilfellet er undertrykkelse av binyrene som kreves for å redusere mengden av kortisol.

Hvordan Undertrykk binyrene

Be legen om å sjekke ditt nivå av kortisol og binyrene funksjon - de kan testes ved hjelp av blod, urin eller spytt. Fortsatt forhøyede nivåer av kortisol kan også forårsake problemer med blod sukker, fett opphopning, svekket immunforsvar, utmattelse, bentap og hjertesykdom. Selv hukommelsestap har vært forbundet med høye kortisolnivåer.

Be legen din om å ta resept Nizoral. Ved hjelp av 800 eller 1200 mg av Nizoral holder binyrene fra å produsere kortisol. Mens du tar dette stoffet, har kortisolnivåer overvåkes regelmessig. De langsiktige effektene av Nizoral på dine hormoner er ikke kjent.

Be legen din om å ta resept Lysodren. Den brukes til å redusere naturlige steroider i kroppen din. Imidlertid kan det påvirke din evne til å gjenopprette fra en skade, sykdom eller kirurgi. For å balansere ditt nivå av steroider, må du kanskje ta et kortikosteroid (prednison) før kroppen kan gjøre nok på egen hånd.

Be legen din om å ta Metopirone, som også undertrykker produksjonen av kortisol. Du bør ta den med melk eller en matbit, da det kan føre til kvalme og urolig mage. Det kan også forårsake hodepine, utslett, svimmelhet eller tretthet.

Hvordan virker Coffee Undertrykk binyrene?

Hvordan virker Coffee Undertrykk binyrene?


Binyrene er ansvarlig for å regulere hormoner for å hjelpe kroppen din avtale med ulike typer stress. Selv om kjertlene er utformet for grundig å kontrollere adrenal nivåer, kan visse stoffer forstyrre denne balansen. Koffeinholdige kaffe påvirker binyrene nivåer dramatisk.

Coffee

Koffeinholdige kaffe forårsaker nerveceller i hjernen til å sende signaler til hypofysen til å skille ut et hormon som stimulerer binyrene til å frigjøre adrenalin i blodet.

Adrenaline

Adrenalin setter kroppen i en "flight eller kjempe" modus, som gir deg energi og styrke til å håndtere en truende situasjon. Imidlertid produserer kaffe denne effekten kunstig, forårsaker at overflødig energi til å gå ubrukt.

Tilbaketrekking

Når adrenalinet slites av, kan tretthet, irritabilitet, hodepine og forvirring satt inn. Dette fører cravings for mer koffein, som frigjør mer adrenalin, holde kroppen i en konstant tilstand av stress.

Utmattelse

Måneder eller år med vedvarende belastning vil eksos binyrene. Binyreinsuffisiens er preget av lave adrenal nivåer, som forårsaker tretthet, lavt blodtrykk, svakhet, mangel på konsentrasjon, depresjon, søvnløshet, angst og cravings for salt og sukker.

Oppsummering

Koffeinholdige kaffe ikke umiddelbart undertrykke binyrene. I kontrast, i stor grad stimulerer dem. Imidlertid, over tid, kan føre til kaffe adrenal insuffisiens, noe som resulterer i ekstremt lave nivåer adrenal og symptomer som berører det daglige liv.

Naturlig behandling for hormon ubalanse

En hormonell ubalanse forårsaker slike symptomer som hetetokter og nattesvette, irritabilitet og depresjon, uforklarlig vekttap eller gevinst, og tretthet. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for behandling av hormonelle ubalanser, men du foretrekker å bruke naturlige rettsmidler i stedet for syntetisk hormon erstatning terapi. Selv om ikke alle ubalanser kan behandles uten bruk av erstatning hormoner, kan symptomene bli administrert gjennom naturlige behandlinger.

Historie

Før advent av syntetiske hormoner, ble naturlig rettsmidler som brukes. Blant disse var urter klaseormedrue, brennesle, dong quai og soya. Disse urter inneholder fytoøstrogener. Fytoøstrogener er plantesammensetninger som etterligner østrogen finnes i menneskekroppen. Når kroppen ikke produserer nok østrogen, den vanligste årsaken til hormonell ubalanse, disse urtene forsyne kroppen med østrogenlignende stoffer, og dermed "lure" kroppen til å tro at hormonnivået er i balanse.

Typer

Men fytoøstrogener som finnes i disse plantene ikke "reset" skjoldbruskkjertelen eller stimulere hormonproduksjonen. De gjør lindre symptomer på overgangsalder, men hvis målet er å gjenopprette fruktbarheten, som i tidlig eggstokksvikt, kan urten mecafem være effektive.

Mecafem ikke inneholder fytoøstrogener. Det gjør imidlertid stimulere hypofysen og endokrine kjertler i produksjon. Østrogennivået er naturlig hevet, og så fruktbarheten kan bli gjenopprettet.

Men urter er ikke den eneste behandling for hormonell ubalanse. Akupunktur arbeider for å gjenopprette kroppens systemer ved å banke inn i kroppens energibaner. Den nøyaktige plassering av nåler realigns kroppens energier og gjenoppretter naturlige hormonnivåer. Fordi akupunktur er en vanskelig teknikk å kvantifisere, men vitenskapelige studier ikke bære dette ut. Bevisene av effektivitet er anekdotisk.

Meditasjon kan brukes til å behandle symptomer på hormonelle ubalanser, men det er ikke en kur. Mye som yoga og massasje terapi, kan meditasjon deg kontrollere påvirker av tilstanden. I tilfelle av menopause, kan dette være alt som er nødvendig.

Betraktninger

Menopause er en naturlig forekommende tilstand hos kvinner. Dette er naturens måte å beskytte eldre kvinner fra stress og krav av svangerskapet. Symptomene på menopause er en bivirkning av tilstanden. Administrerende symptomene er en passende behandling; menopause trenger ikke bli kurert.

Funksjon

Håndtere symptomer på hormonell ubalanse krever vanligvis en kombinasjon av behandlinger. Urteekstrakter og te ofte gi umiddelbar lindring, men noen, som klaseormedrue, kan bare brukes i opp til 6 måneder.

Hvis målet er langsiktig forvaltning og lindring av symptomer forårsaket av hormonell ubalanse, kan endringer i livsstil og kosthold være nødvendig.

Time Frame

Det mest naturlige behandling for hormonelle ubalanser begynner med diett. En diett av fisk, økologisk frukt og grønnsaker, fullkorn og rå matvarer opprettholder kroppens naturlige tilbøyelighet mot god helse og systemisk balanse.

Ved hjelp av riktig kosthold som baseline, legge til urtete og stress management teknikker til din daglige rutine. Stress management teknikker inkluderer trening, meditasjon og avslapping.

Disse valg av livsstil vil hjelpe til å redusere søvnløshet og tretthet, som i sin tur lindrer depresjoner og irritabilitet. De fremme riktig vekt og sirkulasjon, noe som i sin tur reduserer hyppigheten av hetetokter.

Over tid, et sunt kosthold og en diett av naturlige behandlinger undertrykke symptomer på hormonelle ubalanser.

Hva kan et hormon ubalanse Årsak?

Hormoner er stoffer kroppen vår produserer som påvirker nesten hver menneskelig funksjon. Hormoner påvirker hvordan og når vi vokse og utvikle seg, hvordan kroppen vår reagerer på utenfor styrker og hvordan kroppen vår behandler maten vi spiser. En mindre endring i normale hormonnivåer kan føre til en enorm innvirkning på en persons helse og velvære.

I menn

Det er noen hormonelle ubalanser som bare påvirker menn. Disse ubalansene involvere hormonet testosteron. Ifølge American Geriatri Society, når menn har lavt testosteronnivå, kan de oppleve problemer som for eksempel nedsatt sexlyst, problemer med å opprettholde en ereksjon, infertilitet eller en økning i bryststørrelse. Når menn har økt testosteronnivå, kan de utvikle prostata problemer som en forstørret prostata eller prostatakreft.

I Kvinner

Kvinner har problemer berørt av testosteron ubalanser, men de er annerledes enn de som påvirker menn. Hos kvinner er problemet ofte en økt mengde testosteron. Dette kan resultere i overskytende kroppen hårvekst, kalt hirsutisme. Kvinner kan også ha problemer knyttet til redusert østrogennivå. Ifølge National Institutes of Health, redusert østrogen kan føre til tørrhet i skjeden og en økt risiko for å utvikle osteoporose (bein å miste sin styrke).

I begge kjønn

Det er flere hormon ubalanser som kan påvirke begge kjønn. Thyroid hormon ubalanser kan føre til vektøkning, nedstemthet og mangel på energi når nivåene er lave. Når de er høye, kan de føre til skjelvinger, en uregelmessig hjerterytme og utstående øyne. Ifølge American Geriatri Society, kan hormoner som produseres av binyrene også føre til problemer når de er i ubalanse. Redusert nivå av kortisol, som er produsert av binyrene, kan føre til vekttap og tap av appetitt. En økning i kortisol kan føre til mental forvirring og vektøkning i ansiktet, opprettet en "måneansikt" utseende.

Hos barn

Den mest merkbare hormon ubalanse hos barn er en redusert produksjon, eller mangel på humane veksthormoner. Ifølge National Institutes of Health, kan barn som er under den femte persentilen på standardisert vekst diagram har en menneskelig veksthormonmangel. Barn kan også bli påvirket av de samme typer hormon ubalanser som voksne.

Behandlinger

Hormonerstatningsterapi er behandling anbefales for mange hormonmangel. I noen tilfeller, for eksempel med menneskelig vekst hormonbehandling, er det få bivirkninger. Andre hormoner, særlig kjønnshormoner testosteron eller østrogen, kan øke risikoen for sykdom eller kreft når gitt som en del av hormonbehandling. Ifølge National Institutes of Health, er medikamenter som undertrykker kjertel produksjon for hormonet i spørsmålet brukes til å behandle overproduksjon av hormoner.

Hva er behandlingen for PCOS hormon ubalanse?

Hva er behandlingen for PCOS hormon ubalanse?


Polycystisk ovariesyndrom er en medisinsk tilstand som fører til flere cyster å danne i eggstokkene av det kvinnelige reproduksjonssystemet. PCOS kan påvirke en kvinnes menstruasjonssyklus, hormoner, sirkulasjonssystemet inkludert blodårer og utseende. Det kan også påvirke hennes evne til å få barn. Kvinner med PCOS typisk har høye nivåer av androgener, eller mannlige hormoner, og lave nivåer av kvinnelige hormoner slik som østrogen. De viktigste typer behandling er medisiner som tar sikte på å balansere hormoner.

PCOS er antatt å være forårsaket av genetikk, men kan også være forårsaket av insulinresistens.

Symptomer på PCOS

Symptomer på sykdommen inkluderer manglende eller uregelmessig menstruasjon, hirsutisme (overvekst av hår på ansikt, hånd, føtter eller bak), diabetes, fedme og høyt blodtrykk og kolesterol. Behandling av PCOS er fokusert på å gjenopprette normal menstruasjon, redusere symptomer på overskytende mannlige hormoner og behandle spesifikke symptomer, som for eksempel ansiktshår, akne og fedme.

Prevensjon piller

For å rette balansen av kvinnelige hormoner, leger tradisjonelt anbefaler p-piller (p-piller) til å behandle menstrual uregelmessigheter i forbindelse med PCOS. Fordi p-piller inneholder både østrogen og progesteron, kvinner som bruker dem riktig er mer sannsynlig å ha en månedlig menstruasjon. I tillegg, fordi regelmessig menstruasjon fører Slimhinnen å bli utøst regelmessig, er risikoen for livmorkreft reduseres.

Anti-androgener

Fordi mange av de synlige virkninger av PCOS er på grunn av et overskudd av mannlige hormoner, leger ofte behandle syndrom med høye doser av anti-androgene medisinering, noe som reduserer produksjonen av hormoner slik som testosteron. Testosteron er forbundet med en økning i kroppshår, abdominal fedme og akne.

Behandling av insulinresistens

Kliniske studier støttet av National Institutes of Health har funnet en sammenheng mellom PCOS og høye nivåer av insulin i blodet. Høye nivåer av insulin øke produksjonen av testosteron, hormonet er ansvarlig for å undertrykke menstruasjon. Senke insulin-nivå, og dermed testosteron, å minske mange PCOS symptomer som skjegget, fedme, og kan også redusere kardiovaskulær risiko. Stoffet Metformin (også kjent som Glucophage) kan senke insulinnivået, som kan redusere antallet av stivelse og sukker i kosten.

Behandle spesifikke symptomer

Spesifikke symptomer som skjegget kan styres ved hjelp av elektrolyse, mens akne kan behandles med topiske eller systemiske medikamenter. Fedme kan styres ved hjelp av diett og mosjon, mens infertilitet kan behandles med fruktbarhet narkotika.