Digidexo.com

blå grønnsak

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold


Mange foreldre opplever frustrasjon når du prøver å få sine barn til å spise sunn mat. Barneleger anbefaler det, foreldrene tror det å være viktig for deres barn, TV-programmer prise fordelene av det, men barn konsekvent nekter å gi seg og spise sine grønnsaker. Med barndommen fedme på vei oppover og livslang skadevirkninger observert i den voksne befolkningen, er det nå viktigere enn noen gang å finne måter å innlemme rikelig med ferske grønnsaker i alle barns kosthold. I motsetning til det mange tror, ​​som omfatter mer grønnsaker i barns kosthold kan oppnås med riktig verktøy og holdning.

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

•  Ta barna med deg til din lokale bondens marked eller matbutikk og la dem velge grønnsaker som ser bra ut for dem.

Skjul grønnsaker i sauser. Legg en håndfull spinat eller kokte grønnsaker (Collard, grønnkål, Chard) eller noen brokkolibuketter i en blender med pasta saus. Kjør til en glatt. Varm opp sausen og bland med nylaget pasta. Dryss litt olivenolje på hver bolle og server.

Innlemme noen utvalg av grønnsaker i andre sauser; du kan også innlemme disse sauser i gryteretter eller ris oppskrifter.

Gi morsomme snacks som for eksempel fargerike grønnsaker å dyppe i hummus eller "maur på en log": selleri seksjoner fylt med mandelsmør og besatt med rosiner. Bruk noen friske grønnsaker av varierte farger du har i huset, for eksempel blomkål, gulrøtter, paprika, agurk og selleri. Skjær dem i biter store biter, og legg tallerken på et bord lett tilgjengelig for barna slik at de kan snack fra det hele dagen.

skjær grønnsakene i morsomme figurer, stable dem i fargerike tårn eller lage grimaser hver gang du serverer dem. La barna være kunstnere og be dem om å lage en annen design hver dag med grønnsaker.

Lag fargerike Veggie Kebab med barna dine og grill dem sammen med din utvalgte protein til middag. Bruk hvilken som helst kombinasjon av squash, squash, paprika, sopp, tomater og løk seksjoner for Kebab, og pensle med grillsaus.

Hint

  • En annen måte å få barna begeistret om grønnsaker er å la dem hjelpe deg med å forberede dem. Husk å la barna se deg spise og nyte grønnsaker hver dag; de lærer ved eksempel.
  • Pass på at barn er alltid under oppsyn når forberede grønnsaker for å forebygge ulykker og mens du spiser for å hindre choking.

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn


Frukt og grønnsaker er en viktig komponent til noen diett, og det gjelder også for barn. Mens barna, hvis gitt valg, foretrekker kanskje en sjokolade cupcake eller sukkerholdig brus, vanlige daglige porsjoner med frukt og grønnsaker spiller en viktig rolle i deres utvikling. Frukt og grønnsaker har en rekke viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Lære barna å spise og nyte dem vil bidra til å sikre de fortsette å gjøre det i voksen alder.

Næringsverdi

Appelsiner og andre sitrusfrukter er en god ressurs for vitamin C, et essensielt næringsstoff i menneskelige dietter som bidrar til å bekjempe en rekke plager, ifølge WebMD. Mange frukt og grønnsaker er lastet med fiber.

Gode ​​Vaner

Få barna til å spise frukt og grønnsaker tidlig hjelper satt gode matvaner. Hvis et barn vokser opp jevnlig spise frukt og grønnsaker hver dag, de er mer sannsynlig å bære de gode vanene inn i voksenlivet, når de ikke har en forelder eller noen andre forbereder sine måltider. Finne måter å legge til disse sunne matvarer til oppskrifter barn allerede liker kan være en god måte å øke sitt forbruk. Sammenkobling frukt og grønnsaker med en velsmakende men sunn dip kan gjøre dem mer tiltalende.

Snack Avskrekkende

Det er bare så mye plass i en barnets mage, og hvis at magen blir fylt med sunn mat som epler, appelsiner og gulrøtter, er det mindre sannsynlig at barnet er også spise en betydelig mengde junk food. Usunn snacks kan ha bemerkelsesverdig høye nivåer av fett, kalorier, sukker og salter, samtidig som den tilbyr liten eller ingen produktiv ernæringsmessig verdi. Å nå barna til å spise frukt og grønnsaker ikke bare hjelper dem spise sunnere, men det kan holde dem borte fra skadelige matvarer.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider


Grønnsaker er en viktig del av et barns kosthold, pakket full av viktige vitaminer og mineraler som kreves for optimal vekst og utvikling. Det amerikanske Department of Agriculture sier at barn krever varierende grad av grønnsaker hver dag, avhengig av alder, kjønn og aktivitetsnivå; beløpet varierer fra en cup for 2 til 3 år gamle gutter og jenter opp til tre kopper for 14-til 18-år gamle gutter. Å vite hvordan å skjule grønnsaker i matlagingen er en effektiv metode for å sikre barnet ditt bruker sin daglige kvote på grønnsaker.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Sauser

Fres eller mikrobølge grønnsaker til den er myk. Velg løk, hvitløk, paprika og urter for å legge stor smak til tomatbaserte sauser. Brokkoli og gulrøtter er stor for pastasauser, og blomkål er et perfekt tillegg til ost sauser. Bruk bønner og rotgrønnsaker å tykne sauser.

Mos grønnsakene i en blender til en jevn røre.

Tilsett most grønnsaker til pasta sauser, bruke som en pizza topping, eller legge til saus.

Supper

Fres løk og hvitløk i en stor kjele.

Legg til andre grønnsaker i pannen. Experiment - supper er en flott måte å innlemme en rekke grønnsaker og bruke det som er til overs i kjøleskapet og pantry. Legg urter til smaken.

Fyll kasserolle med vann til grønnsakene er dekket. Bringe den til en byll og putre i 20 til 40 minutter til grønnsakene er myke og gjennomstekt.

•  Flyte innholdet i kasserollen (grønnsaker og vann) i en blender. Krydre med salt og pepper og kjør til en glatt.

Kjøtt

Finhakk grønnsaker som løk, hvitløk, paprika, gulrøtter, rødbeter og squash.

koke grønnsakene på komfyren eller i mikrobølgeovnen til den er myk.

Mos grønnsakene i en blender.

Bland most grønnsakene i Kjøttdeig og form til burger karbonader eller kjøttkaker til pastaretter.

Hvilke grønnsaker er dårlig for irritabel tarm syndrom?

Hvilke grønnsaker er dårlig for irritabel tarm syndrom?


Irritabel tarm syndrom er en vanlig, men ubehagelig tilstand forårsaket av fordøyelses muskler som kontrakt for fort eller for sakte når du spiser. (Se referanser 1 & 2) Visse matvarer, inkludert noen grønnsaker, fungere som triggere som kan forverre IBS symptomer. (Se referanse 2)

Typer

Den beste dietten for IBS inneholder massevis av høy-fiber grønnsaker; unngå grønnsaker som forårsaker gass siden de gjør IBS symptomer verre. Gass-forårsaker grønnsaker inkluderer asparges, brokkoli, løk, rosenkål, kål, erter, poteter og artisjokker. (Se referanse 2)

Årsaker

Grønnsaker som er dårlig for irritabel tarmsyndrom ikke er absorbert av tynntarmen. I stedet går de inn i tykktarmen der bakterier bryter dem ned, produserer karbondioksid, hydrogen og metan gasser. (Se referanse 2)

Effekter

Gassene som produseres av disse grønnsakene forårsake kramper, oppblåsthet og luft i magen. (Se referanse 2) Siden mennesker med IBS har fordøyelsessystem som er ekstra følsomme, kan disse problemene bli verre (se referanse 2), og gassen kan utløse andre IBS symptomer, som diaré. (Se referanse 1)

Forebygging / løsning

Unngå grønnsaker som er dårlig for irritabel tarm-syndrom er ikke alltid mulig. Tar antiflatulents eller fordøyelsesenzymer kan bidra til å regulere fordøyelsessystemet hvis du ikke kan helt eliminere visse matvarer. (Se referanse 3)

Advarsel

Cutting gassy grønnsaker fra kosten kan føre til mangelfull ernæring. Pass på å holde kostholdet balansert, og vurdere å ta vitamintilskudd for å møte alle dine ernæringsmessige behov. (Se referanse 3)

Hva er årsakene til Salmonella i grønnsaker?

Salmonella er en matbåren sykdom som kan oppstå hos fjørfe og andre animalske produkter, frukt og grønnsaker. Ifølge Centers for Disease Control and Prevejntion vekstforhold, behandlingsproblemer og hjem forurensning er alle mulige årsaker til Salmonella i grønnsaker.

Hva er Salmonella?

Salmonella er en bakterie som finnes i pattedyr, fugler og reptiler. Det sprer seg til mennesker gjennom mange ulike typer matvarer.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på Salmonella er diaré, kvalme og magekramper. Salmonella er diagnostisert ved å teste en avføringsprøve.

Behandling

Erstatte væske tapt fra diaré med og elektrolytt-balansert drink som Ceralyte eller Pedialyte. Hvis det ikke er noen feber eller blod i avføringen, er anti-diarrheal medisiner et alternativ. Se en helsepersonell umiddelbart hvis diaré er ledsaget av høy feber (mer enn 101,5 F), blod i avføring, langvarig oppkast eller tegn på dehydrering.

Vegetabilske voksende problemene

Prosessen med å dyrke grønnsaker er ofte årsak til Salmonella forurensning. Mange vegetabilske planter er gjødslet med husdyrgjødsel, som i sin tur kan være forurenset med Salmonella-bakterier. Pattedyr ofte bære Salmonella i sine intestinal traktater. Når husdyrgjødsel er forurenset med Salmonella, kan det lett spre seg til grønnsaker.

Behandlingsproblemer

Feilaktig behandling bidrar til Salmonella i grønnsaker og frukt. Mange tilfeller av Salmonella er blitt sporet tilbake til urent vann som brukes for å vaske grønnsaker til prosessanlegget.

Hjem forebygging tips

For å hindre matforgiftning fra grønnsaker, vaske hendene med såpe og vann før du håndterer råvarer. Vask produsere grundig under rennende vann. Kast de ytterste bladene av salat eller kål. Skjær bort eventuelle blåmerker eller skadede områder - råtnet områder ofte båtplass Salmonella. Kast ut noen råvarer som ser råtten. Ikke la skjære produsere ved romtemperatur i lange perioder. Husk å tilberede kjøtt og produsere på separate skjæreflater.

Hvordan virker spise frukt og grønnsaker Hjelp Vekttap?

Mer Bang for Bulk

En ting om frukt og grønnsaker er at de er lastet med fiber. Når fiberen er spist, fører det til hoveddelen i magen. Dette i sin tur gir en følelse av fylde. Det tar også lengre tid for frukt og grønnsaker for å fordøye.

Høy og lav

Et annet magisk triks av frukt og grønnsaker er kaloritetthet. De tilbyr mye volum for få kalorier. Utbetalingen er todelt: Kroppen blir oppfylt, og kaloriinntaket holder seg lavt. Over tid fører dette til færre totale kalorier forbrukes, og vekttap vil skje.

Spis og Burn

Når det kommer til fordøyelsen, frukt og grønnsaker er lettere å fordøye enn elementer som kjøtt, ost, egg og pizza. Denne raske assimilering vil føre til at kroppens stoffskifte å naturligvis øke.

Er det grønnsaker som brenne fett?

Er det grønnsaker som brenne fett?


Ingen grønnsaker kan brenne fett. Som svært næringsrik, kalorifattig og ofte fiber-rik mat, men kan de fleste helst rekke vegetabilsk forbedre vektkontroll. Ferske grønnsaker inneholder også rike mengder vann, noe som bidrar bulk, men ingen kalorier, og gir lys alternativer til høyere kalori, lav-næringsstoff snacks, for eksempel potetgull og godteri. Mens noen grønnsaker gir eksepsjonell vekttap vennlige fordeler, innlemme en rekke inn i et sunt og balansert kosthold. Sammenkoblet med rutinemessig øvelse, gir et slikt måltid plan en trygg og effektiv måte å miste vekt og holde seg i form.

Nonstarchy Grønnsaker

Shedding overskytende pounds krever konsekvent å spise færre kalorier enn du forbrenner gjennom aktivitet. Nonstarchy grønnsaker er noen av de laveste kalori mat tilgjengelig, slik at du kan spise mer bulk mens miste vekt. To hele kopper kokt kål levere kun 70 kalorier - færre enn beløpet i en liten krem-fylt cookie. To kopper kokt pasta med saus, på den annen side, gir 360 kalorier. For å senke kaloriinnholdet og opp næringsstoffene i dine favorittpastaretter, legg grønnsaker til hele korn pasta mens matlaging. Skifte en kopp egg salat med en kopp kokt blomkål sparer du mer enn 500 kalorier. Legge smak til blomkål med naturlige urter og krydder, som er kalorifritt. Bladgrønnsaker, paprika, sopp, brokkoli, selleri, reddiker og asparges er også svært lav i kalorier. Selv om forskningsresultatene er blandet, en studie utført ved Purdue University i 2011 viste at Cayenne Peppers kan bidra til å undertrykke appetitten og rev stoffskiftet litt.

Fiberrike grønnsaker

Fiber, av hvilke det finnes to typer, er en kalori-fri karbohydrat som fremmer metning. Løselig fiber bremser fordøyelsen, hindrer høyt blodsukker og forsinkelser magen tømming, og uløselig fiber forblir i tarmen lenger - attributter som fremmer en følelse av fylde. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder linser, tørkede erter, agurk, gulrøtter og selleri. For verdifulle mengder uløselig fiber, velger grønne bønner, squash, mørke grønne blader, løk og agurk. De fleste grønnsaker imidlertid inneholde en viss mengde av både fiberformer. En halv kopp kokte rosenkål, søtpotet, okra eller erter leverer ca 4 totalt gram fiber. Samme størrelse del av kokte rødbeter, gulrøtter eller grønne bønner gir ca 2 gram. Belgfrukter er de rikeste naturlige fiber kilder. En kopp kokte linser eller svarte bønner gir over 10 gram.

Vekttap-Friendly Forberedelse

Har grønnsakene rå, dampet, grillet, bakt eller kokt, unngå overcooking, noe som kan redusere deres nivå av visse næringsstoffer, som vitamin C. For å hindre overdreven kalorier og usunt fett i vegetarisk retter, begrense eller unngå fete ingredienser, som for eksempel kremet sauser, cheddar ost, ranch dressing og smør. Bruk moderate mengder av sunne fettkilder, som for eksempel olivenolje, i stedet. For praktiske vekttap-vennlig snacks, holde frisk-kutt grønnsaker i single-størrelse beholdere i kjøleskapet. Bakte grønnsaker, for eksempel strimlet grønnkål og søte potetskiver krydret med urter, tilby næringsrik alternativer til pretzels og chips. Hermetiske grønnsaker er nyttige alternativer når fersk og frossen er ikke tilgjengelig, sier Centers for Disease Control and Prevention, men for å unngå for mye natrium, velg No-salt-lagt varianter.

Lage sunn balanse

Et sunt vekttap diett inneholder en balanse av alle makronæringsstoffer - karbohydrater, protein og fett. For å oppfylle resten av carb behov, spise et utvalg av frisk frukt og hele korn, som havre, brun ris og quinoa. For protein, er avhengige av mat lite mettet fett, som fisk, fettfattig yoghurt, soya eller skinn hvitt kjøtt fjærfe. Sunt fett kilder inkluderer fet fisk, som laks, avokado, nøtter og frø. For positiv blodsukker, del og vektkontroll, bruk plate metoden, fylle halvparten av måltidet plater med friske eller kokte grønnsaker, en fjerdedel med en sunn stivelse, for eksempel vill ris, og en fjerdedel med en proteinkilde, for eksempel som fisk. Fordi fett er kaloririk, beskjedne porsjoner - for eksempel en duskregn av olivenolje - med hvert måltid vanligvis tilstrekkelig. Når du unne deg godteri, lav-fiber stivelse eller stekt mat, holde små deler.

Hvordan tørr frukt og grønnsaker

I antikken var matvarer tørket i solen. Kulde eksisterte ikke da, så landsbyboerne måtte lære å tørke frukt, grønnsaker og til og med kjøtt og lagre dem til bruk i vintermånedene. Dagens mennesker tørke frukt og grønnsaker for snacking og matlaging. Disse matvarer er høy i fiber, lite karbohydrater og er et flott alternativ til sukkerholdig snacks. Tørket frukt og grønnsaker er stor for å legge tekstur og smak til oppskrifter, så vel.

Hvordan tørr frukt og grønnsaker

•  Velg tørkeutstyr. Du kan tørke frukt og grønnsaker i solen hvis du bor i et varmt klima, men du trenger minst 5 sammenhengende dager med 95 grader F temperaturer. Velg en konvensjonell ovn hvis du ikke ønsker å investere i noe utstyr, eller velg en elektrisk mat dehydrator med en vifte og en justerbar temperaturkontroll.

Velg frukt eller grønnsaker til tørk. Populære frukt inkluderer epler, fersken, mango, pærer, bananer og druer. Plukk moden og friskere grønnsaker som brokkoli spyd, erter, tomater, gulrøtter eller grønne bønner. Kaste ut overmodne eller mugne frukt og grønnsaker, siden de smaker vondt og ser verre.

Forvarm ovnen til 140 grader F og vaske frukt og grønnsaker. Fjern kjernen eller groper fra frukter som plommer og fersken. Forvelle grønnsaker for å fjerne huden: legg dem i varmt kokende vann i 2 minutter og fjern fra varmen.

Skjær frukt og grønnsaker i biter store biter. Dip kutte stykker i en fortynnet blanding av en del sitronsaft til åtte deler vann. Dunk og fjerne raskt - det er ikke nødvendig å suge. Dette bidrar til å forhindre misfarging under tørkeprosessen.

Plukk opp noen voks papir og linje en cookie ark eller skjermene fra den elektriske dehydrator med det. Stedet kutte stykker på et enkelt lag, noe som gjør at frukt og grønnsaker har god plass til å puste under tørkeprosessen. Fyll hvert nivå med mer frukt og grønnsaker, siden du kan tørke mer enn én type frukt eller grønnsak på en gang.

Tørre grønnsaker og frukt på ca 140 grader C i 6 til 12 timer. Sjekk ut den praktiske tørke tabellen på Virginia Tech nettsiden for tørking ganger for bestemte matvarer (se Ressurser nedenfor).

La frukt og grønnsaker sitte i ca en time før du pakker dem i lufttett emballasje. Plastposer som besegler og sylteglass fungerer best for lagring. Forvent tørket mat til å vare i alt fra 6 måneder til et år på det meste før du går dårlig.

Hint

  • Ikke kjøp en klumpete dehydrator hvis du ikke har lagringsplass for det. Hvis du ikke har skapplass og ikke ønsker å forlate et stort apparat på benken, bruke ovnen i stedet.

Grønnsaker å spise mens på Medifast Diet

Den Medifast Diet er en del kontrollert vekttap plan. Medifast leverer fem prepackaged måltider hver dag og oppfordrer dieter å spise en mager og grønt måltid. Den magre og grønt måltid inneholder 5-7 gram av magre proteiner og tre porsjoner grønnsaker. Medifast deler grønnsakene i en av tre kategorier, avhengig av deres karbohydrat-innhold.

Medifast Grønnsaker

Den offisielle Medifast Diet nettside sier at de fleste grønnsaker anses sunn mat valg og tillatte på Medifast Diet. Lave karbohydrat vegetabilske valg anbefales for å oppnå raskere vekttap. Når vekttap mål blir oppfylt mens Kosten konsumerer store mengder høy karbohydrat grønnsaker så er det ingenting å bekymre seg for. Men hvis framdrifts boder, høy karbohydrat grønnsaker bør erstattes med sine lavere karbohydrat kolleger.

Når du forbereder grønnsaker på denne dietten, prøv å unngå tilberedningsmetoder som legger fett og kalorier som sauteing grønnsakene i smør. Damping er et bedre alternativ, og vil holde kalorier under kontroll.

Low Carb Grønnsaker

De fleste salat og rå grønnsaker faller i lav carb grønnsaker kategori. Disse inkluderer grønne blad salat, isbergsalat, endive, fersk spinat, sennep greener, grønne grønnsaker, og brønnkarse. Hvit sopp, selleri, reddiker og spirer er også inkludert i denne kategorien. Disse grønnsakene er alle lav kalori også, og bør utgjør størstedelen av grønnsaker forbrukes når du prøver å gå ned i vekt.

Medium Carb Grønnsaker

Medifast utpeker noen grønnsaker i midten av karbohydrat innholdet skalaer. Disse grønnsakene er asparges, kål, blomkål, aubergine, fennikel pære, grønnkål, porta sopp, kokt spinat, og squash.

Høy carb grønnsaker

Grønnsaker i høy carb kategorien inkluderer brokkoli, rødkål, grønn eller voksbønner, kålrabi, paprika, vårløk, tomater, neper, spaghetti squash, og kokte grønne eller sennep greener. Disse grønnsakene er fortsatt sunt, men de inneholder mer kalorier og karbohydrater enn andre grønnsaker. Spise høy carb grønnsaker er akseptabelt så lenge vekttap utvikler seg. Kosten bør huske på at de kan gjøre bedre fremgang ved å begrense disse grønnsakene i favør av de lavere carb valg.

Grønnsaker som skal unngås

Under vekttap fase av Medifast diett, bør noen grønnsaker unngås helt. Disse grønnsakene er gulrøtter, mais, poteter, søtpoteter, erter og rosenkål. Medifast anbefaler eliminere disse matvarene helt inntil dieter har nådd sitt mål vekt. På dette punktet, kan disse grønnsaker legges tilbake i en sunn daglige diett og samtidig opprettholde vekt.

Rapid vekttap ved å spise frukt og grønnsaker

Vekttap er uten tvil en av de mest diskuterte temaer i trykte medier, på talkshows og blant venner og kolleger. Folk er interessert i å miste vekt - og å miste det raskt. En populær vekttap metoden er frukt og grønnsaker diett. Dietten fremmer raskt vekttap, men kan sette deg opp for vektøkning uten de riktige forholdsregler.

Slik fungerer det

Frukt og grønnsaker kosthold fremmer raske vekttap ved å fylle deg med lav kalori alternativer. Målet er å nå ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig innen en uke eller to, med fem fra vegetabilske gruppen og fire fra frukten gruppen. Over uken gradvis du erstatte maten du vanligvis spiser med frukt og vegetabilske alternativer. Du fortsetter å spise de ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig til ønsket vekttap er oppnådd.

Fordeler

Å spise kalorifattig frukt og grønnsaker kan du spise oftere og unngå krasj og fristelser mellom måltidene. Avverge sult ved knaser på gulrot pinner eller epleskiver eller slå av varmen ved spratt frosne blåbær. Ved å gjøre frukt og grønnsaker midten av måltid plan, kan du spise mer og spise oftere. Etter å ha nådd målet ditt, kan du opprettholde vekttap ved å spise fem på syv porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.

Det er helsemessige fordeler også. Frukt og grønnsaker er rike på næringsstoffer og fiber. Å spise en frukt og grønnsaker kosthold er bevist å senke kolesterolet og blodtrykket. Studier viser disse matvarer redusere risikoen for noen typer av kreft, slag og hjertesykdom.

Ulempene

Så godt som de er, frukt og grønnsaker er ikke like tilfredsstillende som karbohydrat eller protein rik måltider. Du kan føle deg sulten innen en time eller to for å spise en grønnsak og frukt eneste måltid, noe som gjør det mer fristende å overstadig på forbudt mat.

Ikke alle frukter og grønnsaker har lik vekttap fordeler. Som bemerket av Travis Van Slooten, grunnlegger og redaktør av menn Total Fitness, avokado inneholder mye fett og bananer og druer er høy i sukker. Å spise disse i moderate mengder er fint, men å spise for mange kan avspore hurtig vekttap. For å få fullt utbytte, spise frukt rå og grønnsaker rå eller dampet. Legge høyt kalori salat dressing, smør eller olje eliminerer alle fordelene ved å spise lav kalori alternativet.

Nyttige tips

Gjør deg klar for suksess ved å tilberede måltider og snacks på forhånd. Fyll baggies med porsjoner med rå grønnsaker og frukt som er vasket, kuttet og klar til å spise.

Ikke begrens deg til frukt og grønnsaker bare. Gjør du det er det samme som garanterer fiasko. Unngå å falle offer for plutselige cravings ved å legge små mengder av favoritt stivelse og proteiner til måltidet plan.

Øk din viljestyrke ved å legge til variasjon. Hvis du har jordbær til frokost, nyte en melon til lunsj.

Grønnsaker å miste vekt

Spise grønnsaker har mange helsemessige fordeler, fra å forebygge hjerte-og karsykdommer til å fremme sunn hud og tenner. Grønnsaker foreta fornuftige og smarte valg når det gjelder å miste vekt. De er lav i kalorier og fett og høy i fytokjemikalier. De gir bulk med få kalorier. Skifte matvarer rike på mettet fett og usunne sukker med grønnsaker i stor grad kan redusere fett og kaloriinntak, oversette til vekttap.

Høy i fiber

Grønnsaker er høy i fiber, og fiber er effektive i å kontrollere vekt. Ifølge fedme forsker Joanne Slavin ved University of Minnesota, kan fiber indusere metthetsfølelse (gjør at du føler full) og treg fordøyelse. Denne dual action kan hjelpe deg kutte ned på å spise unødvendige kalorier. Fiber legger også bulk til maten, tilfredsstillende sult med færre kalorier.

Fiber-tett grønnsaker inkluderer grønne bladgrønnsaker (spinat, Chard, bak choy, grønne grønnsaker), gulrøtter, gresskar, tomater og artisjokker. Bønner og erter er teknisk grønnsaker og er også fibertett. Eksempler inkluderer svarte bønner, garbanzo, linser, soyabønner og gule erter.

Høyt vanninnhold

Mange grønnsaker har en høy konsentrasjon av vann, inkludert kål, blomkål, brokkoli, spinat, jicama, bønnespirer, sopp, selleri og reddiker. Vann-rike grønnsaker fungere som naturlige appetittdempende, fylle deg opp og redusere ditt ønske om mat. En studie publisert av American Journal of Clinical Nutrition understreker dette poenget: Kvinner som spiste supper (høyt vanninnhold) før måltider inntatt færre kalorier enn de som ikke gjorde det.

En god måte å sette denne kunnskapen i praktisk vekttap: Spis supper styrket med masse grønnsaker før måltider. Du kan også spise en stor salat før hovedmåltidet for å tilfredsstille sult og redusere totale kaloriinntaket.

Fettforbrennende Grønnsaker

Noen grønnsaker er thermogenic --- mer energi er nødvendig for å behandle disse matvarene. Resultatet? Kroppen naturlig øker metabolic rate og brenner mer kroppsfett. Chilipepper, kål, selleri, rosenkål, brokkoli og blomkål faller inn under denne kategorien. Grønnsaker som dobbelt opp som krydder, som hvitløk og løk er fett smi også. Hvitløk aktive sammensatte, allicin, kan redusere usunt fett og lavere dårlige kolesterolet. Den ydmyke løk inneholder høye nivåer av quercetin (også finnes i grønne grønnsaker og bønner), en potent antioksidant som kan hemme opphopning i fettceller.

Måter å spise grønnsaker

Grønnsaker er veldig allsidig og best spises rå. Kast en rekke grønnsaker sammen for å lage en salat eller skape interessante supper. Du kan juice dem for en forfriskende drink eller puré dem til å legge til matlaging. Du kan også damp, sauté eller grill grønnsaker. Men hva du putter på grønnsakene kan gjøre eller ødelegge dietten. I stedet for slathering dem med smør eller dressinger og sauser laget med usunt fett, bruke enkle, hjemmelagde dressinger med sunne oljer, som oliven og safflower, og minimal krydder. Naturlige no-fett krydder som sitronsaft, krydder og urter legge smaken uten å legge kalorier.

Grønnsaker for Weight Loss

Grønnsaker består av vitaminer, mineraler og fiber, og har også et høyt vanninnhold. På grunn av sine lav-kalori, næringsrike egenskaper, de er alltid anbefalt av leger og ernæringsfysiologer når det kommer til vekttap. Grønnsaker kan brukes for snacks og lagt inn med hoved retter.

Reduksjon

Før du begynner å bruke grønnsaker, må du vite hvor du skal begynne og hvor du ønsker å ende opp. For å gå ned i vekt, må du opprette en kalori underskudd hvor din totale daglige utgifter er høyere enn inntaket. Hvis du var å redusere det daglige inntaket med 500 kalorier, kan du miste £ 1 en uke, fordi det tar en 3500-kalori reduksjon å miste en kilo. Bytt ut noen av de høyere kalori side retter og hovedretter med grønnsaker, som de er betydelig lavere i kalorier.

Frisk, ikke stekt

Det er sant at grønnsaker har sine fordeler, men disse fordelene er kansellert ut når du ikke forberede grønnsakene dine riktig. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, unngå å legge smør, ost og breading. Dette vil slå en lav-fett sunn mat til et fett-laden kalori bombe som har blitt frarøvet sin næringsverdi. Frityrstekte grønnsaker er spesielt ille fordi de blir mettet fett når de er kokt.

Flere måltider

Tre måltider om dagen har vært gullstandarden i mange år. Dette, kombinert med kalori begrensning, kan være en effektiv måte å gå ned i vekt, men det også foreslår et potensielt problem. Hvis du venter lange perioder mellom måltidene, kan du bli skrubbsultne og ender opp med overspising. Det andre alternativet er å spise flere måltider i løpet av dagen. Dette kan holde deg følelsen fornøyd, det kan holde energinivået opprettholdes, og det kan også gi stoffskiftet en fin boost. Å spise et lite måltid hver to til tre timer i løpet av dagen vil også gjøre det lettere for deg å få de anbefalte 3-5 porsjoner grønnsaker om dagen.

Fiber

Fiber er en ikke-fordøyelig stoff som kan finnes i bønner og fibrøs grønnsaker som brokkoli, blomkål, rosenkål, yams, gulrøtter og squash. Når grønnsaker som er høy i fiber er fortært, de tilbyr deg en rekke fordeler som påvirker vekttap. De skaper bulk i magen, noe som kan bidra til å fylle deg opp; holde deg mett for en lengre periode; og kan føre til at du spiser færre kalorier totalt med måltider. Sørg for å ha noen form for høy-fiber grønnsaker med alle måltider.

Alternativer

Måltider du spiser trenger ikke å være alle grønnsaker, men sørg for at de er fremtredende. Til frokost, har en salat med en hakket opp hardkokte egg, har en vegetarisk omelett eller gjøre et egg sandwich med salat og tomat på en hel-hvete bun. Til lunsj, prøv en hel-hvete wrap med tunfisk og rå grønnsaker, en salat med et kyllingbryst på toppen, eller en hel pita med fettfattig ost, salat og tomat. Kveldsmat kan bestå av hel-hvete pasta med dampet brokkoli og lav-fett italiensk dressing, bakt laks med brun ris og dampet blomkål, eller en mager biff med bakt søtpotet og rosenkål. Eksempler på mindre måltider er selleri med mandel smør i sentrum, babygulrøtter med ost pinner, og ris og bønner.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

Ifølge weightlossforall.com, "Grønnsaker er lav i fett og kalorier, en god kilde til kostfiber og gi oss ekstra energi. Alle disse funksjonene bidra til å kontrollere vekt effektivt." Det finnes to typer grønnsaker: stivelsesholdige og ikke-stivt. Grønnsaker opprettholde god helse fordi de er fulle av vitaminer, mineraler og fiber. Selv om de fleste grønnsaker er sunt, det er noen som bør spises i moderate mengder på grunn av deres sukkerinnhold. Vekttap er garantert med å spise bare grønnsaker fordi de er ekstremt lav i kalorier.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

mål å gå ca to uker å spise grønnsaker alene. Det er viktig å begrense denne tidsrammen fordi grønnsaker ikke inneholder alle de essensielle næringsstoffene man trenger å holde seg friske over en lengre periode.

spesifisere en liste over hvilke typer grønnsaker du vil spise fra dag til dag. Diversifisere listen ved å legge en rekke en grønnsaker.

Legg ved grønnsaker som er mindre stivelse, for eksempel artisjokker, rødbeter, brokkoli og gulrøtter. Unngå å spise stivelsesholdige grønnsaker, som mais, erter og squash, i overflod. Det er OK å spise disse grønnsakene, men gjør det med måte.

Tenk på ulike måter å tilberede grønnsakene. Steke, koke og bake selv grønnsakene slik at du ikke blir lei av å spise dem på samme måte. Vær forsiktig så du ikke kok grønnsakene fordi dette kan utarme sine næringsstoffer.

Unngå tilberede grønnsaker i tunge oljer. Bruk olivenolje hvis du har mulighet.

Spis 3 til 4 kopper grønnsaker til frokost, lunsj og middag. Pass på at du ikke spiser mer enn 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekttap.

Drikk rikelig med væske. Prøv smoothies, protein shakes og rikelig med vann. Hvis du ønsker å opprettholde på et vegetabilsk kosthold, er det viktig å få andre næringsstoffer fra de drikker du drikker.

HCG Diet Med Grønnsaker

Det kan være en av de mer kontroversielle vekt-tap programmer, men HCG kosthold er populært igjen. Og folk som følger denne dietten, noe som krever at deltakerne til å kutte sitt daglige kaloriinntaket til 500, trenger å spise sine grønnsaker. Kosten er også pålagt å ta en daglig dose av human chorionic gonadtropin, et hormon bedre kjent som HCG. Vær advart, men: Helse tjenestemenn sier at å spise så få kalorier om dagen, selv om du spiser grønnsaker, er ikke sunt. The Los Angeles Times rapporterte at 11 av 12 studier fastslått at det ikke hjelpe folk ned i vekt.

Grønnsaker en viktig del av HCG Diet

Tilhengere av HCG diett er nødvendig for å spise 100 g av et magert kjøtt, som kan inkludere kyllingbryst, hvit fisk eller biff, for både lunsj og middag. De er også pålagt å spise en grønnsak til hvert måltid. Noen av grønnsaker anbefalte inkluderer rødbeter, selleri, spinat, tomater og agurker. Kosten kan legge et stykke melba toast eller en breadstick sammen med små porsjoner med frukt som jordbær, et eple eller halvparten av en grapefrukt med lunsj eller middag. De er ikke ment til å spise noe til frokost bortsett fra te eller kaffe uten sukker. Dette kan ikke virke som mye mat å spise på en daglig basis. Men talsmenn for diett si at HCG injeksjoner fungere som en appetitt suppressant, som gjør det lettere for Kosten å opprettholde sin 500-kalori-en-dagers nivå.

Staying Fornøyd på 500 kalorier om dagen

The USDA anbefaler at voksne menn og kvinner forbruker fra 1600 til 3200 kalorier om dagen, avhengig av deres alder og om de lever et stillesittende eller aktiv livsstil. HCG diett, da, er rådgiver for sine tilhengere til å ta i en ekstremt lav mengde av daglige kalorier. På grunn av dette, er det ikke overraskende at dietten krever regelmessige porsjoner grønnsaker. De fleste grønnsaker inneholder bare en liten mengde kalorier. En gjennomsnittlig servering størrelse av spinat inneholder bare 7 kalorier, for eksempel, mens en 4 cm lang strimmel av selleri inneholder omtrent 1 kalori. Men grønnsaker fyller opp folk, selv om de ikke legger mye kalorier til en diett.

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

Grønnsaker er en høy energi, lavt kaloriinnhold. De er den perfekte maten å spise hvis du prøver å gå ned i vekt. Det er ikke nødvendig å engasjere seg i en streng grønnsak-bare kosthold, men økende grønnsaksinntak vil ikke bare gi kroppen din med mye behov for næringsstoffer, men det høye fiberinnholdet vil du føle deg full og bidra til å kutte ned på kaloriinntaket ditt. Jo mindre kalorier du spiser, jo mer vekt du taper.

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

En betydelig øke din grønnsak til ikke-vegetabilsk mat ratio. Når du forbereder et måltid, øke grønnsaksdelen. For eksempel, hvis din middagstallerken består av 1/3 kjøtt, 1/3 karbohydrater (som ris, poteter eller pasta) og 1/3 grønnsaker, endre forholdet til ½ grønnsaker, ¼ kjøtt og ¼ karbohydrater. Du er fortsatt tilfredsstillende smaksløkene ved å spise den maten du liker, du bare modifisere deler for å inkludere mer grønnsaker.

Lag en liste over tilgjengelige grønnsaker. For å unngå å bli sittende fast i en brunst spise samme grønnsaker måltid etter måltid, kompilere en uttømmende liste over grønnsaker. Gardenology.com, med en liste på over 50 forskjellige grønnsaker, er et godt sted å begynne. Når du finner ut at du har kjørt ut av vegetabilske ideer, trekke ut listen og bli kreative. Spise et bredt utvalg av grønnsaker staves av kjedsomhet, noe som øker sannsynligheten for å opprettholde den nye måten å spise.

Spis rå grønnsaker når det er mulig. Kokeprosessen kan stripe grønnsaker av noen av sine vitaminer og næringsstoffer. Å spise rå grønnsaker gir bulk nødvendig for å oppnå følelsen av mett slik at du vil spise mindre, som igjen hjelper deg å miste vekt.

Vær kreativ når grønnsaker. Selv om rå grønnsaker kan være den mest næringsrike måten å spise dem, har ikke alle rå grønnsaker. Prøv vegetabilske supper, buljonger og sauterte grønnsaker. Cooks.com har over 2000 grønnsakssuppe oppskrifter.

Hold deg unna tunge sauser. Øke inntaket av grønnsaker kan hjelpe deg å gå ned i vekt så lenge du ikke negere fordelene ved å drukne dem i høy fett sauser. Hold deg unna for mye smør, Hollandaisesaus og tykke oste sauser.

Hint

  • Exercise, kombinert med endringen i spise, vil bidra til å øke hastigheten vekttap prosessen.
  • På grunn av det høye fiberinnholdet, vil spise mer grønnsaker føre til at gass. Som kroppen justerer seg til økt fiberinntak, vil forekomster av gass avta.

Kan du få vekt spiser bare grønnsaker?

Vektøkning skjer når du regelmessig forbruke mer kalorier enn kroppen din trenger.
Enten de kaloriene kommer fra kjøtt, meieriprodukter, nøtter, godteri eller noe annet, selv grønnsaker, er resultatet det samme. Et mønster av å sette bort overflødige kalorier blir uunngåelig til overflødig kroppsvekt.

Misforståelse

Fordi grønnsaker er vanligvis lav tetthet matvarer, som betyr at de inneholder generelt bare noen få kalorier i forhold til sin vekt i gram, kan det virke som vektøkning ville være umulig i en diett bestående av bare grønnsaker. Men mens vektøkning er usannsynlig med denne type diett, det er absolutt ikke umulig. Du er rett og slett i stand til å konsumere større mengder mat for færre kalorier på en all vegetabilsk kosthold.

Typer grønnsaker

Selv om de fleste grønnsaker er klassifisert som lav tetthet, ikke alle er. Noen bønner, for eksempel, er klassifisert som høy tetthet mat. Høy tetthet matvarer er rike på kalorier i forhold til sin vekt i gram.

Effekt av Calorie Excess

Uavhengig av kilden for de kalorier all overskudds kalorier blir konvertert og lagret i kroppen, i form av enten glykogen eller fett, som drivstoff reserve. Dette produserer enten vann vektøkning eller fettstoffer vektøkning, respektivt.

Andre faktorer

Kilden til de grønnsakene som utgjør din diett, og din metode for å forberede dem, også påvirke mengden av kaloriinntaket. Friske grønnsaker er generelt lavere i kalorier enn hermetisert eller bearbeidet grønnsaker. Ingrediensene du bruker til å tilberede mat (for eksempel smør, olje eller dressing) vil også bidra kalorier i kostholdet ditt.

Andre hensyn

Du må også vurdere muligheten for at du kanskje ikke får nok kalorier eller næringsstoffer fra all-vegetabilsk kosthold. Sulter kroppen din kalorier tendens til å gjøre stadig mer fet vekt lettere hvis din diett endringer og kaloriinntaket plutselig øker.

Hvordan senke høyt blodtrykk naturlig med grønnsaker

Hvordan senke høyt blodtrykk naturlig med grønnsaker


Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, er en medisinsk tilstand hvor trykket som følge av kraften av blod inne i arteriene er forhøyet. Blodtrykket stiger og faller i løpet av dine daglige aktiviteter. Når blodtrykket holder seg høyt over tid, er det imidlertid kalt høyt blodtrykk. Mange reseptbelagte legemidler behandle denne tilstanden. Sammen med medisiner, kan en sunn livsstil og gode matvaner bidra til å senke blodtrykket. Å spise mat lavt i natrium og mettet fett kan redusere blodtrykket. Endre kostholdet til å inneholde rikelig med grønnsaker kan senke høyt blodtrykk naturlig.

Hvordan senke høyt blodtrykk naturlig med grønnsaker

Endre kostholdet ditt gradvis med små skritt. Hvis du er en tung kjøtt eater, har du sannsynligvis ikke vil bli vegetarianer over natten. Legg dampede grønnsaker eller en frisk grønn salat med lunsj eller middag. Prøv å innlemme en grønnsak med retter som vanligvis ikke ville inkludere en - for eksempel, tilsett hakket spinat til pasta saus eller strimlet gulrøtter til tunfisk salat.

Velg bare grønnsaker som du liker. Du trenger ikke å spise alle typer råvarer å være sunn. Det er godt å eksperimentere og konsumere en rekke matvarer, men du vil ha bedre suksess hvis du liker det du spiser.

Velg grønnsaker som er høy i kalium. Søtpoteter, rødbeter, bete greener, squash og spinat er gode valg. Kalium er et viktig mineral for balansering av elektrolytter og stabilisere blodtrykket.

Be om dampede grønnsaker i stedet for pommes frites eller andre usunn side retter når du spiser ute. Hvis du bestiller en salat, be om en salat dressing på siden. Restauranter blir mer helsebevisste. Spør serveren om erstatninger.

Vurdere en overgang til DASH spise plan. DASH, eller Dietary Approaches to Stop Hypertension, er en diett støttet av en rekke føderale helsemyndigheter og ideelle organisasjoner, inkludert American Heart Association. DASH kosthold inneholder grønnsaker, frukt, hele korn, fjærfe, fisk og nøtter. Det er også høy i viktige næringsstoffer som for eksempel magnesium og kalsium.

Liste over Thermogenic Frukt og grønnsaker

Liste over Thermogenic Frukt og grønnsaker


Thermogenic, eller varmegenererende matvarer er lav i kalorier, men krever betydelig energi å fordøye, og dermed heve stoffskiftet når du spiser dem. Siden en høyere metabolisme brenner mer energi, kan termogenetisk matvarer hjelpe til med vekttap og kan være innarbeidet i mange diett planer.

Kaloriene kommer fra fett, proteiner og karbohydrater. Fett er de minst thermogenic matvarer og proteiner er det mest. Noen karbohydrater - som frukt og grønnsaker - er moderat termogenetisk.

Brokkoli

Brokkoli er en lav-kalori grønnsak som er pakket full av både kalsium og fiber. The fiber i brokkoli krever energi å fordøye; Imidlertid, har det lite kaloriverdi. Spis brokkoli rå eller i wokretter og gryteretter.

Grapefrukt

Lavt i kalorier, er en grapefrukt en av naturens mest thermogenic frukter. I motsetning til enkelte andre frukter, har grapefrukt et naturlig lavt sukkerinnhold og kan hjelpe til bokstavelig talt å løse opp fett og kolesterol.

Cayenne og andre varme Peppers

Pepper har en naturlig varme krydder som produserer en termo virkning i kroppen, og dermed øke forbrenningen. Som dietter som anbefaler kanel og andre krydder for denne svært grunn, vil chilipepper også sparke stoffskiftet til handling.

Epler

Epler er lave i kalorier og naturlig sukker, med en stor dose av fiber i hver servering. Både hud og kjøtt i et eple å rense fordøyelsessystemet og brenne kalorier å gjøre det. Pure eplemos kan erstatte hele epler.

Kål

Det er en grunn til at kål kan gi tarmgass - det setter fordøyelsessystemet til å fungere. Folk som spiser kål regelmessig har en lavere forekomst av tykktarmskreft enn andre. Du kan spise kål dampet eller rå i salater eller coleslaw.

Selleri

Den eldgamle diett stift, er selleri ekstremt lav i kalorier og høy i fiber. Faktisk, selleri krever mer energi til å fordøye og absorbere enn det gir kroppen. Dermed er det den perfekte maten for dem på en termogenetisk diett.

Sitroner

Som grapefrukt, syre i sitroner hjelper rev opp stoffskiftet. Sitroner er naturlig lav i kalorier og gi masse vitamin C. klemme sitronsaft i vann og andre drikker kan være en enklere måte å konsumere frukt enn bare å spise den.

Hvordan å miste vekt med rå grønnsaker

Hvordan å miste vekt med rå grønnsaker


Rå grønnsaker er en dieter beste venn. Måltider basert utelukkende på rå grønnsaker pakke Kosten 'plater med ferske råvarer og andre svært næringsrik, høy-fiber matvarer som fjerner kolesterol og overflødig natrium. En perfekt rå-mat diett skyr også raffinert sukker, kaffe, soyaprodukter, ikke-jomfru vegetabilske oljer og alkohol. Denne strenge tilnærming eliminerer det meste av kalori-lastet edibles som trekker Kosten av vogna. Det største hinderet for å miste vekt med en rå-vegetabilsk kosthold er å gjøre det interessant nok til å endre dine gamle matvaner.

Hvordan å miste vekt med rå grønnsaker

•  Spis din vann. Den vekt-tap strøm av rå matvarer ligger i deres høye vanninnhold, noe som i stor grad reduserer matens kaloritetthet. Når du reduserer kaloritettheten av dine måltider, er du i stand til å spise mye mer volum mens forbruker langt færre kalorier. Fordi mer volum gir en følelse av fylde og tilfredshet, er dette en bærekraftig langsiktig vekt-tap strategi som ikke vil forlate deg avstøpning lengsel ser på pantry døren.

Opt for suppe. Supper øke den tilfredsstillende effekt av rå måltider ved å innføre enda mer vann inn i ligningen. Rå supper er en utrolig kreativ virksomhet, utlån utallige blendende farger og unike smaker til en rå-mat diett. Fordi det er ingen koketiden --- ofte, bare en grov hogge og en buzz i blender --- rå supper kommer sammen i en håndvending, quelling selv de mest uhyrlige sultfølelse på den doble.

Limit høy energi rå matvarer. Avokado, rå nøtter og frø er velkommen, sunne tilskudd til en dieter rå-mat diett. Det er viktig å begrense disse høyere kalori elementer i begynnelsen av et vekttap diett, men ikke eliminere disse matvarene helt. Et dryss av sesamfrø og noen slivers Avokado vil gå en lang vei å forsterke den rå-mat måltidets gustatory appell samt dietten bærekraft.

Verve kjøkkenredskaper. En dehydrator er ikke et nødvendig element i kjøkkenet til en rå-mat dieter, men en food prosessor og blender er. Uten disse verktøyene, vil du leve på salat, og du vil ikke være i stand til å gjøre supper, dressinger og dips som holder rå-mat diett interessant og bærekraftig i løpet av en langsiktig vekt-tap reisen.

Spice den opp. Spise en rå diett under kaldere månedene kan være en utfordring, så samle et arsenal av oppvarming urter og krydder for å integrere i smakskombinasjoner. Samt gjøre dine lavkalori måltider mer interessant, ingefær, hvitløk og varmt pepper er nyttige våpen mot kaldt vær oppgivelse av en rå diett.

6. Kom deg ut av komfortsonen og ha det gøy. Nyter utarbeidelse av dine måltider vil øke sannsynligheten for langvarig vekttap suksess, som vil dele dine nye oppskrifter med venner og kjære. Se rå kokebøker, våge utenfor allfarvei i produsere midtgangen og prøve seg på etnisk mat å holde deg engasjert med prosessen.

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt


Grønnsaker er naturlig høy i fiber og vanninnhold, men lite kalorier og fett. Siden fiber hjelper deg til å føle fyldigere lenger, forbruker mer grønnsaker kan fremme sunn vekt ledelse og redusere risikoen for alvorlige helseproblemer. Dessverre, bare 11 prosent av voksne faktisk konsumere mengden som anbefales i regjeringens minimums Dietary Guidelines for amerikanerne. Grønnsaker, derimot, kan enkelt legges til velsmakende måltider og snacks som vil gjøre deg å miste vekt.

Hvordan spise grønnsaker for å miste vekt

Erstatte grønnsaker i Meals

Skift litt høy fett og kalori-fylt ingredienser med grønnsaker når matlaging din favoritt mat. Grønnsaker vil legge smak og volum til måltider. Erstatte grønnsaker på denne måten vil også gjøre dem mer attraktivt hvis du ikke liker å spise dem.

Legg en kopp hakkede grønnsaker i stedet for ett egg og halvparten av den totale ost når matlaging en omelett. Omelett er smaken og volumet øker, mens mengden av fett og kalorier reduseres.

Sett en kopp pasta i visse oppskrifter med en kopp diverse grønnsaker. Salat, tomater og andre grønnsaker kan erstatte halvparten av kjøtt og ost på smørbrød og hamburgere.

Veggie Side Dishes

Øk mengden av grønnsaker konsumert til middag. Flertallet av middagen bør bestå av grønnsaker. Pass på at middagstallerkenen har heftig deler av friske grønnsaker.

Serve dampede grønnsaker i stedet for karbohydratrike matvarer som hvit ris og pasta. Hold kalorier lav ved å ikke legge sauser eller oster til dampede grønnsaker.

Roast din favoritt grønnsaker i balsamicoeddik, olivenolje og tørkede urter for å lage en deilig og sunn siderett.

Veggie Snacks

Tilbered dine egne snacks på forhånd i stedet for å stole på automater på jobb og skole. Potetgull, kjeks og granola barer som vanligvis finnes i automater inneholder mange tomme kalorier og karbohydrater.

8. Vask, hogge og pakke ferske grønnsaker i lagercontainere sammen med fettfattig dressing, hummus eller frisk yoghurt dip. Ta grønnsaker til jobb eller skole for å dempe middag sultangrep.

gran opp vanlig hage salater med alfalfaspirer, grønnkål, aubergine, arugula eller annen veggis. Sted i å betjene store lagercontainere og snack på etter behov.

Hint

  • Legge til mer grønnsaker til kosthold kan føre til vektøkning hvis andre matvarer ikke er begrenset.
  • Konsultere legen din før du starter en ny diett plan.