Digidexo.com

Hvordan redusere nevropatisk smerte

Din første bekymring i å prøve å styre din egen nevropatisk smerte er å huske din medisinske historie. Noen ganger er det underliggende sykdommer som kan bidra til denne smerten og hvilke du bør fortelle legen din om. For eksempel kan en sykdom som diabetes være årsaken til eller legge til smerten. Hvis det er tilfelle, vil legen din sannsynligvis behandle den underliggende tilstand først før du prøver mer avansert smertebehandling for nevropati.

Bruksanvisning

•  Start en plan for å redusere nevropatisk smerte ved å følge en konsekvent øvelse diett og spise sunnere mat. I 2006 presenterte forskere fra American Academy of Neurology funnene fra studiene som viste at pasienter som trente og overvåket deres kosthold rapportert å ha mindre smerter og bedre funksjon av deres nerver.

Spør på apoteket om han kan foreslå over-the-counter smertestillende medikamenter som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAID) som Motrin eller Aleve. Disse stoffene lindre mindre alvorlige typer nevropatisk smerte, som for eksempel fantom syndrom eller nevropatisk smerte forårsaket av en skiveutglidning.

Flytt på reseptbelagte smertestillende medikamenter for nevropatisk smerte som ikke avta etter konservativ behandling. For eksempel, spør legen din om Capsaicin, en aktuell løsning laget av paprika pepper anlegget. I 1991 publiserte forskere som dannet The Capsaicin Study Group en artikkel i Archives of Internal Medicine som forklarte hvorfor dette stoffet er kjent for kraftige smertestillende egenskaper.

•  Vurder antidepressiva som imipramin og klomipramin. Bortsett fra deres evne til å lindre klinisk depresjon, har disse medikamenter blitt vist å effektivt redusere nevropatisk smerte når det er foreskrevet i de riktige doser. Det ble rapportert av Kvinesdal, et al., I 1984 i Journal of American Medical Association.

Redusere nevropatisk smerte ved å ta antiepileptika som opererer som smertestillende. I 1995 McQuay, et al., Skrev en artikkel for British Medical Journal som forklarte at bruk av antiepileptika er basert på troen på at nevropatisk smerte er lik epilepsi, en tilstand også behandlet av antiepileptika.

Vurdere å ta steroidinjeksjoner, som lindre betennelser som gjør nevropatisk smerte verre. Kortikosteroid injeksjoner gir mer langvarig smertelindring.

Opt for elektriske stimulerings prosedyrer. Disse gir elektriske støt til nervene som tilbyr betydelig smertelindring.

Tips og advarsler

  • Fortell legen din hvis du har diabetes, noe som kan forverre nevropatisk smerte. Spør om han kan designe en individuell forvaltningsplanen for å behandle diabetes før du går videre med å prøve å behandle nevropatisk smerte.