Digidexo.com

Hvordan behandle Mid-Life Depresjon hos kvinner

Depresjon kan oppstå når som helst i en persons liv, men risikoen kan øke på midten av livet på grunn av visse triggere. Forskere ved University of Pittsburgh Graduate School of Public Health identifisert faktorer som endringer i familie og helse, ta vare på eldre slektninger, parforhold, jobb tap eller andre sysselsetting problemer og tap gjennom død eller skilsmisse. Heldigvis, mid-life depresjon hos kvinner kan vanligvis bli vellykket behandlet.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege eller en rådgiver for å diskutere din mid-life depresjon. En profesjonell kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger medisiner eller om rådgivning og livsstil endringene vil være nok. Denne bestemmelsen vil bli gjort basert på hvordan depresjon påvirker din fungering og om fysiske årsaker som en hormonell ubalanse bidrar. Forskere fra University of Melbourne fant at lavt østrogennivå kan utløse depresjon hos kvinner i overgangsalderen.

Opprett en behandlingsplan basert på faglige anbefalinger. Hvis dette inkluderer antidepressiva eller hormon erstatning, ta medisinen som foreskrevet. Hvis det omfatter rådgivning, holde alle avtaler og ta en aktiv rolle i de øktene. Hvis anbefales endringer i livsstil, innlemme dem i din daglige rutine. Depresjon kan være lammende, så det er viktig å ta en aktiv tilnærming og følge gjennom med behandlingsplanen.

Få nok søvn. Du vil ikke være i stand til å bekjempe depresjon effektivt hvis du er oppbrukt. Tretthet gjør deg mer utsatt for stress og mindre i stand til å behandle problemet. Michele Howe of Life Tools for kvinner anbefaler å planlegge dine aktiviteter, blant annet søvn, og gjør det til en prioritet å få nok hvile.

Tren regelmessig. The Mayo Clinic sier at trening har vist seg å bidra til å bekjempe depresjon. Det kan også hjelpe eldre kvinner holde seg frisk og forbedre helseproblemer som høyt blodtrykk eller diabetes. Hvis du har problemer med å planlegge formelle treningsøkter, anbefaler Mayo Clinic økende aktivitet rundt huset og hagen.

Sjekk din fremgang regelmessig. Hvis du arbeider med en lege eller rådgiver, kan han hjelpe deg med å lage mål og måle fremgangen din. Ellers kan du lage dine egne mål og gjøre en personlig sjekk-in hver uke for å se om din funksjon er blitt bedre. Hvis du ikke gjør fremgang, vil behandlingsplanen må endres.

Hint

  • Ikke slite med dine problemer på egen hånd. Howe sier det er svært viktig å bruke ditt nettverk av familie og venner til å støtte deg gjennom behandlingsprosessen. Be om hjelp hvis du trenger det; Dette vil forhindre stress som kan bidra til depresjon og gjøre det vanskeligere å behandle.