Digidexo.com

Old Timer rettsmidler for kolikk

Old Timer rettsmidler for kolikk


Kolikk er hver ny foreldres verste mareritt. I en tid da de skal svir i ny foreldreskap, er foreldrene til en kolikk babyen tilbringe time etter time å lytte til skriking og lurer på hva de kan gjøre for å lindre deres baby ubehag. Moderne medisin gir lite informasjon om hvordan å berolige kolikk, så mange foreldre slå til tradisjonelle rettsmidler som har gått i arv i generasjoner.

Infant Massage

En gammeldags kolikk rette er å gi barnet ditt en massasje. Selv om dette ikke kurere kolikk, kan det hjelpe gråtende baby til å slappe av. Masserer babyen også hjelper deg til å føle som om du gjør noe for å hjelpe.

Massasje kan hjelpe kolikk ved å slippe gassen som forårsaker magesmerter. Det frigjør også hormoner som lindrer stress, hjelpe barnet å roe ned. Spedbarnsmassasje klasser tilbys ofte på birthing sentre eller sykehus. Hvis du ikke finner et spedbarn massasje klasse, kjøpe et spedbarn massasje bok, men ikke begynne å massere barnet ditt uten litt veiledning. Uriktig massasje teknikker vil ikke skade barnet, men de vil ikke gjøre så mye for å hjelpe kolikk.

Lyd og bevegelse

Lyder og bevegelser ser ut til å gi lindring til noen babyer med kolikk. Kjøre en vifte i babyens rom, ta barnet med på en kjøretur, eller til å plassere barnet på toppen av eller i nærheten av tørketrommelen er alle tradisjonelle måter å roe kolikk. Alltid være at barnet er trygt festet i bilsetet hvis du velger å bruke tørketrommel teknikk, og aldri gå bort fra babyen.

Noen moms hevder at en fast, men mild "shhhhh" lyd i babyer øret vil roe gråt forbundet med en kolikk spedbarn. Rocking eller gå med babyen er en annen "Old Timer" rette for kolikk. Moderne baby operatører lar moms å få ting gjort mens du holder babyen. Babyer ofte roe ned når de utføres med forsiden ned over foreldrenes arm, med en hånd under magen til babyen bruke press og gi støtte.

Andre metoder

Tett svøping en baby gir lindring fra kolikk i enkelte situasjoner. Også har lavendel eterisk olje en beroligende effekt. Tenk bade babyen i et bad med noen dråper olje. Noen kommersielt produsert babyen lotions er nå laget med lavendel. Du kan også massere babyen med lavendel massasjeoljer.

Gripe vann er en annen naturlig rette enkelte hevder fungerer godt. Dette tillegget er en væske fylt med urte ingredienser som er ment å lindre mageplager og kolikk hos spedbarn. Hvis du velger å bruke Gripe vann for kolikk, lese ingredienser nøye for å sikre at det er ingen kunstige ingredienser eller konserveringsmidler i produktet som kan irritere magen til babyen.