Digidexo.com

Hvitløk-oljen fordeler

Hvitløk og dets derivater er kjent for sine helsemessige fordeler. Du kan finne hvitløk produkter i apotek overalt. Hvitløk er også et fast innslag i mange internasjonale matretter. Hva er big deal om hvitløk?

Historie

I flere århundrer har hvitløk vært brukt som et naturlig middel for en rekke medisinske problemer som for eksempel luftveisinfeksjoner, tarmproblemer, hudsykdommer og ormer. Under store konflikter, har hvitløk vært brukt til behandling av sår og til å bekjempe infeksjoner ved direkte søknad. Hvitløk har blitt rapportert å ha kolesterolreduserende og immunsystem-forsterke egenskaper i tillegg til å gi beskyttelse mot hjertesykdom.

Hvitløk Oil

En av de varianter av hvitløk er hvitløk olje. Hvitløk olje har blitt produsert de siste 80 årene. Den er produsert av marina hakket og knust hvitløk i vegetabilsk olje i minst 24 timer. Leftover biter av hvitløk blir deretter fjernet fra den gjenværende væske. Den andre metoden for å lage hvitløksolje er ved å utsette knust eller hakket hvitløk til damp destillasjon og ta ut den naturlige olje (www.gourmetgarlicgardens.com/pill.htm). Tar hvitløk-olje kapsler vil hjelpe deg å unngå den beryktede "hvitløk pust", som er en ekstra fordel.

Naturlige fordeler

Begge varianter av olje har sine egne spesifikke naturlige fordeler. Hvitløk olje som er avledet fra dampen-destillasjon metoden inneholder pappaer og DAT (antioksidant sulfider). De sulfider i denne oljen har noen antibiotiske egenskaper, bekjempe kreft og styrke immunforsvaret. Disse sulfider er fordelt over hele kroppen av lymfesystemet.

Hvitløk olje stammer fra mari metoden ikke inneholder så mange pappaer og DAT som damp-destillert olje, men har store mengder antibiotika egenskaper samt en sterk evne til å avverge dannelsen av blodpropper. Dette er på grunn av den kjemiske forbindelse ajoene, som er kommersielt oppnådd bare gjennom hvitløksolje laget av marinade. Denne type olje har også sirkulasjons-systemet fordeler i tillegg til å hjelpe til hjertet.

Studier

Hvitløksolje har evnen til å senke kolesterol, og bidrar til å hindre utvikling av svulster på grunn av allyl svovel. Det er spesielt effektivt mot utvikling av prostata og mage kreft. De Iowa Women Health Study overvåket 41.000 kvinner og deres hvitløk forbruk. Kvinner som tok hvitløk konsekvent ble funnet å ha en 35-prosent lavere sjanse for å få tykktarmskreft (www.earthturns.com/Natural-Garlic-Oils/57.htm).

Advarsler

For å unngå negative bivirkninger ikke bruker hvitløksolje i kombinasjon med blodfortynnende legemidler (for eksempel aspirin), som hvitløk er en naturlig blodet tynnere. Ikke ta hvitløksolje før operasjonen. Personer med blodsykdommer bør holde deg unna hvitløk olje. Hvis du bruker for mye hvitløk supplement du kan ende opp med smelling som hvitløk, så ta med måte. Alltid snakke med en lege når de vurderer å ta kosttilskudd.