Digidexo.com

Hvordan du rengjør Acuvue kontaktlinser

Acuvue kontaktlinser er en type disponibel kontaktlinser, som har blitt populært de siste tiårene. Det finnes mange typer Acuvue linser, det være seg endagslinser som du kaster bort hver kveld; kontinuerlig linser, som du kan bruke i opptil seks dager rett; eller daglig slitasje linser, som må vaskes og rengjøres hver kveld. Hver av disse stilene, men må rengjøres og omsorg.

Hvordan du rengjør Acuvue kontaktlinser

•  Begynn en rutine. Det er viktig at når du begynner å ta vare på dine Acuvue linser, gjør du det på samme måte hver gang. Start med den samme kontaktlinse, slik som å ikke skru opp noe som er der. Begynn med venstre og holde starter med venstre fra da av. Dette unngår forvirring.

Vask hendene. Bruke både såpe og vann, og pass på at hendene er helt ren. Tørk dem av grundig, men la ingen lo eller fuzz på fingrene som kan komme på kontaktene.

•  Ta ut den første kontakten linsen fra øyet --- nøye, som instruert av legen din.

Cup håndflaten av hånden som du ikke bruker til å fjerne kontaktlinsen og plasser fjernet objektivet inn i den.

Klem 04:56 dråper flerbrukslinserengjørings løsning på linsen i din cupped håndflaten. Drei objektivet over og presse flere dråper på den andre siden. Med den ledige hånden, bruke pekefingeren til å gni hver side av linsen i ca 10-15 sekunder.

Plasser linsen i riktig side av beholderen --- venstre eller høyre.

Fyll den delen av linseetui som har kontaktlinse i den med friskt rengjøringsmiddel. Dekke linsen helt. Når full, feste dekselet på i-bruk-delen.

Gjenta trinn 3-7 med kontaktlinse fra motsatt øye. Når begge linser er i rengjøringsløsningen i beholderen, la dem i det etter 4-6 timer minst for å suge og ren. Etterpå satte dem tilbake i øynene dine.

Hint

  • Enkelte objektiver har svært spesifikke renhold løsninger som legen din vil gå over med deg. Bruk disse instruksjonene hvis de skiller seg fra disse. Alltid lytte til din omsorgsperson.