Digidexo.com

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies


Døden av et kjæledyr kan være ødeleggende fordi mange mennesker er knyttet til sine kjæledyr, og anser dem for å være medlem av familien. Du kan oppleve følelser som sinne, fornektelse og skyldfølelse, og din sorg kan være så overveldende at du ender opp i en depresjon. Å muntre opp etter et tap, må du skikkelig håndtere sorg. Med tiden vil det tårer, smerte og sorg vil avta og lykke tilbake.

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies

Uttrykk din sorg. Tillat deg selv å sørge over tapet. Snakk med en venn som du føler deg komfortabel. Nevn de morsomme ganger du har hatt med kjæledyret ditt, og unngå å blokkere ut noen sorg. Snakker om ditt tap vil gjøre at du føler deg bedre. Den eneste måten å bli kvitt sorg og å muntre opp er å gå gjennom sorgperioden. Forstå at sørgende er ikke et tegn på svakhet og at det ikke er riktig måte å sørge. Gråte, skrike eller hamre knyttneven på en pute. Unngå at følelsene inne.

Få minst 30 minutter med mosjon daglig for å muntre deg opp. Ifølge Web MD, bekjemper regelmessig mosjon depresjon, reduserer stress og bidrar til å forbedre humøret ved å frigjøre endorfiner i kroppen din.

Hold kontakten med andre mennesker. Møte en venn for lunsj eller se en film sammen. Unngå å vasse i din sorg. Møte med andre mennesker bidrar til å unngå depresjon.

•  Lag et fotoalbum eller scrapbook til minne om din tapte kjæledyr. Inkluder fotografier av alle de morsomme ganger du har hatt med kjæledyret ditt. Når smertene avtar og den sørgende perioden er over, kan dette collage muntre deg opp og bringe tilbake alle de morsomme minner fra din tid med kjæledyret ditt.

Hold en journal. Skriv ned seks ting du er takknemlig for på daglig basis. Innser at du har mange ting som er positive og gode i livet ditt vil muntre deg opp.

Få et nytt kjæledyr når du er klar til å gå videre. Etter at du har overvinne tap, kan det hende du føler behov for et annet kjæledyr. Et nytt kjæledyr kan legge glede til livet ditt så lenge du ikke sammenligne den til tapt kjæledyr. Unngå å plukke et kjæledyr som ser ut som den du mistet, og ikke gi den nye kjæledyr samme navn som den gamle kjæledyr. La din nye kjæledyr til å utvikle sin egen personlighet.