Digidexo.com

Hva er beste måten å bli kvitt gamle Behandlet stekepanner?

Hvis du har gamle kokekar dekket med nonstick behandlinger, for eksempel Teflon, må du kvitte deg med dem på en miljøvennlig og ansvarlig måte. Materialene som brukes til å belegge panner kan være giftig hvis bare kastet i søpla og sendt til et deponi. Hvis du har behandlet kokekar og er usikker på hva slags materialer som ble brukt til å gjøre det, ringe produsenten å spørre før du kaster elementet. Alle de store produsentene er oppført på nettet og har kontakt informasjon på sine nettsider.

Lokal Avhending

Ring det lokale avfallsfjerning bedrift eller lokale myndigheter for å be om dato og sted for deres neste Husholdningenes Farlig avfall samling dagen og drop-off spot. Ta dine behandlet panner til innsamling for disponering av med annet farlig avfall.

Selskapet Tilbakekjøp

Ring Calphalon (1-800-809-PANS (7267)) hvis panner er produsert av det selskapet. Calphalon tar gamle behandlet cookwear elementer for ansvarlig resirkulering. Andre selskaper tilbyr lignende programmer for å ta tilbake gamle eller skadde behandlet panner.

Å gjøre en erklæring

Send behandlet panner tilbake til den opprinnelige produsenten hvis du ønsker å lage en uttalelse om din avvisning av farlige behandlinger som brukes i kokekar. Annie B. Bond of Care2.com foreslår blant annet et notat lesing, "Nok er nok, stopp med non-stick kjemikalier allerede. Avslutt skade mennesker og verden for øvrig. "