Digidexo.com

gastrisk refluks

Symptomer på gastrisk refluks

Symptomer på gastrisk refluks


Symptomer på gastrisk refluks kan vare i noen minutter eller timer. Gastrisk refluks kan vanligvis håndteres med enkle antacida. Hvis det skjer for hyppig kan det oppstå skade på spiserøret oppstå. Det kan være en underliggende problem, noe som gjør et besøk til legen viktig. Lær hvordan du kan unngå mage reflux og hindre senkomplikasjoner.

Identifikasjon

GERD stammer fra oppgulping av mat og væsker fra magen i spiserøret. Tungpustethet og hoste kan oppstå hvis små mengder væske finne veien inn i lungene og forårsake irritasjon.
Det vanligste symptomet er halsbrann. Dessverre, for mange folk nå for en syrenøytraliserende ved utbruddet av et hjerteinfarkt eller angina, to forhold som etterligner GERD symptomer.
Halsbrann er forårsaket av svikt i lukkemuskelen som ligger ved enden av spiserøret. Normalt stenger den nedre esophageal sphincter (LES). Når magen er for full, eller en hiatal brokk er til stede, gjør mageinnholdet ikke reise ned - de kommer opp igjen, spesielt når du ligger nede. Magesår kan også forårsake halsbrann.
En viral sykdom kan føre til betennelse i slimhinnen i magen og spiserøret. Symptomene kan være halsbrann.
Spedbarn reflux ofte. Det er det som gjør dem spytte opp, siden LES ikke er fullt utviklet.

Funksjoner

Gastric reflux skjer med nesten alle, og er normalt. Problemet er når det vedvarer. Hvis du har hyppige halsbrann, må det tas opp med et besøk til helsepersonell. Enkel gastrisk refluks bør bare skje på anledningen. Det bør være overkommelig og årsakene skal lett identifiseres.

Effekter

Over tid, kan reflux erodere slimhinnen i spiserøret. De verste symptomene føre til sårdannelse og blødninger, som kan bli en nødsituasjon. Sår krever behandling med reseptbelagte medisiner. Hiatal brokk kan forårsake problemer, men det er ikke en vanlig bidragsyter til gastrisk refluks.

Advarsel

Aldri overdriv noen syrenøytraliserende, inkludert natron. Til slutt, vil magen overkompensere, forårsaker en ond sirkel av mer halsbrann og produsere mer syre. Bruke hjemme rettsmidler med måte. Hvis de ikke fungerer, snakke med legen din.
Antacida kan inneholde magnesium og kan påvirke opptaket av medisiner. Finne en langsiktig løsning er viktig for hyppig gastrisk refluks.

Forebygging / løsning

Gå ned i vekt. Fedme er kjent for å forårsake mage reflux, som er røyking. Unngå krydret mat og store måltider sent på kvelden. Det er viktig å holde seg oppreist hvis du er utsatt for halsbrann etter et måltid. Alkohol forårsaker refluks, og bør unngås særlig sent på kvelden.

Trening er viktig for ventrikkeltømming; ta en tur før du spiser for å stimulere stoffskiftet.

Gastric Reflux hos barn

Gastric Reflux hos barn


Gastrisk refluks, eller gastroesophagel tilbakeløp (GER), er en tilstand der innholdet i magen strømme tilbake opp i spiserøret, røret som forbinder munn og mage. Selv om vanlig blant babyer, er det relativt uvanlig for ungdommer å oppleve GER.

Årsak

Reflux skjer når muskelen forbinder den nedre spiserør og magesekken åpner og lar mageinnholdet til å gå inn i spiserøret.

Problemer

En liten mengde tilbakeløp oppstår i alle, men i noen mennesker tilbakeløp ofte oppstår eller blir ikke fjernet fra spiserøret. Dette kan skade slimhinnen i spiserøret og forårsake problemer.

Symptomer

Symptomer på reflux hos barn inkluderer heshet, kronisk hoste, tilbakevendende lungebetennelse, tungpustethet, sår hals, halsbrann, vekttap, vanskelig eller smertefull svelging og oppkast.

Diagnose

En lege kan diagnostisere reflux ved å lære barnets symptomer og gjøre en fysisk eksamen, så bestiller ytterligere tester dersom GER er fortsatt tvilsom.

Behandling

Medisinering kan være foreskrevet for å senke magesyre eller for å styrke muskel av den nedre øsofagus.

Homeopatiske behandlinger for mage reflux i babyer

Homeopatiske behandlinger for mage reflux i babyer


Gastrisk refluks kan være smertefullt for babyer. Noen foreldre kan velge ikke å gi deres baby reseptbelagte medisiner for en eller annen grunn. Hvis du er en forelder som ønsker en alternativ mage reflux behandling, er det mange å velge mellom, inkludert homeopatisk behandling.

Gastric Reflux

Ifølge www.babycenter.com, kan gastrisk refluks forårsake babyer å spytte opp overdrevet, hoster eller gag under feedings, våkne opp å gråte eller bue ryggen i smerte under eller etter feedings.

Gripe Water

Gripe vann har vært brukt til behandling av sure oppstøt blant annet lignende symptomer hos babyer. Gripe vann, vanligvis laget av naturlige ingredienser, bidrar til å behandle mage reflux symptomer hos babyer.

Aloe Vera

Aloe vera har vært brukt i mange år som et homøopatisk eller alternativ behandling for mage reflux i babyer. Konsultere med en homøopatisk lege for å se hvor mye Aloe vera juice til å gi til babyen som en behandling for mage reflux.

Posisjonering

Plassere en baby oppreist under feedings, og etter omtrent en halv time, kan hjelpe tamme mage reflux symptomer hos babyer. Holde babyen så oppreist som mulig under feedings, så etter en fôring, holde barnet oppreist i et sete, swing eller spedbarn kile for 20 til 60 minutter.

Infant Massage

Du kan roe barnet ditt ved å gi ham et spedbarn massasje. Babymassasjeteknikker kan bidra til å slappe en anspent eller overarbeidet baby. Tension kan forverre mage reflux symptomer. Rådfør deg med en massasje terapeut eller lese en bok på spedbarnsmassasje for å lære teknikker.

Årsaker til Gastric Reflux

Gastrisk tilbakeløp oppstår når syre fra magen lekker inn i spiserøret og forårsaker følelsen av smerte og halsbrann. Ifølge Mayo Clinic, kan gastrisk refluks bli verre når du sover eller når bøyd over, noe som gjør det lettere for magesyre å komme opp i spiserøret. Folk kan bruke hjemme rettsmidler, over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for å lindre symptomer og behandle årsakene til mage reflux.

Surt Foods

Sure matvarer som kaffe, mynte, sitrus, tomatprodukter og meieriprodukter kan legge til den overskytende syre som produseres av magen og forårsake ytterligere irritasjon og tilbakeløp.

Koffein

Matvarer med koffein som sjokolade, samt drikker som te, kaffe og brus kan irritere slimhinnen i magen og forårsake reflux.

Alkohol

Alkoholholdige drikker kan irritere magen og erodere slimhinnen i spiserøret, noe som kan føre reflux eller gjøre eksisterende reflux verre.

Store måltider

Ifølge Mayo Clinic, kan spise for mye på en gang føre til at muskelen mellom magesekken og spiserøret for å slappe og åpen, forårsaker tilbakeløp.

Gravity

Liggende ned etter et måltid kan føre til at muskelen på bunnen av spiserøret for å åpne, slik at syre fra magen for å unnslippe og forårsake refluks.

Hiatal brokk

Hiatal brokk oppstår når en del av magen beveger seg over membranen i brystet, noe som kan frigjøre syre fra magesekken til spiserøret.

Røyking

Ifølge Cleveland Clinic, kan røyke sigaretter slappe av esophageal sphincter, som gjør at magesyre kommer opp i spiserøret.

Hiatushernie rettsmidler

Hiatushernie er en ganske vanlig gastrointestinal lidelse som oppstår når en del av magesekken stikker ut gjennom en åpning mellom magesekken og spiserøret. Mens hiatal brokk sjelden føre til alvorlige helseproblemer, kan de være svært ubehagelig. Vanlige symptomer er halsbrann, raping, liten brystsmerter og kvalme. Noen mennesker har ingen symptomer i det hele tatt. Hvis du har irriterende symptomer, kan du være i stand til å rette dem ved å følge noen retningslinjer.

Medisinsk behandling

Hvis du konsekvent har symptomer på en hiatal brokk, først gå til legen din for å utelukke andre mulige medisinske tilstander. Legen kan anbefale over-the-counter medisiner først, for eksempel antacida som famotidin, cimetidin og ranitidin. Hvis disse ikke hjelper, kan han eller hun foreskrive sterkere former for medisiner. Hvis du prøver medisiner sammen med andre intervensjoner, og du fremdeles sliter med symptomer for en lengre periode, kan legen anbefale brokk kirurgi for å reparere problemet.

Livsstilsendringer

Du må kanskje endre kostholdet. Spis mindre krydret og fet mat. Spise fem seks meget små måltider hver dag i stedet for tre store. Sørg for at vekten din er innenfor en sunn rekkevidde. Enten kutte ut alkohol og koffein, eller bare konsumere dem i moderasjon. Trene regelmessig. Prøv å få en kardiovaskulær trening i 20 til 30 minutter minst tre ganger per uke.

Andre Modifikasjoner

Heve hodet av sengen for å redusere sannsynligheten for gastrisk refluks og irritasjon. Plasser små tre eller betongblokker under to øverste hjørnene av sengen rammen. Disse blokkene kan være alt fra en tomme til flere inches høy. Du må kanskje eksperimentere med forskjellige høyder for å se hvilke som er mest effektive og behagelig for deg. Også avstå fra tunge løft, da det kan understreke brokk og forverre tilstanden din.

Gode ​​Foods for Gastric Reflux

Gastric reflux, også kjent som halsbrann, er en brennende ubehag følte i brystet og bak brystbenet. Det oppstår når syrer fra magesekken slippe opp i spiserøret og irritere det følsomme belegg. Ifølge National Halsbrann Alliance (NHBA), mer enn 25 millioner amerikanere lider daglig gastrisk refluks og nesten 60 millioner lider minst en gang i måneden. Heldigvis kan endringer i kostholdet betydelig påvirke antallet og alvorlighetsgraden av mage reflux episoder.

Årsaker til Gastric Reflux

Gastric reflux oppstår fordi lavere esophageal sphincter (LES) enten slapper upassende eller ikke fungerer. Ifølge NHBA, er de les en muskel som fungerer som en ventil. Når fungerer som den skal, fungerer LES som en enveis dør i magen. Feilaktig kostvaner og sykdom forårsaket av syre skade på ventilen er det som forårsaker gastrisk refluks å oppstå.

Diett for reflux Lider

I en studie fra 2006, National Institutes of Health (NIH) fant at en svært lav-karbohydrat diett kan bedre symptomene og faktisk kan løse noen tilfeller av mage reflux. Overvektige pasienter med gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) så mest forbedring fra denne dietten.

Den NHBA lister krydret mat, visse sure frukter som appelsiner og tomater, koffeinholdige drikker og matvarer med høyt fettinnhold som hovedårsakene til diett-baserte halsbrann. Fet mat er blant de verste årsakene til mage reflux fordi de tar lengre tid å fordøye og derfor syre forblir i magen lenger. Minimere inntaket av disse matvarene er et viktig skritt i å kontrollere halsbrann.

Matlaging teknikker

Måten maten er tilberedt kan også bidra til gastrisk refluks. Mat tilberedt i fete oljer eller med smør vil føre til fordøyelsesproblemer og føre til mage reflux. I stedet for steking eller sauteeing grønnsaker, bør de være steames. Gjøre dette enten ved å plassere grønnsaker på rist over kokende vann eller i en spesiell dekket dampende gryte med vann. Rør-steking kan også gjøres med enten svært lett olje eller ved å bare bruke vann og legge den til wok etter behov.

I stedet for å steke kjøtt, fisk og fjærfe, bake dem. Trykk-koking også kan brukes for å unngå høyt fettinnhold og forhindre gastrisk refluks.

Tips

Spise mindre porsjoner kan også bidra til å forhindre halsbrann, ifølge NHBA. Sakker og tygge maten grundig kan hjelpe magen å føle deg mett raskere, noe som reduserer sjansene for gastrisk refluks.

Holde en snack av sunn mat som rosiner og Graham crackers tilgjengelig kan hindre at trangen til å hengi seg til fet mat.

Til slutt, unngå snacking etter middagen. Gastrisk refluks er mindre sannsynlig å skje hvis maten er spist minst to timer før sengetid. Legge seg ned etter et måltid gir mer syre til å flyte opp i spiserøret, forårsaker mer skade og halsbrann.

Alkohol og gastrointestinale problemer

Forbruket av alkohol (etanol) kan ha mange virkninger på det gastrointestinale (GI)-tarmkanalen. Med potensial til å utvikle seg til akutte og kroniske helseplager, kan alkohol forstyrre strukturen og funksjonen til alle deler av GI-systemet.

Fakta

Den mage-tarmkanalen er det nøyaktige sted hvor alkohol begynner å sammenbrudd og er absorbert inn i blodstrømmen etter å ha blitt svelget.

Slimhinnen Endringer

Den gastrisk mucosa som linjer den øvre del av GI-systemet kan være metabolsk og funksjonelt forandret av den direkte kontakt av etanol.

Mucosal Damage

Endringer i slimhinnene kan produsere akutte problemer, slik som lesjoner i magen eller tynntarmen, og kroniske problemer, slik som gastrointestinal blødning (på grunn av lesjoner) og diaré.

Toksiner

Når slimhinnen er skadet og svekket av langvarig kontakt med etanol, gir det større molekyler som toksiner og endotoksin å trenge gjennom slimhinnen, inn i blodbanen eller lymfen (viktig del av immunforsvaret), og nå lever og andre organer .

Nedsatt fordøyelse

Når slimhinnene i mage-tarmkanalen er funksjonelt endret, er normal fordøyelse av næringsstoffer forstyrret, og deres assimilering i kroppen er svekket, noe som kan føre til vekttap og underernæring (ofte sett hos alkoholikere).

Esophageal Damage

Akutt forbruk av etanol kan negativt påvirke evnen av spiserøret for å opptre spontant (motilitet), og dermed å påvirke dens evne til å kontrollere gastrisk refluks. Over tid kan dette utvikle seg til reflux øsofagitt (betennelse i spiserøret).

Effekten av koffein på GERD

Effekten av koffein på GERD


Kaffe og koffein inntak, samt andre faktorer, som for eksempel stress, spise før sengetid og tettsittende klær, er tradisjonelt antatt å øke GERD (gastroøsofageal reflukssykdom). GERD er preget av halsbrann og kan forårsake erosjon i spiserøret over tid av oppover sloshing av magesyre.

Vekttap og Incline Sleeping

Å miste vekt og sover med hodet og skuldrene forhøyede kan være mer effektive enn kosttilskudd tilnærminger til herding GERD. Disse tiltak kan være mer effektive enn diett inngrep, slik som eliminerer koffeinholdige drikker.

Koffein og mage Valve Trykk

Koffein kan øke magesyre og derved redusere trykket på magen ventilen, noe som frigjør magesyre i spiserøret. Et eksperiment ved Universitetssykehuset i Nederland viste at utøvere som inge en sportsdrikk med koffein hadde en senking av magetrykk etter inntak av drikken, noe som indikerer at koffein kan på noen måte fremkalle symptomer på GERD. Effekten av koffein inntak i dette forsøk, var imidlertid ikke statistisk signifikant.

Koffein & betennelse

De symptomer på stress forårsaket av koffein kan føre til ytterligere inflammatoriske prosessen når en person er allerede opplever gastrisk refluks. Kroppen utgivelser stresshormoner som kan produsere inflammatoriske cytokiner. Økning av inflammatorisk prosess kan ytterligere irritere en persons symptomer med GERD.

Koffein og GABA

Koffein kan hemme funksjonen av Gamma Amino smørsyre (GABA), et kjemisk stoff som finnes i visse matvarer som gjør oss glade. Koffein kan hindre GABA fra å gi sine feelgood-effekter i kroppen og dermed indirekte påvirke symptomer på stress forbundet med GERD symptomer.

Mageinnhold og GERD

Hvis du har et sår eller annen provoserende eller smittsom tilstand av magen, snakk med legen din om risikoen for GERD. Det er ytterligere bevis som tyder på at den interne magen miljøet (for eksempel kosthold og syreinnhold) kan spille en rolle i GERD. Inflammatoriske tilstander som magesår har vist seg å gjøre mage utsatt for GERD.

De beste måtene å ta Organic Apple Cider Eddik

De beste måtene å ta Organic Apple Cider Eddik


Apple cider eddik kommer fra pulveriserte epler som har blitt gjæret til eddik. Den organiske typen er spesielt rik på potensielt sunne næringsstoffer siden det er laget fra hele epler fremfor pasteurisert eller behandlet eplejuice. Det er ikke bevist å behandle eller kurere enhver medisinsk tilstand, men når det tas internt kan det gi positive resultater.

Immunitet

Ta to teskjeer av økologisk eple cider eddik ganger per dag blandet med et glass juice eller vann. Vitamin C i eple cider eddik vil bidra til å øke kroppens immunsystem ved å svekke frie radikaler. Dette kan være spesielt gunstig for små barn under forkjølelse eller influensa sesongen.

Urinveisinfeksjoner

Bland en del økologisk eple cider eddik med to deler vann. Drikking denne kombinasjonen tre ganger per dag kan lindre symptomer på urinveisinfeksjoner, inkludert stikkende eller brennende følelse.

Fordøyelse

Før måltider, bland en teskje av eple cider eddik på med et glass vann. Dette hjelper til med fordøyelsen av maten og kan lindre problemer knyttet til fordøyelsen, inkludert gastrisk refluks, laktoseintoleranse og irritabel tarm syndrom. Dårlig ånde er noen ganger et tegn på dårlig fordøyelse og kan også bli avløst av dette midlet.

Vektreduksjon

Selv om eple cider eddik ikke er påvist som et vekttap supplement, kan det bidra til å generere en full følelse etter måltider. Legg ikke mer enn to teskjeer per dag for å drikke vann før måltider.

Hvordan få lindring av sure oppstøt

Gastrisk refluks eller acid reflux sykdom er en vanlig fordøyelses tilstand som ofte fører til halsbrann, magesmerter, sår hals, oppkast og hoste. Rettsmidler er tilgjengelige. Og gastric reflux er ofte håndterbare uten medisiner. Flere faktorer spiller en rolle i gastrisk refluks, og lindre symptomene er vanligvis en måte å gjøre enkle endringer.

Hvordan få lindring av sure oppstøt

•  Reduser vekt. Gå ned i vekt til å kontrollere mage reflux og lindre symptomer. Innvollsfett kan stimulere tilbake strøm av syre inn i spiserøret. Inkludere øvelsen i rutinen - 30 minutter tre til fem dager i uken - og redusere kaloriinntaket.

Løft hodet på senga. Sov med hodet litt hevet å stanse nattlige reflux. Puter er ineffektiv. I stedet plassere en gjenstand som en trekloss under front seng innlegget å løfte sengen 6 inches.

Spis flere timer før sengetid. Hvis du vanligvis går til sengs om 23:00, spise middag senest 8 eller 21:00 Gi mat tid å fordøye før du sovner.

Gjenkjenn reflux triggere. Drikkevarer og mat er typiske gastrisk refluks triggere. Se på kostholdet ditt og overvåke hyppigheten av symptomer for å identifisere problemet matvarer. Gastrisk refluks triggere inkluderer syrlig mat og drikke, tomater, hvitløk, løk, koffein, fet mat og sjokolade,

Plan for å slutte å røyke. Røyke sigaretter eller bruke tobakk kan også forverres eller bringe på gastrisk refluks. Begrens antall sigaretter du røyker i en dag eller gi opp vane helt.

6 Betjenings reflux med medisinering. Lindre mage reflux sykdom med syrenøytraliserende og syrenøytraliserende som tums og Maalox. Reseptbelagte legemidler som Prevacid og Protonix også gi rask lindring for kronisk reflux, og disse medisinene hjelper reparasjon esophageal skade.

Definisjon av pantoprazol

Pantoprazol er en generisk reseptbelagte medisiner tilgjengelig i både en muntlig og injeksjon form. Leger vanligvis fore medikamentet for behandling av medisinske tilstander forårsaket av store mengder av syre i magen.

Funksjon

Pantoprazol forstyrrer det siste trinnet i produksjonen av magesyre, som hindrer kroppen i å lage og sekresjon av væske. En dose pantroprazole fortsetter å begrense syre produksjon i mer enn 24 timer, melder det amerikanske National Library of Medicine.

Bruksområder

Pantoprazol er effektive for å redusere smerte og ubehag for esophageal erosjon forårsaket av gastrisk refluks. Det begrenser også syreproduksjon for å tillate spiserøret for å helbrede. Leger også foreskrive stoffet til å behandle Zollinger-Ellison syndrom, en sjelden tilstand der bukspyttkjertelen svulster føre til at magen til å produsere overflødig magesyre.

Dosering

For oral bruk hos voksne, leger vanligvis anbefaler 40 mg pantoprazol for bruk én gang per dag, melder det amerikanske National Library of Medicine. For å lindre symptomene på esophageal erosjon, ett kurs av behandlingen varer vanligvis åtte måneder, mens mer langsiktig vedlikehold med stoffet kan fortsette i opptil ett år.

Risiko

Selv uvanlig, pantoprazol bruk kan resultere i dannelse av mage svulster når det brukes til langtidsbehandling, advarer det amerikanske National Library of Medicine.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger sjelden foreskrive pantoprazol for bruk hos gravide kvinner. Hvis du har en historie med Vitamin B-12 mangel, kan det ikke være trygt for deg å ta pantoprazol, advarer Mayo Clinic.

Tooth Erosjon & Pediatric Gastric Reflux

Tooth Erosjon & Pediatric Gastric Reflux


Tannerosjon, også noen ganger kalt tannoverflaten tap (TSL), oppstår når overflaten av tannen blir ødelagt, eksponere det underliggende mykere materiale. Den harde emalje overflaten av tennene er viktig for å beskytte mot råte og andre tannsykdommer. Du kan ha tann erosjon på grunn av ting som knuger og sliping, uriktig børsting eller kjemisk korrosjon. Hos barn er tann erosjon ofte forårsaket av kjemisk korrosjon som følge av mage reflux.

Gastric Reflux

Gastric reflux er en tilstand der syrer, galle og enzymer fra magen tilbake opp i spiserøret, halsen og munnen. Disse syrene kan forårsake symptomer som magesmerter, svie i brystet eller halsen, og en morsom smak i munnen. Mens forekomsten av acid reflux avtar med alderen, barn som har reflux er utsatt til relaterte problemer og forhold, inkludert tann erosjon.

Tooth Erosjon

Det vanligste stedet for tann erosjon er på baksiden av fortennene, fordi dette er er lengst fra spyttkjertlene. Spytt bidrar til å redusere virkningen av mage reflux i munnen.

Progresjon

Du kan først merke tann erosjon på grunn av redusert glans på tennene. Dette kan følges av økt sensitivitet av tennene til varmt og kaldt, og til slutt ved tap av emalje til det punkt hvor den dentin er eksponert.

Diagnose

Roten årsaken til et barns tann erosjon kan være vanskelig å identifisere, fordi barnet kan ha flere andre faktorer enn gastrisk refluks som bidrar til eller forårsaker tannerosjon. For eksempel kan frekvensen av spyttstrømmen påvirker tannerosjon, som kan bevegelse av kinnene og tunge, tannform og diett. Diagnosen er også komplisert ved det faktum at et barn ofte ikke kan beskrive hennes symptomer. En forelder & rsquo; s observasjon av symptomer som raping og overdreven sikle kan hjelpe føre til en riktig diagnose.

Behandling

Tann erosjon skal behandles av en tannlege for å hindre videre erosjon og andre dentale problemer. Typisk behandling omfatter søker dental tetningsmidler til tennene, som blir en mer vanlig praksis i pediatrisk tannbehandling generelt. Pediatric gastrisk refluks bør behandles av lege i stedet med over-the-counter voksen rettsmidler. Den eksakte behandling avhenger av symptomene. Typisk behandling kan omfatte medisiner, ernæringsterapi og atferdsmodifikasjon.

Forebygging

Den beste forebygging for tannerosjon forårsaket av gastrisk refluks, er å regulere gastrisk refluks. Foreldre kan ha en betydelig positiv effekt ved å begrense sine barn og rsquo; s forbruk av sure matvarer som brus, sitrusfrukter og juice.

Hvordan stoppe Gas etter at du spiser

Hvordan stoppe Gas etter at du spiser


Tarmgass kan være både pinlig og smertefull. Alle produserer gass som maten vi spiser blir fordøyd i magen. Men for noen mennesker, kan denne naturlige prosessen skaper store mengder som forstyrrer daglige aktiviteter. Det er mange årsaker til overdreven gass, inkludert effekten av medisiner tatt, spise vanskelig å fordøye mat eller mat som du er intolerant, medisinske tilstander som irritabel tarm syndrom eller gastrisk refluks og svelger store mengder luft mens de spiser. Selv om produksjon av tarmgass ikke kan stoppes, det finnes måter å redusere mengden produsert og derfor pinlige og smertefulle effekter.

Hvordan stoppe Gas etter at du spiser

•  Hold en matdagbok for en eller to uker. Skriv ned alt du spiser og drikker, og noterer eventuelle symptomer som oppstår. Identifisere spesifikke matvarer eller drikke som påvirker deg mest. Prøv å unngå disse matvarene.

Juster kostholdet ditt. Unngå mat som du er følsom, mat med høyt fettinnhold og meieriprodukter. Noen fiberrik mat også produsere store mengder gass under fordøyelsen. Vanlig problem matvarer inneholder bønner, erter, linser, kål, løk, brokkoli, blomkål, bananer, rosiner, hel-hvete brød og salater.

Endre matvaner. Spis mindre måltider oftere i løpet av dagen, og unngå å drikke under et måltid da dette utvanner syre i magen. Unngå kullsyreholdige drikker, som øl og brus, fordi de innføre gass direkte inn i magen. Erstatt kullsyre med still drinker.

slappe av før og under et måltid og ikke spise hvis du føler deg stresset eller følelsesmessig. Spis sakte og ikke svelge mat fordi du vil svelge mer luft og forverre problemet.

Drikk en kopp peppermynte te etter et måltid. Dette vil hjelpe fordøyelsen og også redusere mengden av tarmgass produsert.

Ta en spasertur i 10 til 15 minutter etter et måltid. Dette vil også hjelpe fordøyelsen og gjøre deg mer avslappet.

Besøk tannlegen, spesielt hvis man bruker proteser. Dårlig tilpassede tenner kan føre til at du svelge mer luft når du spiser.

Snakk med apoteket om over-the-counter rettsmidler, spesielt hvis du også lider av fordøyelsesbesvær eller halsbrann.

Apple Cider Gastric Reflux Treatment

Gastrisk refluks, også referert til som gastreoesophageal refluks (GER), er en vanlig lidelse i fordøyelsessystemet. Mens det er mange medisiner tilgjengelig for behandling av sure oppstøt, er det en populær hjemme middel som kan være effektiv hvis du velger å behandle det naturlig.

Symptomer

Gastrisk refluks skjer når syre og andre fluider fra magen blir sendt tilbake opp i spiserøret. Symptomer på gastrisk refluks er mest vanlig halsbrann, sure oppstøt og fordøyelsesbesvær. Hvis du har noen av disse symptomene på en vanlig, ukentlig basis, kan du ha mage reflux. Se din lege for riktig diagnose.

Naturlig behandling

Mens gastrisk refluks kan behandles med en rekke medikamenter, noen mennesker foretrekker å behandle symptomer naturlig. En populær form for all-naturlige behandling er apple cider eddik behandling. Apple cider eddik sies å bidra til riktig pH-nivået i magen, og bringer den tilbake til en mye mildere pH-nivå. Det er også antatt at det kan øke syreproduksjonen, som vil hjelpe magen å fordøye maten raskere. I bremset fordøyelsen, har mage reflux større sjanse for å inntreffe.

Administe Treatment

Hvis du velger å prøve apple cider eddik behandling, sørg for at du bruker ren eple cider eddik, som du finner på de fleste dagligvarebutikker eller helsekostbutikker. Bland 2 ts. av eple cider eddik med et glass vann. Ta denne concoction tre ganger om dagen. Husk at naturmidler kan ta lengre tid enn tradisjonelle medisiner for å tre i kraft, så gi det to til tre uker.

Andre skritt å ta

Sammen med eple cider eddik tre ganger om dagen, kan det være lurt å ta andre tiltak for å øke sjansen for å lykkes med denne behandlingen. Unngå stekt eller fet mat, som kan være vanskelig å fordøye. Også unngå sure matvarer som sitrusfrukter og løk, og ikke bruke koffein og alkohol, som skade slimhinnen i magen. Hvis du røyker, slutte eller i det minste kutte ned drastisk.

Tips og advarsler

For å legge til smaken, prøv en ts. eller to av honning med eple cider eddik concoction. For umiddelbar lindring av sure oppstøt, mens de fortsatt tar daglige doser av eple cider eddik, prøve å drikke et par tsps. av natron i et glass vann eller nipper til en beroligende urtete.

Hvis symptomene forverres eller ikke bedres etter noen ukers behandling, avslutte og se legen din for andre alternativer for behandling. Husk å se din lege dersom du tror du kan ha sure oppstøt, trenger du riktig diagnose, da det kan være tegn på en annen alvorlig sykdom.

Hvordan redusere Syre på tennene dine

Hvordan redusere Syre på tennene dine


For å holde tennene i optimal stand, må du beskytte dem mot syre. PH-balansen i munnen må være nøytralt for å forebygge tannråte. En nøytral pH ligger mellom 6,5 og 7. Visse matvarer, drikke, medisiner og mage juice kan senke pH i munnen til en sur nivå. Disse syrene kan begynne å sakte løses opp sammensetningen av tennene dine. Hvis du ønsker å holde tennene i god form, må du ta forholdsregler for å redusere forekomsten av syre i munnen.

Bruksanvisning

En børste to ganger om dagen. Hvis du må pusse etter å ha spist eller drukket, vent minst en time. Børsting generelt bidrar til å fremme sunne tenner og tannkjøtt. Men hvis du pusser umiddelbart etter inntak av sure matvarer eller drikker som brus, frukt og fruktjuicer, kan du faktisk børste vekk ørsmå biter av emalje som har blitt svekket av syrer i mat eller drikke.

Tygg sukkerfri tyggegummi. Sukkerfri tyggegummi hjelper rense tennene og fremmer flyten av spytt. Spytt er en naturlig rengjøringsmiddel som også bidrar til å gjenopprette en nøytral pH-nivå.

Drikk melk og spise ost med jevne mellomrom. Dette vil bidra til å stimulere strømmen av spytt i tillegg.

Se legen din dersom du opplever hyppige fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Gastrisk refluks kan introdusere syre til munnen. Medisiner kan bidra til å kontrollere dette problemet.

Spis hele matvarer i stedet for mat med tilsetningsstoffer. Disse tilsetningene ofte føre mat til å ha en sur pH for å forlenge deres hylle liv.

Søk hjelp for spiseforstyrrelser. Anoreksi og bulimi kan føre til at miljøet i munnen å være surere.

Hva er Gastric Reflux?

Gastrisk refluks, også kjent som GERD, oppstår når syrene i magesekken begynner å strømme oppover i en øsofagus. Dette skjer fordi den nedre øsofageale lukkemuskel, som er den ventil som skiller magen og i spiserøret, ikke lukkes på riktig måte. Hver nå og da, kan en person oppleve noen halsbrann. Hvis dette symptomet oppstår i mer enn to dager i uken i minst to måneder, så kan det være gastrisk refluks.

Årsaker

Det er mange faktorer som kan forårsake mage reflux. Foruten forbruket av usunn mat, kan ha langsom fordøyelse være en faktor. Hvis maten holder seg i magen for lenge, kan bli skjøvet innholdet opp i spiserøret, så vel som forårsaker halsbrann. Spise store måltider kan også føre til gastrisk refluks.

Symptomer

Det vanligste symptomet på gastrisk refluks er konstant halsbrann som kan vare i flere timer. Et individ kan oppleve en sur smak i munnen fra magesyre, sammen med ekstra spytt. Brystsmerter kan oppstå også.

Diagnose

Alle personer som har mage reflux symptomer kan ikke å gjennomgå noen spesielle tester. En lege vil gå over noen spørsmål vedrørende symptomene. Hvis den enkelte klager over å ha hyppige halsbrann, kan legen forskrive medisiner som vanligvis brukes til å behandle mage reflux symptomer.

Behandling

Gastrisk refluks kan lett behandles ved bruk av syrenøytraliserende. Syrenøytraliserende arbeid ved å nøytralisere syrer i magen. I de fleste tilfeller, antacida er effektive i behandling av GERD. Hvis ikke, kan en lege foreslå en kirurgisk prosedyre som kalles fundoplication, også kjent som "anti-reflux kirurgi."

Forebygging

Gastrisk refluks kan styres ved å gjøre noen endringer i livsstil. En måte er å kaste et par pounds. Dette kan gjøres ved å trene og spise mindre porsjoner. Prøv å unngå visse matvarer og drikke som koffeinholdige drikker, sitrus drikker, stekt mat og mat som er høy i fett. Venter minst to timer før du ligger nede etter å ha spist kan være nyttig også.

De beste sovende Postures for postnasal drypp

De beste sovende Postures for postnasal drypp


Du normalt ikke merke mucus du produserer hver dag (nesten en liter). Men hvis du har postnasal drypp, er du sannsynligvis smertelig klar over sekreter kontinuerlig kjører ned i halsen din. Den følelsen forårsaker hoste, spytting, harking, hacking, og slim utvisning. Allergi, infeksjon, cervical spinal problemer, og selv gastrisk refluks (mageinnholdet kommer inn i halsen) årsaken postnasal drypp. Å få nok hvile er en behandling for sinus problemer. Men å sove med denne irriterende tilstand er vanskelig.

Støtte opp seng

Mothernature.com foreslår propping opp hodet på sengen for å få best mulig søvn med postnasal drypp. Nettstedet antyder sette bøker eller store klosser under bunnen av headboard. Når hodegjerde er støttet opp, sove på ryggen. Side og magen sover vil kompromittere nakken. Hvis postnasal drypp er et tilbakevendende problem, sjekk til å kjøpe en justerbar seng som gjør at du kan heve hodet og / eller føtter.

Støtt opp Your Head

Hvis du ikke kan lett støtte opp din hodegjerde, bruke flere puter bak hodet. Ved hjelp av to eller tre vil hjelpe slim renne ned i halsen når du sover på ryggen. Ifølge Rtmagazine.com, heve hodet kan lindre sinus problemer, som å ligge helt flatt skaper større blodkar i nesen og stimulerer puster gjennom munnen. Når du velger puter, finne de som er allergivennlige, fordi en allergisk reaksjon kan forverre postnasal drypp.

Magen Sleeping

Hvis du må sove på magen, legger en pute under magen heller enn under hodet ditt, som vil holde nakken i bedre justering. Cervical problemer, for eksempel en herniated disk, kan forårsake eller forsterke postnasal drypp. Sette en pute under magen holder også kroppen fra å være flat og fremme nasal betennelse. Hvis det er vanskelig å sove uten hode pute, finne en cervical eller bolle pute for mage sviller.

Tegn på Svekket emalje på tennene

Tegn på Svekket emalje på tennene


Tannemaljen kan bli svekket på grunn av en rekke faktorer, som resulterer i økt følsomhet og andre symptomer. Behandlinger for emaljeerosjon inkluderer fluor behandlinger, som kan brukes på ditt tannlegekontor. Hvis erosjon er omfattende, kronene kan plasseres over eroderte tenner for å redusere følsomheten og redusere ytterligere skade.

Følsomhet

Når emaljen har erodert fra tenner, tennene blir svært følsomme, bemerker WebMD. Smerter kan oppstå når du spiser søt mat som godteri eller informasjonskapsler. Varme drikker som kaffe eller te, og varm mat som suppe, kan føre til sterke smerter. Enkelte individer er også følsomme for kald mat som iskrem, samt kald drikke.

Utseende av tenner

Svekket emalje endrer også utseendet på tennene. Emalje dekker dentin, stoffet inne tenner, som vanligvis er gul. Når emaljen bryter ned, er mer dentin utsatt, slik at tennene vises gul, bemerker WebMD. Tennene kan virke mer glatt og skinnende når emaljen har erodert. I tillegg kan tennene er ujevne, med grove kanter, ifølge WebMD.

Årsaker til Erosjon

Erosjon er forårsaket av syrer som bryter ned tannemaljen, ifølge WebMD. Disse syrene kan komme fra matvarer som sitrusfrukter og juice, sylteagurk, eddik, epler eller brus, bemerker Colgate.com. Dietter høy i sukker også føre til erosjon. Gastrisk refluks sykdom, en tilstand der magesyre beveger seg opp i spiserøret og ofte inn i munnen, er en årsak til erosjon emalje. Spytt beskytter tannemaljen, slik at personer som lider av munntørrhet kan vises svekket emalje. I tillegg kan knuger tennene forårsake erosjon.

Forebygging

For å forhindre emalje erosjon, pusser tennene to ganger daglig. Sørg for at en av de gangene er rett før du går til sengs om kvelden, slik at tennene dine er beskyttet mot syrer over natten. Pensle med en tannkrem som inneholder fluor, og tanntråd daglig. Nyt brus og juice i moderate mengder, og ikke børste i en time etter inntak av dem. Disse drikker svekke emalje, så børsting kan forårsake skade, i henhold til Colgate.com. Når du drikker sure drikker, drikker gjennom et sugerør. Tygg sukkerfri tyggegummi for å øke spytt, som beskytter tannemaljen.

Homøopatisk Råd for GERD

GERD (gastroøsofageal reflukssykdom) er en tilstand som kan føre til smerter, at du føler kvalm og få deg til å endre måten du spiser. Vanlige behandlinger inkluderer å endre kostholdet og å miste vekt; Men det er flere alternative behandlinger som homeopati og urter. Men du bestemmer deg for å behandle det, sørg for ikke å ignorere symptomene hvis de forekommer ofte.

Hva er GERD?

GERD oppstår når det er en unormal tilbakeløp av væske fra magen til spiserøret. Noen av de vanligste symptomene på denne tilstanden omfatter halsbrann, dysfagi (problemer med å svelge) og oppgulp. Du kan også oppleve smerter mens svelge, overdreven spytt og smerter i brystområdet. Det kan også føre til skader på spiserøret. GERD er diagnostisert når en lege gjør en test som kalles esophageal pH-måling eller ved hjelp av et røntgenbilde.

Årsaker

Generelt er GERD forårsaket av endringer i barrieren mellom magesekken og spiserøret. Det kan innebære et problem i den nedre esophageal sphincter eller være et resultat av forhold som hiatal brokk, forbigående lavere esophageal sphincter avslapning eller svekket utvisning av gastrisk refluks fra spiserøret. Ventilen mellom spiserør og mage, kalt cardia, regulerer dudoneal galle, enzymer og magesyre fra å reise tilbake i spiserøret. Når Cardia ikke fungerer som den skal, vil disse stoffene føre til betennelser og brennende symptomer på GERD. Tilstanden kan også være forbundet med andre sykdommer som fedme, Zollinger-Ellisons syndrom og hyperkalsemi.

Behandlinger

Endringene du gjør i din livsstil kan være den mest effektive naturlige behandlinger for GERD. Det er terapeutiske puter som du kan kjøpe som heve hodet til riktig høyde når du sover. Det er også viktig å gå ned i vekt til du er på en skikkelig body mass index. Unngå kaffe, alkohol, røyking, høy fett mat, store måltider, sjokolade og kullsyreholdige drikker kan også hjelpe. Det finnes medisiner for å behandle GERD, inkludert de som reduserer utskillelsen av magesyre (som omeprazol), antacida som reduserer magesyre (som tums) og de som reduserer surhet og redusere reflukssymptomer (som Gaviscon). Det finnes også kirurgiske alternativer som Nissen fundoplication prosedyren.

Homøopatiske midler

Homeopatiske midler benytter prinsippene for immunisering ved å ta ørsmå doser av stoffer som i ren potens kan forårsake symptomer du opplever. De doser som er meget liten og som et resultat har få bivirkninger som de arbeider på et molekylært nivå for å få tak i problemet. Fosfor er et middel som har blitt brukt til å behandle halsbrann og mage forhold som er knyttet til angst og sirkulasjonsproblemer. Capsicum kan helbrede sår hals, halsbrann og smerter når det tas homeopathically. Endelig er magnesiumkarbonat brukt for fordøyelsesproblemer knyttet til GERD og andre forhold som forstoppelse og diaré. Homeopatiske midler er foreskrevet basert på svært spesifikke symptomer som spenner fra mental holdning til den tiden av dagen når dine problemer bli verre. For disse grunner, dosering og type medisiner bør være foreskrevet av en lisensiert homeopat.

Advarsler

Syrenøytraliserende basert på kalsiumkarbonat kan faktisk øke mengden av syre i magen, selv om alle antacida minske surhetsgraden i den nedre øsofagus. Noen leger tror ikke på effekten av homøopatiske midler så det er viktig for deg å foreta en informert og forsket beslutning på din egen del før du bruker dem. Ikke ta noen form for medisin (homøopatisk eller annet) uten først å rådføre deg med legen din.

Alternative løsninger for Gastric Reflux

Gastrisk refluks, også kjent som gastrointestinal reflukssykdom (GERD), er oppgulping av innholdet i magesekken eller tynntarmen tilbake opp i spiserøret. Dette resulterer i et alvorlig tilfelle av halsbrann og kan også inkludere raping, kvalme, brekninger, sår hals og oppgulp av mat. Å gjøre visse valg av mat kombinert med visse naturlige kosttilskudd kan bidra til å administrere denne tilstanden.

Herbal behandlinger

Grønn te kan være nyttig for sine anti-inflammatorisk virkning; Det er også gunstig for generell hjerte helse. Ta 250 til 500 mg daglig. Kattens klo er også gunstig for dens virkninger på betennelse; ta 20 mg tre ganger daglig. DGL-lakris letter alle slags mage problemer. Ta 250 til 500 mg tre ganger daglig; tygge enten 1 time før eller 2 timer etter måltider. Mastic handlinger mot H. pylori, en bakterie som kan invadere magen og føre til mange mage problemer som GERD og sår. Ta 1000 til 2000 mg daglig. Gurkemeie kan lette smerter og betennelser. Ta 300 mg tre ganger daglig. Oliven blad også viser sterk aksjon mot bakterier som H. pylori. Ta 250 mg tre ganger daglig. Glatte alm og marshmallow root har en lang historie med tradisjonell bruk for fordøyelses problemer. De hjelper magen og tarmene danne beskyttende fôr som lindrer irritasjon. Disse urte-behandlinger er best tatt i pulverform for denne typen tilstand. Bruk som anvist på etiketten.

Kosttilskudd

En god probiotiske supplement inneholder vennlige bakterier som kroppen trenger for å opprettholde god fordøyelses helse og til å bekjempe skadelige bakterier i fordøyelseskanalen. Probiotika er tilgjengelig i en rekke former slik som tabletter, pulvere og nedkjølt flytende kosttilskudd. Ta din foretrukne metode som anvist på etiketten. L-glutamin støtter generell fordøyelsesenzymer og tarmhelse. Ta 500 til 1000 mg tre ganger daglig. Omega-3 fettsyrer reduserer betennelse. Ta enten en eller to kapsler eller 2 til 3 ss. enten tran eller linfrø olje tre ganger daglig.

Homepathic rettsmidler

Forskning om bruk av homeopati til å behandle GERD er mangler, men følgende behandlinger er ofte foreslått av homeopater å behandle denne tilstanden. Instruksjoner for riktig dosering er funnet på produktetikettene. Som mange eldre medisinske systemer, fastslår homeopati de aktuelle rettsmidler basert på spesifikke symptomer og hendelser i tillegg til hovedproblemet, og vil fungere best hvis din situasjon gjenspeiles i utarbeidelsen beskrivelse.

Pulsatilla behandler halsbrann ledsaget av kvalme, en dårlig smak i munnen etter å ha spist rik mat som iskrem og oppkast delvis fordøyd mat. Det er mest nyttig for folk som tungen har en gul eller hvit belegg. Ipecacuanha er best brukt når en person er opplever vedvarende kvalme som kan eller ikke kan være ledsaget av oppkast og diaré, etter å ha spist rik eller fet mat. Carbo vegetabilis lindrer oppblåsthet, dårlig fordøyelse, luft i magen og tretthet. Nux vomica behandler halsbrann, urolig mage, tørr kaste og sur burps som oppstår etter overspising eller drikke alkohol eller kaffe. Dem følsomme for støy og lys vil utnytte alle fordelene.

Andre forslag

Unngå irriterende drikker som alkohol, kaffe og sitrus juice. Spis en høy-fiber diett; satse på minst 40 g per dag. Ikke spis sent på kvelden og prøver å spise flere mindre måltider gjennom dagen. Høy fett matvarer, spesielt meieri, kan forverre tilstanden. Sentralstimulerende stoffer som tobakk og koffeinholdige drikker kan irritere mage-tarmkanalen. Regelmessig mosjon og redusere stress kan også ha gunstige effekter på din tilstand. En matdagbok kan være et kraftig verktøy for å administrere din tilstand. Ved å holde styr på hva du spiser og hvordan det gjør du føler deg, kan du utvikle din egen personlige diett plan.