Digidexo.com

Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening

Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening


Vil du gå ned i vekt uten trening? Jeg gjorde. Ingen kjepphest dietter. Ingen piller eller kosttilskudd. Ingen potions eller lotion. Du kan gå ned i vekt ved å spise et sunt kosthold. Dette er hvordan jeg gjorde det.

Hvordan å miste vekt: 20 pounds i 60 dager uten trening

•  Sett et mål. I november 2008 ble jeg har en hard tid som passer klærne mine. Jeg fikk kommentarer om økende vekt, og jeg fant meg selv bare ikke å like kroppen min. Jeg var motivert, så jeg satt et mål for meg selv, skrev det ned og ba om det. Målet ditt er å være en som du er forpliktet til. Målet mitt var å gå ned i vekt. Jeg planla å miste 28 pounds innen 1. april.

har en plan. Nå som du vet hva målet ditt er, hvordan vil du oppnå det. Du trenger et vekttap plan som vil stave dietten din ut. Spesielt dine daglige aktiviteter er det som gjør at du kan klare å møte din diett og vekttap mål.

Min plan var å spise sunt. Jeg bestemte meg for å gjøre 70% til 80% av alt jeg spiste frisk frukt og grønnsaker. Jeg vil også drikke åtte glass vann om dagen og drikke naturlige kinesiske kostholdet te som Oolong, Pu-er og grønn te. Jeg ville spise tidlig, spise ofte, spise mindre, spise sunt. Dette er virkelig ikke en diett. Dette er en endring av livsstil. Min plan var å "gå ned i vekt uten trening". Min plan var ikke å unngå å trene, trene var bare ikke en del av planen min.

dokumentere framgang. Jeg opprettholdt en daglig logg over hva jeg vil spise i mitt vekttap journal. Prosessen med å skrive hva jeg ville spise daglig hjalp meg å holde fokus på målene mine og spise sunt neste dag. Det hjalp meg også å være forberedt og plan for neste dag som jeg alltid tenkt på hva jeg spiser og hvor sunt det var for meg.

gjennomgå og revidere. Min vekttap journal tillatt meg å gjennomgå og revidere hvordan jeg ville spise. Ved å logge mine daglige aktiviteter ikke bare var jeg i stand til å være oppmerksom på hva jeg gjorde og hvordan det fungerte jeg kunne revidere hva som fungerte for meg. På denne måten kostholdet mitt var i live og ikke stive. Dette gjorde den fleksibiliteten jeg trengte for å lykkes.

6. Belønn deg selv. Det er alltid oppturer og nedturer når noen forsøker å oppnå mål. Det er gode dager og dårlige dager. Jeg fokuserte på å belønne meg selv for mine daglige og ukentlige prestasjoner mens ikke å komme ned på meg selv om jeg hadde et tilbakeslag. Min belønning var aldri å gå mot min diett, men å gjøre noen ting som jeg likte i livet. Jeg ville gå til showet, får en film eller bok. Mange ganger disse "belønning" var ting som jeg ville gjøre likevel, men jeg brukte dem som meg selv motivasjon og belønning.

Be. Dette er oppført sist, men det er faktisk først på min liste. Bønn holder meg fokusert og jordet. Bønn legger vekt på Gud og hans vilje for livet mitt. Bønn reduserer bekymring. Bønn forandrer ting. Bønn forandrer deg. Når dere søker å endre de negative tingene i livet ditt som å spise en diett av mat og drikke som er skadelig for helsen din, er bønn viktig. Jeg tror jeg kunne ikke gå ned i vekt uten bønn. Daglig Jeg takker Gud for min vekttap og selv mine utfordringer. Daglig Jeg ber til Gud om styrke til å gjøre de tingene jeg planlagt slik at jeg kunne gå ned i vekt. Nummer én ingrediens i "mitt kosthold" er bønn.

resultatene. Jeg mistet 20 pounds i 60 dager uten å trene. Dette er en endring av hvordan jeg lever ikke en diett. Jeg vet å opprettholde denne vekten jeg må trene. Jeg virkeligheten jeg liker å trene, men jeg var så fokusert på de negative tingene jeg spiste at jeg ønsket å endre det første i mitt liv. Nå er jeg komplimen daglig på hvor godt jeg ser ut. Folk tror jeg har brukt mye penger på nye klær. I virkeligheten midjen min er to størrelser mindre og kan passe klærne jeg har ikke vært i 2 år.
Ja, du kan gå ned i vekt uten å trene. Trening hjelper. Øvelsen vil holde den av.