Digidexo.com

Hvordan skjule smaken av flytende fiskeolje kosttilskudd for Kids

Åpne et magasin eller snu på nyhetene, og du vil sannsynligvis se noen fremhever fordelene av omega-3 fettsyrer. Disse sunt fett fremme sunn hjernens utvikling hos barn; den beste kilden til omega-3 fettsyrer er fiskeolje. Imidlertid kan selv de sunneste barna ikke nyte sterk fishy smak av flytende kosttilskudd. For å få barna til å ta flytende fiskeolje kosttilskudd på daglig basis, skjule smaken.

Hvordan skjule smaken av flytende fiskeolje kosttilskudd for Kids

•  Kjøp en flavored supplement. Fiskeolje væsker kommer i appelsin, sitron og en rekke andre smaker, som bidrar til å maskere den sterke fishy smak.

Bland flytende fiskeolje i juice eller smoothies. Sterke sitrus drikker som appelsinjuice eller lemonade fungerer godt for å skjule den fishy smak og fet tekstur. Eller rett og slett legge en porsjon av fiskeolje til blender, sammen med jordbær, bananer, juice og yoghurt for å lage en smoothie.

•  Skjul fiskeolje i en tomatbasert saus, som har sin egen sterke smaken. La sausen avkjøle først og smak test. Hvis fiskeoljen blir for varmt, kan smaken bli sterkere. Også noen oljer gå harsk ved høy varme.

Bland fiskeolje med sjokolademelk eller røre den inn i en sunn shake for barna. For en sunnere shake, bland en flavored frossen yoghurt, melk og litt honning, legg deretter til fiskeolje.

Hint

  • Hvis barna fremdeles protestere på smak, bryte opp dosen i to forskjellige beløp forkledd i to forskjellige drinker eller måltider.
  • Kjøpe kosttilskudd som er merket PCB-frie.
  • Ikke la barna se deg legge til flytende fiskeolje supplement: Dette kan gjøre dem tror de smaker det når de virkelig ikke.