Digidexo.com

Kan du trekke musklene i bryst?

Kan du trekke musklene i bryst?


Brystene består av kjertel materiale omgitt av fettvev og omsluttet av huden. De er festet til brystveggen av leddbånd. Brystene hvile på, og støttes av pectoralis major muskler. Det er ingen muskelvev i bryst seg selv, slik at det ikke er mulig å trekke en muskel i brystet. Du kan imidlertid skade leddbånd eller musklene som støtter brystene.

Typer

Trakk muskler, inkludert de som støtter brystet, faller inn i tre typer eller grader av skade. Første grad trekker innebærer mindre enn 5 prosent av muskelmasse og typisk generere noen smerte og begrensning av bevegelse. Andre grad trekker er vanligvis referert til som delvis muskel tårer. Det er betydelig smerte og begrensning av omfanget av bevegelse. Tredje grad muskel trekker er komplett tårer over muskelvev. Disse tårene bære store smerter, manglende evne til å trekke musklene og indre blødninger. Kirurgi kan være nødvendig å reparere tredje grad muskel tårer.

Identifikasjon

En trukket brystmuskelen kan identifiseres ved små til store smerter i området av trekk. Det er ofte blåmerker og hevelse på stedet. En trakk brystmuskelen ofte resulterer i et tap av både mobilitet og styrke.

Betraktninger

Brystmuskulaturen er vanligvis ikke forbundet med trekker eller tårer på grunn av deres plassering på kroppen. Trekker er mye mer sannsynlig å skje i musklene i bena som biceps eller kalv. Imidlertid overanstrengelse av aktiviteter som vektløfting (eller til og med å løfte en annen), eller en stump kraft trauma som kan oppstå ved en bilulykke, kan føre til en trukket brystmuskelen.

Behandling

Når du merker en trakk brystmuskelen, stopp hva aktivitet du gjorde som forårsaket smertene. Begynn umiddelbar førstehjelp behandling ved å bruke en ispose til det skadde området. Pakk en komprimering bandasje rundt brystet for støtte og ta kontakt med helsepersonell for å vurdere alvorlighetsgraden av trekk og for videre profesjonell behandling.

Advarsel

Fortsatt trening vil bare gjøre skade på brystmuskulaturen verre ved å øke indre blødninger. Masserer det skadede området kan føre til ytterligere skade på allerede skadet muskel. Ikke påfør varme i førstehjelp som dette kan også øke blodstrømmen.