Digidexo.com

ringorm hest

Hva er årsakene til Ringorm hos barn?

Ringorm er en tilstand som oppstår som et resultat av en soppinfeksjon. Det er referert til en ringorm fordi infeksjonen manifesterer seg i ringlignende lesjoner på hudens ytterste lag og hodebunn.

Funksjoner

Ringorm fører til en sirkulær utslett å danne på huden. Det er vanligvis rødt og kløende, med normal-vises huden i midtpartiet av ringen. En eller flere ringorm lesjoner kan være til stede. Hvis ringorm er til stede i hodebunnen, vil en skallet flekk sannsynlig oppstå hvor soppinfeksjon er til stede.

Årsaker

Ringorm er forårsaket av en sopp parasitt som kan smitte ved kontakt med en annen smittet person eller en infisert dyr (katter, hunder, hester, geiter, kaniner, griser og ildere). Ringorm kan også fås ved å berøre overflater eller objekter som har blitt berørt av infiserte mennesker eller dyr.

Identifikasjon

Ringorm er ofte identifisert av en pleier eller en lege ved å undersøke forekomsten av utslett.

Forebygging / løsning

For å hindre ringorm, unngå nærkontakt med berørte personer eller dyr. Behandling av ringorm vanligvis innebærer å bruke over-the-counter anti-fungal medisiner. I noen tilfeller kan reseptbelagte anti-sopp kremer eller oral anti-fungal medisiner være nødvendig for å klare opp en ringorm infeksjon.

Advarsel

Hvis en ringorm infeksjon ikke rydde opp innen en måned etter behandling, bør lege konsulteres for mer aggressiv behandling.

Hvordan er Ringorm Fanget?

Om ringorm

Ringorm er en sopp, og ikke egentlig en orm, som navnet antyder. Sopp trives på hud som er fuktig og varmt, og ikke utsettes for lys. Ringorm er kjent som skrittsopp når det skjer i skrittet, eller fotsopp når det skjer på føttene. Det kan forekomme i andre steder på kroppen, samt. Personer med eksisterende hudsykdommer kan være mer utsatt for ringorm. Symptomer inkluderer et tørt, hevet, rund flekk, ifølge Dr. Alan Greene, president i Society for Participatory Medicine, og en velkjent pediatrisk ekspert. En ring-lignende utseende som er igjen etter midten av lappen forsvinner. Det er mildt smittsom og kan spres på en rekke måter.

Direkte kontakt med mennesker

Brytere er spesielt utsatt for ringorm fordi de har hyppige, svett kontakt med hverandre. Du kan også plukke opp ringorm fra våte dusj gulv eller skap rom - spesielt på steder som treningssentre eller studenthjem, hvor det er hyppig trafikk. Bruke sandaler i samfunnet dusj for å hindre ringorm på føttene. Endre sokker hver dag og holde føttene rene og tørre vil også bidra til å forhindre smitte.

Du kan også få ringorm ved å dele klær med noen som er smittet, eller ved å bruke en kam som har vært i kontakt med infisert hud. Hvis du eller et familiemedlem har blitt smittet, vaske klær, håndklær, sengetøy, joggesko, etc. i varmt vann. Scrub dusj etasjer nøye og opprettholde god hygiene og håndvask.

Dyr

Din hund eller katt kan bli smittet med ringorm, og du kan få soppen fra kjæledyret direkte eller fra noe de kan kjøre mot, ifølge Dr. Greene. Hester, griser, ildere, kaniner og geiter kan også spre ringorm for mennesker.

Jord

Selv om sjeldne, er det mulig å få ringorm ved langvarig kontakt med infisert jord, ifølge Mayo Clinic.

Behandling

Behandling for de fleste ringorm inkluderer over-the-counter anti-sopp medisiner, for eksempel butenafine eller ciclopirox. De fleste medisiner kommer i pille, lotion eller salveform. Kontakt legen din hvis utslettet ikke forbedre i to uker.

Ringorm kan overføres fra dyr til menneske?

Ringorm har mange moduser for overføring. Til tross for hva navnet tilsier, er ringorm ikke er forårsaket av en liten orm som Burrows under huden og forårsaker den karakteristiske røde, runde-formet utslett assosiert med denne hudinfeksjon. Det er forårsaket av muggsoppen (tinea) som kan infisere kroppen, såvel som føttene, hodebunnen, og negler.

Ringorm og Dyr

The Centers for Disease Control sier at ringorm kan overføres til mennesker gjennom direkte kontakt med en infisert dyr. Husdyr - særlig kattunger og valper - kan spre ringorm. Så kan gård dyr, for eksempel kuer, geiter, griser og hester.

Ringorm og ditt kjæledyr

Mennesker med tinea infeksjoner kan presentere seg med en ringlike utslett, men kjæledyr vil ikke. Hos dyr kan ringorm fremstå som en tørr, flassende flekk på huden. Kjæledyr og andre dyr med ringorm kan ha store mengder pels som mangler.

Andre måter å få Ringorm

The Mayo Clinic sier at ringorm kan også spres gjennom hud-til-hud kontakt med en smittet person, eller ved å berøre eller ha kontakt med ting og overflater som en smittet person (eller dyr) har hatt kontakt (klær, håndklær, kammer, og børster). Sjelden er ringorm forårsaket av eksponering for infisert jord.

Behandling Menneskelig Ringorm

The Mayo Clinic bemerker at ringorm kan bli behandlet ved hjelp av over-the-counter anti-sopp kremer, lotion og salver. Hvis ringorm er alvorlig eller ikke svare på apotek-produkter, kan reseptbelagte muntlig eller aktuelle medisiner være nødvendig.

Behandling av Dyr

Husdyr er smittet med ringorm kan behandles med oral medisiner som hemmer reproduksjon av soppen, eller gjennom aktuelle behandlinger (kalk svovel dips), som kan utføres på en veterinær klinikk eller hjemme ved verge kjæledyret.

Hvordan Kill Ringorm

Hvordan Kill Ringorm


Sopp, ikke ormer, årsaken ringorm, som skaper hud og hodebunn sykdom. Infiserte dyr, spesielt kattunger og valper, kan sende den til deg hvis du kommer i kontakt med hud og pels. Hester, griser, geiter og kyr kan også infisere deg, så kan smittet mennesker og deres eiendeler. Ringorm gjør skjellete, bare flekker på hodebunnen eller et rødt utslett ring på huden. Disse soppene også føre til fotsopp og jock kløe. Utslettet kan klø, være skjellete eller våt og crusty. Berørte negler tykkere, misfarges og kan smuldre.

Bruksanvisning

Self-Care

•  Påfør over-the-counter medisiner i henhold til pakken.

Hold all huden så ren og tørr som mulig for å hindre at soppen sprer seg til andre områder og for å hindre tilhørende bakterielle infeksjoner.

Motstå skrape det infiserte området.

Vask sengetøy og nattøy hver dag. Bruk rene klær hver dag.

Unn infiserte dyr med medisin.

Doctor Care

Se en lege for reseptbelagte medisiner hvis ringorm er i hodebunnen eller i skjegget.

Se en lege ved tegn på en bakteriell infeksjon som puss eller utflod, røde striper på huden, hevelse, feber eller hvis ringorm utslett plutselig ser verre. Legen kan forskrive antibiotika.

Se en lege hvis soppen vedvarer for en måned eller mer. Legen kan foreskrive anti-sopp-medisin å erobre motstandsdyktig og alvorlig infeksjon.

Ta reseptbelagte medisiner som foreskrevet.

Tips og advarsler

 • Det er mulig å forhindre ringorm. Ikke berør dyr med bare flekker. Unngå å gå barbeint på offentlige bassenger, treningsstudioer og delte garderober. Ikke del personlige eiendeler som håndklær og børster. Fortsett å holde huden ren og tørr.

Hva som forårsaker sopp eller ringorms?

Hva som forårsaker sopp eller ringorms?


Mange mennesker lider av soppinfeksjoner som ringorm. Sopp-infeksjoner kan være både interne og eksterne. Noen ganger de eksterne eller hud sopp forhold kan bli ansporet av intern sopp. En slik sopp som kalles Candida albicans. Når det overproduces det fører til en tilstand som kalles candidiasis. Ringorm er mer vanlig når candidiasis er til stede, selv om den er forårsaket av ulike sopp.

Candidainfeksjon i Colon

Candida albicans er en diploid sopp som lever naturlig i tarmen sammen med gode bakterier. Det kan noen ganger over sprer og kompromittere en persons immunitet. Denne overproduksjon av gjær kan være forårsaket av en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider eller p-piller. Det er også forårsaket av en dårlig diett og stress. Dette gjær kan irritere slimhinnene slimhinnen i tykktarmen og forårsake fekal forstoppelser som rommer gjær, giftstoffer og noen ganger parasitter. Hvis den forblir ubehandlet, kan gjæren inn i blodbanen og invaderer celler og vev, noe som resulterer i soppinfeksjon i andre deler av kroppen.

Candidainfeksjon i tynntarmen

Candidainfeksjon i tykktarmen kan føre til candida overvekst i tynntarmen. Denne overproduksjon av candida kan erodere mucus membran og perforere den delikate vegger av tynntarmen. Som et resultat, kan ufordøyd matvarer, toksiner og bakterier inn i blodstrømmen og overvelde leveren. Det overskytende deretter går igjen inn i blodstrømmen og kan forårsake andre soppinfeksjoner.

Candidainfeksjon på hud og munn

Candida albicans eksisterer også normalt på huden og i munnen sammen med gode bakterier. Som i tykktarm og fordøyelseskanalen, kan soppen velde de gode bakteriene og forårsake en rekke eksterne gjær infeksjoner. Munnen trost er en candida infeksjon. Men noen gjær infeksjoner som ringorm og fotsopp forårsaket av andre sopp.

Svekket immunforsvar

Fekal forstoppelser fra candidiasis kan blokkere veggene i tykktarmen og hindre riktig absorpsjon av næringsstoffer. Gjær overvekst selv frarøver også kroppen av næringsstoffer. Uriktig absorpsjon av næringsstoffer pluss candidal invasjonen av kroppens celler og organer kan svekke ens immunsystem. Dette kan gjøre en person mer utsatt for eksterne gjær infeksjoner som ringorm.

Ringorm

Ringorm, eller dermatophytosis, er en sopp infeksjon som kan oppstå på kroppen, lyske, føtter eller hodebunn. Det skyldes i hovedsak tre forskjellige arter av sopp: Microsporum canis, Microsporum gypseum og Trichophyton mentagrophytes. Sistnevnte sopp har fem separate varianter. Alle disse sopp trives i varme, fuktige forhold. Ringorm vises vanligvis som røde og forhøyede skjellende flekker som klør og noen ganger blemme. Den vokser ofte i et sirkulært mønster, noe som førte til den feilaktige troen på at det var forårsaket av en orm. Det forekommer på fuktige og varme områder av kroppen (dvs. lyske, rumpe). Folk kan spre det til sine scalps og negler ved å skrape den. Tight og våte klær kan aktivere veksten av ringorm. Ringorm kan spre seg til andre mennesker ved kontakt. Det kan også bli innleid fra hunder, hester og andre dyr.

Hva skal jeg gjøre med kronisk Ringorm?

Ringorm (tinea corporis) er en soppinfeksjon i huden av den samme familien som fotsopp og jock kløe. Ringorm primært påvirker skalp og overflaten av huden og trives i varme, fuktige områder og har fått navnet sitt fra ringformet utslett som dannes på infiserte områder. Ringorm er behandlet med aktuelle medisiner, og i alvorlige tilfeller, muntlig medisiner. Tilstanden vanligvis klarner opp etter 2-4 ukers behandling, men hos noen mennesker, kan komme tilbake. Hvis du er utsatt for gjentakende ringorm infeksjoner, er det flere alternativer tilgjengelige for å hindre ytterligere episoder.

Revidere Treatment

Sørg for å følge behandlingen plan grundig og bruke alle meds som anvist. Utslettet kan forsvinne i løpet av de første dagene av behandlingen, men sopp kan fortsatt være på huden. De fleste behandlinger ringorm vare i minst to uker. Hvis du stopper dine behandlinger for tidlig risikerer du for tilbakefall.

Sjekk kjæledyrene

Hunder og katter kan både bære ringorm sopp og infisere sine eiere. Hvis du har tatt flere kurs av medisiner og fortsette å bli infisert, kan du være å fange det fra dine kjæledyr. Ildere og kaniner samt husdyr som geiter, griser og hester kan også sende soppen til mennesker.

Endre ditt Miljø

Hvis du deler boareal med en annen person, kan hun også ha sopp, og du kan føre den frem og tilbake. Soppen er vanligvis spres ved direkte hud-til-hud kontakt, men det kan også leve på objekter som håndklær, sengetøy og hår-styling verktøy samt bad overflater. Barn er også utsatt for ringorm - et barn kan få tak i det på skolen, eller barnehage, og bringe det hjem til hennes foreldre.

Vær forsiktig på Gym

Varme, fuktige garderober og dusjer, er de ideelle oppvekststeder for ringorm sopp. Slitasje flip-flops når du dusjer, unngå å gå barbeint og sitte på et rent håndkle i stedet for blanke flater. Gym utstyr kan også havn sopp, spesielt setene, så tørke ned utstyret før og etter bruk.

Alter Personlig hygiene

Dusje rett etter trening, for å unngå å svette sitte på huden din. Tørke selv, grundig, før påkledning. Noen mennesker kan også bli nødt til å bruke pulver for å hindre fukt fra å samle inn i hudfolder. Hold fingeren og tåneglene trimmet slik at soppen ikke kan gjemme seg under neglene. Unngå å dele sko eller klær med andre og bruke klær som puster.

Får en ny mening

Det er utslett, som noen typer eksem, som ser ut som ringorm. I tillegg kan enkelte reseptbelagte anti-sopp kremer har aktuell steroider for å stoppe kløe og hevelse - uavhengig av ringorm. Som et resultat, ser det ut til at utslettet reagerer på ringorm medisiner når det virkelig svarer til de anti-inflammatoriske effekter av steroidet. Når du slutter å bruke medisinen, utslett avkastning. Noen over-the-counter ringorm og klø rettsmidler kan også midlertidig lindre symptomene i ikke-ringorm utslett. Hvis du fortsetter å få tilbakevendende infeksjoner, spesielt etter hyppige behandlinger, har din lege test du sørge for at det ikke er noe annet.

Tea Tree Oil som en Ringorm Cure

Tea tree olje er en hjertelig aromatisk og antiseptisk olje fra treet Melaleuca alternifolia av Austalia. Det er ansett som en kraftig naturlig bakteriedreper av Dr Andrew Weil, en kjent autoritet på naturlig helse, og brukes topically å behandle en rekke forhold inkludert huden sopp som kalles ringorm. Nå tea tree olje kan finnes over hele verden i helsekostbutikker og nettbutikker og folk som lider av ringorm har tilgang til denne prøvd-og-sann naturlig folkemedisin uansett hvor de går.

Funksjon

Tea tree olje inneholder kraftige naturlige bakteriedrepende midler som har blitt funnet å være aktiv mot mange ulike patogene organismer. En studie publisert i tidsskriftet Phytomedicine i 2009 viste at hester som lider av ringorm viste fullstendig helbredelse etter tea tree olje ble brukt to ganger daglig i femten dager. Det ser ut til at sopporganisme som forårsaker ringorm, Trichophyton equinum, er svært utsatt for forbindelsene i tea tree olje

Historie

Tea tree selv, Melaleuca alternifolia, har en rik historie i bruk blant innfødte australiere. Ifølge Dr. Andrew Weil, ble tea tree brukes for forkjølelse og for de fleste alminnelige sykdommer. Senere, kolonister oppdaget den utrolige kraften av tea tree olje for å bekjempe soppinfeksjoner i huden, som fotsopp.

Effekter

Ringorm er ikke den eneste hud sopp som tea tree olje er effektiv mot. En studie publisert i tidsskriftet Skin Pharmacology i 1996, testet tea tree olje mot 26 forskjellige dermophytes (hud sopp) og 54 forskjellige stammer av gjær. De fant at te treet oljen var i stand til å hemme veksten av alle de sopporganismer som det ble testet på. Det brede spekteret evne tea tree olje for å kontrollere sopp gjør den til en av de mest potente naturlige botemidler for ringorm.

Fordeler

Ringorm er preget av et rødt ringformet utslett som er kløende, og kan noen ganger føre til skader som kan føre til arrdannelse eller misfarging. De farmasøytiske medisiner i dag brukes til å behandle ringorm kan forårsake bivirkninger som gastrointestinale plager, utslett og unormale lever fungerer ifølge Mayo Clinic. Tea tree olje har ingen kjente uønskede bivirkninger og var i stand til å bidra til å helbrede lesjoner som finnes i ovennevnte studie om ringorm hos hest.

Betraktninger

Selv om det er anti-soppmidler som markedsføres spesielt for ringorm, fotsopp og jock kløe som inneholder tea tree olje, kan det være billigere og mer effektivt å kjøpe ren tea tree olje. Tea tree olje har blitt så populært over hele verden at selv apotekene nå vanligvis lager den på hyllen for en svært lav pris.

Slik unngår du at Ringorm reinfeksjon

Slik unngår du at Ringorm reinfeksjon


Ringorm er forårsaket av flere forskjellige sopp og påvirker, katter, hunder, hester og selv mennesker. Og det er veldig lett spre seg mellom arter gjennom fysisk kontakt. Soppsporer utøst fra en infisert dyr gjennom hud eller hår kan leve uten en vert for opptil 18 måneder, noe som gjør ringorm reinfeksjon en vanlig foreteelse. Ringorm er veldig lett å behandle, og med flid, kan ringorm reinfeksjon kan forebygges eller minst minimert.

Bruksanvisning

behandler det infiserte dyr eller menneske for ringorm. Å behandle ringorm, bruke en aktuell anti-sopp behandling to ganger daglig. For kjæledyret ditt, gå til veterinær for riktig behandling. For deg selv, kan du plukke opp en anti-sopp krem ​​på stoffet butikken.

Ringorm kan ta opptil 4-6 uker for å forsvinne, og vil spre seg hvis ubehandlet. Sørg for at du fortsetter å påføre kremen for en ekstra uke eller to etter at lesjonen har forsvunnet for å hindre sopp fra å komme tilbake.

Vask kjæledyr og menneskelig sengetøy i varmt vann for å drepe eventuelle soppsporer. Vaske tøyet i varmt vann, så vel.

For å hindre ringorm reinfeksjon hos hester, vaske tepper og saddle pads grundig, og spray delte elementer som børster og delte saddle pads med en anti-sopp spray mellom bruker.

Unngå deling klær og personlige grooming forsyninger med andre, spesielt en person som er kjent for å ha ringorm.

Vask hendene grundig etter å komme i kontakt med en smittet person eller håndtering av en infisert dyr.

Keep delte områder (dag bryr seg, garderober, skoler, osv) og elementer (tepper, soveposer, bryting matter, etc.) desinfisert.

Forskning kjæledyret boarding, stell og veterinærtjenester. Ringorm er lettest spres blant dyrene på steder der mange dyr kommer i kontakt med hverandre, slik at ansatte bør være opptatt av, og flittig om desinfisering fasiliteter og verktøy for å hindre spredning av ringorm og andre sykdommer.

Hvordan får du Ringorm Do?

Hvordan får du Ringorm Do?

Definisjon av Ringorm

Ringorm er en soppinfeksjon finnes på huden, som opprinnelig antatt å være forårsaket av ormer. Det latinske navnet for det er "tinea." Det er oftest funnet i fuktige, svette områder av kroppen, som vises på hodebunnen, føtter, lysken eller andre hudområder av kroppen.

Symptomer på Ringorm

Ringorm er svært kløende. Hudområder kan bli fortykket, skjellete og rød. Hvis ringorm infeksjon blir funnet i hodebunnen eller i et annet område med hår, kan bare flekker utvikle. Flekker er vanligvis ringmerket eller rund i formen, med sunn hud i sentrum, en annen grunn for navnet. Gå til legen din for diagnose dersom symptomene vedvarer utover 2 uker.

Overføring av Ringorm av mennesker

Sopp lever på huden, så ringorm er oftest overført gjennom direkte kontakt med huden. Men det kan også overføres ved å berøre forurensede overflater, som for eksempel håndklær, sengetøy og klær. Det har også tidvis blitt overført i dusjer og svømmebassenger.

Overføring av Ringorm av Dyr

Noen dyr kan også utvikle en ringorm infeksjon. Katter og hunder kan overføre soppen til mennesker gjennom fysisk kontakt. Det har også spredt seg til mennesker via ildere og kaniner eller husdyr som griser, kuer og hester.

Forebygging av Ringorm

Unngå konstriktiv klær som kan forårsake svetting, for eksempel strømpebukse og truser. Ikke del klær eller håndklær med smittede personer. Unngå kontakt med infiserte dyr.

Ringorm symptomer og behandlinger

Soppinfeksjon ringorm, eller tinea corporis, er best preget av den avslørende ringformet utslett som sentrerer rundt en lapp av sunn hud. Ringorm er en nær slektning av soppinfeksjoner skrittsopp, fotsopp og ringorm i hodebunnen.

Symptomer

Ubehagelig og smittsom, er ringorm også en av de mer ufarlige hudinfeksjoner. Alvorlighetsgraden av symptomene avhenger i stor grad av hvor soppen er på huden. Den varemerke ring kan ikke være åpenbare i alle tilfeller, men soppen vil føre til skjell og kløende flekker. Området kan også være røde og betent, og det kan være enten heves eller flat. Disse flekkene kan være enten isolert eller mange og overlappende.

Behandlinger

Ringorm er ofte behandlet lokalt, enten med en over-the-counter eller reseptbelagte soppdrepende medisiner. I mer alvorlige tilfeller kan en muntlig behandling være nødvendig. Aktuelt kremer, salver og kremer inkluderer Butenafine, ciclopirox, Econazole, Mikonazol, Oxiconazole, Clotrimazole, Tolnaftate og Terbinafin. Når du bruker en aktuell krem, bør det berørte området først vaskes og tørkes. Den aktuell behandling bør brukt en-to ganger daglig i to uker. Hvis symptomene ikke bedres etter fire uker, se en lege.

Muntlige medisiner utviklet for å behandle ringorm krever resept og inkluderer Itraconazole, flukonazol, Ketokonazol og Terbinafin.

Forebygging

For å hindre fremtidige soppinfeksjoner som ringorm, følg disse enkle forholdsregler:

Vask hendene ofte, og rene områder som deles med andre, for eksempel fellesarealer i helse klubber, skoler og barnehager.

Når været er varmt og fuktig, endre ut av svette klær slik at soppen ikke kan lett vokse.

Vær oppmerksom på infiserte dyr som kan ha ringorm sopp. I de fleste dyr, kan bare flekker indikere et nærvær av soppen. Imidlertid kan noen dyr viser ingen fysiske symptomer. Husdyr bør sjekkes jevnlig for slike hudproblemer. Mennesker kan kontrakten ringorm fra hunder, katter, griser, kaniner, ildere og hester.

Fordi ringorm er svært smittsom, ikke deler klær, børster og andre elementer. Soppen kan være i live på slike ting, så vel som på sengetøy og håndklær.

Er Ringorm contageous?

Ringorm er en smittsom soppinfeksjon som forårsaker en rød, kløende sirkulær hudutslett. Infeksjonen er forårsaket av tinea corporis sopp, en parasitt som lever på de ytre lagene av huden. Denne infeksjonen kan lett spre seg.

Menneske til menneske

Ringorm er ofte spres ved hud til hud kontakt med en person som er smittet med Tinea corporis, ifølge Mayo Clinic.

Dyr til menneske

Ringorm kan leve på huden av dyr, og kan spres til mennesker som kjæledyr eller har annen fysisk kontakt med en infisert dyr. Hunder, katter, hester, griser og kaniner er blant dyrene som kan bli smittet med ringorm.

Object til menneskelig

En ringorm infeksjon kan spres ved å berøre en pensel, lin eller annen gjenstand som nylig ble rørt av en infisert person eller dyr.

Jord til menneske

Soppen som forårsaker ringorm infeksjon kan infisere jord og spredte seg til et menneske som har kommet i langvarig kontakt med infisert jord.

Risikofaktorer

Risikoen for ringorm infeksjon er høyere for folk som bor i fuktige eller fylt forhold, folk som svetter overdrevent og enkeltpersoner som er aktive i kontaktidretter som fotball eller bryting.

Hvorfor bruke Pine Tar Soap for Ringorm og hvite flekker på huden?

Hvorfor bruke Pine Tar Soap for Ringorm og hvite flekker på huden?


Forårsaket av en sopp (ikke en orm), er ringorm en ekkel tilstand som kan påvirke ulike deler av kroppen. Det er fire grunnleggende typer sopp ringorm: ringorm sopp (kalt Dermatofytter) påvirker huden på kroppen (tinea corporis), lysken (tinea cruris, også kalt skrittsopp), hodebunnen (tinea capitis) eller føttene (tinea pedis, også kalles fotsopp). I flere tiår har vaske det infiserte området med furu tjære såpe tilbudt lettelse fra intens kløe som følger med soppinfeksjon.

Symptomer

Red, kløende og oppvokst skjellende flekker som kan sive eller blemme indikere ringorm på huden. Flekkene normalt har skarpt definerte kanter og er rødere rundt utsiden, med normal hud tone som ligger i sentrum. Disse flekkene ofte ser ut som en ring, derav navnet. Huden kan virke lysere i sentrum eller har hvite flekker eller patcher. Ringorm i hodebunnen eller i skjegget vil dukke opp i bare flekker. Når finger eller tå negler er smittet, blir de gulnet og misfarget, tykk og smuldrete. Ikke skrap patcher. Dette innbyr til infeksjon. Vask områdene ofte med furu tjære såpe, tørr brønn deretter bruke furu tjære salve. Holde området tørt og dekket med en ren klut eller bandasje. Bruk furu tjære sjampo i hodebunnen og skjegg. Furu tjære er en klebrig, svart stoff som produseres ved å brenne furuskog ved høye temperaturer og under stort press. Den tjære anvendes for en lang rekke medisinske anvendelser, hovedsakelig i dyr. Tjæren blir brukt til å belegge hovene av hester og storfe, så vel som for å behandle skabb og lukke sår. Naturmedisin anbefaler ofte furu tjære for behandling av hudsykdommer, inkludert ringorm, psoriasis, eksem og rosacea. Det er lagt til såpe, sjampo og salver.

Ringorm er svært smittsomt

Ringorm er en vanlig sykdom, spesielt hos barn som har kroppskontakt med hverandre. Det sprer seg raskt når området blir tidsinnstilt, og soppen blir deretter overført av fingrene til andre barn. Ringorm er svært smittsom, overføres ved hudkontakt, tilsølte klær, sokker, sko, kammer, felles dusj og svømmebasseng. Dyr er ofte infisert med ringorm og kan overføre soppen til mennesker. Katter er vanlige bærere av ringorm sopp så det anbefales å bruke en furu tjære sjampo for å vaske dem.

Forebygging

Ikke del grooming verktøy mellom familiemedlemmer. Combs, kan barberhøvler, børster, håndklær og sengetøy overføre sopp. Vask alle elementer ofte i varmt såpevann. Wear foten dekkplater (sandaler eller sokker) i fellesarealer, som svømmebasseng, garderober, treningssentre og helse klubber. Unngå å berøre dyr med hårløse flekker. Del dette rådet med barna også.

Anti-fungal medisiner

Furu tjære produkter laget med kreosot-fri, ovn-brent furu tjære importert fra Sverige (også kjent som Stockholm Tar) er rene og beroligende for irritert hud. Furu tjære har vært brukt siden antikken, kjent for sitt rolige antiseptiske egenskaper og helbredende effekt. Alle merker av over-the-counter fotsopp medisiner kan brukes på andre deler av kroppen. Men unngå øyekontakt eller inhaling medisinert foten pulver. De fleste tilfeller av ringorm svare på behandling innen sju til ti dager.

Hvite flekker

De hvite flekker som vises i midten av ringorm sopp vil vanligvis forsvinne i løpet av noen ukers behandling. Fortsatt bruk av en furu tjære salve vil holde området hydrert og hjelpe returnere huden til det normale.

Hva er årsakene til Ringorm?

Mange er under inntrykk av at ringorm er faktisk en liten orm som kommer under huden på noen som er smittet. Faktisk er ringorm en soppinfeksjon som kan infisere kroppen, hodebunnen, og til og med føttene. Heldigvis soppen er lett å identifisere og enkle å behandle.

Identifikasjon

Ringorm er identifisert av de runde lesjoner som vises på kroppen av den infiserte personen. En liten rød flekk er vanligvis det første symptomet på ringorm. Små flekker utvide over tid; som de vokser, i sentrum av det infiserte området begynner å gro, noe som gir inntrykk av en sirkel under huden. Den vanligste typen av ringorm er ringorm av foten, som også er kjent som fotsopp. Fotsopp er identifisert av tørr eller sprukken hud mellom tærne og kløe. Ringorm som vises på hodebunnen kan gjøre deler av håret falle ut og føre til overdreven kløe i det infiserte området.

Å bli infisert fra en annen operatør

Siden ringorm er en sopp og ikke en faktisk orm, er det enkelt å overføre tilstanden fra en smittet person til en annen. Gjennom direkte kontakt av det infiserte området med en person som ikke er infisert, kan tilstanden spre seg. De som arbeider eller bor sammen med noen som har ringorm bør ta forholdsregler for å unngå å pådra seg sopp. Disse tiltakene inkluderer å unngå nærkontakt før tilstanden kan behandles.

Overføring fra Dyr

Dyr er blant de vanligste lider av ringorm; i mange tilfeller kan ringorm bli innleid fra ett kjæledyr til en annen eller fra en dyre til sin eier. Ringorm er vanlig i husdyr som katter og hunder, men kan også vises i Barnyard dyr som hester, griser og geiter. Pet eiere som mistenker sine dyr kan lide av ringorm bør kontakte sin veterinær umiddelbart for behandlingstilbud før soppen har en sjanse til å spre seg til andre dyr eller mennesker.

Kontrahering Ringorm fra Miljøvern

Sopp kan leve i mange forskjellige miljøer og ringorm er lett å komme seg fra objekter som smittet person bruker ofte. Klær, håndklær, sko og sengetøy er et perfekt miljø for soppen å leve på; når enkeltpersoner dele disse elementene, er sjansene for smitte øker. For å unngå å få ringorm gjennom denne type kontakt, bør elementer som gym klær vaskes etter hver bruk. Harde overflater som dørhåndtak og tabeller bør rengjøres med en kraftig desinfeksjonsmiddel for å kutte ned på risikoen. Dette er spesielt viktig i skoler og garderober.

Behandling av Ringorm

Behandling av ringorm bør bli overvåket av en lege for å få den beste pleie. Hvis ringorm er fanget tidlig før den har tid til å spre seg, kan det behandles med en aktuell krem ​​som dreper soppen og kutt ned på kløe og rødhet. Mer alvorlige tilfeller kan kreve steroid skudd for å rydde opp tilstanden. Fotsopp kan behandles med over-the-counter spray og kremer, mens ringorm i hodebunnen kan kreve bruk av en spesialisert sjampo.

Slik unngår du at Ringorm

Slik unngår du at Ringorm


Ringorm kan smitte lysken ("jock kløe"), føttene (fotsopp) og hodebunnen. Det er lettere å hindre spredning av ringorm enn det er å behandle det. God hygiene kan bidra til å holde ringorm fra å infisere deg eller din familie.

Slik unngår du at Ringorm

•  Unngå kontakt med mennesker eller dyr som har ringorm. Tegn på infeksjon er flak av huden på pelsen, mye kløe, patchiness og håravfall.

lære barn å ikke dele kammer, hårbørster, bånd og barrettes, eller hatter.

Bruk sko i fellesområder, og slitasje thongs i offentlige dusjer og badeområder.

Sjekk ditt barns hodebunnen for rødhet eller patchiness, og vask hendene etterpå. Hvis du mistenker at hun har ringorm, la hennes lærere og hennes venners foreldre vet.

Lær barnet ditt å ikke plukke på henne hodebunnen, og å vaske hendene etter å ha håndtert kjæledyr, spesielt ukjente seg.

Hold lysken og føttene kjølig og tørt, så mye som mulig. Dryss talkum på lysken. Bruk løstsittende bomull undertøy og sokker, og endre dem ofte.

Se legen din dersom lesjoner utvikler seg.

Hint

 • Se en lege hvis store deler av hodebunnen er berørt. Ringorm over store deler av hodebunnen ikke kan behandles effektivt med over-the-counter medisiner. Uten en lege omsorg, kan du eller barnet ditt har permanent hodebunnen arrdannelse.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan bli kvitt Ringorm

Hvordan bli kvitt Ringorm


Ringorm er en vanlig soppinfeksjon som er svært smittsom og kan spre seg raskt. Hvis barnet ditt får det, varsle sine venners foreldre å forhindre en epidemi. Behandling kan ta uker.

Hvordan bli kvitt Ringorm

En del tilbake en del av håret slik at du kan se hodebunnen.

Se etter én eller flere runde flekker av rødhet med flekker rundt kantene, røde ringer eller skalering hud.

Ta barnet til fastlegen eller barnelege hvis du oppdager noen av disse symptomene. Legen kan foreskrive medisiner for å bli tatt for opptil fire uker.

Påfør over-the-counter krem til ditt barns hodebunnen for små flekker av ringorm.

Shampoo barnets hår to-tre ganger i uken. I noen tilfeller Selsun Blå fungerer godt, men det kan være veldig irriterende for barn og personer med sart hud. Prøv å bruke de over-the-counter kremer med din vanlige sjampo.

La skole eller barnehage tjenestemenn kjenner barnet ditt har ringorm.

Bruk forskjellige kammer, børster, luer, caps, hår buer og hårspenner for hvert familiemedlem.

Kontroller hvert medlem av husholdningen for ringorm, inkludert kjæledyr.

Vask hendene når du har trykket ditt barns hodebunnen.

Be barnet ditt å vaske hendene ofte, spesielt etter at han børster håret.

Hint

 • Ringorm vil føre til at håret til å bli sprø og bryte av. I de fleste tilfeller er dette bare midlertidig. I noen tilfeller vil hodebunnen arrdannelse oppstå.
 • Noen eksperter anbefaler å se en lege før du begynner behandling for ringorm i hodebunnen hos barn.
 • Prøv den reseptfrie legemiddel Lamisil. Den inneholder terbinafin, som nettopp har blitt godkjent for over-the-counter bruk. Bruk den to ganger om dagen med en bomullspinne. Du må være konsekvent i søknaden din, og du må fortsette å påføre kremen i minst to uker.
 • Ringorm kan påvirke voksne så vel i hodebunnen, føtter (fotsopp), lyske ("jock kløe") og noen ganger over hele kroppen.
 • Ubehandlet ringorm kan føre til impetigo, en subklinisk hudinfeksjon.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Impetigo Vs. Ringorm

Impetigo Vs. Ringorm


Brennkopper er en hudinfeksjon forårsaket av bakterier som vanligvis vises rundt munn og nese for barn. Ringorm er også en hudinfeksjon, men er forårsaket av sopp. Det kan påvirke huden på hodebunnen din, kropp, lyske og føtter.

Impetigo Symptomer

Impetigo symptomer er kløe, røde sår som brast åpen og slam og blemmer som er smertefri, men full av væske. Mer alvorlig impetigo forårsaker smertefulle sår fulle av væske eller puss.

Ringorm Symptomer

Noen ringorm symptomer består av røde, kløende, skjellende flekker i huden som kan få blemmer og slam. Neglene kan bli tykk og misfarget og hodebunnen, hvis berørt, kan ha bare flekker.

Brennkopper Behandling

Behandling av impetigo inkluderer å holde huden ren slik at infeksjonen å helbrede på egen hånd, antibiotika og aktuelle antibiotika som mupirocin salve plassert på sår og blemmer.

Ringorm Behandling

Hold huden din tørr og ren, vaske laken og sengetøy daglig mens infisert og bruke over-the-counter soppdrepende medisin. Se din lege for reseptbelagte soppmidler og antibiotika medisiner hvis din ringorm ikke vil klare opp.

Impetigo Komplikasjoner

Brennkopper er vanligvis ikke alvorlige, men kan føre til nyrebetennelse, cellulitt, MRSA infeksjon, arrdannelse og misfarging av huden.

Ringorm Komplikasjoner

Komplikasjoner av ringorm inkluderer bakterielle hudinfeksjoner, ringorm spredning og utvikling av andre hudsykdommer som kontakteksem.

Hvordan naturligvis behandle Ringorm i hodebunnen

Hvordan naturligvis behandle Ringorm i hodebunnen


Ringorm er en sopp som kan danne seg på hodebunnen, og andre deler av kroppen. Ringorm starter i hodebunnen som en liten kvise, vokser seg større og større. Snart ringorm blir usammenhengende, flassende eller skjellete. Hårtap kan følge av ringorm, og hvis infisert, kan området bli hovne, røde og ømme. Nøkkelen i behandling av hodebunnen ringorm er naturlig ingredienser som ikke vil skade huden eller få håret til å falle ut.

Hvordan naturligvis behandle Ringorm i hodebunnen

Hodebunnen behandlinger for Ringorm

Apply tørket bitre oransje frukt sammen med skallet, olje eller dråper av bladekstrakt direkte til hodebunnen. Denne metoden er best for barn. Bitter oransje kapsler kan tas gjennom munnen for eldre barn (alderen 10 til 18) eller voksne som lider av hodebunnen ringorm.

Påfør tea tree olje med en dropper hver dag for hodebunnen ringorm. Hvis ringorm er svært kløende, kombinere tea tree olje behandling med litt kokos eller olivenolje.

Gulrøtter tillate sure og basiske egenskaper skal opprettholdes i kroppen og kan være en helbredende kilde for ringorm ved reenergizing infiserte huden.

Lag en varm grøtomslag med revet gulrot, dryss infiserte området med rock salt og sted grøtomslag på infiserte området to ganger om dagen.

skiver papaya har en helbredende effekt på hodebunnen ringorm. Plasser papaya skiver på det infiserte område av hodebunnen 2-3 ganger om dagen.

Tørk ut ringorm med eple cider eddik ved å dyppe et papirhåndkle i eddik og plassere den i hodebunnen flere ganger om dagen til ringorm tørker opp.

Ta saften fra en halv av en lime og lage en pasta med 1 til 2 ss. av Butea frø. Påfør lim på hodebunnen ringorm og la den sitte i 10 til 15 minutter. Tørk av med en varm, fuktig klut. Gjenta hver dag frem til ringorm er borte.

Hint

 • Hvis barnet ditt har kontrakt ringorm, er det ikke nødvendig for ham å gå glipp av skolen. Tillate barnet å bære lue på skolen og ha en åpen diskusjon med læreren om barnets tilstand.
 • Bitter appelsin inneholder visse kjemikalier som kan øke hastigheten på hjertefrekvens og øker blodtrykket. Av denne grunn bitter orange ikke bør tas hvis man lider av høyt blodtrykk, hjerteproblemer, eller tar MAO-hemmere.
 • Gravide kvinner bør unngå å ta bitter appelsin.
 • Bitter appelsin kan forårsake solbrenthet når det påføres direkte på huden, spesielt hos personer med lys hud complexions.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det skjer vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føttene og i lysken. Da funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "skrittsopp." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, ekstremt smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere ringorm hos barn.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Diagnostisere Ringorm

•  Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjonen begynner å helbrede, vil se ut som en okser øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for et lite sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

Ta med barna til legen for å ha området så på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

Sjekk dyrene dine hvis du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

Bekreft med en lege på at infeksjonen er, faktisk, ringorm før du begynner noen form for behandling.

Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

Påfør en anti-sopp krem topically til infeksjoner som er funnet på huden annet enn hodebunnen.

Shampoo håret med en selen sulfid som inneholder sjampo.

Spis mat høy i beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde huden og negler sunne.

Forhindre Ringorm

Unngå kontakt med mennesker eller dyr er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med en soppdrepende såpe.

Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden din tørke helt før du setter på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

 • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider som kan forandre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den innledende utslett med barnelege.

Hva er en Ringorm?

Hva er en Ringorm?

Ringorm er en infeksjon i huden forårsaket av en sopp som er svært smittsom. Det er veldig viktig hvis noen i familien din har ringorm å søke behandling umiddelbart for å hindre andre familiemedlemmer fra å få det. Din fastlege vil vanligvis behandle infeksjonen med en anti-sopp krem ​​eller antibiotikabehandling.

Symptomer

Ringorm vil noen ganger vises i form av en sirkel. Det var forårsake en ekstremt kløende, rødt utslett i det berørte området.

Diagnose

Legen kan ta en prøve av utslettet ved å skrape det øverste laget av huden. Han vil deretter undersøke det under et mikroskop for å identifisere ringorm sopp.

Behandling

Ringorm kan ofte behandles med over-the-counter sopp kremer tilgjengelig hos din lokale stoffet butikken.

Misforståelse

Ringorm er ikke forårsaket av en faktisk orm, men heller av en sopp som har infisert huden.

Advarsel

Dersom behandlingen ikke er ønsket, kan den utslett blærer og sprekker, som resulterer i en bakteriell infeksjon som vil kreve antibiotika.

Ringorm hos små barn

Ringorm hos små barn

Ringorm hos små barn er faktisk ikke forårsaket av en orm, men av sopp. Det er vanligvis spres fra andre infiserte barn og til og med fra infiserte katter og hunder. Ringorm sopp påvirker huden (tinea corporis); hodebunnen (tinea capitis); fot (tinea pedis, også kjent som "fotsopp"); lyske (tinea cruris, også kjent som "skrittsopp"); og negler (dermatofytter sopp). Små barn har en tendens til å få ringorm av huden og hodebunnen infeksjoner. Ringorm sopp er svært smittsom og spres lett gjennom kontakt med smittede personer, gjenstander som smittede har berørt, kjæledyr og jord.

Symptomer

Ringorm infeksjon i huden begynner som en rød sår. Som sår vokser, kan det bli skjellende og kløende, og en rød ring utvikler vanligvis rundt det infiserte området. Ringorm i hodebunnen forårsaker lesjoner som ligner på ringorm av huden, og vil også føre til flass-lignende skalering og hårtap på det infiserte området, noe som resulterer i flekker og flekker.

Behandlinger

Ringorm av huden er lett behandles med over-the-counter soppdrepende kremer og salver, men det kan ta 2 til 4 uker for smitte til fullstendig helbrede. Ringorm i hodebunnen tar lengre tid å tømme og er behandlet med oral soppdrepende medisiner som griseofulvin for 6 til 8 uker. Soppdrepende sjampo som Nizoral (ketokonazol) og sjampoer som inneholder selen sulfide (Selsun) kan brukes to ganger i uken for å fremskynde helbredelsesprosessen.

Forebygging / løsning

Ringorm er vanskelig å forebygge, men det bidrar til å holde gjenstander deles av barn (spesielt hvis ett barn er smittet med ringorm) ren og desinfisert. Ikke la barn så dele personlige elementer som håndklær, klær og hårbørster.

Misforståelse

Selv om ringorm av føttene, eller fotsopp, er svært smittsom, er det svært lite sannsynlig i preteen barn. Hvis barnet ditt utvikler en kløende rødt utslett på føttene, kan det i stedet være kontakteksem eller juvenil plantar dermatose og bør bli diagnostisert og behandlet av barnelege.

Betraktninger

Hvis din lille barnet har kontrahert en ringorm infeksjon, minimere barnets kontakt med andre før hun mottar riktig behandling. Barn med ringorm infeksjoner er vanligvis i stand til å vende tilbake til barnehage eller skole når de blir behandlet. Alle medisiner behandlinger skal være ferdig, selv om det har virket infeksjonen forsvinner.