Digidexo.com

De beste måtene å miste vekt

De beste måtene å miste vekt


Å miste vekt er noe som folk flest er opptatt av. Likevel virker det som selv de som klarer å gå ned i vekt ender opp med å få noen eller alle av det tilbake. Det er mange eksperter og metoder der ute for å hjelpe instruere deg om hvordan å miste vekt raskt og holde den av. Likevel virker den fine print ofte sier at resultatene vil variere, og er ikke typisk. Så hva har vært prøvd og sanne gjennom generasjoner som effektive vekttap metoder? Prøv denne grunnleggende tips for å miste den ekstra vekten og holde den av.

Mosjon og Vekt trening

Trene er en av de sunneste og mest effektive måtene å miste de ekstra pounds og holde dem av for godt. Eksperter anbefaler at for vekttap, bruke 30 minutter, fem dager i uken gjør noen form for trening. Den gode nyheten er nyere studier har vist at du kan bryte dine 30 minutter ned til tre 10-minutters intervaller og få samme effekt. Så finn noe du liker å gjøre - å gå med en venn, bli med klasser på ditt lokale treningsstudio, går for en tur på fjellet, eller du sykler eller går å løpe ærend som er i nærheten.

Vekt trening gir en fordel atskilt fra det av regelmessig mosjon. Muskel krever mer kalorier enn fett for vedlikehold og øke muskel vil øke stoffskiftet, noe som betyr kalorier vil brenne selv når du hviler. Kombinere styrketrening og cardio trening vil øke vekttap innsats.

Matvaner

Ta en titt på dine matvaner og plukke noen som kan være årsaken deg å pakke på pounds eller henge på det du allerede har fått. Dietter som består for det meste av grønnsaker, frukt og helkorn er det beste for kroppen din på mange måter, å miste vekt er bare en. Den gode nyheten er at en diett høy i disse naturlige matvarer (versus en høy i bearbeidet mat) vil øke stoffskiftet og holde kroppen frisk i løpet av din vekt-tap innsats, og gir nødvendige vitaminer, mineraler, aminosyrer og lignende. Også, i motsetning til andre dietter, de fokusert mest på å kutte ut matvarer som har blitt behandlet eller raffinert, kan du spise så mye du vil på en diett som inneholder mer naturlige matvarer.

Observere og Alter dårlige vaner

Det er noen andre dårlige vaner som kan kaste deg av målet ditt som du ikke er klar over. Drikk mye vann - det hjelper deg til å føle fyldigere og er bedre for deg enn andre drikker som gir tomme kalorier eller kunstige ingredienser. Også, ikke spise sent på kvelden når stoffskiftet er tregere og sørg for at du får nok søvn slik at kroppen din ikke forveksler sult for tretthet. Ta deg god tid når du spiser slik at kroppen mottar signalet som sin helhet før du overspise.

Mange synes at det å holde en journal over hva de har spist hjelper dem til å bli mer bevisst på vaner som er og hemmer deres vekt-tap innsats. Et annet alternativ er å bli med i en støttegruppe, eller verve støtte av en ektefelle eller venn, for å holde deg på sporet og holde motivasjonen oppe.