Digidexo.com

Tattoo Removal Fakta og myter

Tattoo Removal Fakta og myter


Tatoveringer har eksistert i tusenvis av år. Moderne tatoveringer innebærer å sette blekket inn i huden med flere nåler. Nålene pierce huden og løsne blekk inn i laget under huden, kalt dermis. En person med en tatovering kan bestemme senere at han ikke ønsker kroppen kunstverk lenger for en rekke årsaker. Mens tatoveringer er ment å være permanent, finnes det effektive metoder for å fjerne blekk fra en persons kropp.

Tattoo Removal Cream

Tattoo fjerning kremer ofte tout deres evne til å fjerne tatoveringer. Men medisinske eksperter har sine tvil om disse påstandene. Dr. Lawrence E. Gibson, en hudlege ved Mayo Clinic, advarer mot tatovering fjerning creme påstander om suksess. På Mayo Clinic nettsiden, sier han: "I beste fall kan tatovering fjerning krem ​​visne eller lysere en tatovering. Tatoveringen vil være synlig, men og hudirritasjon og andre reaksjoner er mulig."

Effektive metoder

Mens det ofte vært antatt at tatoveringer er permanente, det er ikke lenger tilfelle. Ulike metoder finnes for å fjerne tatoveringer. Fjerne tatoveringer kirurgisk ofte involverer hud grafts. Tatovering også kan fjernes gjennom dermabrasjon, noe som krever å gni huden med en stålbørste eller slipeskive. Dermabrasion fjerner stort sett bare noen få lag av huden og fører til arrdannelse, og prosedyren er sjelden brukes med moderne teknologi.

Ifølge Tattoo Health nettsted, er laser tatovering fjerning av "sikreste og minst smertefulle" tatovering fjerning alternativet. Vanligvis er flere laser behandlinger for å fjerne tatoveringer. Lasere hjelpemiddel i rotne blekk finnes i huden, og ulike laser bølgelengder påvirker forskjellige farger. Svart farge er den enkleste å utrydde fra huden med en laser, fordi den mørke fargen absorberer alle lysbølgelengder.

Kostnad

Kostnadene ved å fjerne en tatovering avhenger av ulike faktorer, inkludert størrelse, plassering og antall av blekk tatoveringen inneholder. The Consumer Guide til plastisk kirurgi nettside sier at en person kan vanligvis forvente å betale mellom $ 250 og $ 850 for tatovering fjerning. The Tattoo Health nettside sier at kostnaden for laser fjerning begynner vanligvis på ca $ 100 til $ 150 per kvadratcentimeter per behandling. Å fjerne en tatovering er ansett som en kosmetisk prosedyre og generelt vil ikke bli dekket av forsikringen. Mange leger tilby finansiering og betaling plan alternativer.