Digidexo.com

Hvordan ta Burdock

Hvordan ta Burdock


Borre er en naturlig urt kjent for sine rensende egenskaper som brukes til å behandle en rekke lidelser. Urten er tradisjonelt brukt for å fjerne giftstoffer fra blodet, rense kroppen for overflødig vann og behandle ulike hudsykdommer som psoriasis. Det kan anvendes i mange former, inkludert som en tørket rot, tinktur (en oppløsning som inneholder alkohol og en del av den urt), flytende ekstrakt og kapsler. I utseende, den har en rund form med små nesler og en lilla blomst som springer ut fra toppen. Her er noen retningslinjer når du tar denne urten.

Hvordan ta Burdock

•  Påfør burdock flytende ekstrakt topically å behandle akne. Hell noen dråper av ekstraktet på en bomullsdott og DAB på de berørte områdene. La den tørke og la på over natten. Skyll den av i morgen.

Swallow burdock kapsler (ca 2 gram per dag, tre ganger i uken) for å bli kvitt overflødig vann i kroppen. Ikke ta for mye som det kan føre til dehydrering.

Ta tørket burdock root ved bløtlegging den i kokende vann i ca 15 minutter. Suge en vaskeklut i grøtomslag og vikle rundt berørt av psoriasis eller eksem områder. La virke i et par timer og oppdatere. Du kan også vikle den rundt sår for å hjelpe dem å gro raskere, men ikke legg den på åpne sår.

Drikk burdock te om tre ganger om dagen. Dette er en trygg og sunn måte å rense giftstoffer fra blodet og generelt rense blodstrømmen.

Hint

  • Bruk urter, for eksempel burdock, med ekstrem forsiktighet. Noen mennesker har opplevd negative reaksjoner ved bruk av urter feil. Unngå å blande burdock med andre urter, medisiner eller kosttilskudd. For best resultat, ta alltid burdock og andre urter under tilsyn av en lege. Burdock urt bør ikke tas av gravide kvinner som det kan skade et ufødt barn. Ikke samle burdock direkte fra naturen. Burdock ligner tett belladonna og søtvier (to giftige urter), og du kan ubevisst plukke disse giftige urter og gjøre deg syk.