Digidexo.com

Hvordan bygge armmusklene i to uker

Hvordan bygge armmusklene i to uker


Enhver type bygge muskler krever mye tålmodighet, utholdenhet og toleranse. Når det gjelder biceps, triceps og underarmer, kan ha god muskelstyrke være et pluss, spesielt når det kommer til kroppen bygningen, fysiske aktiviteter og yrker som kan involvere mange tunge løft. De som søker å se muskel forbedring fort må ha en sterk følelse av forpliktelse og engasjement for å trene og følge riktig ernæring regimer.

Hvordan bygge armmusklene i to uker

•  Begynn en omfattende trening plan. Prøv å bruke 45 til 60 minutter om dagen å trene på et treningsstudio.

Bruk barbell curls, alternative dumbbell curls, konsentrasjons krøller og predikant krøller å arbeide på biceps. Å jobbe på triceps, prøv triceps extensions, skull knuser, nær grep benkpress, kabel pull-downs, triceps kickbacks og vektede dips. Gjør håndleddet krøller håndflatene opp og håndflatene ned for å gi underarmene en treningsøkt. Utfør 6-9 sett for disse øvelsene med 6 til 10 repetisjoner per sett.

Starte en diett som er høy i protein. En høy-protein diett kan bidra til å øke din arm utvikling. Det gir aminosyrer som bidrar til å reparere utarmet muskelvev og bygge disse musklene for større vekst. Gode ​​proteinkilder omfatter skinn kyllingbryst, magert rødt kjøtt, hvit fisk og eggehviter. Også spiser gode karbohydrater som havregryn og brun ris i forbindelse med fibrøs karbohydrater som brokkoli. Pass på at du inkluderer rikelig med vann i kostholdet ditt også. Prøv å spise 4-6 ganger per dag, hver to til tre timer.

Få nok hvile. Muskler utvikle seg på denne tiden, ikke når du arbeider ut, så sørg for å få nok søvn og avslapning tid.

Hint

  • Over-trening musklene kan hindre deres vekst.