Digidexo.com

Cardio trening Ideer

Kardiovaskulær trening, eller aerobic trening, er noen form for trening som øker pulsen og holder det løftet for en periode. Det finnes en rekke cardio øvelser designet for hver treningsnivå, fra nybegynner til avansert. Disse øvelsene tilbyr en myriade av helsemessige fordeler for de som inkludere dem i deres daglige rutine. Hvis du er bare begynnelsen, bør du konsultere legen din og spørre ham hva øvelser er best for deg å begynne med.

Fordelene

Utføre cardio øvelser på en jevnlig basis ikke bare styrker ditt hjerte, men også øker lungekapasiteten. De hjelper til å opprettholde en sterk metabolisme, noe som resulterer i forbrenning av flere kalorier og fett. Cardio kan også brukes som en måte å lindre stress, gi avslapning, og hjelpe deg i å få en mer avslappet søvn. Det er flere øvelser å velge mellom, trenger du bare å bestemme hva som fungerer best for deg og din livsstil.

Gang

Turgåing er ansett som en lav-effekt cardio trening, så risikoen for å utvikle en skade er minimal. Det er imidlertid et effektivt middel for å miste vekt og brenner kalorier. Tar en 30-minutters, rask gange hver dag kan brenne 180 kalorier. Hvis du legger til noen grad av problemer, for eksempel en skråning eller intervalltrening, kan du øke antall forbrente kalorier.

Hoppetau

Dette er en høy intensitet cardio trening, men er enkel og effektiv. Bare 15 til 20 minutter om dagen kan gi deg en komplett body workout. Det er ikke bare en stor cardio trening, men hjelper med utholdenhet og kan forbedre ytelsen i nesten hvilken som helst annen idrett du melde deg på.

Ta en sykkeltur

Dette er en allsidig trening; du kan ri utenfor eller du kan bruke en stasjonær sykkel inne. Ikke bare er å sykle en flott måte å rev opp stoffskiftet og kaste de ekstra pounds, det er også en fin måte å tone og stramme lår og rumpe.