Digidexo.com

Hvorfor Drikk Ozonated Water?

Vann er viktig for livet. Vi bruker det ikke bare å drikke, men å bade, for rekreasjon, i renhold og i industrivarer. Det finnes en rekke ulike måter å rense vann og maksimere effektiviteten. Metoden for ozonering er en vanlig teknikk som brukes til å rense vann, og tilbyr en rekke helsemessige fordeler.

Ozonation Process

Ozoneringsprosessen kan utføres på både olje og vann. I denne fremgangsmåten blir de molekyler av substansen enten avbrutt ved omrøring eller bobling fra strøm, infusjonen noen av de oksygenmolekyler med to ytterligere oksygenmolekyler, skaper ozon. Ozonert vann er sammensatt av to hydrogenatomer og ett oksygenatom med tre separate oxyzen atomer (eller ozon) i stedet for det normale forholdet 2: 1 i vanlig vann. Fordi ozon er ustabil, er den nydannede bindingen bare midlertidig, og må brukes eller bevares ikke mer enn 20 minutter etter etableringen å være mest effektive.

Biologiske Fordeler

Ozonbehandlet vann har en ren, frisk smak. Denne type av vann er blitt vist i en rekke vitenskapelige undersøkelser for å drepe bakterier og virus. Det har vist seg effektive i å drepe E. coli, gjær, salmonella og listeria. De biologiske fordeler er et resultat av den ozon bryte fra hverandre skaper en enkelt oksygencelle. Ozon tilfører oksygen til blodet og fjerner urenheter. Økt oksygen i hjernen øker sin funksjon. Enkelt oksygen celler introdusert i immunsystemet gjør det sterkere og bedre i stand til å bekjempe infeksjoner. Drikke kaldt ozon vann på tom mage regelmessig kan avgifte tarmkanalen.

Fysiske fordeler

Å drikke ozonated vann øker energinivået. Det hastigheter ekstra oksygen inn i kroppen. Men effektiviteten av ozonerte vann ikke er begrenset til drikking. Bading i ozonbehandlet vann er god terapi for hudlidelser. Den kan brukes til å behandle stølhet, rygg og ryggskader og nakkestivhet. Disse badene kan bli innlemmet i en helbredelse eller velvære plan som anvist av lege. Riktig kosthold og hydrering fungerer sammen for å gjøre disse ozon bad mest effektive. Nivået av rent etter et bad i ozonert vann er bedre i sammenligning med vanlig vann. Fordelene utvide til mat, også. Vaske matvarer som frukt, grønnsaker og kjøtt i ozonbehandlet vann forbedre deres renslighet, også.

Medisinske fordeler

På grunn av sine desinfiserende egenskaper, er ozonbehandlet vann som brukes under operasjoner for å holde åpnet areal sterile. Det er også anvendes som en supplerende behandling av kreft. Forskning har vist at innføringen av den tredje oksygencelle kan hjelpe kroppens immunsystem inneholdende de eksisterende kreftceller, og dermed hindre spredning av cancer til ikke-infiserte områder av kroppen. Selv om dette ikke er potente nok en terapi for å brukes alene, har ozonert vann vist seg å drepe små antall av kreftceller hos pasienter.

Hvor befinner Ozonated Water

Fordelene er klare. Ozonbehandlet vann er et flott tillegg til enhver sunn livsstil, og det er lett å finne - for eksempel, kan det bli funnet i flaskevann. Neste gang du går den lokale dagligvarehandel, lese etiketten. Det er også en rekke nettsteder som selger at-home ozonators slik at du kan lage din egen ozonbehandlet vann. Men ikke bruk en som bruker steiner fordi de bryter over tid og legge rusk i vannet ditt. Du kan også sjekke med din lokale vannbehandlingsanlegg. Slike steder har brukt denne renselsesprosess å strippe ut mineraler før du legger kalsium til drikkevann.