Digidexo.com

Virkningene av Acai Berry Strøm 500

Virkningene av Acai Berry Strøm 500


Acai bær stammer fra regnskogen i Amazonas og ligner blåbær som har en dyp lilla farge. På grunn av deres næringsinnhold, har acai bær blitt innarbeidet i mange helse og ernæring kosttilskudd. Acai Berry Strøm 500 er et kosttilskudd i form av en kapsel som inneholder acai berry ekstrakter. Det oppnås over-the-counter og er markedsført som et vekttap promoter, men dens virkning er variert.

Vekttap

Selgere av Acai Berry Strøm 500 tout sin evne til å fremme vekttap. Men Dietsinreview.com bemerker at det ikke er data som støtter påstanden om at acai bær fremme vekttap. I tillegg gjør FDA ikke bekrefte at påstander om kosttilskudd, inkludert Acai Berry Strøm 500, er sanne. Registrert kostholdsekspert Wendy Marcason bemerker at det er svært begrenset forskning som støtter påstandene acai Berry produkter.

Energy Boost

Acai bær er også kjent for sin evne til å øke energinivået. Acaiberryeffects.com siterer en studie utført av Texas AgriLife forskere som viser acai bær er en svært effektiv drivstoff kilde. De hevder også at når bærene er behandlet i kapsler, som Acai Berry 500 kapsler, inneholder de høye nivåer av fiber og jern, fremme effektiv fordøyelse og toksin fjerning. Dette etterlater deg med mer energi.

Antioksidanter

Acai bær er kjent for å inneholde antioksidanter. Ifølge University of Florida nyheter, betyr dette forbruket av acai bær kan hjelpe deg med å bekjempe sykdommer som kreft. Acaiberryeffects.com er enig i at å ta Acai Berry Strøm 500 kan bidra til å forbedre helsen til immunsystemet og at det fremmer generelle velvære. Antioksidanter er også antatt å være viktig for å hindre tidlig aldring.

Bivirkninger

Det er ingen publiserte studier om bivirkningene av acai bær eller Acai Berry Strøm 500 hos mennesker. Den nærmeste tilgjengelige dokumentasjonen er en studie av Schauss et al. som finner acai berry befestede frukt og bær juice produkter var ikke giftig når det gis til mus. Dietsinreview.com viser dette mangel på kunnskap som en av de største grunnene til ikke å ta Acai Berry Strøm 500. Folk som har kjent allergi mot andre bær og bærprodukter bør være spesielt forsiktig når du tar Acai Berry Strøm 500, som det er sannsynlig at de har en allergi mot acai berry også. Som med alle kosttilskudd, rådgivning legen din er en klok skritt som bidrar til å unngå komplikasjoner og uønskede utfall.