Digidexo.com

Hvordan behandle bivirkninger av Lisinopril

Lisinopril er et medikament som brukes til å behandle høyt blodtrykk og hjertesvikt, og for å forbedre sjansene for å overleve et hjerteinfarkt. For å være sikker på at medisinen fungerer som det skal, blodtrykket bør kontrolleres regelmessig. Noen vanlige bivirkninger av Lisinopril inkluderer influensalignende symptomer som frysninger og muskelsmerter, kvalme eller oppkast og milde hudutslett. Disse bivirkninger er vanligvis milde og lett å behandle.

Bruksanvisning

Behandling av bivirkninger av Lisinopril

Unn bivirkninger av Lisinopril med over-the-counter medisiner for å redusere feber og smerter i kroppen. Sørg for å snakke med din lege eller apotek om hvilke medisiner er akseptabelt å ta med Lisinopril, som legemidler som aspirin og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler er kontraindisert.

Drikk noen sitron-lime flavored brus med light karbonatisering eller spise noen tørre stk saltet kjeks for å lindre bivirkninger av kvalme og oppkast. Over-the-counter anti-kvalme medisiner kan også kjøpes i helseavdelingen i de fleste dagligvarebutikker og på apotek. Andre produkter som bidrar til å redusere kvalme er varm søt te og ingefær. Ingefær kan finnes i flere former som for eksempel te, caplets og til og med kapsler.

Bruk enkle hydrokortison kremer eller anti-klø kremer for å berolige utslett og irritasjon forårsaket av Lisinopril. Antihistamin krem ​​som Benadryl kan også brukes. I tilfeller av en alvorlig utslett, slutte å ta medisinen og kontakte lege umiddelbart.