Digidexo.com

Lindring av kvalme grunn ørebetennelse

Når en øre infeksjon er til stede, mennesker lider av svimmelhet, følelse av kvalme, drenering og øresmerter. Mange midler er tilgjengelige for å gi lindring av symptomene på infeksjonen. Rettsmidler som Meclizine og Benadryl fungere godt for å lindre følelser av kvalme.

Lettelse for kvalme

Øret infeksjoner varierer i grad fra mild til alvorlig, avhengig av hvilken type infeksjon. Øret infeksjoner er forårsaket av bakterielle og virale infeksjoner og kan være ledsaget av høy feber, øreverk og alvorlig kvalme. Den kvalme er forårsaket av det overskytende oppbygging av væske i det indre øret, som bevirker den enkeltes likevekt og til tider kan fremme oppkast så vel.
Medisiner som Meclizine og andre antikolinergika arbeide i hjernen for å blokkere kjemikalier som forårsaker kvalme. Benadryl kan bidra til å tørke opp noe av den overskytende væske. Imidlertid Benadryl og Meclizine bør ikke brukes i forbindelse med hverandre.
Andre produkter som gir avlastning for kvalme er ginger ale og peppermynte te. Begge produktene inneholder naturlige egenskaper som bidrar til å lindre at kvalme følelsen.
Selvfølgelig, selv om disse produktene kan redusere kvalme forbundet med øret infeksjon, må infeksjonen som skal behandles for å fremme en fullstendig utvinning og helt opphøre kvalme følelser. Konsulter lege om ørebetennelse så hun kan foreskrive riktig løpet av behandlingen.