Digidexo.com

senebetennelse i armen smertestillende

Hva kan jeg gjøre for å hjelpe senebetennelse i armene?

Senebetennelse i armene er en betennelse i sener, bindevev som fester muskelen til beinet, slik som i albue, håndledd eller skulder. Det kan bli kjent som tennisalbue eller svømmer skulder. Behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe tilstandens smertefulle symptomer.

Behandling

Hvil påvirket arm ved å unngå noen sport eller trening. Immobilisere armen med en slynge eller skinne. Immobilisering tillater senen å slappe av, lettelser betennelse. Bruke kjøleelementer til det smertefulle området for å redusere hevelse. Isposer kan brukes flere ganger om dagen i 5 til 10 minutter hver økt. Ta over-the-counter smertestillende midler som aspirin eller Advil å lindre smerte og redusere betennelser. Bruke aktuell kremer som Flexall som trenge muskler og gir smertelindring.

Fysioterapi

Begynn fysioterapi øvelser et par uker etter en sene skade, noe som gir skaden tid til å gro. Fysioterapi øvelser begynner sakte, styrking av omliggende muskler for å støtte den skadde sene. Løft liten 2-lb. vekter på 10 repetisjoner i tre økter. Gradvis øke vekt som du føler at musklene blir sterkere. Redusere vekten hvis du føler smerter i armen. Fysioterapi bidrar til å forbedre arm funksjon og omfanget av bevegelse og hindrer ytterligere skade.

Andre behandlinger

Pakk det berørte området med elastiske wraps for å redusere hevelse. Wraps komprimere den berørte senen og gir mulighet for bedre utvalg av bevegelse. Heve armen når du sitter eller ligger nede ved å plassere en pute under armen. Heve armen over hjertet reduserer hovne vevet i det skadde området.

Immobilisering er nødvendig i løpet av de første dagene av en skade, men stivhet kan bli resultatet hvis armen er i ro for lenge. Begynne å bevege armen sakte noen dager etter skade for å holde blodet sirkulerer gjennom armen. Blodsirkulasjonen fremmer helbredelse til skadet vev.

Ultralyd behandling bruker lydbølger til å bryte ned arrvev i senen. Din helsepersonell gjelder en gel til det berørte området, og en tryllestav festet til ultralyd maskin glir over gel. Behandlingen bør øke fleksibiliteten og redusere smerte.

Diskuter med legen din alle behandlingstilbud for senebetennelse i armene.

Tegn på senebetennelse i armen

Musklene er festet til skjelettet med biter av vev kalt sener. Noen ganger kan disse sener blir skadet på noen måte som fører til en tilstand som kalles senebetennelse. Senebetennelse er svært vanlig i armen, fordi armen din kan bli skadet av repeterende bevegelser. Hvis du tror du kan ha senebetennelse, er det flere ting du bør se etter for å avgjøre om du trenger å se en lege.

Generelt Pain

Du kan føle en generell smerte i området rundt senen. Det kan være noen ytre symptomer på dette punktet, men du vil føle en kjedelig verke dypt i muskelvev. Smerten kan føles som en kjedelig muskelsmerter, men det er faktisk kommer fra senen under muskelen. Dette bør være advarsel tegn på at noe er galt og du bør slutte hvilken aktivitet du utfører ved hjelp av armen.

Begrenset bevegelse

Etter den innledende smerte, kan du begynne å oppleve begrenset bevegelighet i armen. Dette vil manifestere litt som en sår muskel, men smertene vil være mye mer intense. I noen tilfeller vil du ikke være i stand til å bevege armen forbi et visst punkt. Denne begrensede bevegelighet vil fortsette å øke ettersom tiden går ledsaget av en økning i smerte.

Ømhet

Hvis tendinitis fortsetter å gå ubehandlet, vil armen begynner å føles ømt å ta på. For å starte, dette symptomet oppstår bare når armen er under noen form for press. Imidlertid, etter en viss tid, vil den begynne å forverres ømhet, og man vil oppleve det hele dagen, uansett om armen har noe press på den.

Burning Sensation

I noen få tilfeller har pasienter klaget over en brennende følelse i armen der tendinitis oppstår. Denne brennende følelse vil øke i intensitet etter som tiden går. Vanligvis denne intensiteten vil bli følt i tidlig morgen og sen kveld timer og etter noen form for trening ved hjelp av armene. Som senebetennelse utvikler seg, vil denne brennende følelse begynner å oppstå etter noe så enkelt som å løfte en boks.

Hevelse

Hvis denne tilstanden ikke behandles av lege, vil senen begynner å få en rød misfarging, blir hovne og føler klumpete. Dette er på grunn av opphoping av væske i sene og generell inflammasjon. Dette symptomet er grunn til alvorlig bekymring, og du bør få legehjelp før mer alvorlige og varige skader oppstår.

Plutselig Joint smerte hos barn

Når du vurderer hurtig innsettende og plutselige leddsmerter hos barn, er det flere problemer som en lege må vurdere før du gjør en diagnose. Først må legen å forstå omstendighetene rundt når smertene begynte. Legen må også vurdere om smerten er relatert til andre problemer, eller er knyttet til en struktur som er i nærheten av skjøten. Flere muligheter for årsaker til plutselig leddsmerter hos barn inkluderer bursitt, senebetennelse, fibromyalgi og svulster i beinet.

Omtrent

Dr. Nathan Wei, bord-sertifisert revmatolog, sier plutselig leddsmerter kan skyldes forbigående faktorer som er relativt enkle å løse, slik som bursitt eller tendinitt, eller forårsaket av kompliserte langsiktige problemer som for eksempel kreft, systemisk lupus eller leddgikt . Plutselig innsett leddsmerter bør være av interesse, spesielt hvis det er ledsaget av serøs symptomer annet enn smerte.

Symptomer

Wei beskriver plutselige leddsmerter som bare én indikator av en potensiell sykdom. Han foreslår også å se på felles for hevelse og rødhet, som kan være en indikasjon på betennelse eller skade på en sene. Han foreslår også å undersøke om omfanget av bevegelse og følelse leddet for å se om det er varmt eller det er noen nevneverdige knuter eller cyster knyttet til felles. Inflammatoriske tilstander ofte føre morgenstivhet som lindres med bevegelse og oppvarming av felles.

Årsaker

Det er mange mulige årsaker til raskt innsett leddsmerter hos barn. Disse inkluderer sene problemer som bursitt eller tendinitt. Andre årsaker til leddsmerter kan inkludere Artrose, revmatoid artritt og gikt. Infeksjon er en annen årsak til leddsmerter. Infeksjoner i leddet kan være et resultat av senen å bli infisert. Ifølge Med-to-Go, kan infeksjoner også påvirke bein, oversette til smerter i beina i leddet.

Behandling

Behandlinger variere avhengig av årsaken til leddsmerter, ifølge Wei. For episoder av bursitt og senebetennelse, er NSAID smertestillende ofte foreskrevet, sammen med resten av felles og fysioterapi. Imidlertid kan problemer som revmatoid artritt involverer ikke bare steroide antiinflammatoriske midler, men også bruken av biologiske hvis RA er i de mer avanserte stadier. Artrose er vanligvis behandles med over-the-counter eller foreskrevet anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen. Infeksjoner i leddet er vanligvis behandles med antibiotika.

Forebygging

Selv om noen årsaker til leddsmerter ikke kan unngås, for eksempel artrose, revmatoid artritt eller infeksjon, andre årsaker kan forebygges, ifølge kiropraktor Deborah Pate. Varmer opp grundig før trening kan bidra til å unngå bursitt og senebetennelse. Strekke sener og muskler, slik at de er helt bøyd og varm før og etter trening for å unngå å rive av sener og muskler.

Recovery Fra Kirurgi for Elbow senebetennelse

Recovery Fra Kirurgi for Elbow senebetennelse


Elbow senebetennelse - betennelse i albuen sener - oppstår vanligvis på innsiden eller utsiden av albuen. "Vanlige former for senebetennelse er tennisalbue, golfere albue eller liten liga albuen," forklarer Cleveland Clinic. Noen ganger kirurgi er nødvendig for å herde den.

Kirurgi

Kirurgi er ikke en vanlig behandling for albue senebetennelse. "Kirurgi er bare nødvendig på mindre enn 10 prosent av tilfellene," ifølge Sportsinjurybulletin.com. Det bør kun vurderes etter å ha uttømt konservative behandlinger.

Effektivitet

The University of Washington forklarer at kirurgi "kan gi langvarig lindring." Sportsinjurybulletin.com sekunder denne oppfatningen. Pasienten må delta i den etterfølgende fysioterapi programmet for at dette skal skje, men.

Recovery

Albue senebetennelse operasjoner utføres på en poliklinisk basis. Typisk blir den behandlede armen plasseres i en slynge rett etter kirurgi for å sikre at pasienten er komfortabel og for å redusere svelling. Smertestillende medisiner er foreskrevet for å bidra til å håndtere smerte. "En kombinasjon av korte og lange virkende medisiner kan være svært effektive," i henhold til University of Washington.

Fysioterapi

Avhengig av legens vurdering av din spesielle kirurgi, regner med å starte en fysioterapi-program som involverer grunnleggende tøyningsøvelser et sted mellom en til to uker etter operasjonen. Din splint vil bli fjernet og hele spekteret av bevegelse vil bli gjenopprettet. Unngå hard trening i seks til åtte uker.

Daglig aktivitet

Du kan gå tilbake til dine vanlige daglige aktiviteter to til tre uker etter operasjonen, men bruker den andre armen. Prøv å holde den opererte armen så stille som mulig for å unngå forsinkelser i healing. Regn med at det tar opptil seks måneder før du kan gjenvinne full bruk av armen. Du må kanskje vente i opptil en måned før du kjører bilen.

Behandling av kronisk Elbow senebetennelse

Albue tendonitits er en betennelse i sener som omgir albuen området og forbinder muskelen til beinet. Elbow senebetennelse er en smertefull tilstand som følge av repeterende bevegelser i albuen. Elbow senebetennelse er også kalt "tennisalbue", som det er anslått at halvparten av alle tennisspillere vil oppleve denne skaden i løpet av sin karriere. Sjefen symptom på tennisalbue er moderat til alvorlig smerte i albuen regionen når du bøyer armen. Senebetennelse i albuen kan behandles hjemme, og vanligvis ikke krever noen behandling av en spesialist. Hjem behandling bør vare i minst tre uker.

Begrenset bevegelse

Begrense bevegelsen av albuen ved å bruke et ess bandasje rundt det mens det er i en smertefri stilling. Når det er gjort, legger armen i fatle. Albuen bør ikke være fullstendig immobilisert, men heller støttes og bevegelse begrenses.

Medisinering

Alternative doser av paracetamol og ibuprofen å redusere hevelse og lindre smerte. En aktuell smertestillende som for eksempel Ben-Gay eller Aspercream skal gnis på det berørte området i mellom doser.

Excercise

Utøve albuen gradvis. I løpet av den første uken, er det bare å bøye albuen så langt du kan, så lenge du tåler det. Når du er i stand til fullt ut å utvide albue, prøve den samme øvelsen med en liten vekt. Øke vekten litt hver dag til du har full bruk av armen uten smerter.

Hvil Elbow

Babyen albuen så mye du kan. Ikke delta i noen aktivitet som kan ha forårsaket tilstanden som bowling, tennis eller selv holder en baby på hoften. Mens du hviler, bruke kjøleelementer til albuen for å lindre hevelse.

Forhindre Future Elbow senebetennelse

Styrking av musklene rundt albuen kan bidra til å forhindre albue senebetennelse. Imidlertid må du være sikker på at du er riktig å gjøre øvelsene. En trener kan hjelpe deg med dette. Hvis albuen senebetennelse ble forårsaket av en sport som tennis eller bowling, er det viktig at du øver riktig skjema for din repeterende bevegelser, for eksempel et trygt tilbake swing. Hvis det er mulig, må det benyttes en albue brace under en slik aktivitet.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Hvordan behandle Elbow senebetennelse


Elbow senebetennelse er en smertefull tilstand forårsaket av hevelse i sener som kobler din lavere armmusklene til beinet. Det er også referert til som "tennisalbue" eller "golf albue", selv om de fleste tilfeller av albue senebetennelse vises i fabrikkarbeidere. Enhver repetitive bevegelsene til den bestemte bandet av sener kan føre til albue senebetennelse. Mens overforbruk av sener kan føre til smerter og betennelser, kan en persons alder også gjøre dem mer utsatt - sener i kroppen mister sin elastisitet den eldre en person blir. Symptomer på albuen sene er inflammasjon og smerte i albueområdet, så vel som en brennende følelse og eventuell stivhet. Albue senebetennelse kan behandles hjemme for å bidra til å fremme helbredelse i det berørte området. Prøv disse enkle trinnene for å være på vei mot smertelindring og sterkere sener.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Måter å behandle Elbow senebetennelse

Rest. Unngå handlingen som forårsaker albuen senebetennelse. Hvis det er en sport, kan du prøve en alternativ sport for trening. For eksempel, hvis du spiller tennis, ta opp svømming eller sykling mens du la din senebetennelse helbrede.

Plasser en ispose på albuen og underarmen området. Dette vil bidra til å avlaste både smerte og hevelse som er et resultat av betennelse i senene. Forlate isen pakke på i minst 20 minutter, tre ganger om dagen. Ved hjelp av en ispose opp til seks ganger om dagen er ideelt, men ikke alltid praktisk avhengig av din daglige timeplan. En ispose kan også brukes på jobb under pauser, så vel som i kveld når du ser på TV.

Bruk en arm spenne eller albue brace for å legge til støtte til sene mens det er healing. Seler skal brukes under albuen, ned underarmen, så dette er hvor musklene koble til.

Ta en over-the-counter antiinflammatorisk middel, slik som aspirin eller ibuprofen. Dette vil ikke bare avlaste noen av betennelse og hjelpe sene til å gro, det vil også gi deg noen sårt tiltrengte smertelindring, selv om bare midlertidig.

Utfør milde tøyningsøvelser etter våkner og før du tar kvelden. Lett strekke området av armen som stiver opp. Disse strekningene bør også gjøres på jobb mens du er på en pause. Dersom mens du gjør disse strekningene du opplever plutselige smerter, stopp umiddelbart.

Hint

  • Hvis du finner ingen lindring med albuen senebetennelse, ta kontakt med din lege for å sikre at du er riktig diagnostisert.
  • Hvis du er på noen andre medisiner, eller har en eksisterende medisinsk tilstand, sjekk med din lege eller apotek før du tar en over-the-counter anti-inflammatorisk å sørge for at det blir ingen skadelige legemiddelinteraksjoner.

Hvordan leve med Achilles senebetennelse

Hvordan leve med Achilles senebetennelse


Achilles senen er den lange ligaturen, som strekker seg fra bunnen av foten, under hælen, opp på baksiden av skaftet og inn i leggen. Achilles senebetennelse er ofte sett på løpere og middelaldrende idrettsutøvere. Folk som har jobbet på sine føtter i mange år også kan oppleve lidelse. Hvis kirurgi er ikke et alternativ for deg, ta disse trinnene for å minimere smerte.

Hvordan leve med Achilles senebetennelse

•  Bruk solide høyhælte sko med en liten heis for å minimere strekking av senen. Myke såler vil legge mer slitasje på hoven sene, forårsaker mer smerte. Kvinner gjør best i vinklede kiler med tre eller korkhæler. Menn bør alltid ha en liten hæl på skoene sine.

Varier din aktivitet i løpet av dagen. Prøv å finne arbeid som gjør at du kan sitte og stå. Bor i en stilling for lenge forverrer senebetennelse. Det er derfor folk med Achilles senebetennelse har problemer med å gå først i morgen.

Bruk blodfortynnende smertestillende midler som ibuprofen å lindre smerten av Achilles senebetennelse. Vær forsiktig med å overdrive; følg instruksjonene på medisinering.

Legg deg ned på kvelden og hvile ankelen på en ispose i 10 minutter. Bytt til en varmepute i 10 minutter, og deretter fullføre behandlingen med en annen 10 minutter på isen.

Stretch jevnlig hele dagen. Når du bruker fremgangsmåten, benytte anledningen til å strekke ved å gå opp trappene ved hjelp av tå av foten. Lene seg frem mot en måte og sette benet ut bak deg og strekk. Bøy knærne, slik at føttene flatt på gulvet.

Hint

  • Aldri sprette når som strekker seg så dette kan rive den betente senen.

Hvordan bli kvitt Track Marks på armene

Sporet merker er et resultat av å ta noen stoffet gjennom armene. Enkeltpersoner vil skyte disse stoffene opp i kroppen med sprøyter. For å unngå smerte og irritasjon, vil de bevege injeksjonsstedene til forskjellige deler av armen. Sporet merker er et resultat av flere injeksjoner. Blåmerker ofte følger med injeksjonssteder. Siden sportegn ta tid å helbrede, enkeltpersoner ofte føler skam ved sitt utseende.

Hvordan bli kvitt Track Marks på armene

sparke en vane. Hvis du ikke har sluttet å bruke narkotika, er nå på tide å se på alternativer. Forstå det sporet merkene vil alltid følge bruken.

Tillat åpne sår til å gro. Avhengig av hvor aktuell sportegn ble kjøpt opp, kan det hende du har åpne sår eller skorper. Før du går videre til neste trinn må du tillate disse sårene til å gro. Hvis du prøver å overgå helbredelsesprosessen, risikerer du muligheten for infeksjon.

Exfoliate området. For å fremme hud regenerasjon, må du bruke en mild exfoliator på en jevnlig basis. Du kan kjøpe en i butikken eller lage en selv. For å gjøre en hjemme, er alt du trenger olivenolje og sukker. Bland ingrediensene sammen for å gjøre exfoliant.

Bruk en salve. Etter peeling og gjennom hele prosessen, er det viktig å bruke en salve for å hjelpe dine sår leges. Neosporin gjør en god en som hevder å bidra til å forhindre arrdannelse. I tillegg er disse produktene inneholder ofte smertestillende og vil hjelpe med eventuelle smerter du måtte ha.

Gi det tid. Prosessen med å bli kvitt sportegn er en kjedelig en. Det tar tid, engasjement og forpliktelse til en vanlig rutine. Du vil ikke se resultater over natten, men fremgangen vil vise seg over tid. Bare husk å være tålmodig.

dekke det opp med makeup. Hvis du trenger umiddelbare resultater, kan du alltids bruke sminke for å dekke sportegn. Forstå at dette resultatet er bare midlertidig og vil du fortsatt trenger for å fullføre fremgangsmåten ovenfor for å bli kvitt dem for godt. Bruk kroppen sminke for å dekke til merkene og sett den med pulver. Det bør holde hele dagen.

Hint

  • Se på nettet for å finne ut hvilke makeup produkter kan dekke sportegn. For alvorlige sportegn, kan Dermablend brukes.
  • Ikke overse peeling, salve og helbredelsesprosessen. Du kan få umiddelbare resultater fra makeup, men det er bare midlertidig.

Naturlige Narkotika for Relief of senebetennelse

Sener er fiberkabler som kobler muskelvev til bein. Senebetennelse refererer til irritasjon eller betennelse i noen av kroppens sener, men tilstanden oftest skjer i og rundt skuldre, albuer, håndledd og hæler (se referanse 1). Konvensjonelle behandlinger for senebetennelse ofte avhengige av over-the-counter smertestillende midler, injeksjoner av kortison rundt den betente senen, fysioterapi, og i alvorlige tilfeller, med kirurgi. Men behandlinger er tilgjengelig som utnytter naturlige alternativer til tradisjonell medisin.

Urter og kosttilskudd

Tallrike anti-inflammatoriske urter er tilgjengelig for behandling av tendinitt. Gurkemeie er spesielt levedyktig, da det har vist seg i noen laboratorieforsøk for å være like så effektive som hydrokortison og fenylbutazon (se Resource 1). Gurkemeie kan kjøpes i kapselform, og den typiske dose varierer vanligvis mellom 400 og 600 mg per dag.

Studier har også vist at djevelens klo er en effektiv smertestillende. Ulempen er imidlertid at man må ta opptil seks 500mg kapsler per dag.

Lakris rot gir lindring i en form som ligner på kroppens egne kortikosteroider. Det reduserer ikke bare frie radikaler i det berørte området, det hemmer enzymene som er ansvarlige for betennelse. Kok 1/2 ts. av urten i en kopp vann i 15 minutter for å brygge en te du bør drikke tre ganger om dagen. Vær oppmerksom på at lakris ikke bør tas hvis du er gravid, på diuretika, har høyt blodtrykk, diabetes, skjoldbruskkjertel, lever, eller hjertesykdom.

MSM, eller organisk svovel, er en naturlig smertestillende, mens organisk silisium bidrar til å fremme kroppens egen helbredelsesprosess. Vitamin C er også viktig i kroppens produksjon av kollagen, en av de viktigste komponentene i friske sener.

Det anbefales at du konsultere en lege før du foretar en alternativ behandling som består av urter og / eller kosttilskudd.

Aktuelt Behandlinger

Topiske behandlinger er påført huden over området av inflammasjon. Først aldri bruke varme når du begynner å føle den første smerten av senebetennelse. Bruk kun kaldt terapi (se Referanse 2). En kald komprimere laget ved å blande kamille olje, kamfer, eukalyptus olje, rosmarin olje og lavendel i kaldt vann vil gi smertelindring. Etter komprimere, gjelder boswellin krem ​​til det berørte området. Denne kremen er laget av en urt brukt i hundrevis av år for å behandle smerte. Et annet alternativ er å kombinere 10 til 15 dråper peppermynte eterisk olje med vegetabilsk olje og gni blandingen over verkebyll.

Akupunktur og Livsstil

Akupunktur er en tradisjonell kinesisk metode for naturlig smertelindring. Det er avhengig av å sette nåler inn i huden for å fjerne blokkeringen energibanene, kalles meridianer, å avta smerte. Flere studier utført av Cochrane Collaboration har antydet at akupunktur er en effektiv behandling for senebetennelse (se Reference 3). Behandlinger er mest gunstig hvis det gjøres 1-3 ganger i uken i flere uker. Hvis du har forsikring, sjekk dekningen, som akupunktur er dekket under noen planer.

Livsstil spiller også en viktig rolle i behandling av senebetennelse. Det er foreslått at når du begynner å føle smerte eller ubehag forbundet med senebetennelse, bør du immobilisere det berørte området, og unngå aktiviteter som vil forårsake smerte eller hevelse. Ikke forsøk å presse gjennom smerten. Hvile senen er en viktig del av helbredelse av betent vev. Hvis smertene påvirker kneet, heve den over nivået på hjertet ditt.

Øvelser for DeQuervain er senebetennelse

De Quervain er senebetennelse (seneskjedebetennelse) fører vanligvis sårhet eller en brennende følelse mellom håndleddet og tommelen. Betennelse i dette området kan ofte føre til hevelse. Dette kan faktisk føre til at sener å pipe (crepitus) som de beveger seg mellom tunnelen av wristbones. Enkelte øvelser kan bidra til å lindre betennelser og smerte samt bygge styrke og stabilitet i håndleddet.

Om De Øvelser

Styr betennelse med is og hvile før du starter et treningsprogram. Når din første hevelse og betennelse har stilnet, kan trening bidra til å fremme blodstrøm til flexor og extensor sener i håndleddet. Blood inneholder helbredende egenskaper som oksygen og viktige antioksidanter (dvs. vitamin C). Varm opp med de grunnleggende tøyningsøvelser som de vil øke fleksibiliteten og mobiliteten i håndleddet. Styrke øvelser vil bidra til å stabilhåndleddet og avlaste trykket for de berørte sener. Med mindre annet er spesifisert, gjøre tre sett med 10 repetisjoner for hver øvelse. Hold hver bevegelse i fem sekunder.

Vurdere å utføre disse øvelsene selv etter at du får over senebetennelse problem. De kan bidra til å forhindre tilbakefall av de Quervain eller andre typer håndleddet senebetennelse. Også, når du gjør håndleddet krøller eller øvelser med vekter, bør du vurdere å utføre dem med sunn håndleddet for å balansere styrke i begge håndledd.

Tøyningsøvelser

Hold armen til siden med albuen bøyd. Lag en knyttneve med å krølle fingrene over tommelen. Sakte bøye hånden oppover så langt du kan, og hold den posisjonen. Deretter bøyer hånden nedover og hold den posisjonen. Gjenta som foreslått ovenfor.

Hvil hånden (håndflatene opp) på et bord. Trykk lillefingeren med tommelen og hold den posisjonen.

Grab fingrene og trekke tilbake på både hånden og fingrene, holder den posisjonen i fem sekunder. Slapp av, deretter gjenta. Når du har utført de tre sett med 10 repetisjoner, bøy fingrene i den andre retningen og hold dem der.

Styrke Øvelser

Klem en tennis eller gummiball i fem sekunder, deretter slappe av. Gjenta denne øvelsen for tre sett med 10 repetisjoner som alle de andre.

Hold en hammer eller boks med grønnsaker i hånden med håndflaten vendt nedover. Løft hammeren opp så langt du kan, og deretter senke den. Gjenta denne bevegelsen og bruke gradvis tyngre gjenstander som håndleddet styrke øker.

Plasser en stor strikk rundt fingrene og tommelen. Sakte åpner hånden og utvide strikken med tommelen og fingrene. Hold denne posisjonen og slappe av.

Bruk også lette manualer og utføre håndleddet krøller og omvendt håndleddet krøller på kanten av benk eller kneet. Håndflaten vil være vendt oppover under håndleddet krøller. Bare løfte vekten opp og deretter ta det ned med bare håndleddet. Dette styrker flexor muskler og sener, de du bruker for å gripe gjenstander. Gjør omvendt håndleddet krøller på samme måte, bortsett fra med håndflaten vendt nedover. Denne øvelsen fungerer strekkmusklene, de du pleide å utvide strikken i forrige øvelse (se referanser 1 og 2 for mer informasjon om håndleddet øvelser. Også noen av disse øvelsene er illustrert i Reference 3).

Terapi for Arm senebetennelse

Arm senebetennelse er en betennelse i sener i albue eller skulder regionen. Tilstanden kan gi smerter og en brennende følelse i de berørte områdene. Det finnes flere forskjellige typer arm senebetennelse: Lateral epikondylitt (tennisalbue) og medial epikondylitt (golfalbue), sammen med bicipital (foran skulderområdet), triceps og rotator cuff senebetennelse. Terapi for armen senebetennelse, kan variere avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. De fleste bruker en kombinasjon av medisinsk og fysioterapi. Kirurgi kan være nødvendig i noen tilfeller.

Betydning

Senebetennelse er ofte sett på som en anerkjent sykdom under amerikanerne med Disabilites loven. Som et resultat, kan arbeiderne samle yrkesskade eller uføreutbetalinger og gå glipp av arbeid på grunn av armen senebetennelse. Dette øker betydningen av armen senebetennelse terapi for bedrifter og mindre bedrifter. Deres mål er å få folk tilbake til arbeid.

Typer Medical Therapy

De fleste leger anbefaler vanligvis hvile og is til arm senebetennelse. Ice er vanligvis komprimert mot betente området ved 20-minutters intervaller. Leger anbefaler videre at en person holde armen løftet i tillegg til å lindre hevelse. Hvis en person er i smerte, kan ibuprofen og andre anti-inflammatoriske medisiner brukes for lindring. Til tider kan kortikosteroider være foreskrevet for behandling av mer alvorlige tilfeller av armen senebetennelse. Slynger og bukseseler kan bidra til å forhindre eller redusere armbevegelser og fremme helbredelse.

Typer av Physical Therapy

Leger kan anbefale visse øvelser for en pasient med arm senebetennelse. Tøyningsøvelser kan løsne opp sener, muskler og ledd i albuen og skuldrene. Når hevelsen går ned, kan lett vektløfting bli reist som en del av fysioterapi programmet. Vektløfting øvelser er utformet for å bygge styrke i både berørte og omkringliggende muskelgrupper. For eksempel kan sterkere øvre rygg og trapezius (på hver side av halsen) muskler gi støtte til rotator cuff. Lisensierte fysioterapeuter er noen ganger ansatt for personer med arbeidsrelaterte arm senebetennelse. De hjelper folk med grunnleggende bevegelser og bidra til å få funksjonshemmede arbeidstakere tilbake i arbeid.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for arm senebetennelse terapi. Vanligvis de som bruker en kombinasjon av is, kan anti-inflammatoriske medisiner og mosjon komme over sine plager raskere enn de som tar en mer passiv tilnærming. Rotator cuff senebetennelse kan ta lenger tid å helbrede enn de fleste andre typer arm senebetennelse fordi det innebærer fire grupper av muskler og sener. Men mer alvorlige tilfeller av senebetennelse, til tross for sin plassering, vil normalt ta lenger tid å helbrede.

Forebygging / løsning

En person kan i stor grad hindre arm senebetennelse ved å strekke armen ledd og muskler regelmessig og opprettholde et riktig kosthold. Mange matvarer som grønnsaker og frukt har anti-inflammatorisk egenskaper. Enkelte kosttilskudd som Glukosamin og chondrotin er kjent for å forhindre stikkflammer i musklene. Magnesium er et naturlig muskelavslappende middel. Vitamin C har også helbredende effekter.

Hvordan behandle senebetennelse smerter i skulder

Hvordan behandle senebetennelse smerter i skulder


Komme skulder senebetennelse kan være ganske smertefullt og forårsake ubehag. Jeg har nylig fått senebetennelse i skulderen min. Ikke så alvorlig, men nok til å innse mer om det.Det er forskjellige måter å få det. En rift i rotator cuff, er et vanlig sted å få det. Senebetennelse er betennelse i leddet som forårsaker smerter og stivhet. Tendonoitis skyldes vanligvis i skulderen fra en skade. Hvis du er over 40, er du mer utsatt for å få det, spesielt hvis du trener. Muskler har en tendens til å svekkes som du blir eldre. Hvis du er kjent med sport, mye mugger, eller Quarterbacks en tendens til å få det ganske ofte. En sene tårer, og det blir smertefullt. Direkte kontakt, slik som et fall kan være en årsak i tillegg. Symptomene er at du vil føle en brennende følelse i skulderen din, spesielt når du er pålagt noen aktivitet ved hjelp av at skulderen.

Bruksanvisning

Hvil skulderen. Hvis du arbeider ut, eller bruk at skuld spesifikt i noen form for aktivitet, er det best å hvile skulderen og la sener helbrede. Hvis du fortsetter å løfte vekter, eller løft generelt, kan det føre til ytterligere skade og operasjon kan være nødvendig. Du kan fortsatt plukke opp en pose, ting som naturen, med mindre du er i alvorlig smerte når du beveger skulderen din i det hele tatt. Jeg ville bare unngå noen trening aktivitet som dreier mer slitasje på rotator cuff. La det hæl naturlig.

Bruk is på skulderen din. En god og naturlig måte å bidra til å helbrede, og nummen smerten bort. Ice kan være en fin naturlig måte å helbrede en rekke skader. For sterke smerter, vil du sannsynligvis trenger noen form for medisiner, men å bruke isposer sikkert ikke vondt. Is og jevn varme kan bidra til å redusere betennelse. Tar en virkelig varmt bad kan hjelpe så godt.

sove i riktig posisjon. Sove kan være en reell smerte, og noen ganger hvordan du sover kan også føre til senebetennelse i skulderen din. Spesielt hvis du har senebetennelse, kan finne en sovestilling være vanskelig. Ikke sove på din side, hvor smerten kommer fra at direkte skulder. Det er sunn fornuft. Jeg vil foreslå å sove på magen, med vekt din direkte til motsatt skulder. Ha hodet sving i retning av der senebetennelse kommer fra. Fordi den måten kroppsvekten din vil ikke gjelde noe press på at skulderen i det hele tatt. Å sove på ryggen er kanskje ikke bra, siden du kan føle smerte på baksiden av skulderen din også. Finn en behagelig sovestilling, en som ikke vil føre til ytterligere skade eller ubehag.

Gjør rutine strekninger. Spesielt i fremtiden når du arbeider ut, men selv med smerte, strekke at skulderen ut. Det virkelig hjelper, det trenger fortsatt litt aktivitet og trening for å bidra til å helbrede. Bare ingenting alvorlig, som løfting, som kan skade den enda mer for deg. Gjør rutinemessige strekninger som er dreid med skulderen.

Snakk med legen din. Hvis du lider av ekstrem ubehag, og deretter få en slynge for skulderen din. Sterke smerter er når noen du bokstavelig talt flytte noen del av rotator cuff, er du i ekstremt ubehag hvor du kan knapt bevege seg i det hele tatt. Tilfeller som at du definitivt bør oppsøke lege. Ellers kan du behandle det selv, hvis det ikke er så ille. Du muligens kan trenge kirurgi hvis det er virkelig alvorlig, eller visse smertestillende medikamenter for å hjelpe deg å helbrede.

Symptomer på senebetennelse i skulderen

Symptomer på senebetennelse i skulderen


Sener er fiberstrukturer som kobler muskler til bein. På grunn av overforbruk, skade eller alder, kan sener blir betent eller hovne, og produserer smerte når de brukes. Selv skulder senebetennelse, behandles på riktig måte, kan repareres på et kort tidsrom, noen ganger det krever mer aggressiv behandling, som for eksempel kirurgi, avhengig av årsaken til senebetennelse.

Skulder overforbruk

Vanligvis påvirker senehåndleddet, skulder, kne eller ankelen, men det kan påvirke noen felles. Men jobber som krever gjentatte ganger ved hjelp av armen i taket, slik som slaktere, overhead monteringsarbeid eller overhead trykke på maskinen, er det mer sannsynlig å lide skulder senebetennelse. De mest vanlige idretter som krever armen som skal flyttes over skulderen er racket sport, baseball, vektløfting og visse svømmeteknikk.

Betydning

På grunn av smerten generert av sene skader, har senebetennelse potensial til å føre til endringer i livsstil, for eksempel, hvis du delta i idrett på en jevnlig basis. Legen kan anbefale at du avstår fra disse idrettene, avhengig av hvilken joint din senebetennelse påvirker, for å sikre at senen leges skikkelig. Hvis skulderen var påvirket, og sporten forårsaket skaden, kan legen anbefale at du slutte å delta i denne sporten, eller noen idretter som krever at du heve hendene over skuldrene, for å hindre ytterligere skade.

Effekter

Når du lider av senebetennelse, vil du oppleve smerter i nærheten felles berørt. Du kan oppleve smerter om natten. Når du deltar i en aktivitet som bruker de berørte felles, vil du oppleve smerte. Når felles er i ro, vanligvis du opplever ingen smerter, eller det er betydelig dårligere til poenget med å være umerkelig. I skulderen, kan du ikke flytte armen inn i visse posisjoner, og hvis du kan, vil du oppleve betydelig smerte eller ømhet i skulderen din og du vil være i stand til å holde armen i visse posisjoner, med andre ord, omfanget av bevegelse (ROM) er berørt. Du kan merke smerte når du kommer inn i en baklomme, eller du kan finne at du ikke kan flytte på den måten i det hele tatt.

Årsaker til skulder senebetennelse

I skulderen, er senebetennelse en betennelse i rotator cuff og / eller biceps. Skulder senebetennelse er vanligvis forårsaket av senen blir klemt av de omkringliggende strukturer.

Advarsel

Se din lege dersom du får symptomer på skulder senebetennelse fordi det kan være en mer alvorlig problem som en rotator cuff skade. Legen vil bestille røntgenbilder, som vil bekrefte diagnosen basert på de symptomene du beskriver.

Hvordan lindre smerte Fra senebetennelse

Senebetennelse er en betennelsestilstand som påvirker sener, bindevev mellom muskler og bein. The Mayo Clinic rapporterer at de mest berørte områdene for senebetennelse er skuldre, albuer, håndledd og hæler, selv om andre ledd kan også bli påvirket. Lindre smerter fra senebetennelse avhenger av hvordan tilstanden påvirker pasientens og om andre komplikasjoner har oppstått.

Bruksanvisning

Smertebehandling med senebetennelse

•  Sørg for legebehandling for mistenkte tilfeller av senebetennelse. Du bør se etter smerter eller ømhet i sene i nærheten av en joint (der to bein kommer sammen), spesielt om natten, eller hvis senen er forverret av aktivitet. Ifølge Medline Plus, berørte områder også kan vises rød og føles varm. Legen din kan vurdere tilstanden din og hjelpe deg å bestemme riktig behandling.

Bruk anti-inflammatoriske medisiner som anbefalt av legen din. For noen mennesker, kan ikke-steroide anti-inflammatoriske som aspirin og ibuprofen gi lindring, ifølge Medline Plus. For andre injisert kortikosteroider kan være nødvendig; Men, advarer Mayo Clinic at dette kan svekke senen.

Følg anbefalt fysioterapi regime. Dette vil variere basert på senen som er berørt, samt av nivået av skade. Følg alltid legens anbefalinger for bruk av senen, som hviler området kan være mer hensiktsmessig for noen mennesker eller i noen stadier av tilstanden. Unngå aktiviteter som forverrer symptomene dine før tilstanden blir mer fullstendig løst.

Bruk hjemme-omsorg teknikker for å finne lindring fra senebetennelse. Disse inkluderer å holde området i ro, for eksempel ved å pakke eller splinting området eller ved hjelp av slynger, krykker og stokker som passer, ifølge Mayo Clinic. Ising og heve en berørt kneet kan også gi lindring, sier klinikken.

Gå til oppfølging besøk planlagt av legen din for å overvåke tilstanden og effekten av behandlingen. Noen ganger kirurgi er nødvendig hvis en sene er alvorlig skadet.

Tips og advarsler

  • Følg alltid produsentens og legens instruksjoner når du tar smertestillende og betennelsesdempende legemidler. Det er mulig å skade leveren ved overdoser på dem.

Hvordan behandle de Quervain er senebetennelse

De Quervain er senebetennelse er en tilstand der skjede, eller fôr, i sene i håndleddet blir hoven og begrenser bevegelse av senen. Det påvirker senen på tommelen område av hånden din. Hvis du lider av det, vil du oppleve smerte og ubehag i tommelen og håndleddet. Det er gjort verre av repeterende bevegelser som involverer bevegelige håndleddet side til side eller gjør en klype bevegelse med tommelen. Skrive, spille piano og hagearbeid er ofte skyldige i å bringe på de Quervain er senebetennelse.

Bruksanvisning

Bruk en splint eller en spenne til å immobilisere tommelen og håndleddet. Hold dem rett til å tillate senen å hvile. Ha på seler når du skriver eller gjør repeterende bevegelser aktiviteter.

Unngå bevegelser som er repeterende helt, når det er mulig. Sett av tid for hånden til å hvile mellom handlinger.

Unngå å bevege tommelen i en knipe bevegelse. Bruk den andre hånden når det er mulig. Unngå å krysse tommelen over håndflaten.

Unngå side-til-side bevegelser med håndleddet. Plukk din hånd opp når du strekker deg for tastene på tastaturet, i stedet for å snu håndleddet.

Alternativ oppvarming pads og is behandlinger på tommelen og håndleddet. Påfør en behandling annenhver time.

Ta anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse og lindre mindre smerter. Sørg for at over-the-counter smertestillende er ikke-steroid.

Snakk med legen din om kortikosteroid injeksjoner for å lindre hevelse.

Delta på alle fysiske eller ergoterapi avtaler og følge opp med alle foreskrevne styrkeøvelser. Ikke hopp øvelser som disse er utformet for å lindre smerte, styrke musklene, og redusere eventuelle irritasjon i sener.

Tips og advarsler

  • Når glasur eller oppvarming håndleddet og tommelen, gjelder ikke direkte varme eller kulde. Du vil ønske å bruke et kjøkkenhåndkle eller vaske tøy mellom isen eller varmekilde og huden din for å unngå skade på huden. For varme og is, gjelder behandling i 20 minutter om gangen.
  • Hvis du følger alle disse trinnene og retninger av helsepersonell, og du fortsatt ikke opplever lettelse, kan legen anbefale kirurgi for å bidra til å redusere smerte og irritasjon. Operasjonen er en poliklinisk prosedyre der legen din vil kutte i skjeden i sene og avlaste trykket det forårsaker.
  • Før du begynner noen hjemme behandlinger, snakke med helsepersonell.

Hva er behandlingen for Elbow senebetennelse?

Elbow Tendinitis, også kjent som Tennis Elbow eller Lateral eller Radial Epikondylitt, er en relativt vanlig tilstand blant både idrettsutøvere og ikke-idrettsutøvere. Det er en betennelse i sener i og rundt albuen området forårsaket av overforbruk, skade og repeterende bevegelser som sliter på muskler og sener. Ikke bare en idrettsskade, kan det påvirke hvem som helst, avhengig av deres daglige aktiviteter.

Unngå aktivitet som forårsaket smerte

Om det ble brakt videre av for mye tid ved tastaturet, tunge løft, eller spille golf, er det best å stoppe aktiviteten som forårsaket blusse opp hvis du ønsker å hindre ytterligere skade.

Hvil det berørte området

Smerten fra senebetennelse bør avta over en periode på tre uker, men det tar opptil seks uker for arrvev å danne. Dette arrvev er nødvendig å fullstendig reparere skaden. I løpet av denne tiden, er det best å hvile armen og babyen det så mye som mulig. Ikke rush helbredelsesprosessen: det vil mer enn sannsynlig bare gjøre skaden verre.

Spenne området hvis nødvendig

Det er en god idé å finne en arm spenne eller albue troppen for å beskytte den skadde området. En enkel ess bandasje og slynge bør støtte området samtidig hindre for mye bevegelse. Selv om du ikke ønsker å fullstendig immobilisere området, er det en god idé å beskytte den mot ytterligere press.

Påfør Ice

Leger anbefaler vanligvis glasur det berørte området i 20 til 30 minutter hver tredje til fjerde time for to til tre dager, eller til smerten er borte. Det vil avlaste hevelse og smerte.

Medisinering

For å redusere smerte, enkle NSAIDs (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler) som er aktuelle å ta. NSAIDs vil utvide blodårene til å gi deg lindring uten å stivne vevet.

Utøve området

Etter at du har gitt skaden litt tid å helbrede, kan du enkelt inn litt lys stretching. Spør legen din for å vise deg enkle motstandsbevegelser for å bidra til å bygge opp styrke i dette området.

Forebygging

Når du har gitt skaden passende tid til å gro, kan du enkelt tilbake i normal aktivitet, men aldri rush det. Når du begynner å styrke musklene med mer mosjon, er det en god idé å konsultere en fysioterapeut eller trener slik at du bruker riktig form i fysisk aktivitet. Å ha riktig form kan forhindre fremtidige skader.

Hvordan behandle senebetennelse Med Kortison

Hvordan behandle senebetennelse Med Kortison


Senebetennelse er betennelse i sener, den strukturelle vevet som forbinder bein og muskler i kroppen din. Når sene oppstår, gjør senen s inflammasjon vanligvis det smertefullt å utføre kroppsbevegelser på grunn av trekking på musklene. Legen din kan behandle din senebetennelse med kortison skudd og kremer for å lindre smerte og redusere betennelse i sener.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om bruk av kortison skudd for å behandle senebetennelse. For visse typer av senebetennelse, kan kortison bli injisert inn i den delen av kroppen som er vondt å bidra til å redusere betennelse i de områder som omgir det. Ikke alle typer av senebetennelse er behandlet med kortison grunn av den potensielle komplikasjoner ved å briste under prosedyren sener, senebetennelse relatert til blant annet akilleshælen.

Bruk kortison kremer og lotions for å behandle mindre alvorlige tilfeller av senebetennelse. I mange tilfeller, over-the-counter kortison kremer og lotions kan bidra til å redusere mindre smerte og betennelse forbundet med senebetennelse forårsaket av rutine forstuinger og trekking av musklene i forbindelse med trening.

Hvil så mye som mulig mens du bruker kortison for å behandle senebetennelse. Fordi sene er ofte forårsaket av trening og sportsskader, er det viktig å unngå disse aktivitetene for en lengre tidsperiode for å tillate at senen til fullstendig leget og unngå ytterligere skade. Bruk en ispose og over-the-counter smertestillende medikamenter i kombinasjon med kortison behandlinger for å lindre smerter i løpet av denne hvileperioden.

Lær om de potensielt skadelige bivirkninger av å bruke kortison for å behandle senebetennelse. Sener som er utsatt for gjentatte injeksjoner kortison kan faktisk svekkes og til slutt briste, særlig hvis kortison injiseres direkte inn i den sene. Av denne grunn er kortison kremer generelt ansett å være sikrere, men noen ganger også mindre effektivt, enn kortison skudd for behandling av tendinitt.

Delta i fysioterapi og styrke øvelser i forbindelse med kortison behandling for å lindre symptomene på senebetennelse. Legen din kan henvise deg til en fysioterapeut for å hjelpe overvåke et spesifikt treningsprogram tilpasset for å bidra til å styrke muskler og sener som forårsaker din senebetennelse til å blusse opp. Kortison behandlinger kan faktisk være nyttig for å redusere noe av betennelser og smerter som kan være forårsaket av disse øvelsene også.

undersøke den underliggende årsaken til senebetennelse for å forbedre effektiviteten av kortison behandling. I mange tilfeller, overforbruk eller feilaktig trening teknikker knyttet til en bestemt muskelgruppe resultat i senebetennelse. Unnlatelse av å rette disse feilene ved hjelp av legen din og en fysisk gruppen vil redusere sannsynligheten for at Kortison vil være effektiv i behandling av din senebetennelse.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din dersom dine symptomer på senebetennelse ikke gå bort til tross for behandling med kortison. Noen sene problemer kan kreve kirurgi.

Bicipital senebetennelse Symptomer

Bicipital senebetennelse er en skade som oftest skjer i idrettsutøvere som løfter vekter eller bruke sine armer og skuldre gjentagelser. Skaden oppstår til sene der den møter bicep muskel. Mest smerte kan bli følt i forsiden av skulderen over armhulen. Fordi bicipital senebetennelse blir ofte feildiagnostisert som en rotator cuff skade, er det viktig å være klar over symptomene.

Skulder Smerter og plager

Siden bicipital senebetennelse oppstår på toppen av bicepsen der muskelen møter sene, de fleste opplever smerter i skulderen. Enten hviler eller bevege armen, vil bicipital senebetennelse føre til en kjedelig verke i skulderen og overarmen. Dette blir ofte verre over tid uten forsvarlig omsorg. Noen lider av bicipital senebetennelse også oppleve skulder svakhet og stivhet.

Utstrålende Elbow Pain

I ekstreme tilfeller av bicipital senebetennelse, vil smertene stråle ut fra skulderen ned til albuen. Dette er spesielt tilfelle med de som fikk skaden av å løfte vekter. Med repeterende løfting av tunge vekter, kan stress og bevegelse skade senen ikke bare på toppen av bicepsen, men helt ned til albuen også.

Smerte mens du sover

De med bicipital senebetennelse opplever smertefulle symptomer mens de sover. Dette er spesielt tilfellet for siden sviller. Når de ligger på den skadde armen eller skulderen, de ofte våkner om natten fra ekstrem smerte. Hvis opplever denne typen smerte, opphold sove på uskadde side til helbredet.

Smerte mens du løfter

Løfte gjenstander bruker biceps muskler. Siden bicipital senebetennelse er en skade på senen koblet til bicep muskel, kan løfte med at armen forårsake smerte. Faktisk kan biciptal sene bli verre med gjentatt løfting, å øke mengden av smerte og varigheten av skaden. La din skadde skulder hvile og enten bruke den andre armen til å løfte noe eller be om hjelp.

Pain Mens Raising Arms

De med bicipital senebetennelse vil oppleve smertefulle symptomer når de løfter armene over skuldernivå. Selv uten å holde noe, kan bare vekten av armen og bevegelsen av den skadede sener forårsake skarpe og ekstreme smerter. Denne smerten vil trolig hindre tilstrekkelig bevegelse arm og hindre noen fysisk aktivitet.

Øvelser for Skulder senebetennelse

Senebetennelse (eller senebetennelse) er en tilstand som vil begrense skulder evne til å snu, produsere og jobbe. Det er en forutsetning at hvis det forverret alvorlig eller lov til å forverre kunne trenge kirurgi. Imidlertid kan en person gjøre øvelser som kan bidra til å bygge opp musklene rundt skulder og begrense virkningen av senebetennelse.

Arm pendler

Bøye seg på midjen og la armene henge naturlig til gulvet. Sving armene i en pendel-type bevegelse i 15 sekunder for å varme dem opp. Sakte løfter armen i tre sekunder, hold den i fem sekunder, og deretter la det gå tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjenta dette 15-til-20 ganger og ta en pause. Gjøre ytterligere to sett.

90-graders løft

Mens legging på gulvet, strekke en arm ut mens du holder den i skulderhøyde. Bøy albuen slik at det er i en 90-graders vinkel med hånden peker nedover. Rekk opp hånden før din få det til skulderhøyde. Gjør dette 15-til-20 ganger og deretter gjenta settet.

Vinklet skulderløft

Sett din arm midt mellom front og side av kroppen. Heve armen til den blir til ca 45 grader. Sakte senke armen. Gjør dette 15 til 20 ganger og deretter gjenta settet to ganger.

Senebetennelse Bicep Behandling Alternatives

Biceps senebetennelse, også kjent som bicipital senebetennelse, kan forekomme i enten av sener forbinder biceps muskelen til radien ben i den øvre arm. Bicipital senebetennelse er mest vanlig i skulderen, imidlertid, og kan resultere fra andre skulder eller rotator cuff skader. Fordi bicipital senebetennelse er vanlig hos idrettsutøvere, leger ofte søke etter ikke-kirurgiske senebetennelse behandlinger som et alternativ til steroidinjeksjoner eller sene kirurgi.

Hviler på arm og skulder

Det første kurset av handlingen i alternativ behandling for bicep senebetennelse er å hvile armen og skulderen. Enhver aktivitet som setter en belastning på biceps eller skulderen, eller som krever betydelig arm og skulder bevegelse, bør stoppes umiddelbart. Pasienter kan bruke en slynge for å hjelpe til immobilisering av armen for en kort tidsperiode. Resten bør fortsette i minst tre uker, hvoretter pasienten kan gradvis innføre mild stretching og vektløfting.

Behandling med Ice

Mange leger og fysioterapeuter kan anbefale bruk av is i behandling av smerter fra bicep senebetennelse. Ved behandling av skaden med is, bør pasientene bruke isen hver fire timer, eller i det minste flere ganger per dag, for en periode på to til tre dager. Isposer bør holdes i kontakt med området i ca 15 minutter hver gang pasienten uhyre skaden. Pasienter kan bruke is til å behandle skuldersmerter samtidig hviler armen, eller av og til mens rehabilitere skaden.

Rehabilitering

Etter hvile armen, kan pasienten begynne å rehabilitere skaden ved hjelp av strekninger og mild veie løfte øvelser. Rehabilitering kan gjøres på egen hånd eller med hjelp av en fysioterapeut. Noen anbefalte aktiviteter inkluderer bicep strekninger, for eksempel ved å holde armen rett ut og sakte roterende kroppen i begge retninger, skulder strekninger, for eksempel ved å sakte heve rett armen over hodet og holde den der, og sakte armhevinger med lette vekter .

Forebygging

Folk som bruker ikke-kirurgisk behandling for senebetennelse har høy risiko for å oppleve senebetennelse igjen i fremtiden, og bør ta forholdsregler for å unngå tilbakevendende skader. Stretching før og etter trening, gjør en lett varme opp og kjøle ned aktiviteten når du trener og økende aktivitet gradvis under utvinning kan alle bidra til å forhindre bicep senebetennelse. Pasienter som gjør styrketrening eller tunge løft bør balansere muskelstyrke med vanlig fleksibilitet trening, siden fleksible muskler er mindre utsatt for skader.