Digidexo.com

Hjem rette for Gass Oppblåsthet

Gass oppblåsthet, eller luft, er forårsaket av overskudd av luft i magen og fordøyelsessystemet. Den kan være et resultat av svelger luft eller et bi-produkt av fordøyelsen. Visse vanlige matvarer, som for eksempel bønner, brokkoli og kål, kan utløse denne reaksjonen. Gass oppblåsthet kan også være forårsaket av bakterier i fordøyelsessystemet. Ofte kan du redusere oppblåsthet uten å ty til medisiner.

Endre Diet

Kanskje den enkleste måten å hindre at gass oppblåsthet er å endre kostholdet. Dette krever litt mat etterforskning. Hold styr på hva du spiser og når du føler oppblåsthet. Hvis du legger merke til mønstre, eliminere problemet matvarer fra kostholdet ditt. Kullsyreholdige drikker er en vanlig synder, men hver person reagerer forskjellig.

Endrede matvaner

En effektiv hjem rette for gass oppblåsthet er å endre noen av dine matvaner. Fordi store biter av mat forårsake fordøyelsessystemet til å jobbe overtid, kan tygge grundig redusere gass oppblåsthet. Hvis du tygger med munnen lukket, er du mindre sannsynlig å svelge luft. Tyggegummi, ved hjelp av et sugerør og suge på harde drops alle kan bidra til gass oppblåsthet.

Vandre i 10 til 15 minutter etter et måltid kan redusere oppblåsthet.

Bruk urter

Urter som kamille, burot og estragon hjelp stimulere produksjonen av mage juice, som kan gi mer effektiv fordøyelse med mindre gass. Ifølge Annie kur, disse urter også avlaste gass, som deretter eliminerer forbundet oppblåsthet. Plasser en eller to spiseskjeer av urter i en kopp med varmt vann. La bratt i 10 minutter, sil og drikke.

Tygge mynteblader kan også lindre fordøyelsesproblemer, spesielt gass og urolig mage.