Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt uten å bestille eller betale noe

Hvordan å miste vekt raskt uten å bestille eller betale noe


Å miste vekt raskt, er det ikke nødvendig å betale penger for slankepiller som hevder å hjelpe deg å miste vekt, eller å plassere ordrer for å få de nyeste trening gadgets som antas å hjelpe deg å kaste pounds og tone opp på kort tid. For å gå ned i vekt og å holde den av, må du lære om ernæring og riktig type mat å spise. Du må også forplikte seg til regelmessig mosjon. Å miste vekt raskt trenger ikke å være vanskelig, så lenge du oppretter en overkommelig livsstil for deg selv.

Hvordan å miste vekt raskt uten å bestille eller betale noe

øke stoffskiftet ved å spise ofte. Splitte opp frokost, lunsj og middag i seks separate mindre måltider som du spiser i løpet av dagen. Gi konstant ernæring til legemet for å tvinge den til å forbrenne kontinuerlig fett.

Unngå dietter. I stedet, overvåke dine spisevaner og unngå insulin toppene forårsaket av å spise sukker, stekt mat og enkle "hvit" karbohydrater. Bytt ut fete kjøtt med magert kjøtt som kylling og fisk. Konsumere avokado, olivenolje og rå nøtter fordi de inneholder umettet "sunn" fett som opprettholder sunne kolesterolet, i motsetning til mettet fett. Se etter hele korn og fiber-rik-produkter, inkludert brun ris og hel-hvete pasta, fordi disse forbrenne sakte slik at du føler deg mett lenger.

Utfør lav intensitet kardiovaskulær trening i tre til fem minutter før å øke intensiteten for høy for tre til fem minutter. Holde bytte fra lav til høy intensitet for å gjøre opp totalt 30 til 45 minutter per dag, tre dager i uken. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, utføre intervalltrening som dette, vil du forbrenne mer kalorier enn samme intensitet cardio gjør, og du er mindre sannsynlig å bli lei. Du kan utføre intervalltrening mens du kjører, sykling, svømming, trene på elliptisk maskin eller bare gå.

Tren alle kroppsdeler med vekter for å stimulere muskelvev. Muskelvev aktiverer metabolismen lenge etter treningen er over. Løft vekt på mandager å målrette armer og skuldre. Arbeid deg tilbake og mage på onsdager, og trene bena på fredager. Gi deg selv en hviledag etter hver vektløfting trening.

Drikk minst tre kopper grønn te per dag. Ifølge Colon Health nettsted, grønn te fremmer metabolske brenne, fett absorpsjon og reduserer appetitten.

Prioriter søvn, og få minst syv til ni timer per natt for kroppen din til å fungere på sitt beste. Når du sover, gjenoppretter kroppen og fylles selv. Ifølge National Sleep Foundation nettside, mangel på søvn reduserer energinivået og etterlater deg trett. Hvis kroppen din ikke fungerer på sitt beste, er stoffskiftet lider også.