Digidexo.com

Raskeste måte å rense og gå ned i vekt uten rusmidler

En rens kan være en fin måte å gå ned i vekt, men du trenger ikke å stole på høye kostnader kolon rensing produkter for å gjøre ting riktig. Du kan rense og gå ned i vekt uten rusmidler ved å finne en plan som fungerer med din livsstil og gjør en fast forpliktelse til planen. Bruk en rens som en måte å sparke av en sunn livsstil og vekttap du vil se vil være varig.

Fasting

Fasting er en hevdvunnen måte å rense kroppen for giftstoffer. Hvis du ikke spiser noe mat, er du ikke legge giftstoffer mens de eliminerer dagens toksiner gjennom avføring. Du vil også gå ned i vekt, men det vil være mest vann vekt.

En populær rask er Master Cleanse, eller lemonade diett. I denne planen, du drikker en spesiell lemonade blandingen sammen med lakserende te å hjelpe deg å eliminere avfall. En juice rask eller en frukt fort kan være litt enklere fordi det tillater deg å ha mer kalorier. For å følge dette du bare drikke juice eller spise frukt. Du kan ikke ha andre matvarer.

Etter en rask, er det viktig å lette selv tilbake til å spise. Den dagen du går ut av den raske, hold deg til rå frukt og grønnsaker og gradvis re-introdusere andre sunne matvarer. Dette forbereder fordøyelsessystemet for å fordøye mat igjen.

Eliminere junk mat

Du trenger kanskje ikke å gjøre noe så drastisk som en rask for å rense fordøyelsessystemet. Junk food er et problem for mange, og det inneholder en rekke kjemikalier som kroppen din ikke virkelig trenger. Ved ganske enkelt å eliminere junk og spise bare hele matvarer som er sunne, kan kroppen din detox på egen hånd. Vurdere å eliminere raffinerte karbohydrater --- sukker og hvitt mel --- så vel fordi disse gir lite næring.

Dette bør ha en stor innvirkning på vekten din. Når du slutter å spise junk food, reduserer du mengden av tomme kalorier som du spiser. I de fleste tilfeller resulterer dette i en lavere totale kaloriinntak, noe som fører til vekttap.

Svette it Out

Svette er en annen måte å frigjøre giftstoffer i kroppen din. Hvis du har tilgang til en badstue, kan du hjelpe kroppen din detox ved å sitte i badstuen hver dag. Sørg for å følge alle instruksjoner for badstuen --- i de fleste tilfeller, bør du være i badstuen mindre enn 20 minutter.

Du vil også miste litt vekt fra svette i en badstue, men dette er bare vann vekt og du er sannsynlig å få vekten når du drikke mer vann. Du bør være sikker på å gjøre dette i forbindelse med en sunn spising plan.