Digidexo.com

Er Splenda trygt under graviditet?

Under graviditet, mange kvinner finner bekymring i de fleste ting kretser rundt deres helse og ernæring. Og med så mange kunstige søtningsmidler på markedet i dag, har mye av fokus vært konsentrert om mat og drikke som inneholder dem, nemlig de produktene med de relativt nyere ingredienser som sukralose (eller Splenda). Så, den lange og korte av det, er det noen reell gyldighet til disse slags bekymringer?

Betydning

Avhengig av hvem du snakker med eller hva du leser, det spørsmålet, blant mange andre, er fortsatt slags opp til debatt. Ikke altfor lenge siden, som mange av dere kanskje husker, begynte studier for å knytte visse kunstige søtningsmidler med kreft. Noen av disse studiene ble senere avvist som falske, men det definitivt setter et spørsmål i ditt sinn, som sikkert legger vekt på alle problemer. Foreløpig FDA (Food and Drug Administration) anser sukralose, det generiske navnet for Splenda, trygt for alle å bruke, og det inkluderer også kvinner som er både gravid eller ammer.

Betraktninger

Hva betyr dette egentlig betyr for deg? Vel, hvis du er noen som bruker sukralose på en daglig basis, er det sagt å være ufarlig å konsumere mens hun var gravid. Selv om noe av en kunstig natur skal egentlig brukes i moderate mengder. Når gravide, de fleste leger vil anbefale et sunt kosthold, fylt med næringsrik, mer naturlig mat, frukt, grønnsaker, magert kjøtt, hele korn og så videre.

Effekter

I noen tilfeller, vil kvinner som er gravide faktisk opplever noen sykdom eller tretthet ved inntak av produkter som inneholder sukralose. Hvis dette skjer med deg, rett og slett fjerne det fra din nåværende kosthold. Du vil mest sannsynlig føle en endring i tilstanden din innen en dag eller to. Etter svangerskapet, kan det hende du føler behov for å bruke det igjen, men du trenger ikke å. Igjen, det er helt opp til deg.

Potensiell

Når du synes du er gravid, anbefales det, selvsagt, at du ser en lege. På den tiden, bør du diskutere med diett henne din, inkludert hvor mye av sukralose du forbruker på en daglig basis, hvis noen. Hun vil være i stand til å gi deg råd om hvor mye er et passende beløp for kroppen din.

Identifikasjon

Igjen, er sukralose (eller Splenda) ansett som trygt av FDA for å brukes under graviditet som det har ingen effekt på blodet. Det er ofte funnet i baking mikser, glasurer, sauser, sirup, drikkevarer som brus, fruktjuice, kaffe og te, godteri, meieri desserter og sukker erstatter. Hvis du prøver å unngå kunstig søtningsmiddel, gjør en vane å lese ingrediensene på boksen.