Digidexo.com

brenner fett til muskler dwayne johnson

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens


Det er neppe en hemmelighet at det amerikanske kostholdet er sammensatt av mer enn godkjent 30 prosent fett, ifølge American Heart Association. Tenåringer er spesielt utsatt for å bli overvektig på grunn av overflod av junk food tilgjengelig i maskiner på skolen, videospill og hvor lett vi kan bestille noe på nettet uten å måtte rikke fra sofaen. I tillegg er mange tenåringer besatt med deres kroppsbilde og vil gjøre noe for å forbrenne fett og bygge muskler. Dessverre, de går om det på en veldig usunn måte, og ender opp med å hoppe på bandwagon av kjepphest dietter og fettreduserende mat planer. Dietter og fett i seg selv er ikke problemet. Det er ikke å vite hvordan du kan integrere de to. Her er prøvd og sanne måter for tenåringer å brenne fett og bygge muskler.

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

•  Gå til legen din for en fullstendig fysisk. Det er viktig å vite tilstanden din helse før du starter noen form for diett og treningsprogram.

Sett realistiske mål. Du trenger å vite nøyaktig hvor du er for å vite hvor du skal. Mål å miste mer enn 2 pounds per uke. Noe mer enn det er ansett å være usunn. Når du vet hvor mye vekt du trenger å miste, er det på tide å overhale pantry hvis du ønsker å forbrenne fett og bygge muskler.

Slutte å spise fet, fettete takeaway som pizza. Begrens fett til 3 ts per dag. Hvis du vil, kan du ha totalt 3 ss av lav-fett dressing. Stopp kveldsåpne snacking. Begrense disse for spesielle anledninger. Ved å sette begrensninger på fettinntaket, vil du automatisk begynner å miste fett. Men slippe vekt raskt er ikke alt du vil. Du ønsker å bygge muskler, og du ønsker å gjøre det sunt.

Exercise. Ingenting bygger muskler bedre enn vekt-styrketrening. Den beste måten å implementere en vekt-motstand opplæringsprogrammet er å delta i et treningsstudio. Bli med et treningsstudio gir deg struktur og et bredt utvalg av maskiner for å velge. Det finnes mange rimelige treningssentre drevet av hver lokale byen. Når du har koblet til et treningsstudio, er det på tide å gjennomføre en konsekvent trening.

Vær konsekvent. Gym oppmøte bør ikke være mindre enn fire ganger per uke. Treningen bør inkludere 45 minutter med kondisjonstrening på tredemølle. Start ut å gå svært raskt tempo (si på et fartsnivå på 4,5) før du prøver å kjøre. Sett stigning på 6,0. Aerobic gjør du forbrenner fett. Innlemme frie vekter og sirkeltrening inn i rutinen. I utgangspunktet er det best å spørre en personlig trener til å vise deg hvordan du bruker utstyret, slik at du ikke skader deg. Start ut med lave vekter og gradvis øke dem når du finner øvelsen lett å utføre. Dette skjer vanligvis annenhver uke. Husk at du ønsker å stadig utfordre musklene dine. Å tone quads, bruker leg extension maskin. For triceps, bruke armen forlengelse maskinen; eller hamstrings, bruke beinpress; for indre og ytre lår, bruker bortfører og adductor. Ved å følge alle forslagene, for eksempel godt kosthold og mosjon, innen 30 dager, vil du se hvor enkelt det er å forbrenne fett og bygge muskler.

Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?

Hva er en rask måte å få muskler størrelse og brenne fett?


To av de vanligste fitness mål er å få muskel størrelse og for å forbrenne fett - og folk ofte håper å gjøre begge deler samtidig. Selvfølgelig er lettere å sette enn å oppnå, og det er derfor så mange mennesker er igjen på jakt etter nye ideer og innfallsvinkler disse to målene. Men, vil du finne at ved å mestre et enkelt sett med treningsprinsipper og bygge en sunn ernæringsprogram, kan du gjøre god fremgang mot å nå disse målene.

Heavy Weight Circuit Training

En god trening for å få muskel størrelse og brenne fett samtidig er tung vekt sirkeltrening. En spesielt god strategi er "High Intensity Training", eller HIT.

Den første kjernen prinsippet om HIT er å jobbe hele kroppen i en enkel, rask økt to eller tre ganger per uke. Arbeide alle dine store muskelgrupper samtidig vil maksimere muskelstimulering og slipp en høy mengde av testosteron og andre gunstige hormoner inn i systemet ditt.

Den andre hovedprinsippet HIT er å minimere eller helt eliminere resten under trening, mens du bruker tunge vekter for en mid-level mengden repetisjoner. Dette ligner på en vanlig krets trening rutine og gir alle de samme kardiovaskulære og fettforbrennende fordeler. Men ved å bruke tyngre vekter, er du stimulere mer muskelvekst.

Den siste hovedprinsippet HIT er å fokusere på sammensatte øvelser, som er øvelser som bruker mer enn ett sett av leddene i kroppen din. Benkpress, der skuldrene og albuene blir brukt, er et klassisk eksempel på en sammensatt øvelse. Flytte fra en øvelse til neste, fullfører bare én eller to sett per øvelse, og ikke hvile mellom settene.

High Protein, Low Calorie Diet

Den andre komponenten du trenger for å raskt få muskel størrelse og brenne fett er en effektiv ernæringsstrategi. For å bygge muskler raskt, må du maksimere proteininntaket ditt, mens du brenner fett krever at du reduserer din totale kalori belastning. For å være i stand til å trekke av begge disse motstridende idealer, må du skaffe protein fra magre kilder og inkludere protein i alle måltider.

Eliminer bearbeidet junk mat fra kostholdet ditt, og sørge for at alt du spiser har en hensikt. Dele dine måltider i mindre porsjoner som du liker i løpet av dagen. Dette vil bidra til å holde deg i tråd med målene dine ved å hindre deg fra snacking unødig eller overspising, og det vil også hjelpe stoffskiftet kjøre så effektivt som mulig.

Hvordan oppnå brenne fett Fast

Hvordan oppnå brenne fett Fast


Brenne fett rask er mulig, men du må være motivert og bestemt. Du trenger også å få fart på forbrenningen ved å trene raskt og spise riktig mat.

Her er hvordan man skal oppnå brenne kalorier raskt:

Hvordan oppnå brenne fett Fast

•  For å brenne fett raskt, må du øke din cardio rutine. Hvis du gjør nå 30 minutter med kardio, øke den til 45-60 minutter. Det er viktig at du får minst 5 dager i uken igjen av cardio trening for å raskt gå ned i vekt. Rutinen skal være aktiv og ikke bare vandre rundt hjørnet for 30 minutter. Få pulsen opp og begynner å svette!

Bygge muskler hjelper til med å brenne fett raskt. Muskler er mer metabolsk aktiv enn fett så legge styrketrening til din cardio rutine - minst tre dager i uken. Bryte den opp så en dag du jobber armene, den neste bena, og den tredje dagen magen, rygg og skuldre.

Bryt opp dine måltider i 5 små måltider om dagen. Dette er slik at du ikke overspiser når du er sulten. Du trenger å spise i moderate mengder for å brenne fett raskt. Dette setter fart på stoffskiftet og holder deg fra å bli for sulten.

Øk fiber inntaket. Fiber hjelpemidler i å brenne fett raskt og er dessverre mangler i mange folks dietter. Fiber fremmer også generelle helse. Det er mange grønnsaker som er gode kilder til fiber inkludert bladgrønnsaker og brokkoli. Du kan også ta fibertilskudd for å bistå i å miste vekt.

Ta sukker og hvitt mel fra kostholdet ditt og erstatte med sunne matvarer. Disse er svært bearbeidet, unødvendige kilder til karbohydrater som mangler næringsverdi. Ved ganske enkelt å fjerne disse helt fra kostholdet ditt, vil du oppnå brenne fett fort.

Hvordan å brenne fett og få seks pack abs

Mange ønsker å forbrenne fett og få seks pack abs, men å få den perfekte kroppen er ikke lett. Det er ingen måte at du kan miste buk fett uten å betale forsiktig oppmerksomhet til kosthold og mosjon. Men hvis du er klar til å gjøre satsing, gjøre noen endringer i livsstilen din og stadig justere din rutine til du får de resultatene du ønsker, vil du til slutt få six pack som du vil.

Hvordan å brenne fett og få seks pack abs

•  Øk muskelmasse med vekttrening. Jo flere muskler du har, jo flere kalorier vil du forbrenne, så ikke glem vekttrening. Lag en plan som fungerer alle musklene.

Prøv høyintensiv intervalltrening. Høy intensitet intervalltrening, eller HIIT, er en metode der dere bytter perioder med svært intens fysisk aktivitet med lavere utvinning perioder. For eksempel, vil du ønsker å sprint i 30 sekunder, deretter jogge i ett minutt. Du trenger bare å gjøre HIIT i ca 20 minutter, tre ganger i uken. Eksperter mener at denne type øvelse fortsetter å brenne flere kalorier selv etter at du er ferdig med treningen.

Sjekk din diett. Selv om du trener, hvis du ønsker å få seks pack abs, må du se hva du spiser. Unngå alle junk mat og raffinerte karbohydrater. Hold deg til frukt og grønnsaker, magert kjøtt og hele korn.

Spis mindre måltider. Du bør planlegge å spise mindre måltider gjennom dagen i stedet for bare to eller tre store. Dette holder stoffskiftet fungerer og hindrer deg fra overspising på grunn av sult.

Arbeid magemusklene annenhver dag. For å få en six pack, må du jobbe magemusklene. Sørg for å gjøre oppgaver som fokuserer på de øvre, nedre og skrå magemusklene. Men du bør ikke gjøre ab øvelser hver dag - annenhver dag er nok.

Endre treningen når du slutter å se resultater. Hvis du finner ut at ting har gått bra, og du plutselig treffer et platå, endre ting opp. Kroppen din blir vant til de øvelsene som du gjør, noe som gjør dem mindre effektive. Ved å endre ditt treningsprogram, er du utfordre kroppen din til å jobbe hardere.

la musklene hvile. Mens mer muskler tone er nøkkelen til å brenne fett og få en six pack, musklene trenger tid til å reparere seg selv. Gjør vekttrening bare to eller tre ganger i uken for best resultat.

Hvordan å brenne fett på en uke

Opprettholde fysisk form innebærer konsekvent etterlevelse av sunne kost og mosjon praksis. Siden det er umulig å brenne fett uten innsats, er det viktig å følge en diett som løser begge områder. Plassere deg selv på en timeplan kan jumpstart din fettforbrenning innsats. Planlegger aktiviteter en uke om gangen kan hjelpe deg å holde orden og forpliktet til suksess.

Hvordan å brenne fett på en uke

Kontroller kosten modifikasjoner. Vurder dine nåværende matvaner for å eliminere uønskede atferd. Eksempler inkluderer eliminere komfort spise, eller å spise mindre måltider som er mer hyppig. Konsultere mat guide pyramide for å sikre kosten inneholder en sunn mengde kalorier. Unngå å sulte kroppen din, da dette kan utløse behovet for å klamre seg til fettlagrene.

Lag en ukeplan som inkluderer et utvalg av sunn mat. Planlegg tre fulle måltider sammen med to sunne snacks. Reduser inntaket av fet mat, og samtidig øke inntaket av slow-brenning karbohydrater. Egnede alternativene inkluderer røde bønner, havregryn eller søtpoteter. Dette vil gi kroppen din med vedvarende energi, bidra til å redusere insulin toppene og holde appetitten under kontroll.

Delta i moderat til høy intensitet cardio trening i minst tre dager i uken. Utfør hver trening for minst 20 til 30 minutter. Dette bidrar til å brenne både kalorier og fett mer effektivt. Gjøre endringer basert på din generelle helse. For eksempel, øke lengden på din aerobe økter hvis leddene kan bare tåle lav-effekt øvelser som å gå.

innlemme vekttrening inn i ditt treningsprogram. Dette bidrar til å bygge muskler, øke din hviler metabolic rate og hindre platået effekt. En halvkilo lean muskler krever 50 ekstra kalorier av energi om dagen for vedlikehold. Dette betyr at kroppen din vil brenne gjennom fettlagrene raskere.

Hint

 • Varier ditt treningsprogram for å unngå kjedsomhet.
 • Bli med gruppetrening klasser kan holde deg motivert.

Hvordan å brenne fett Cells

Alt kroppen din gjør krever energi, og det får den energien ved å brenne kalorier. Når kroppen din tar inn færre kalorier enn den trenger, blir det at energi fra andre kilder, for eksempel lagret fett. Brenne fett er et spørsmål om å finne ut kroppens daglige kalori behov, og deretter lage et underskudd som får kroppen til å brenne drivstoffet den har lagret.

Hvordan å brenne fett Cells

•  Beregn ditt daglige kaloribehov. En lege eller ernæringsfysiolog kan gjøre dette, men helseressurser som Mayo Clinic nettsiden har pålitelige kalori-behov kalkulatorer. Ditt daglige behov avhenger av din alder, høyde, vekt, kjønn og aktivitetsnivå.

Cut tomme kalorier. Opprette et energiunderskudd fører til at kroppen til å begynne å brenne uansett fett den har lagret. Non-ernæringsmessige kalorier slik som de fra sukker eller stekt mat er ofte et sunt sted å starte.

Øke aktiviteten. Sammen med kutte kalorier, er måten å brenne fett for å øke kroppens energibehov. Utføre en trening som brenner et par hundre kalorier utvider gapet og får kroppen til å forbrenne mer fett.

Bygg muskler. Muscle snur kroppen inn i en kalori-brenning maskin; en kilo muskler forbrenner 50 kalorier om dagen.

Hint

 • Kjenne grensene. Ifølge Mayo Clinic, er en sunn rate av vekttap en halv kilo til to pounds en uke. Det tar en 3500-kalori energi underskudd for å brenne en kilo fett, så faller 500 kalorier mindre enn ditt daglige behov vil brenne en kilo fett hver uke.

Hvordan å brenne fett i Nedre Back & Legs

Den beste måten å brenne fett i korsryggen og beina er å erstatte fettet med noe bedre: muskel. Bygg muskler ikke bare er bra for å brenne kalorier, men det gir kroppen din med noe å sette i stedet for fettet som var der før, slik at du ikke sitter igjen med strekkmerker eller sagging, stygg hud. Hvis du ønsker å fokusere hardt på korsryggen og beina, så bare gjør høye repetisjoner av følgende øvelser og se pounds smelte av.

Hvordan å brenne fett i Nedre Back & Legs

Gjør knebøy for å styrke dine øvre ben og korsrygg. Hold en manual i hver hånd på skulderen. Holde ryggen rett, knebøy så lavt som du kan, deretter stige sakte. Gjenta øvelsen for tre sett med 20 eller mer. Denne øvelsen vil stramme opp korsryggen fort.

Bruk masse tilbake extensions for å holde korsryggen og ryggen av bena fast. Ligge med ansiktet ned på baksiden forlengelse maskinen. Kroppen din vil være på omtrent en 45-graders vinkel. Du bør lene seg fremover mot bakken, deretter heve deg selv tilbake til utgangsstilling. Gjøre minst tre sett av 20 av disse. Hvis de er for lett, så gjør dem holder en vekt tett til brystet.

Øv deg planker. En planke innebærer å holde kroppen din opp fra bakken i en rett posisjon. Vanligvis vil du bli balansert på en kombinasjon av dine føtter og armer. Side planker er bra for din side muskler, noe som kan bidra til å holde korsryggen mer på plass og redusere jiggly fett. Dette innebærer å balansere på underarmen og på siden av foten din mens du holder kroppen helt rett. Vanlige planker fokusere mer på styrken i magemusklene og gir deg mulighet til å balansere på begge underarmene og begge settene med tærne.

Sitt på en stol som ikke er der. Wall-sits krever at du anta sittende stilling mens du lener deg mot en vegg. Knærne skal danne en rett vinkel, og ryggen skal være rett mot veggen. Sitte der så lenge som mulig. Denne øvelsen er bra for beina og korsryggen.

Få nok kardiovaskulær trening. Mens cardio ikke kan målrette nedre rygg og ben, vil det resultere i total vekttap. Kombinert med disse muskel-toning og styrke øvelser, kan cardio hjelpe deg å få korsryggen og ben resultater raskt.

Hint

 • Rådfør deg med en lege før du begynner på et vekttap diett.

Hvordan brenne fett rask Naturligvis

Hvordan brenne fett rask Naturligvis


Alle ønsker å miste fett raskt, noe som er grunnen til at vekttap og fettforbrenning kosttilskudd er så populære. Imidlertid har sikkerhet for mange slike kosttilskudd ikke blitt bevist, så ved å ta dem, kan du være å sette deg selv i fare. Det er mange trygge og effektive måter å brenne fett raskt og naturlig uten å måtte ta en enkelt pille. Ved å følge trinnene i denne artikkelen, kan du naturligvis supercharge stoffskiftet og kaste disse uønskede pounds, transformere kroppen i en fettforbrennende maskin.

Hvordan brenne fett rask Naturligvis

•  Undersøk kostholdet ditt. Kvitt din diett av noen bearbeidet, sukkerholdig, fet og fet mat og veksle dem inn i hele korn, magre proteiner, frisk frukt og grønnsaker, og sunt fett. I en artikkel om kosthold og fett tap på bodybuilding.com, forfatter og bodybuilder Charlie Poole avslører at protein er viktig for å bygge muskler og dermed påskynde metabolismen, som igjen forbrenner fett.

•  Spis ofte. Spise ofte i løpet av dagen vil øke metabolic rate og hjelpe deg å forbrenne fett raskt. Ifølge fitness eksperter på bodybuilding.com, spise små, næringsrike måltider hver to til tre timer i løpet av dagen er viktig for å brenne fett og få mager.

•  Drikk vann. I en artikkel på WebMD, ernæring foreleser ved Vanderbilt University School of Nursing Jamie Pope avslører at alt kroppen din har å behandle, selv vann, forbrenner kalorier. Ved å drikke minst åtte gram vann per dag, kan du hjelpe kroppen din forbrenner kalorier, og i sin tur, kaste fett.

Drikk grønn te.Rommene American Journal of Clinical Nutrition publiserte en studie i desember 1999 som viste at de som inntok en grønn te-ekstrakt minst tre ganger om dagen hadde en 4 prosent økning i metabolic rate. Ved å legge til grønn te til ditt daglige kosthold vil du automatisk bli brenne mer fett.

Trening med styrketrening. Vektløfting og muskelbygging er vesentlig for fett tap. Ifølge en artikkel i Redbook, administrerende treningsfysiolog for myexerciseplan.com, Richard Cotton, MA, avslører at å bygge muskler hjelper deg automatisk forbrenne fett, siden en kilo muskler forbrenner så mye som ni ganger kalorier som en kilo fett gjør.

Trening med cardio trening. Mens alle cardio trening hjelper med fett tap, er det én bestemt type trening, høy intensitet intervalltrening også kjent som HIIT, som vil dramatisk øke hastigheten som du mister fett. Ifølge en artikkel skrevet av den legendariske bodybuilder Dave Draper på bodybuilding.com nettstedet, fett er brent raskt når du trener mest intenst, så ved å utføre intervalltrening, for eksempel 1 minutt spurter på tredemølle, vil stoffskiftet øke og holde seg høy selv etter at treningen er over.

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett


The Body Mass Index, omtales som BMI, er et tall basert på en persons høyde og vekt. Selv om ikke en eksakt vitenskap, det er en pålitelig indikator for nivået av fedme i en gjennomsnittlig person. En god måte å redusere din BMI er å forbrenne fett lagret i kroppen din. Nøkkelen til å gjøre det med hell er å finne måter å brenne fett som er morsomme og lett å arbeide inn i en travel timeplan.

Hvordan redusere BMI ved å brenne fett

•  Ta trappen når det er mulig i stedet for en heis eller rulletrapp. Selv om det er flere fly, ikke pass opp muligheten til å klemme i en rask treningsøkt i løpet av dagen. Det er ikke bare bra for å brenne fett, det er en flott cardio trening også.

Park så langt fra døren som mulig. Enten det er en tur til kjøpesenteret eller din daglige pendle til kontoret, park så langt unna som du kan fordi de ekstra skritt legge opp over lang tid.

Bruk en skritteller og angi et daglig mål å trappe opp det beløpet du flytte hver dag. De fleste er sjokkert først når de oppdager hvor lite de faktisk gå i løpet av en dag. Skrittellere er ganske billig og en fin måte å motivere deg til å øke din fettforbrenning aktivitet.

Legg vekt styrketrening til ditt treningsprogram. Øke muskelmasse er en fin måte å forbrenne energi og bruke opp det daglige kaloriinntaket som muskler forbrenner mer energi enn fett.

Hint

 • For å brenne lagret kroppsfett, må du brenne mer kalorier enn du tar inn hver dag. Trapp opp aktiviteten er bare halve ligningen. Du trenger også å spise en sunn, lav-fett diett hvis du ønsker å brenne lagret kroppsfett.

Hva slags kosthold bør man være på å brenne fett?

En rekke dietter vil gjøre deg i stand til å forbrenne fett. Nøkkelen er å kombinere dem med regelmessig mosjon, drikke mye vann og, mest av alt, tålmodighet. Alle som går på en diett er å gjennomføre en livsstilsendring, og ofte en betydelig en på det. Men med planlegging og engasjement, er fett tap faktisk mulig.

Smarte Moves

En måte å miste fett er å bare være fornuftig og spise fem eller seks mindre måltider (i motsetning til den tradisjonelle Big Three av frokost, lunsj og middag) hver dag. Selvfølgelig bør hvert måltid bestå av sunne valg og være lav i kalorier og fett. Når du følger denne planen, vil du ønsker å spise en porsjon protein (kylling, fisk, magert kjøtt) og en porsjon karbohydrater (brød, pasta, ris) tre ganger per dag, med hver servering å være omtrent på størrelse med knyttneven din. Disse måltidene bør suppleres med snacks som frukt, grønnsaker eller til og med en protein drikk noen få timer.

Protein Pickings

Protein er ikke bare betraktet byggesteinen av muskler, men det er også ansett som en komponent som hjelper kroppen i å brenne fett. Det er derfor høy-protein dietter som Atkins og South Beach har blitt så populært i løpet av de siste 10 til 15 årene. Det fine med høy-protein planer er de tillater tilhengere til å spise relativt fritt, så lenge karbohydrater holdes på et minimum. Dette betyr mange egg, kylling og oksekjøtt, og svært lite frukt og pasta eller andre mel-beriket mat. Protein dietter også har blitt kreditert med å senke kolesterolet, ifølge en studie publisert i New England Journal of Medicine.

Middel Munchies

Middelhavsdietten er en nyere "kjepphest" diett som sies å hjelpe fett tap. Men i motsetning til høy-protein planer, består Middel menyen stort sett av hele korn, frukt, grønnsaker og pasta - og grenser kjøtt og fjærfe. Noen på Middelhavsdietten kan ha en fettfattig yoghurt, en appelsin og en skive vanlig grovbrød til frokost, en spinat salat med gulrøtter, brokkoli og lav-fett ost til lunsj, og stekt laks og annen salat til middag. Mer frukt og en liten håndfull av tre nøtter (valnøtter, mandler, pekannøtter) kan spises som mellommåltider.

Veggie Delights

Spise noe annet enn frukt og grønnsaker er en annen måte å kaste fett. Det fine er at på denne planen kan du spise så mye du ønsker - med "beite" i løpet av dagen, i motsetning til å spise tre eller fire måltider (selv om det ville fungere, også). Du vil også være lurt å velge friske frukter og grønnsaker, ikke frosset eller hermetisert. Siden frukt og grønnsaker har ikke fett, vil kroppen forbrenne det som allerede er lagret.

Nyttige tips

Kontroll etiketter er en god måte å holde deg fra å sette ukjente mengder fett (og sukker) inn i kroppen din. Også drikker seks-åtte åtte unse glass vann hver dag vil forbedre sirkulasjonen og øke hastigheten på stoffskiftet - nøkkelen til smelting av fett.

Matvarer for å brenne fett

Mat er en viktig del av levende, men fråtseri kan føre til vektproblemer. Om lag 65 prosent av den amerikanske befolkningen er overvektig. Holde vekten under kontroll kan kutte risikoen for mange mat-relaterte sykdommer. Hva om det er matvarer som faktisk hjelper kroppen til å brenne fett? Ifølge ulike forskere, slike fett-busters finnes, og de kan bidra til å holde deg slank.

Antocyaner

Antocyaner er fargerike pigmenter som finnes i en rekke frukter og grønnsaker. Disse kraftige antioksidanter er også fett-busters ifølge forskere i Arkansas. De har funnet at mus foret med rensede antocyaniner fra blåbær og jordbær fått mindre vekt og hadde lavere prosenter av kroppsfett enn de i kontrollgruppen.

Nyt et bredt utvalg av fargerike frukter og grønnsaker, blant annet blåbær, jordbær, bringebær, druer, gulrøtter, tomater, lilla mais og kål.

Urter og krydder

Urter og krydder legge til mer enn smak til maten; de har fett-kampene kvaliteter. Hvitløk aktive ingrediensen, allicin, reduserer usunt fett, og quercetin, som finnes i løk, hindrer fett opphopning i fettcellene. Hva med ingefær? Ifølge theinsider.com., Utvanner ingefær blodårer, øker kroppsvarme og øker metabolismen med 20 prosent. Ingefær kan bli innarbeidet lett inn i kostholdet: revet ingefær legger zing til salater, gir eksotisk smak til wok og du kan også bratte skiver av ingefær i varmt vann (tilsett honning, hvis ønskelig) for en fett-busting drink.

Et annet kraftig fett-brenner er capsaicin, den aktive ingrediensen som finnes i chili peppers. Capsaicin leverer mer enn varme - sin thermogenic egenskaper bidra til å øke metabolic rate og brenne fett. Nyt krydret mat som salsa, rød karri og matvarer tilsatt chili peppers.

Konjugert linolsyre (CLA)

Kjøtt og meieriprodukter er ofte skylden for vektøkning, men ifølge Mark Stengler of Natural legens Healing Therapies, den sunne typen fett (CLA) som finnes i magert kjøtt og meieriprodukter kan faktisk bidra til å slippe uønskede pounds. CLA letter opptaket av glukose inn i fettceller mer effektivt, noe som forhindrer glukose blir omdannet til fett. I tillegg transporterer det fett i cellemembraner i muskler og bindevev, slik at de kan brennes for drivstoff.

Velg magert kjøtt som kalkun, kylling, fisk og magre meieriprodukter som yoghurt, kremost og mozzarella.

Eddik

ScienceDaily.com melder at forskere funnet nye bevis som vanlig husholdningseddik, som finnes i grunnleggende olje-og-eddik dressinger og pickles, kan bidra til å hindre opphopning av kroppsfett og redusere vektøkning. Hvordan? De fant at eddiksyre, den viktigste ingrediensen i eddik, kjemper fett ved å aktivere gener for fettsyreoksidasjonsenzymer, undertrykke fett opphopning i kroppen.

Hvordan brenne fett enkelt

Hvordan brenne fett enkelt


Brenne kroppsfett er lett hvis du er villig til å gjøre noen livsstil justeringer. Du kan gjøre små ting for å maksimere din metabolisme, noe som vil resultere i optimal fettforbrenning. Drastiske tiltak som for eksempel sult dietter og kutte ut hele matvaregrupper vil ikke gjøre for langvarig vekttap eller fettforbrenning. Du trenger riktig ernæring og riktig type trening for å hjelpe smelte overflødig fett av kroppen din.

Bruksanvisning

•  Tren med vekter tre dager i uken for å opprettholde og øke muskelmassen og fremme fettforbrenning. Musklene øke din hviler metabolic rate slik at du ender opp med å brenne fett hele dagen. Trene forskjellige muskler på ulike dager og legg en hviledag mellom hver trening slik at musklene får hvile.

Cook og spise din egen mat, slik at du kan kontrollere porsjonsstørrelsen og ingredienser. Unngå sukker, fett og bearbeidet mat. Hold deg til grønnsaker, frukt, fullkorn og fiberrike produkter, magre proteiner og flerumettet "sunne" fett. Spis ofte i løpet av dagen slik at kroppen din får konstant ernæring og ikke føler fratatt.

Stock opp på grønn te. Colon Health nettsted sier drikking 04:57 kopper grønn te daglig gir raskere stoffskifte, fremme fettforbrenning.

Øk hjertefrekvensen og metabolisme med kardiovaskulær trening som svømming, løping og sykling. Gjøre cardio tre dager per uke og bygge den opp til 45 minutter per dag.

Limit stress i livet ditt ved å praktisere meditasjon, yoga eller dyp-pusteøvelser. Økt stress fremmer frigjøring av kortisol. Ifølge University of New Mexico, kortisol, også kjent som stresshormonet, påvirker vektøkning og fettlagring.

Unngå mangel på søvn fordi det øker insulin og kortisol nivåer som resulterer i mangel på energi for dag-til-dag-aktiviteter og en reduksjon i kroppens caloric brenne.

Beste øvelsene for å brenne fett

Beste øvelsene for å brenne fett


De fleste mennesker ikke bare ønsker å gå ned i vekt, de ønsker å miste fett. Dessverre, mens slanking alene kan resultere i noe fett tap, det vil også føre til muskel tap. Jo høyere prosentandel av lean muskel i kroppen din, jo raskere vil du forbrenne fett. Når du starter en fettforbrenning program, er det viktig å gjøre øvelser som ikke bare brenne kalorier, men også de som bygger mager muskel. Med dette i tankene, vil noen øvelser hjelpe deg å nå dine mål raskere enn andre.

Bruksanvisning

Bruk kryss trening når du velger øvelser. Du må kombinere styrketrening og aerobic trening for å redusere fettinnholdet i kroppen din.

Begynn å løfte vekter for å bygge muskler og øke hastigheten som kroppen din forbrenner fett. Besøk ditt lokale treningsstudio og be om deres vektløfting anlegget. Moderne vektløfting klubber er ikke lenger de gamle svette treningssentre der muskel-bundet menn grunted og droppet vektene. Ergonomiske vekt maskiner isolere enkelte muskelgrupper og gir deg mulighet til å arbeide musklene trygt.

Alternative arbeidsmuskelgrupper hver dag. Musklene trenger tid til å samle krefter etter en løfte økt, så jobbe en annen muskelgruppe hver dag. Hvis du jobber armer en dag, jobbe bena neste. Musklene trenger 48 timers hvile for å reparere seg selv før neste løfte treningsøkt.

Legg til en kardiovaskulær trening. Som en del av fettforbrenningen rutine, sørg for å legge en aerobic trening minst tre ganger i uken. Under en aerobic-økt, vil pulsen øke, flom kroppen og musklene med oksygen og øke stoffskiftet.

Velg kardiovaskulær trening som er gøy å holde deg motivert. Du kan delta i et trinn aerobic klasse eller gå for en joggetur. Alternativt, kan du kombinere ulike aerobic trening for å holde deg motivert og å avverge kjedsomhet. Bruke 15 minutter på trapp-stepper, en annen 15 på tredemølle og avslutte med 15 minutter på en elliptisk trener. Enhver øvelse som får pulsen opp og holder den opp vil brenne fett.

Tips og advarsler

 • Noen personlige trenere anbefaler å gjøre aerobic trening først og umiddelbart etter den med en kort vektløfting økt for å øke metabolic rate og brenne fett raskere.

Hvordan brenne fett mens vektløfting

Hvordan brenne fett mens vektløfting


Når folk flest vekt løft, de tar en kort hvile under settene sine. I tillegg mange vektløftere velger å gjøre kun én øvelse av gangen. Ved å implementere en kombinasjon av rutiner på samme tid og ikke tar hvile under settene, vil du holde pulsen opp og holder på å brenne fett hele rutinen. Fortsett å lese denne artikkelen for å hjelpe deg å forstå hvordan du kan gjøre dette hjemme, gym eller noe annet sted.

Hvordan brenne fett mens vektløfting

•  Begynn treningen rutine med en kardiovaskulær trening som løping eller sykling. Dette vil hjelpe deg til å få kroppen din hjertefrekvens opp før du starter din vektløfting rutine.

Velg to vektløfting rutiner for å utføre etter hverandre, og sørge for at du plukker to øvelser som trener forskjellige muskelgrupper, slik som å ikke forårsake trøtthet i en muskel område. For eksempel, hvis du ønsker å gjøre predikant krøller (en bicep trening), deretter den andre øvelsen du velger bør være for bena, triceps eller annen muskel enn biceps.

Finish ett sett med vektløfting for en muskelgruppe, og deretter umiddelbart flytte til en annen del av deg vektløfting rutine som vil trene en annen muskelgruppe.

Gjenta settene mellom begge muskelgrupper uten å hvile i mellom. Dette holder pulsen opp.

Fortsett dette mønsteret til du har fullført treningen rutine.

Hint

 • Poenget med å trene to muskelgrupper sammen og ikke tar pauser i løpet av de settene er å holde pulsen opp. Hvis du holde pulsen opp, vil kroppen forbrenne mer fett enn hvis du tar pauser i løpet av hvert sett.
 • Full ditt treningsprogram på denne måten er vanskeligere enn en vanlig rutine der du hvile mellom settene. På grunn av dette, være klar over tretthet og drikke mye vann.
 • Denne artikkelen gir råd om hvordan du kan brenne fett under vektløfting, men garanterer ikke noe vekttap resultater. Å ha et sunt kosthold er viktigere enn en god øvelse rutine i form av din helse og utseende.
 • Hvis du har spørsmål om hvordan å opprettholde et sunt kosthold eller en god øvelse rutine, ta kontakt med en ernæringsfysiolog, lege eller annen fagperson med kunnskap til å svare på dine spørsmål tilsvarende.

Hvordan å brenne fett i midsection

Det er en vanlig misforståelse at magefett er det vanskeligste å bli kvitt, spesielt i overgangsalderen kvinner. Mange kvinner tror at for å brenne buk fett, må de gå ned i vekt med slankepiller. Men det er veldig lett å bli kvitt magefett om du har gått opp i vekt på grunn av graviditet, overgangsalder eller fråtseri. Nøkkelen er å innlemme en trening for hele kroppen sammen med en fettforbrennende diett. Ditt kosthold spiller en viktig rolle i hvorvidt du brenne buk fett. Hvis du spiser feil mat, vil du fortsette å ha sta magen fett.

Hvordan å brenne fett i midsection

Gå innkjøp av mat en gang i uken (på en helg når du ikke er sulten, fordi du er mer sannsynlig å gjøre dårlig mat valg hvis du handler i løpet av sult). Ha en handleliste når du går. Listen skal inneholde følgende elementer: honning flavored, fettfri gresk yoghurt; fersk økologisk babyspinat; salat; tomater; løk; lav-fett dressing (din favoritt slag); hermetisert laks; Egg vispene; Pam cooking spray; 1percent melk; fettfattig ost; fresh-cut ananas; bringebær; blåbær; Apple; appelsiner; jordbær; belgfrukter; lav-fett, natrium-free supper; et tilfelle av kildevann; og mager bakken kalkun.

Curb karbohydrat inntaket og drikke vann. Hvis du oppdager, karbohydrater - de dårlige karbohydrater - er ikke på handlelisten. Den raskeste måten å brenne fett i midsection er å fjerne enkle karbohydrater som brød og sukker fra kostholdet og erstatte de med komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater holder deg mett lenger. Ved å være mett lenger, vil du ikke krasje og brenne og starte binge syklus som du ville gjort hvis du skulle spise enkle karbohydrater. Du trenger også å øke vanninntaket. Drikk 8 til 12 glass vann om dagen. Drikk to glass vann før du setter deg ned og spise hvert måltid. Dette vil fylle deg opp og gjøre deg mindre tilbøyelige til å overspise.

Bruk StairMaster eller tredemølle. Enhver vedvarende aerob trening (20 minutter eller mer) vil brenne fett. Så det spiller ingen rolle om du bruker en tredemølle eller en StairMaster; du fortsatt kommer til å brenne fett. For å forbrenne fett i midsection, må du forbrenne fett totalt. Det er anatomisk umulig å gå ned i vekt bare i ett område av kroppen. Men når du begynner å miste vekt rundt gjennom lav-fett diett og aerobic, du kan da spesifikt rettet mot de områdene du ønsker å tone. I dette tilfellet, vil vi fokusere på midsection.

4 Gjør kjerneøvelser. Kjernen av legemet er ansett å være midt-delen, rygg, bryst og bekkenet. Med fokus på hele kjernen delen vil bidra til å tone og definere din midsection som du holde kroppen sterk og i innretting. Ta kontakt med en personlig trener eller bli med på en kjerne klasse på ditt lokale treningsstudio.

Hint

 • Alltid søke råd hos lege før du starter en diett og treningsprogram.

Hvordan brenne fett med Natural Foods

Ja, du kan spise gode smaker mat og faktisk forbrenne fett av kroppen din i prosessen. Hele friske frukter, grønnsaker, magert kjøtt, oljer og krydder har vært en del av menneskets kosthold i uminnelige tider, og inneholder alt vi trenger å gå tilbake kroppen vår til optimal tilstand og vekt. Ingen kalori telling eller kjedelig smakløs kosthold er nødvendig for å kaste uønsket usunt fett fra kroppen din; bare gå tilbake til ekte mat, og den virkelige deg vil komme tilbake også.

Hvordan brenne fett med Natural Foods

Natural Foods Brenn fett

•  Før du begynner å spise din vei til mindre kroppsfett med naturlig mat, du absolutt må kvitte seg med matvarer som gjør deg unhealthily fett. Alle produkter laget med hvitt mel, hvitt sukker og billige transfat oljer må gå, og snart uønsket fett vil gå for.

Stock opp på frukter som grapefrukt og andre sitrusfrukter som inneholder vitamin C, som hjelper deg med å eliminere fett. Andre matvarer som avocado og kokos inneholder sunt fett som forbedrer stoffskiftet og hjelper kroppen skur usunn vekt.

Få inn grønnsaker, som er rike på vitaminer, enzymer og fiber som alle støtter eliminering av fett fra kroppen og øke energi. Noen grønnsaker som brokkoli, løk og asparges anses negative kalori mat fordi de faktisk forbrenne mer kalorier i fordøyelsen enn de produserer.

Base dine større måltider rundt magert kylling, lam og oksekjøtt, som er noen av dine beste allierte i å brenne fett fra kroppen din. Høyt protein kjøtt fylle deg opp og la kroppen din vet at det ikke er behov for å lagre fett.

Ikke glem å spise fisk og fiskeoljer, som de er noen av de mest sunn mat som du kan spise samt kraftige vekt brennere. Omega-3-oljer som finnes i fisk som laks, tunfisk og sardiner faktisk forbrenne fett, samt tilførsel kvalitet protein.

Cook bare med høy kvalitet, høy røyk punkt naturlige oljer som oliven, kokos og sesamfrø som er fettforbrenning, vil ikke forringes under ekstrem varme og faktisk smaker godt.

Spice det hele opp med naturlige krydder som oregano, cayenne og gurkemeie som forbrenner fett ved å øke stoffskiftet, samt å legge til at deilig, siste touch til din fettforbrenning måltid.

Hint

 • Å spise rå frukt, grønnsaker, oljer og enda noen kjøtt som sushi sikrer tilstedeværelse av naturlige enzymer som hjelper på fordøyelsen og eliminering, og kan hjelpe deg å forbrenne fett også.

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Den eneste sunn måte å brenne fett er med kosthold og mosjon. Slankepiller er falske håp i en kapsel. De er dyre og komme med mulige bivirkninger og helserisiko. Jobbe ut og spise fornuftig kan brenne fett uten fare for piller. Slankepiller er dyre; de kan føre til hjerteproblemer, depresjon, impotens og uønskede interaksjoner med reseptbelagte meds.

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Jump-start stoffskiftet. Tidlige treningsøktene pleier å super metabolismen til å forbrenne kalorier mer effektivt enn senere på dagen. For å maksimere fettforbrenningen uten piller, planlegge en ekstra treningsøkt. To 30-minutters økter er mer effektive enn en 60-minutters økt. Bruk tidlig morgen øvelser for å gjøre moderate cardio rutiner, og senere på dagen gjør styrke eller vekttrening.

Oppgave først før du spiser. Arbeid ut 30 minutter før man spiser en sunn frokost. Tidlig trening forbrenner mer enn dobbelt så mye fett som trening senere på dagen fordi natten kroppen din brenner karbohydrater. Når du først våkner opp og kroppen din er lav på karbohydrater, vil det brenne fett i stedet.

Alltid spise frokost. Frokost vil faktisk fyre opp stoffskiftet. Hvis du ikke spiser til lunsj, bremser stoffskiftet ned og fungerer mindre effektivt når det ikke er "drevet" skikkelig. Fornuftig spising etter morgen trening vil dempe trangen til å komme for en sukkerholdig snacks. Det hjelper deg til å føle deg mer energisk og bedre i stand til å takle stress av dagen. Forbruker mer fiber, særlig grønne grønnsaker, for å forbrenne fett effektivt.

Bruk nesen. Puste gjennom nesen tendens til å stabilisere hjerterytmen og fremmer utholdenhet. Med større utholdenhet, vil du være i stand til å fullføre treningen og brenne mer fett.

Stå eller sitte rett opp. Moren din fortalte deg god holdning var viktig, men hvem visste at det var bra for å brenne fett? Enten på treningsutstyr eller gåing eller jogging, fremmer god kroppen innretting bedre pust og mer inntak av fett-brenning oksygen. Bruk håndtakene på ergometersykler eller annet utstyr bare for balanse.

kutte kalorier. Du vil fyre opp fett-brennere med disse tipsene, men hvis du kombinerer dem med et sunt kosthold med frukt, grønnsaker og magre kjøtt som kylling og fisk, vil du se endringer raskt. Du kan også klippe din del størrelser i to for å hjelpe du enkelt kutte kaloriinntaket.

Hint

 • Prøv forskjellige øvelser for å holde deg gående. Som tankene dine, får du kroppen lei av de samme gamle ting. Som kroppen blir vant til en rutine, stopper det brenner kalorier effektivt. Et godt utvalg av kondisjonstrening og styrketrening med vekter vil holde deg og kroppen din interessert i treningen og gjør fremskritt.
 • Alltid konsultere en lege før du endrer din oppgave diett eller tar skritt mot større vekttap.

Hvordan å brenne fett Fast uten en diett

Hvis du ønsker å vite hvordan å brenne fett raskt uten en diett, må du forstå rollen stoffskifte spiller i vekttap. Metabolisme er nøkkelen til å brenne fett som det er den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier som energi. Jo høyere metabolisme, jo mer kalorier vil du forbrenne i løpet av dagen.
Med hevet metabolisme, vil du forbrenne mer kalorier bare ved å gjøre ingenting. Det er mange måter å naturlig øke stoffskiftet og dermed forbrenner fett. Du kan enkelt øke stoffskiftet uten å sulte deg selv eller gå på noen form for anstrengende kosthold.

Hvordan å brenne fett Fast uten en diett

En trening hvis du ønsker å forbrenne fett raskt uten en diett. Det tar ikke så mye trening som du kanskje tror å øke stoffskiftet og begynne å miste vekt. Bare en 30 minutters spasertur tre til fire ganger per uke vil gå en lang vei mot å brenne kroppsfett. Ikke bare vil du brenne fett mens du går, men øvelsen vil stimulere stoffskiftet i to til tre timer etterpå.

•  Spis frokost. Hoppe over frokost får kroppen til å bremse sin metabolisme og holde på fettlagrene. Ved å spise en god, sunn frokost du stimulerer stoffskiftet og få dagen startet av høyre.

Drikk 64 gram vann per dag. Vann er avgjørende for reguleringen av alle kroppsfunksjoner inkludert metabolisme. Vann skal konsumeres i løpet av dagen, åtte glass per dag, fordelt ut så jevnt som mulig.

Spis små måltider gjennom dagen. Du trenger ikke å diett for å brenne fett fort, men det er viktig å endre matvaner. Spis fem eller seks mindre måltider per dag i stedet for tre store måltider. Dette er også å bidra til å stimulere stoffskiftet og for å holde kroppen i å lagre de overflødige kalorier som kommer fra de større måltider som fett.

Ikke spis tre timer før du går til sengs. Når du sover, bremser stoffskiftet ned. Hvis du spiser rett før du går til sengs, er de forbrente kalorier saktere og de har en høyere sannsynlighet for å bli lagret på kroppen som fett. Hvis du kan brenne av de fleste av disse kaloriene før du går til sengs, og kroppen din vil brenne fett butikker i hele natt.

Ta et vitamin B12 supplement. Vitamin B12 er en naturlig energileverandør og booster av stoffskiftet. Det kan finnes i kostholdet ditt gjennom proteiner som kjøtt, fisk og meieriprodukter. Hvis du er vegetarianer, kan du allerede være å ta en B12 supplement, som det ikke kan finnes i planter. A Vitamin B12 supplement tatt med et måltid til frokost kan hjelpe deg å forbrenne fett hele dagen.

Hint

 • Jo mer du trener, jo mer fett vil du forbrenne og jo mindre du er nødt til å bekymre deg med kalorier totalt.
 • Prøv å spise din anbefalte daglige kvoter fra alle fire av de grunnleggende mat grupper. Du trenger ikke å diett, men hvis du spiser balanserte måltider, vil du få de næringsstoffene som trengs for et effektivt fungerende kropp og naturlig øke stoffskiftet.

Er det grønnsaker som brenne fett?

Er det grønnsaker som brenne fett?


Ingen grønnsaker kan brenne fett. Som svært næringsrik, kalorifattig og ofte fiber-rik mat, men kan de fleste helst rekke vegetabilsk forbedre vektkontroll. Ferske grønnsaker inneholder også rike mengder vann, noe som bidrar bulk, men ingen kalorier, og gir lys alternativer til høyere kalori, lav-næringsstoff snacks, for eksempel potetgull og godteri. Mens noen grønnsaker gir eksepsjonell vekttap vennlige fordeler, innlemme en rekke inn i et sunt og balansert kosthold. Sammenkoblet med rutinemessig øvelse, gir et slikt måltid plan en trygg og effektiv måte å miste vekt og holde seg i form.

Nonstarchy Grønnsaker

Shedding overskytende pounds krever konsekvent å spise færre kalorier enn du forbrenner gjennom aktivitet. Nonstarchy grønnsaker er noen av de laveste kalori mat tilgjengelig, slik at du kan spise mer bulk mens miste vekt. To hele kopper kokt kål levere kun 70 kalorier - færre enn beløpet i en liten krem-fylt cookie. To kopper kokt pasta med saus, på den annen side, gir 360 kalorier. For å senke kaloriinnholdet og opp næringsstoffene i dine favorittpastaretter, legg grønnsaker til hele korn pasta mens matlaging. Skifte en kopp egg salat med en kopp kokt blomkål sparer du mer enn 500 kalorier. Legge smak til blomkål med naturlige urter og krydder, som er kalorifritt. Bladgrønnsaker, paprika, sopp, brokkoli, selleri, reddiker og asparges er også svært lav i kalorier. Selv om forskningsresultatene er blandet, en studie utført ved Purdue University i 2011 viste at Cayenne Peppers kan bidra til å undertrykke appetitten og rev stoffskiftet litt.

Fiberrike grønnsaker

Fiber, av hvilke det finnes to typer, er en kalori-fri karbohydrat som fremmer metning. Løselig fiber bremser fordøyelsen, hindrer høyt blodsukker og forsinkelser magen tømming, og uløselig fiber forblir i tarmen lenger - attributter som fremmer en følelse av fylde. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder linser, tørkede erter, agurk, gulrøtter og selleri. For verdifulle mengder uløselig fiber, velger grønne bønner, squash, mørke grønne blader, løk og agurk. De fleste grønnsaker imidlertid inneholde en viss mengde av både fiberformer. En halv kopp kokte rosenkål, søtpotet, okra eller erter leverer ca 4 totalt gram fiber. Samme størrelse del av kokte rødbeter, gulrøtter eller grønne bønner gir ca 2 gram. Belgfrukter er de rikeste naturlige fiber kilder. En kopp kokte linser eller svarte bønner gir over 10 gram.

Vekttap-Friendly Forberedelse

Har grønnsakene rå, dampet, grillet, bakt eller kokt, unngå overcooking, noe som kan redusere deres nivå av visse næringsstoffer, som vitamin C. For å hindre overdreven kalorier og usunt fett i vegetarisk retter, begrense eller unngå fete ingredienser, som for eksempel kremet sauser, cheddar ost, ranch dressing og smør. Bruk moderate mengder av sunne fettkilder, som for eksempel olivenolje, i stedet. For praktiske vekttap-vennlig snacks, holde frisk-kutt grønnsaker i single-størrelse beholdere i kjøleskapet. Bakte grønnsaker, for eksempel strimlet grønnkål og søte potetskiver krydret med urter, tilby næringsrik alternativer til pretzels og chips. Hermetiske grønnsaker er nyttige alternativer når fersk og frossen er ikke tilgjengelig, sier Centers for Disease Control and Prevention, men for å unngå for mye natrium, velg No-salt-lagt varianter.

Lage sunn balanse

Et sunt vekttap diett inneholder en balanse av alle makronæringsstoffer - karbohydrater, protein og fett. For å oppfylle resten av carb behov, spise et utvalg av frisk frukt og hele korn, som havre, brun ris og quinoa. For protein, er avhengige av mat lite mettet fett, som fisk, fettfattig yoghurt, soya eller skinn hvitt kjøtt fjærfe. Sunt fett kilder inkluderer fet fisk, som laks, avokado, nøtter og frø. For positiv blodsukker, del og vektkontroll, bruk plate metoden, fylle halvparten av måltidet plater med friske eller kokte grønnsaker, en fjerdedel med en sunn stivelse, for eksempel vill ris, og en fjerdedel med en proteinkilde, for eksempel som fisk. Fordi fett er kaloririk, beskjedne porsjoner - for eksempel en duskregn av olivenolje - med hvert måltid vanligvis tilstrekkelig. Når du unne deg godteri, lav-fiber stivelse eller stekt mat, holde små deler.

Hvordan brenne fett naturlig

Hvert år, amerikanerne bruker milliarder av dollar på vekttap produkter og dietter. Men å finne en sunn og naturlig vekttap programmet kan føre til mer langsiktig suksess. Hvis du ønsker å gå ned i vekt for en levetid, er det viktig å gjøre det til en livsstil endring som du kan leve med. Brenne fett naturlig kommer fra en kombinasjon av et sunt kosthold med naturlig mat, kardiovaskulær trening og vekt trening. Denne kombinasjonen vil forbedre din generelle helse og hjelpe deg å miste overflødig vekt og fett.

Hvordan brenne fett naturlig

Diet

•  Begynn å føre matdagbok, enten online eller i en notatbok. Skrive ned alt du spiser vil gjøre det lettere å forstå dine matvaner og svakheter. Gratis nettsteder som Sparkpeople eller FitDay tilbyr praktiske elektroniske mat tidsskrifter som kan nås fra hvor som helst.

Handle på omkretsen av dagligvarebutikk. Ferske råvarer, kjøtt og hele korn bør utgjør hoveddelen av kostholdet ditt. Indre ganger vanligvis holder mindre naturlige matvarer og flere konserveringsmidler.

Legg til protein, fiber og sunt fett til dine daglige måltider. Disse tre elementene vil hjelpe deg å føle deg mett lenger og dempe din trang til å snack.

Drikk rikelig med vann. Vann kan bidra til å forbedre stoffskiftet og flush giftstoffer fra kroppen din.

Trening

Begynn en aerobic treningsprogram. Aerobic styrke det kardiovaskulære systemet og brenne kalorier. Hvis du er betydelig overvektig eller ute av form, start med noe enkelt, som å gå i 30 minutter om dagen.

Gjør vektbærende aktiviteter tre ganger i uken. Ikke bare vil vekttrening bidrar til å øke bentetthet og styrke, men det bygger muskelvev. Lagt muskelvev kan bidra til å øke en langsom metabolisme.

Strekk etter trening for å øke fleksibiliteten og bidra til å forhindre skade på musklene dine.

Hint

 • Hvis du aldri har løftet vekter før, bør du vurdere å planlegge en økt eller to med en personlig trener som kan hjelpe deg å lære riktig form. Dette kan forebygge skader.
 • Konsultere legen din før du starter et nytt treningsprogram, spesielt hvis du har risikofaktorer for hjertesykdom.