Digidexo.com

Hvor mange kalorier er i en kilo fett?

Alle som noen gang har brukt en time på en tredemølle på treningsstudio vet akkurat hvor sakte at digital kalori-counter legger opp. Hvis du noen gang ferska din bak trene på treningsstudio bare for å se disken reflektere om 300 til 500 kalorier, du har kanskje lurt på hvor stor av en innvirkning at beløpet virkelig har på reservedekket. Vel, kanskje du ønsker å forberede deg for et sjokk. Faktum er at det er en forferdelig mye kalorier i en kilo fett.

Kalorier på en kilo fett

Mange er sjokkert over å høre at en enkelt kilo fett på et menneske havner rundt 3.500 kalorier. Når du tenker på at omtrent en time løping på tredemølle generelt brenner 300-700 kalorier, avhengig av intensiteten, er det lett å forstå hvorfor mange mennesker har så mye problemer med å miste vekt. Selv om utsiktene til vekttap kan høres skremmende når du vurdere denne statistikken, ting virke litt mer håndterlig når du lære hvordan din hviler metabolic rate påvirker fettforbrenningen.

Er 3500 kalorier mye?

For å få et bedre inntrykk av hvor mye 3500 kalorier egentlig utgjør, vurdere disse fakta:

Ifølge Wisconsin Department of Health and Human Services, ville det ta ca sju timer med generell aerobic aktivitet for å forbrenne en eneste kilo fett. Det vil ta omtrent 16 timer å spille fotball eller baseball og omtrent tre til fire timer med løping for å eliminere 3500 kalorier. Derimot, kan en daglig porsjon pommes frites fra McDonalds pakke på en full kilo fett i en enkelt uke.

Resting metabolic rate

The resting metabolic rate er en viktig faktor å vurdere når du prøver å gå ned i vekt. I utgangspunktet er denne mengden av kalorier som er nødvendige for basiskroppsfunksjoner som pusting, organoperasjon og så videre. The resting metabolic rate for hver person varierer avhengig av kjønn, høyde og vekt. Større, høyere enkeltpersoner vanligvis krever mer kalorier for grunnleggende kroppsfunksjoner. Men også en tendens til å brenne flere kalorier enn kvinner fordi de har en tendens til å ha mer muskler.

Livsstil

Generelle aktivitetsnivået har mye å gjøre med vekttap. Enkle ting som husarbeid, gå opp og ned trapper, kan barnepass og rengjøring hjelpe brenne ekstra kalorier. Over tid, selv enkle oppgaver kan virkelig legge opp. Bland i fritidsaktiviteter som golf, tennis, sykling og dans, og vekttap kan bli mer gjennomførbart. Ja, det er mye kalorier i en kilo fett, men enkle endringer i livsstil kan bidra til å gjøre en betydelig innvirkning. Selv om konsekvent trening på treningsstudio vil gå en lang vei mot å redusere midjen din, gradvis oppbygging av din daglige aktivitet kan også gi deg så mye nærmere målet ditt.

Realistiske mål

Når du tenker på hvor mange kalorier er i en kilo fett, kan du se hvorfor vekttap bør sees på som et langsiktig mål. Rapid vekttap er ikke bare vanskelig, det er usunn. Langsom jevn fremgang er nøkkelen til realistisk vekttap. En smart, sunn mål for vekttap er vanligvis ikke mer enn to pounds per uke.