Digidexo.com

Hvordan redusere Bad Østrogen i menn

Østrogen er et hormon som dirigerer menstruasjonssyklusen for kvinner. Det er også til stede i menn, i små mengder, og er balansert av testosteron kroppen produserer. Når denne balansen er endret og nivåene av østrogen øker raskere enn testosteron kan balansere, kan det være uønskede bivirkninger som brystvekst, vektøkning og en nedgang i sexlysten. Det finnes medisiner og endringer i livsstil som en mann kan bruke til å redusere nivået av østrogen i kroppen hans.

Hvordan redusere Bad Østrogen i menn

•  Ta en god multivitamin supplement som inneholder sink. Dette mineral er blitt vist å redusere omdannelsen av testosteron produsert av kroppen til østrogen. A-vitamin som inneholder antioksidanter kan også bidra til å balansere østrogen produsert ved å øke produksjonen av testosteron.

Snakk med en lege om resept testosterontilskudd. Disse tillegg inneholder en type som ligner testosteron testosteron som produseres naturlig i kroppen. Når den er syntetisert, balanserer testosteron det høye nivået av østrogen. Disse kosttilskudd bør bare tas under veiledning fra en lege; bloodwork kan være nødvendig å overvåke hormonbalansen som den endres.

Begynn en regelmessig mosjon rutine. På Fred Hutchinson forebyggende studier Clinic, ble studier utført som viser at trening senket mannlige estriadol nivåer. Slanking og vekttap alene ikke har den samme effekten.