Digidexo.com

Hvordan redusere amyloid protein gjennom kosten

Amyloid proteiner er fibrøs, uløselige aggregater. En stor opphopning av disse proteiner i kroppen kan føre til utvikling av en gruppe av sykdommer kjent som amyloidose. Å redusere amyloid protein i kosten er et skritt i retning bidrar til å unngå oppbygging av disse proteiner i vev og organer, og dermed hindre eventuelle helsemessige komplikasjoner forbundet med den. Derfor er en sunn diett er nødvendig for å holde kroppen balansert. Kosttilskudd som ananas enzym, eller bromelain, kan bli tatt til å bryte ned amyloide avleiringer. For å opprettholde generelt god helse og motstand mot sykdom, må bearbeidet mat unngås.

Hvordan redusere amyloid protein gjennom kosten

Endringer for å gjøre i din Diet

Unngå helt mat og drikke som spesielt oppfordrer oppbygging av amyloid protein slik som raffinert sukker som finnes i brus, desserter, brus, mange bakevarer og godteri. Også unngå koffein, som finnes i kaffe og te og mange andre drikker. Unngå mest raffinerte melkeprodukter. Kosttilskudd som mononatriumglutamat, smakstilsetninger, fargestoffer og annet kjemikalier er best unngås.

Begrens inntak av kjøtt, særlig rødt kjøtt. Begrense eller unngå bearbeidet mat for å forbedre helse og bygge motstand mot sykdom. Bearbeidet mat inneholder generelt ingredienser og tilsetningsstoffer som oppmuntrer amyloid protein buildup i kroppen.

•  Spis standard, sunne matvarer som frisk frukt, grønnsaker, kaldt vann fisk og frø som sesam, solsikke og linfrø. Inkluder nøtter som valnøtter, mandler, pecans og hasselnøtter. Legg hele korn som brun ris, bokhvete, hirse, quinoa, havre og bygg; de er alle rike på vitaminer og mineraler og bør inngå som en stift del av dietten.

Ta kosttilskudd som en del av å skape sunnere matvaner og forebygger oppbygging av amyloid protein. Disse kosttilskudd inneholder fiskeolje som er høy i omega-3 fettsyrer essensielle for helsen. Før du tar fiskeolje, ta kontakt med legen din, siden det kan ha en blodfortynnende effekt og du vil være sikker på at det ikke reagerer med noen medisiner du kan ta. Antioksidant kosttilskudd er også gunstig og verdig inkludert i ditt daglige kosthold. Bromelain, eller ananas enzym, anvendes som et supplement kan hjelpe kroppen i å bryte ned amyloidproteinavsetninger.

Hint

  • Bytte til en ny diett gjøres best i etapper, ikke gi opp alt på en gang og spise helt ulike matvarer fra en dag til den neste. Sette deg realistiske, daglig, ukentlig og månedlig mål og holde seg til dem garanterer vanligvis suksess i en mindre traumatisk måte, spesielt hvis du har blitt vant til å spise svært bearbeidet mat i lang tid, i så fall, kan en drastisk endring ikke være beste valget.