Digidexo.com

Hvordan fjerne giftstoffer fra Cinnamon

Hvordan fjerne giftstoffer fra Cinnamon


Kanel er et vanlig krydder hvis helse fordeler har blitt anerkjent for hundrevis av år. Kanel er anti-mikrobielle som det dreper sopp og bakterier. Det er også svært effektive i å regulere blodsukkeret og kan redusere blodtrykk og kolesterol. Til tross for den overveldende helsemessige fordeler av kanel, bør du være forsiktig i ditt forbruk fordi en type kanel inneholder et giftstoff som forstyrrer blodpropp. Dette toksin, kumarin, er til stede i store mengder i cassia, type kanel mest solgt i USA. Kumarin, men er ikke til stede i kanel ekstrakt. Lag din egen kanel ekstrakt følge disse enkle instruksjonene.

Hvordan fjerne giftstoffer fra Cinnamon

•  Plasser kanelstenger i en glasskrukke og fylle glasset med alkohol av ditt valg. Vodka er et godt valg fordi det er i stor grad smakløs. Rum er fint fordi smaken utfyller kanel. Uansett hvilken alkohol du velger, sørg for at kanel pinner er helt oppslukt i væsken.

Forsiktig røre innholdet.

Plasser glasset i en ut-av-veien sted og la den sitte. Etter en uke, vil du ha en svak kanel ekstrakt. For sterkere smaker, vente 3 til 4 måneder.

Hint

  • For å få fullt utbytte av de helsemessige fordelene av kanel, prøve å finne Ceylonese kanelstenger.